Oriflame Pure Nature Protizánětlivá tyčinka s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu recenze a zkušenosti

Kůže Oriflame Pure Nature Protizánětlivá tyčinka s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu
Kůže Oriflame Pure Nature Protizánětlivá tyčinka s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu - obrázek 1
Kůže Oriflame Pure Nature Protizánětlivá tyčinka s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu - obrázek 2
Kůže Oriflame Pure Nature Protizánětlivá tyčinka s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu - obrázek 3
5 3.2 9
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 189 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Oriflame

Recenze produktu
Oriflame Pure Nature Protizánětlivá tyčinka s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu

věk
35-44

Další recenze od 24.7.2014 22:05:30

Mě tato tyčinka na akné pomáhá poměrně dobře. Nečekala jsem žádné zázraky a o to více jsem byla překvapená. Líbí se mi aplikace, že olejíček z ní nanesete přímo na místo kam chcete a nevysušuje tedy zbytečně i okolí pokožky. Já jsem si na aplikaci zvykla a problémy se suchou nebo příliš vlhkou houbičkou jsem neměla. Používala jsem na akné vždy večer po odlíčení a do tří až čtyř dnů bylo fuč díky vysušení. Takže za mne ano. Já spokojená byla.

  • aplikace přímo na místo
  • dobře vysušuje akné
  • pro mě žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2014 21:35:44

Hudba mého mládí, tedy spíš puberty, kdy jsem se s ním důkladně seznámila. Má vysušovat pupínky a dezinfikovat. Co se týče vysoušení, nejsem si jistá. Používala jsem ho na rozrýpaná místa na obličeji. Podle pálení mohu potvrdit, že dobře dezinfikuje. Horší je aplikace. Skrze prapodivnou houbičku produkt někdy teče až moc a někdy vůbec. Navíc dotýkat se postižených míst oním aplikátorem mi nepřijde dvakrát hygienické. Lehce barví do zelena, takže je spíš na noc. Už znovu nekoupím, protože existují lepší a levnější produkty.

  • dezinfikuje
  • nehygienický a místy nefunkční aplikátor
  • zelené zbarvení kůže
  • existují lepší produkty v poměru cena/kvalita


věk
25-34

Další recenze od 23.4.2014 14:36:15

Na tuto léčivou tyčinku už jsem zvyklá řadu let a stále spokojená. Má hezkou klasickou vůni tea tree, zklidňuje podrážděná místa - má protizánětlivé účinky, takže čistí a dezinfikuje. Červené pupínky vysušuje a začervenání rychle mizí. Nejlepší je nanášet na noc, protože barví lehce zeleně, což je ale normální. S aplikací občas lehce po bojuji, ale stačí jen více zaklepat, aby fungovalo jak má. Doporučuji, protože dlouho vydrží.

  • protizánětlivé účinky
  • zklidňuje podráždění
  • vysušuje akné
  • čistí a dezinfikuje
  • vůně tea tree
  • aplikace vždy nefunguje jak má
  • lehké zelené zabarvení


věk
25-34

Další recenze od 25.10.2013 16:27:26

Túto tyčinku si kupujem na preskačku s korektorom z tejto rady. Mala som už x-té balenie. Naozaj pomáha , zmierňuje cez noc začervenanie. Samozrejme nečakajte zázrak na jeden deň. Balenie je super, veľmi sa mi páči, akurát nie je moc hygienické to nanášanie, ale nikdy sa mi nestalo, že by sa mi spravili nejaké vyrážky kvôli tomu. Kupujem len keď je v akcii, inak sa mi zdá predražená. Odporúčam všetkými desiatimi.

  • balenie
  • plná cena


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 01:22:16

Tuto protizánětlivou tyčinku jsem si koupila pouze jednou a to ve snaze se zbavit pupínků v pubertě. Abych pravdu řekla, tak na mě vůbec nepůsobila. Sice je možné, že mi díky ní ty pupínky nehnisaly, ale kdo ví. Mám raději klasické tea tree olejíčky. Aplikátor s houbičkou mi přijde nešťastně vyřešený, protože houbička byla vždy moc málo suchá a když jsem tubu trochu zmáčkla, tak vodička zase tekla proudem. Takže za mě je tento výrobek docela propadák.

  • možné protizánětlivé účinky
  • špatný aplikátor
  • vůbec nevysušovala pupínky
  • cena za kvalitu


věk
35-44

Další recenze od 25.2.2013 23:27:29

Tyčinku jsem měla v období problematičtější pleti s nějakým tím pupínkem a moc mě tedy nezaujala, koupila jsem si ji jen jednou. S použitím jsem měla stejný problém, který je tu už zmiňován - strašně špatně šlo aplikovat přiměřené množství, houbička byla buď suchá anebo mi to z čela začalo stékat do obličeje... Ani účinky jsem moc nepozorovala, ale každopádně pleť nijak extrémně nevysušovala. Vzhledem k tomu, že je tato tyčinka v nabídce Oriflamu už strašně dlouhé roky, tak se asi prodává dobře, ale za sebe nedoporučuji.

  • pleť extrémně nevysuší
  • nepozorovala jsem výrazné účinky
  • obtížná aplikace


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2013 23:11:07

Tahle tyčinka mě naprosto zklamala. Aplikace děs - vůbec z toho polštářku nic neteče a když už se mi to podaří tak toho vyteče zase moc. Dalším mínusem je barva - po aplikaci je to místo takové nazelenalé, takže používat leda tak na noc. Vůně mi nevadí, voní stejně jako všechny tea tree.

  • tea tree
  • aplikace
  • barví


věk
15-24

Další recenze od 19.6.2012 09:32:17

Skvělá tyčinka, která vysuší problematické místečko, aniž by vysušila okolí. Jak už bylo zmíněno, k jejímu malému nedostatku patří aplikace - mám opačný problém, většinou je tyčinka až moc vlhká a musím si nakápnout na prst, jinak by se mi to rozteklo po celém obličeji.

  • vysuší problematické místo
  • aplikace


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 22:03:30

Tato tyčinka pomáhá zklidnit a vysušit problematická místa na pleti, zejména je vhodná na akné. Pupínky po ní opravdu mizí a protože má tyčinka malou plochu, zbytečně nevysušuje okolí. Bohužel ale ne vždy funguje aplikace - občas z toho polštářku nic neteče, ať ťupkám po obličeji, jak chci, a občas je zase tyčinka vlhká až příliš (i když tento případ není tak častý). Toto je ale jediná nevýhoda, jinak jsem spokojená.

  • hojí problematická místa
  • nevysušuje okolí pupínku
  • někdy nefunkční aplikace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Salus Tea Tree olej

3 50% 5 recenzí