Parodontax Fluorid zubní pasta recenze a zkušenosti

Chrup Parodontax Fluorid zubní pasta
Chrup Parodontax Fluorid zubní pasta - obrázek 1
Chrup Parodontax Fluorid zubní pasta - obrázek 2
5 3.7 11
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Parodontax

Recenze produktu
Parodontax Fluorid zubní pasta

věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 10:24:11

Bylinná zubní pasta slibuje účinnou pomoc při krvácivosti, zánětu dásní a parodontitidě. Je vhodná jako součást zvýšené péče o zuby a dásně v těhotenství. Obsahuje unikátní kombinaci výtažků ze 6 léčivých bylin. Vzhledem k tomu, že nemám problémy s dásněmi, představuje pro mě jenom zubní pastu s hodně neobvyklou a pro mě nepříjemnou chutí, na kterou jsem si musela dlouho zvykat. Obsahuje 1400 ppm fluoridů, což je dostatečně vysoká koncentrace pro zpevnění skloviny.

  • 1400 ppm fluoridů
  • léčivé výtažky
  • chuť
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 10:37:57

Pasta je super. Dokonale vyčistí zuby a odstraní zubní plak, působí protizánětlivě a zabraňuje krvácení dásní a vzniku parodontózy. Jediné, co může někomu vadit je její dost výrazná chuť, kterou má díky obsahu bylin a soli, ale na tu se dá postupně zvyknout.

  • účinek
  • cena
  • chuť


věk
15-24

Další recenze od 13.9.2012 17:32:10

Zubní pasta Parodontax slibuje omezení krvácení dásní, ochranu proti parodontóze a zánětu dásní. Když jsem ji poprvé zkusila, opravdu jsem se lekla chuti. Bratr ji dokonce ihned vyplivl a nepoužívá ji. Po čase si ale na tu chuť zvyknete a bude vám chutnat. Používám ji tehdy, začínají-li mi krvácet dásně. Vždy je úspěšně stáhne. Zajímavý je obsah jedlé sody, která je ve složení ihned na prvním místě....

  • zajímavá chuť
  • pomáhá proti krvácení dásní
  • spousta bylinek ve složení
  • vyšší cena
  • pro někoho odrazující chuť


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2012 18:24:41

Nejhorší zubní pasta v mém životě, ale třeba můj táta na ni nedá dopustit díky tomu, že mu zabraňuje v krvácení dásní. Já ji nenávidím, protože z té pachuti se mi doslova vždycky zvedne žaludek. Sice skutečně zastavuje krvácení dásní, ale za tu nevolnost mi to nestojí a používám jinou pastu s lepší příchutí.

  • dostupnost
  • zabraňuje krvácení dásní
  • cena
  • strašná pachuť


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2012 20:05:14

Tuto pastu používám vždy, když mám citlivější zuby nebo mi začínají krvácet dásně. Chuť pasty opravdu není moc dobrá, ale zvyknout se na ni dá. A hlavně splňuje to, k čemu je určena. Již po několika umytí zubů ráno a večer jsou dásně krásně stáhlé a bez kvácení.

  • Pomáhá proti krvácení dásní
  • Jemná k citlivým zubům
  • Chuť


věk
25-34

Pro mě nejhorší pasta ever. Její chuť je neskutečně odporná, jakoby slaná (?), nedokázala jsem si s ní vyčistit zuby. Zkoušela jsem to několikrát, ale akorát se mi z ní zvedá stále žaludek. Manžel na ní ovšem nedá dopustit, prý si na její chuť zvykl a nepřijde mu strašná. Používá ji vždy, pokud pociťuje, že mu krvácí dásně. Já tedy raději upřednostním Lacalut, který dásně výborně stahuje než tuto...

  • stahuje dásně (pokud si zvyknete na chuť)
  • chuť, neuvěřitelně odporná
  • barva na chuti zrovna dvakrát nepřidává


věk
25-34

Parodontax pasta je super. Když pominu hroznou chuť (slanou) a divnou barvu, tak funguje. Dásně jsou lepší, po pravidelném používání téměř nekrvácí. Ústní dutina je taková celkově zatáhlá. Už můžu občas i mezizubní kartáček, což dřív nešlo vůbec. Jsem spokojená, dobrá pasta.

  • Funguje!
  • Chuť
  • Cena


věk
35-44

Další recenze od 6.12.2013 16:28:43

Pastu jsem vyzkoušela na doporučení zubní lékařky, když jsem měla problém s odhalováním zubních krčků. Její účinek není o mnoho jiný než u jiných běžných zubních past. Léčba s ní byla zdlouhavá a minimálně účinná, takže jsem pak přešla na výplachy peroxidem, který byl proti pastě úplné turbo ve stahování dásní zpět. Navíc má pasta velmi odpornou slanou chuť. Vzhledem k tomu, že lze problémy se zuby řešit mnohem efektivněji a i levněji, kupovat si ji znovu rozhodně nebudu.

  • žádné
  • nízký léčebný účinek
  • nepříjemná chuť
  • vysoká cena


Další recenze od 22.8.2014 10:25:27

Pasta má prostě pachuť, kterou jsem nezkousla. Zřejmě mi chybí ta správná motivace v podobě zdravotního problému s dásněmi, nutně ji zatím nepotřebuji (k účelu, ke kterému má být), spíš jsem ji chtěla vyzkoušet, takže odkládám to skříně na horší časy. Ta chuť je skutečně odporná, stejně jako reklama na tuhle pastu, která běžela v TV. Táta si ji chválí, tvrdí že mu pomáhá, takže bych ji nechtěla zkritizovat až tak úplně.

  • Osobně žádné nevidím
  • Nepopsatelná pachuť


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2015 01:36:27

Jelikož jsem měla podezření na Parodontózu a reklama mě zaujala, koupila jsem si tedy tuto zubní pastu, aniž bych si četla nějaké recenze, chtěla jsem si pastu vyzkoušet sama. Můj první šok nikdy nezapomenu. Tu chuť sody bych ještě nějak překousla, ale ta pachuť zatím mi neslavně připomínala zvratky a prvních pár čištění jsem to nezvládala. Pak jsem si ale začala zvykat. Co mě hrozně šokovalo, že jsem dřív z dásní nekrvácela a po této pastě jsem krvácela vždy. Reklama ohledně - plivete při čištění zubů krev? mě potom neskutečně vytáčela. Hrozně mě drhla na dásních a celkově byla agresivní k celé puse, ke konci už bylo pálení soli až k nevydržení. Zuby si čistím opatrně, přesně jak mi zubařka na dentální hygieně za nemalé peníze ukázala, používám velmi kvalitní kartáček a i přesto se mi začaly odhalovat i krčky, tak jsem to vzdala. Bohužel za mě ne.

  • Bohužel nic
  • Absolutní nespokojenost


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Odol Classic zubní pasta

3.5 63% 6 recenzí