Palette Intensive Color Creme recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Palette Intensive Color Creme
Barvy na vlasy Palette Intensive Color Creme - obrázek 1
5 3.3 16
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Palette

Recenze produktu
Palette Intensive Color Creme

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 13:23:16

Hodnocený odstín - C10 platinový blond: Tahle blond barva patří mezi nejlepší drogérkové barvy. Dokonale stáhne žlutý nádech a udělá platinu. Je pravda, že ze začátku jsou vlasy do šeda, ale po 2 umytí jsou už krásné do bíla. Zesvětluje o 2 až 4 tóny, takže dokáže odbarvit i tmavší blond. Hnědou odbarví spíš do takové teplejší blond až zrz. Na zničených koncích, které už byly odbarevené může chytat do modra, takže je potřeba dávat pozor aby barva nebyla na nich déle než těch 5-10 minut. ..................................... Hodnocený odstín - E20 super blond: Tento odbarvovač používám na tmavší vlasy pokud je chci zesvětlit. Zesvětluje o 4-6 tónů a z vlastní zkušenosti můžu říct, že odbarví i černé vlasy, ale ne na poprvý. Jinak chytá hodně do žluta / zrz, takže je potřeba vlasy pak natónovat, pokud nechcete svítit na míle daleko. ..................................... Hodnocený odstín - A10 zvlášť popelavě plavý: Chytá podobně jako C10, možná víc do šeda, která se stejně po pár umytích vymyje a zůstane platinová studená blond bez žlutých odlesků. Zesvětluje o 2 až 4 tóny, takže dokáže odbarvit i tmavší blond. Hnědou odbarví spíš do takové teplejší blond až zrz. Na zničených koncích, které už byly odbarevené může chytat do modra, takže je potřeba dávat pozor aby barva nebyla na nich déle než těch 5-10 minut. Konzistence je krémová, takže se dobře nanáší a nepálí narozdíl od jiných odbarvovačů. ..................................... Hodnocený odstín - C9 stříbřitě plavý: Pokud se chcete zbavit žlutého nádechu a nezabírá vám silver šampon, tak tahle barva je dobrou volbou. Narozdíl do Palette C10 / A10 tolik silně neodbarvuje vlasy, ale natónuje je do platonové blond. Doporučuju dávat opravdu jen na světlé blond vlasy, na ostatní vlasy může chytnou do zrz. Konzistence je krémová, takže se dobře nanáší a vůbec nepálí.

  • Odbarví i tmavou blond / světle hnědé vlasy
  • Krémová konzistence
  • Vytvoří krásně studenou platinovou barvu bez zrz odlesků
  • Dobrá dostupnost v drogériích
  • Cena, často bývá ve slevách
  • Ničí vlasy (ostatně jako všechny odbarvovače) a vysušuje je
  • Pokud máte tmavší vlasy, je potřeba je nejdřív odbarvit silnějším odbarvovačem
  • Na již zesvětlených vlasech nebo výrazně zničených může chytat do modra pokud se překročí doba působení


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 18.4.2012 19:43:34

Hodnocený odstín - E20 super blond: Tuhle barvu používám už deset let. Ale na opravdu tmavé vlasy fakt není - hrozí totiž, že výsledná barva bude žlutá nebo oranžová. Já mám tmavě blond a chytá mi docela hezky do platiny, pokud chci mít vlasy ještě víc bělejší, tak si dopomůžu silverem. Jinak je to ale opravdu "žíravinka" a tak jí nedoporučuji na slabé a poškozené vlasy (ostatně žádný odbarvovač nebo zesvětlovač).

  • mně chytá do platiny
  • cena
  • nevhodná na velmi tmavé vlasy - výsledná barva může být žlutá nebo oranžová
  • nevhodná na slabé a poškozené vlasy


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 22:07:06

Hodnocený odstín - N3 středně hnědá: Přesto, že pravidelně vlasy barvím jinou středně hnědou (také od Palette) a tuto zkoušela jen jednou, stejně musím pochválit. Hned po aplikaci je sice barva tmavší než tvrdí na obalu, po pár umytích je ale taková jak jsem si ji přála. Navíc se mi líbí její odlesky - nejsou červené ale vyloženě hnědé, což se mi u ostatních barev, co jsem během let zkusila moc nestávalo. Kdyby tedy z trhu stáhli mou "stálici", určitě sáhnu po této barvě.

  • hnědé odlesky
  • po aplikaci tmavší


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Hodnocený odstín - A10 zvlášť popelavě plavý: Tuto barvu jsem si koupovala, když jsem nosila platinovou blond. Docílila jsem s ní úplně bílých vlasů. Je pravda, že není šetrná, takže to chce více následné péče, hlavně o konečky. Výsledný odstín se u mě dostavil až tak po 2 umytích, kdy zmizel našedlý tón (jednou dokonce nafialovělý) Doporučila bych ji všem, které mají odolnější strukturu vlasů a chtějí dosáhnout čisté platiny bez žlutých tónů. Dříve jsem byla zvyklá na tyto "low cost" barvy, které se musejí míchat v miskách a nanášet štětcem, teď už jsem asi moc zmlasaná pumpičkami, aplikátory, takže mi tento způsob nevyhovuje.

  • dostupnost
  • perfektní platina
  • low cost aplikace
  • nešetrnost


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.9.2012 12:46:23

N5-tmavě plavý. Tuto barvu si kupuje již několik let má mamka, aby zakryla první šediny. Po aplikaci jsou vlasy celkem tmavé, ale lesklé. Aplikace štětečkem je snadná. Na krátké vlasy lze jedno balení použít dvakrát. Tuto barvu mají v drogériích často v akci, takže cena je potom velmi výhodná. Jen mi moc nevoní, i když po změně složení je to trochu lepší.

  • dobře kryje šediny
  • výdrž
  • často je v akci - dá se koupit docela levně
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 12.9.2012 21:46:00

Mám zkušenost s odstínem N5 - tmavá blond. Barva bohužel chytá velmi tmavě, téměř do hnědo-černa. Barvila jsem spodní vlasy, kde jsem měla vlastní přirozenou světle hnědou a výsledek byl hodně daleko od tmavé blond. Určitě nedoporučuji na světlé vlasy, palettky hold chytají tmavěji. Už jsem poučená.

  • cena
  • možnost použití nadvakrát
  • chytá dost tmavě


Další recenze od 25.11.2012 18:29:57

hodnotím odtieň C10, čítala som naň množstvo pozitývnych ohlasov tak som sa rozhodla že si kúpim práve tento odtieň. Moje vlasy sú stredne hnedej farby, farba pôsobila 30 min. po zmytí som bola mierne ryšavá čo urovnal silver šampon. farbila som len odrasty no kusok čo sa mi farba dostala aj na už zafarbené vlasy zostali mi modré. to sa samozrjeme vymylo po 3 umytiach ale mám pocit že sa vymyla aj farba a je znova do ryšava. farba sa nanášala v pohode, chýbala mi tam však pribalená nejaká ta starostlivosť po farbení

  • nanášanie
  • chytila kus do modra
  • rýchlo sa vymýva


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 9.7.2013 13:06:07

Hodnocený odstín - A10. Barvu jsem si koupila, protože jsem chtěla získat blond do bíla, ne do žluta, jak se mi u všech předešlých zkoušených stávalo. Výsledek byl perfektní, dosáhla jsem krásné bělavé blond, většina žlutých odstínů byla zcela stažena. Použitím balzámu na barvené vlasy jsem se vyhnula vysušení a vlasy byly i krásně hedvábné. Nyní už vím, že jinou barvu, dokud nechci mít nažloutlou blond, nikdy kupovat nebudu :) Snad jen těm, kteří mají dlouhé a husté vlasy bych doporučila dvě balení.

  • cena
  • efekt
  • vůně
  • malé balení


Další recenze od 19.8.2013 17:09:06

Protože jsem chtěla oživit svou hnědou barvu, koupila jsem si odstín tmavě hnědá. Aplikace je horší, ale dá se zvládnout, je však nutné vše okamžitě umýt. Barva dobře drží na kůži, takže okamžitě vyčistit, ale když zůstane, brzy se smyje. Co mě bohužel nemile překvapilo, byl výsledný odstín, který bohužel nebyl tmavě hnědý, ale černý a to jsem černou už nikdy nechtěla a bůhví, jak se to bude vymývat. Na dlouhé vlasy pod lopatky jsou nutná 2 balení, ale při tak nízké ceně to není nic hrozného. Hlavu jsem si myla zatím 2x a barva se pořád vymývá. Barvu si koupím nejspíš i příště, ale světlejší odstín.

  • Cena
  • Výsledný odstín je černá


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Hodnocený odstín: C12. Má odbarvovat o dva až čtyři odstíny. Použila jsem ho na již částečně odbarvené vlasy. Vzhledem k tomu, že moje přírodní barva je tmavě kaštanová, měla jsem barvu na hlavě hodinu. Štípala pouze ze začátku, vůně není úplně nejpříjemnější, ale vyloženě chemický pach to taky není. Mám krátké vlasy, takže nanášení štětcem z misky mi vyhovuje. Pozor, chytá lehce dožluta, zvlášť u tmavších vlasů - doporučuji dotónovat přelivem.

  • Cena
  • Pro někoho možná nepohodlné nanášení
  • Chytá občas dožluta


Další recenze od 24.11.2013 17:04:48

Tak kde začít: koupil sem si odstín n12 ledově světle plavý chtěl jsem si nechat udělat pár melírku vrátil sem se totiž ke své puvodně barvě hnědé 1 rok sem nosil blond vlasy,ale kvuli zničením vlasum sem šel zpátky na hnědo,po blond semi začalo stýskat takže jsem si řekl že pár melírku by snad neuškodilo a šel sem do drogerie teta kde právě tento odstín měli v akci za 39,90.Byl sem nadšený takže sem popadl jednu krabičku,jaké bylo však zklamání když sem doma otevřel krabičku a na láhvičce kde je peroxid bylo napsáno 12%,no měl sem takovou hruzu že až sem se rozklepal takže sem tuhle barvu nakonec nepoužil,a leží mi doma na poličce asi jí někomu daruji nebo prodám ale jedno vím jistě že s blond už končím! radšid budu mít hnědé vlasy než plešatou hlavu.!

  • hezký obal
  • cena
  • obsahuje 12% peroxidu vodíku
  • agresivný
  • neobsahuje balzám


Další recenze od 11.2.2014 13:28:40

Dříve jsem se touto barvou, konkrétně odstínem blond C10 , barvila téměř každé odbarvování- odrosty. Vždy mi chytla napodruhé, v pohodě, pěkná barva, bez žlutého nádechu, akorát těsně po barvení taková nepěkně šedá- stříbřitě, modro-fialovo, cosi barva, která se po několika omytích docela poddala a byla jakžtakž hezká blond. nyní ale chodím k kadeřce a jsem mnohem spokojenější, než s domácím barvením jakýmkoli odstínem blond od jakékoli značky. Tato barva poněkud více ničí vlasy a výsledek stejně není to ono... Zářivé, krásné blond, jako od kadeřnice se s ní nedočkáte.

  • Odstín c10 Nejde do žluta
  • Spíš šedé vlasy bez lesku a záře


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 11.2.2014 18:04:20

Palette sa veľmi vyhýbam,použila som ju asi 3-4krá.Farbí relatívne dobre,aj výdrž je celkom fajn,no ja som z toho chytila alergiu.Hlava ma štípala a svrbela.Farba je matnejšia,neleskne sa,smrdí mi,vlasy boli suché a tvrdé na dotyk.Nemá záverečnú kúru,čo mne chýba,keďže na ostatných farbách práve záverečné milujem.Tá alergia ma ale hnevala najviac.Na citlivejšiu pokožku hlavy neodporúčam vôbec túto farbu.

  • lacná
  • relatívne dobre kryje
  • nemá záverečnú kúru
  • mala som alergiu
  • pre citlivejšiu pokožku podľa mňa nevhodná


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 14.2.2014 17:39:22

Používám odstín C10, párkrát jsem vyzkoušela A10 a omylem E20. Jen E20 mi chytla do žluta, ale s tím se musí občas počítat. Své vlasy mám takové nijaké, špinavou blond. Odbarvuju pouze odrosty. Nemám vlastně co vytknout, ostatní odstíny mi chytly podle předpokladu. Ovšem ta "vůně" , to je něco šíleného. Asi to není barva pro každého, citlivější pokožka nebude reagovat dobře. Taky dost vysušuje, ale to je pro mě plus, jelikož odrosty se mi vždy hrozně mastí a po odbarvení vydržím i dva dny bez umytí :)

  • cena
  • dostupnost
  • vůně


Další recenze od 26.5.2014 13:32:00

Sice krásně barví do požadovaného světlého odstínu ovšem po změně obalu na tento před časem, jsem začala pocitovat že je mnohem silnější agresivnější jak zápachem tak pálením. Téměř celý život se barvím a nikdy jsem nebyla alergická ale po této barvě jsem začala mít zpočátku problémy na kůži, různé alergické reakce a posléze autoimunitní chorobu!

  • Obarví do krásné platinové barvy.
  • Agresivita. Zápach. Podezřelá.


Další recenze od 15.11.2015 11:52:43

Hodnotím E20: Barvu jsem používala rok a půl. Přilákala mě nízká cena, hezký odstín vyobrazený na krabičce. Barva na hlavě nestéká, ale jde dost cítit chemií. Vždy mi sjednotila odrosty, ale za cenu vysušených vlasů a ulámaných pramínků. Barva jako taková byla ze začátku odbarvování nepřirozeně žlutá, poté šla do bíla. Přestože jsem se vždycky snažila ji nanášet jenom na odrosty, tak jsem si po roce a půl barvení začala všímat, že mám vlasy u hlavy docela zdevastované a padají víc než obvykle. Pokud někdo touží po úplně vybílených vlasů, tak doporučuju. Já už jsem raději přesla na jinou a šetrnější značku.

  • nestéká
  • sjednotí odrosty se zbytkem hlavy
  • ničí vlasy
  • smrdí
  • po delším používání padání vlasů


Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Garnier Color Sensation

3.4 59% 20 recenzí

Syoss Oleo Intense

3.2 55% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Vibrant Colors

3 50% 2 recenze