Palette Instant Color recenze a zkušenosti

Přelivy Palette Instant Color
Přelivy Palette Instant Color - obrázek 1
Přelivy Palette Instant Color - obrázek 2
Palette (9)
2.4 z 5 5 2.4 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
9%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
45%
2 hvězdy
18%
1 hvězda
27%

Koupilo by znovu
28 %

Recenze produktu
Palette Instant Color

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 20.10.2018 08:31:34

Tak toto je opravdový oldschool. Bylo to to první, co jsme si dala na vlasy, když jsme s nimi začala ve 14 experimentovat. Použila jsem mahagonový odstín na svoje světle hnědé vlasy. Nechala jsem působit trochu déle a výsledkem byla rudá záře nad Kladnem. Vypadala jsem naprosto příšerně a rozhodně ne jako paní na sáčku. Nutno ale dodat, že se barva rychle vymyla a neměla jsem naštěstí po ní na vlasech památky ani mi nezpůsobila újmu na kvalitě vlasů. Dneska vnímám tyto barvy spíš jako srandu pro mladistvé. Myslím si, že mezi dospělými asi už svoje uplatnění nenajde.

  • barva se naštěstí rychle vymyla což může být plus i mínus
  • kvalita vlasů byla po vymytí stále stejná
  • barva neodpovídala obrázku


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 18.10.2018 11:36:39

Tak za mě jako za bloncku,doporučit nemůžu,asi to bylo mojí blbostí,ale s mými vlasy to neudělalo nic.Koupila jsem si nejsvětlejší odstín a chtěla své melírované vlasy které mají v délkách pískovou blond sjednotit a dodat studený nádech,víc do stříbrna.Takže to se nekonalo,neudělalo to nic,měla jsem to 15 minut a furt sledovala,ale ono se to dá těžko vyhodnotit,když máte vlasy celé fialové od barvy,jestli pod tím je chladnější blond nebo má původní písková.Halt,za málo peněz málo muziky a vlasy dost vysušuje.Možná že pro hnědky a černovlásky je to dobrý způsob jak oživit barvu a mít pěkné odlesky ale pro blond si myslím že to za ty peníze ani nemůže nic takového obsahovat aby to s tím hlo.

  • levný a je všude
  • nic to nedělá


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 10.11.2013 17:04:31

Tyto "pytlíčkové barvy" jsou celkem k ničemu. Jednou jsem je použila, protože jsem chtěla oživit barvu, dopadlo to dobře, vlasy byly lesklé, ale vydrželo to přesně do prvního umytí, hned se barva vymyla. Nicméně výhoda je, že neničí vlasy. Přestože cena je nízká, na dlouhé vlasy jsou potřeba minimálně dva pytlíčky a jelikož nevydrží, i těch pár korun jsou vyhozené peníze. Už se pár let nebarvím, takže bych už nekoupila.

  • cena
  • neničí vlasy
  • hned se vymyjí
  • pro dlouhé vlasy je nutné použít více balení


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 31.8.2013 14:46:26

Naposledy jsem si tento šampon kupovala ve fialové barvě, chtěla jsem trochu oživit svoji barvu. Nevyhovuje mi balení v pytlíčku, odkud se hůře dostává zbytek produktu. Jinak aplikace je v pohodě, trochu naředím vodou. Ale barva se z vlasů rychle vymývá, ale co jiného čekat, že. Při každém mytí vlasů se voda zabarvila tak, že to vypadalo, že jsem v té vaně někoho zabila :-D a bohužel, zanechávala dost výrazné stopy i na polštáři. Možná zase koupím v hnědém odstínu...

  • dobré na oživení barvy
  • zanechává markantní stopy na polštáři
  • rychle se vymývá


Další recenze od 31.8.2013 14:28:40

Tento přeliv sem měla dvakrát a to středně hnědou a čokoládově hnědou.Celkem mě vyhovuje,není moc parfemovaný a nepálí.Oživý pěkně barvu a vlasy se lesknou.Samozřejmě se vymyje do 10 umytí.Z levnějších přelivů,není špatný.Ovšem nepřekryje hodně velké rozdíly,je spíše pro oživení a lesk vlasů.Prostě na tmavou blond hnědou zas hnědý odstín atd.

  • cena
  • lesk
  • neničí vlasy
  • nepálí
  • balení nepraktické
  • nepřekryje zcela melíry
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.6.2013 08:35:42

Tento přeliv jsem zkusila pouze jako zkoušku z melírů na hnědou barvu. zkoušený odstín byl Toffe Star. Má to být světle až středně hnědá, ale chytlo mi to úplně do zrzava a výsledek byl hrozný. Naštěstí to vydrželo asi jenom dvě umytí a já si hned koupila barvu, s tou jsem byla už spokojená. Taky hodně mých kámošek tento šampon zkoušelo a opravdu chytá jen slabě, kdo chce něco výraznějšího nedoporučuji.

  • cena
  • hodně rychle se vymyje ( pro někoho nedostatek)
  • slabě chytá
  • po nabarvení vypadá spíše jako vymytá barva


Další recenze od 11.4.2013 23:08:17

měl sem odstín sunshine blond nějak tak se to jmenovala a opravdu doporučuji vlasy byli hebká krásně voněli a zakryli hnusnou oranžovou barvu která mi zpusobila barva color mask takže já sem spokojen takže těm co potřebují svojí blond barvu krásně oživit tak at jdou do toho opravdu to stojí za to věřte mi!.

  • neobsahuje peroxid vodíku ani amoniak
  • hezky voní
  • neničí tolik vlasy
  • jednoduchá aplikace
  • zářivá krásná oživená barva
  • obal
  • cena
  • nechytá na tmavé vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 11.4.2013 18:32:39

Tohle byl můj 1. pokus s barvením vlasů. Koupila jsem si černý odstín. Zklamání pro mě bylo, když vlasy pak nebyly černé, ale jen tmavě hnědé (o něco tmavší než jaký mám přírodní odstín). Barva se vymyla kolem toho 4. - 5. umytí. Už bych nekoupila, spíš bych investovala do jiného přelivu, například Palette. Klad je, že podle mě neničí vlasy.

  • cena
  • výdrž (ale píšou že jen 8 umytí)
  • odstín mi nechytl


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Vyzkoušela jsem odstíny světlé, tmavé i červené. Bohužel málokterý byl ve výsledku na mých vlasech alespoň trochu vidět, většinou to byly jen ty červené nebo hodně tmavé. I když ale jinak se mi líbí rychlost použítí, vůně produktu, celkem i cena, tak již kupovat nebudu, protože to je přece jen sázka do loterie, jestli mě to obarví nebo ne. Odstíny, které mi chytly, kupodivu pak docela i dlouho na vlasech vydržely, což mě překvapilo.

  • způsob použití
  • výdrž do vymytí
  • vůně
  • málokteré odstíny mi vlasy obarvily


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 28.12.2012 21:37:26

Těchto balíčků jsme vyzkoušela hned několik. Vyzkoušela jsem růžový měl být výrazný, ale nebyl. Na mé blond vlasy chytly jen jako slabý nádech. A hnědý balíček na tmavší vlasy nechytl vůbec a potom mi z vlasů při mytí několik týdnů stékala tmavá voda a barva, která sice nebyla vidět nešla vůbec vymýt. Obal by mohl být také lépe řešený

  • nic
  • obal
  • barvivost
  • barvý vodu při mytí



věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 12.7.2012 16:16:21

Vím, že spousta lidí má zkušenost takovou, že tento šampón se do vlasů zažere a jen tak nepustí, i když má vydržet jen 6-8 umytí. Já mám zkušenost opačnou. Jsem platinová blondýna a koupila jsem si odstín zářivá blond nebo tak nějak - chtěla jsem svým, téměř bílým vlasům, na chvíli dodat teplejší odstín. To se povedlo na jedničku, vlasy byly i krásně lesklé, ovšem po prvním mytí byla veškerá barva pryč. Jinak mám dlouhé vlasy a na celou proceduru jsem potřebovala 3 balíčky, jeden by mi nestačil. Co se nanášení týče, tak je pohodlné - prostě napěníte jako šampon, necháte chvilku působit a opláchnete. Neobsahuje peroxid ani amoniak a i vůně se dá snést. Znovu už nekoupím.

  • neobsahuje peroxid a amoniak
  • lesklé vlasy
  • snadná aplikace
  • na mých vlasech vydržel pouze do 1. umytí :(
  • pro dlouhé vlasy nutnost použít více balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené