Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta
Depilace, epilace Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta - obrázek 1
5 3.3 13
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Purity Vision

Recenze produktu
Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta

věk
25-34

Další recenze od 3.12.2017 17:36:37

Nikdy som sa s touto pastou, ani so žiadnou inou nenaučila pracovať. Tejto som kedysi dala šancu, skúsila 3x ale nakoniec som to vzdala a vždy som radšej holila žiletkou. Depilácia pastou je príliš zdĺhavá a popravde nemám ani chuť ani čas sa toľko s ňou "naťahovať". Chĺpky mi aj tak skoro žiadne netrhala, tak som ju pár mesiacov nepoužívala a keď som jej chcela dať ešte jednu šancu, bola tvrdá ako kameň aj po zahratí.

  • - nič
  • - všetko


věk
25-34

Další recenze od 11.11.2015 20:39:02

moje první a zatím jediná pasta, byl trochu problém sehnat něco na škubání, ale po tom to šlo překvapivě dobře, ale beru to po částech a taky už mi jí po prvních nepovedených experimentech moc nezbylo... teď jsem si zkusila uvařit várku doma, tak uvidím jak na tom bude, pokud nejsem dobrá kuchta, tak se k ní vrátím, ale cena mi nepříjde tak hrozná, ono záleží jaký citrony se na to kupujou a maj tam přidané oleje a olejíčky...

  • funguje
  • dostupnost
  • není k ní špachtle a trhací látka


věk
25-34

Nejhorší zážitek s cukrovou pastou, který mě málem odradil dělat si brazilskou depilaci doma! Pasta má příšernou konzistenci, teče jako med, vůbec se s ní nedá pracovat, ani po několika dnech v ledničce neztuhne, nedá se tedy použít ani s látkou. Myslela jsem, že jsem prostě nešikovná a neumím s ní pracovat. Nakonec jsem si uvařila svojí pastu, se kterou se dá pracovat perfektně a nepotřebuji k tomu žádné špachtle, nože, látku ani papír, pracuji pouze s pastou. Takže za tento nesmysl neutrácejte peníze a uvařte si doma pořádnou pastu, která vytrhne i tmavé tvrdé chloupky raz dva.

  • žádné
  • neztuhne
  • tekutá konzistence
  • nedá se s tím pracovat


věk
25-34

S depilací cukrovou pastou jsem měla perfektní zkušenost ze salónu a na to konto jsem se rozhodla pokusit se o něco podobného doma. Člověku chvilku trvá, než najde ten správný trhací grif a správnou techniku (jestli špachtlí nebo prsty) a taky na kolik stupňů ji rozehřát. Kupříkladu u mně to byla čirá katastrofa když jsem se pokusila depilovat pouze prsty - pasta tak divně ztvrdla a stala se z ní taková mastná hrouda. Špachtlí to už šlo lépe, nicméně rozhodně nevytrhá všechno a to ani na několikátý pokus (alespoň u mně). Na to konto trvá depilace děsně dlouho a vypotřebuje se u toho celkem velká část kelímku. Celkem mně to mrzí, protože pasta jako depilační nápad je mi děsně sympatická, navíc tato konkrétní hrozně hezky voní (tak po rozmarýnu a jiných těch esenciálních olejích) a má fajn složení. Říkám si, že pro někoho s tenčími chloupky by mohla být dobrá. Nicméně já budu dál pokračovat v hledání dokonalého depilace :).

  • vůně
  • složení
  • funguje na jemnější chloupky
  • dostupnost
  • nefunguje na silnější chloupky
  • depilace je zdlouhavá


Další recenze od 11.6.2014 00:34:29

Toto bola moja prvá skúsenosť s cukrovou pastou. Tá "homemade" sa mi nepodarila, tak som zháňala niečo, čo by už bolo dopredu pripravené. Síce nemám veľmi veľké skúsenosti s cukrovou pastou, ale aj tak ma veľmi prekvapila. Kvalitný výrobok, pracuje sa s ňou obtiažnejšie, ale treba si len zvyknúť a zvoliť správnu konzistenciu. Dámy v ostatných recenziách asi neboli spokojné hlavne preto, lebo ak sa to so zohrievaním v vode/v mikrovlnke preženie, tak je veľmi riedka a nedá sa s ňou pracovať, len sa lepí. Ja to robím tak, že zohrejem fakt len trošku a ak sa mi aj potom zdá tuhá, tak ju zapracujem trošku prstami. A treba robiť rýchlo, aby sa zbytočne neprehriala, lebo v prstoch sa pri dlhšej manipulácií topí. Aj tak si ale myslím, že šikovná žienka toto úplne s prehľadom zvládne. Ja som s ňou problém nemala a veľmi mi vyhovuje. Na tvár a ruky je báječná a ostáva po nej báječne hebounká pokožka. Určite lepšie než holenie, a skoro vôbec to nebolí. Mám skúsenosti aj s epilátorom, ale to oproti cukrovej pastičke veru bolí ako diabol a to nie som žiadna citlivka.

  • kvalitne trhá chĺpky
  • hebká pokožka
  • vysoká cena
  • trošku obtiažnejšia manipulácia


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2013 14:33:12

Cukrovou pastu jsem používala několik měsíců a přesto jsem se s ní nenaučila bez problémů pracovat. Nejprve je hodně tuhá, když ji zpracuji tak, aby mi konzistence vyhovovala, začně se za chvíli patlat, takže je nepoužitelná, čímž roste spotřeba. Navíc jsem nikdy nedocílila toho, abych odstranila všechny chloupky a o bezbolestnosti nemůže být také řeč. Možná je to jen mou nešikovností, ale já asi zůstanu u žiletek.

  • je dostupná v drogerii
  • konzistence
  • vyšší cena
  • nevytrhá mi vše
  • bolestivost


věk
35-44

Další recenze od 4.7.2013 20:56:57

Nejdřív radost, pak zklamání. První pasta a asi je to fakt mnou, ale prostě nohy nejdou, třísla nejdou. Lepí se, trhá minimálně, takže se to musí často opakovat a pak je jen podráždění. Času to zabere 2x tolik co vosk a výsledek tristní. Zkoušela jsem i s plátýnkem, to už bralo lépe, ale zase spotřeba katastrofální. Zbytek dopotřebuji na obličej, tam je skvělá.

  • Dobře se smývá
  • Na obličeji nedráždí a trhá
  • Pach
  • Cena/množství
  • Na nohy atd. pro mě nepoužitelná


Další recenze od 30.5.2013 13:16:46

Dřív jsem si pastu vyráběla a tahle je co se týče účinku totožná a možná i o málo lepší. Proto ji hodnotím jako cukrovou pastu a ne jako epilační prostředek. Dokonalá trvalá a zdravá epilace stejně si myslím neexistuje, a pokud máte nervy s cukrovou pastou a pinzetou ji můžete aspoň dočasně dosáhnout. Používám ji jen na oblast břicha a dřív i na ruce. Dá se chytře rozetřít do ztracena tak, že výsledek vypadá opravdu přirozeně. Tmavé tvrdé a černé chloupky nebere (tak jako žádná cukrová pasta)

  • vůně
  • použití
  • vzhled jakoby do ztracena
  • cena (vzhledem k tomu,ž


věk
35-44

Další recenze od 17.2.2013 16:29:51

Radovala jsem se, že jsem konečně našla cukrovou pastu, která se dá koupit v drogérce. To je ale její jediné plus. Je to ta nejhorší pasta, jakou jsem kdy měla. Smrdí a špatně se mi s ní pracovalo. Má špatnou konzistenci. Po čtyřech aplikacích, které trvali minimálně 2x tak dlouho, než s jinými pastami, letěla do koše.

  • lze koupit v drogérii
  • pach
  • konzistence
  • poměr cena výkon


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2012 16:43:11

Dneska jsem ji dopoužívala. Je dobrá, ale hrozně drahá. Holky v Tunisu snad ani neznají žiletku a používají jen tuhle pastu a pixla tam stojí asi dva dináry, coz je fakt málo (asi 20-60) korun, neznam kurz, navíc ta jejich je mnohem kvalitnejší! Já tuhle pastu používám místo vosku. Jakože ji nahřeju, špachtlí nanesu na pokožku, přiložim nastrihané plátno (staré prostěradlo) a asi 99% chloupků je dole na 1. pokus. :)

  • je dobrá
  • běžne v drogerii
  • dost drahá
  • balení
  • trochu smrdí


věk
45-54

Další recenze od 12.4.2012 10:12:48

Na cukrovou pastu jsem byla zvědavá a tato byla moje první (a poslední). Zkoušela jsem s ní depilovat nohy a klín a ani z jednoho jsem nebyla nijak nadšená. Určitě je to tím, že s ní neumím dobře manipulovat, ale prostě mi to moc nejde. Chloupky mi stejně nějaké zůstávají a navíc se mi v tříslech po použití udělaly docela velké podlitiny (možná na ni mám moc citlivou kůži). Dopotřebovávám ji na depilaci chloupků nad rtem, tam mi vyhovuje (určitě víc než vosk), nemám po jejím použití žádné pupínky, které jsem při použití jiných metod v těchto místech vždycky měla. Podruhé už si jí ale nekoupím.

  • dobrá na chlouky nad rtem
  • nenaučila jsem se ji účinně používat


Další recenze od 10.4.2012 19:49:32

Tahle cukrová pasta byla moje první zkušenost. Pracovalo se sní velice dobře, vytrhla mi napoprvé vždy skoro všechny chloupky a ani to nebolelo. Balení mi ovšem nevydrželo moc dlouho a po té co jsem si našla recept na domácí cuk. pastu jsem se rozhodla že si ji znovu nekoupím. Cena mi přijde přehnaná, když za 10 kč si můžu doma udělat stejné množství pasty se stejným účinkem. Ale přesto doporučuji alespoň pro začátek je vážně super.

  • účinnek
  • konzistence
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 19:25:09

První cukrová pasta, kterou jsem vyzkoušela. Ze začátku jsem se zhrozila, protože to vůbec nešlo. Časem jsem přišla na určité fígle ale i teď po roce používání není moje technika dokonalá. Nevím, jestli je chyba ve mně nebo v pastě :). Jde to, ale pomalu a je pravda, že nevytrhne úplně všechno. Super je, že depilace vůbec nebolí. Nemám problém si ji přes to všechno koupit znovu.

  • žádná bolest
  • přírodní kosmetika
  • trvání depilace


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Isana Gel na holení

3.3 59% 3 recenze

Balea Depilační krém

3.3 57% 8 recenzí

Hůře hodnocené