Purity Vision Kokosový olej recenze a zkušenosti

Hydratace Purity Vision Kokosový olej
Hydratace Purity Vision Kokosový olej - obrázek 1
Hydratace Purity Vision Kokosový olej - obrázek 2
Hydratace Purity Vision Kokosový olej - obrázek 3
5 4.5 92
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 7 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 92 recenzí
  • Výrobce Purity Vision

Recenze produktu
Purity Vision Kokosový olej

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.11.2017 21:28:30

To je jeden z mých Top produktů už asi 6 let na všechno. Koupila jsem na základě recenzí tady a neprohloupila jsem. Používám jako zábal na mé dlouhé melírované vlasy, suché vlasy pořádně natřu, spletu do copu, hodím na polštář ručník a jdu spát. Ráno vlasy umyji šamponem a už nemusím používat balzám ani masku, jdou krásně rozčesat už mokré, po vyfoukání jsou lesklé , hladké, ale né mastné ani težké jako u nékterých hutných masek. Dále používám na odstranění zbytků vosku po depilaci, na masáže, je to skvělý lubrikant a palačinky už nedělám na ničem jiném.Také se mi osvědčil na šetrné odlíčení .

  • Dostupnost v každé drogerii
  • Dobrá cena za množství
  • Prokazatelně prospěšné účinky
  • Nepostradatelný v každé domácnosti
  • Hodí se pro celou rodinu
  • Nemá žádné je dokonalý


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.11.2017 18:50:51

Tento kokosový olej kupujem v dm drogérií pravidelne už pár rokov. Naposledy som kúpila mega balenie 900ml, ktoré mám už rok a som v polovici. Používam ho po depilácií, pri odličovaní rúžov, niekedy aj na pleť. Má viacúčelové využitie, skúšala som ho aj ako masku na vlasy, ale napriek tomu, že som ho dôkladne z vlasov zmyla, zostali veľmi mastné, takže za mňa na vlasy nie. Inak ho vrelo odporúčam.

  • použitie
  • vôňa
  • dlho vydrží
  • prírodný
  • bio kvalita


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2017 11:40:00

Naprostá dokonalost. Po letech barvení vlasů, jsem měla vlasy v koncích hodně suché, přesto že u pokožky byly hydratované až skoro mastné. Nevěděla jsem, jak si s tím poradit, a potom jsem četla někde na blogu, že maska z kokosového oleje by měla pomoc. Proto jsem si ho pořídila a udělala zábal podle návodu - dala jsem si na konce vlasů silnou vrstvu a zabalila je tak na 1-2 hodiny. Výsledek je neuvěřitelný. A toto samé doporučuji před výrazným barvením. Vlasy se tak neponičí.

  • účinky
  • vůně
  • roztíratelnost
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.1.2017 20:49:39

Naprosto skvělý produkt! Původně jsem si to koupila jen kvůli kosmetickým účelům, ale někdy jsem se přistihla, že jsem ho ujídala jen tak samotný nebo s cukrem, když jsme doma zrovna neměli žádné sladkosti a já měla chut' na sladké. :) I můj manžel si ho oblíbil, trochu mi ho krade. :D Používá ho jako balzám po holení, což jsem mu poradila a je s ním spokojený. Já ho používám jako balzám po holení, odličovač očí, masku na vlasy, někdy jako krém. Komentáře mě inspirovaly a zkusím ho určitě i přidat do palačinek. :)

  • bio kvalita
  • je všestranný
  • vůně
  • plet' po něm není mastná
  • asi trochu cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Kokosový olej jsem si zamilovala. Původně jsem ho ani nechtěla koupit, myslela jsem si, že je to zase nějaká móda, ale účinky oleje mě přesvědčily. Je výborný na vlasy a pokožku, ale musím se použít na mokrou kůži jinak zanechá mastné vlasy a pokožku. Zkoušela jsem na něm i smažit a přišel mi stejný jako sádlo. Určitě si ho koupím znovu.

  • krásně promaštěná kůže
  • používám ho jako zábal na vlasy
  • musí se použít na mokro
  • teplem řídne v létě se musí uchovávat v ledničce


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Není co vytknout, olej příjemně voní a dlouho vydrží. Za tu cenu se rozhodně vyplatí. Používám na odlíčení, do vlasových masek nebo jako balzám na rty. Olej je dobré skladovat na nějakém chladnějším místě, v létě bývá kapalný - což je někdy výhoda a jindy zase ne :D. Celkově bych všem doporučila jako ideální mazadlo. :)

  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.5.2016 10:18:02

Tak jako každý jiný přírodní olej, i tento kokosový někomu prostě sedne a někomu zase vůbec. Někomu je příjemný na tělo, jinému na vlasy. Mě na vlasy tedy nevyhovuje vůbec, spíše mi vlasy vysušuje a dost omastí, i když použiju jen trošku oleje. Tento kokosový olej používám na zuby - prý má bělící účinky, ale zatím nic nepozuruji :D dále k masáži s přítelem a také místo lubrikantu ;) Jo, a také na vaření :D

  • krásná vůně
  • vysušuje vlasy


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jsem spokojená až na malé výhrady. Nutno upřesnit že používám pouze jako masku na vlasy - obvykle přes noc, zamažu vlasy kokosovým olejem, zabalím do turbanu a ráno dvakrát opláchnu šamponem, vlasy jsou pak sice zplihlé, zato vyživené a viditelně silnější, především po prvních pár použití. Jinak jsem zkoušela na bělení zubů, jak se píše jedna lžička, nechat rozpustit v ústech, z toho mi ale bylo akorát špatně a neviděla jsem výsledky.

  • Bio kvalita
  • Cena
  • Dostupnost
  • Bez vůně
  • Na bělení zubů mě nepomáhá


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kokosový olej u mě v domácnosti nesmí chybět! Používám ho snad na všechno. K odličování, vaření (vynikající jsou palačinky dělané na kokosovém oleji), ke konzumaci, když mě honí mlsná. V zimě ho používám večer před spaním místo krému. Kokosák (tak mu doma říkáme) krásně pleť hydratuje, vyživuje, pleť je po použití krásně jemná. Mě osobně pomáhá proti zácpě. Za mě TOP produkt !!!

  • Dobrá hydratace
  • Krásná vůně
  • Vytváří mastný pocit na kůži


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Olej má jemnou a příjemnou vůni. Používám ho jako kúru pro suché, krepaté vlasy před mytím, nanesu ho do vlasů, nechám působit 30 minut a poté vlasy umyji jako obvykle. Vlasy nejsou po umytí vysušené, hrubé ani drsné. Na pleť ani kůži ho nepoužívám, protože se drží na povrchu kůže a vstřebává se několik hodin. Při pokojové teplotě mi olej ztuhnul a musela jsem ho rozehřívat v mikrovlnce. Olej hrudkovatí.

  • příjemná vůně
  • hrudkovatí
  • nevstřebává se


Další recenze od 23.2.2016 18:08:48

Koupila jsem si nejmenší balení, protože jsem neměla s kokosovými oleji žádnou zkušenost a musím říct, že za chvíli byl vypotřebovaný. Má nádhernou intenzivní vůni. Požívala jsem ho na zuby, údajně by je měl bělit, čehož jsem si ale nevšimla. Je perfektní na masáže, protože se tolik nevstřebává, když nanesete větší množství a nevytváří žmolky. Kůže je příjemně provoněná a hydratovaná. Na suché lokty je úžasný.

  • vůně
  • hydratace
  • všestrannost
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

O kokosovém oleji jsem slýchala už dlouho před jeho koupí, ale zdráhala jsem si jej pořídit, říkala jsem si, že "obyčejný olej" nic nezmůže, a ejhle, byla jsem překvapená jaké zázraky s mými vlasy udělal, nepoužívám jej jen jako olejíček, ale lžíci vmíchávám i do drogérkových masek na vlasy, pak je kvalita masky někde jinde, a může se bez problémů srovnávat s těmi dražšími. Na jinou část těla jsem jej zatím nepoužila a ani se na to nechystám, nemám ráda mastný pocit na kůži, ovšem o se týče vlasů je bezkonkurenční. Trošku mi vadí balení vzhledem k tomu, že často cestuji, ale to je jediné mínus :)

  • konzistence
  • vůně
  • bio výrobek
  • výsledný efekt
  • balení


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento kokosový olej miluji nade vše. Používám verzi bez kokosové vůně, poněvadž přidávám i do jídla, ale nyní se chystám koupit i verzi s kokosovou vůní, abych mohla natírat i rty, vlasy apod. Do vlasů vetřu ihned po koupeli, dokud jsou ještě vlhké, na druhý den jsou vlasy parádní. Dokonce si s ním někdy odličuji i pleť - nanesu na mokrý tamponek. Tenhle výrobek je prostě použitelný na vše.

  • dlouho vydrži
  • dá se používat zcela na vše
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2015 07:26:00

Olej jsem si koupila na základě recenzí tady na omlazení. A nelituji! Nejdřív jsem olej používala po koupeli na tělo (ideální po depilaci na zklidnění pokožky a proti zarůstání chloupků). Po čase jsem se odhodlala vyzkoušet i na obličej (smíšená pleť s pupínky a rozšířenými póry) - a světe div se, mně vyhovuje i na obličej (nejlépe funguje, když si s ním večer udělám 5-ti minutovou masáž obličeje). Na vlasy jsem sice zkoušela, ale po použití jsem měla vlasy strašně zatížené a mastné (mám velmi jemné rychle plihnoucí vlasy), takže na vlasy za mě ne. Jinak super produkt, budu se k němu určitě vracet.

  • vůně
  • bio kvalita produktu
  • vhodný jako tělový i pleťový olej
  • všestranné využití
  • žádné


Nejúžasnější a nejlepší olej, který znám. Spotřeba u nás doma stoupá, a používám ho i při své práci, když provádím masáže. Naprostá spokojenost! Má úžasnou vůni! Používám ho opravdu na všechno od A-Z. ( Zuby, vlasy,tělo, plet', lubrikant, při potížích kožních či intimních, na vaření) Možností je spousta! :-) Doporučuji všem!

  • Cena
  • Kvalita
  • dostupnost
  • vůně
  • hydratace
  • přírodní produkt
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.5.2015 14:35:49

Prostě boží. Ja použivám úplně na vše, kromě rtů, ty mě vysušuje. Nejlepší je na pokožce po koupeli, uzamkne vodu. Na konečky vlasů, když je potřeba, občasnou masku na obličej. Na ruce-vyživuje nehtíky. Krásně se vstřebává a ihned roztaje při malém zvýšení teploty. Jelikož je v těžkém skleněném obalu, přendávám ho po částech do malého kelímečku od jiného balzámu a mam jej pořád po ruce 😉 a voní úplně nožky viz tyčinka bounty. :)

  • voní jako tyčinka Bounty
  • uzamiká v pokožce vodu
  • na všechno
  • rty mi vysušuje


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.5.2015 22:06:03

Koupila jsem ho v DM za 190,- 300ml. Vůně tak akorát, nic přehnaného. Dokonce mi ani nijak zvlášť nepřijde mastný :-o Konzistence tuhá, při teplotách nad 25 stupňů taje, což mi vyhovuje, protože naberu a pak pohodlně natřu na obličej :) Používám večer na pleť jako hydratační krém a ráno mám hebkou pleť, natírám se jím i občas po sprše, po holení, občas ho užívám, když se mažu :D ale na vaření jsem ho ještě nezkoušela... Vyzkouším! Na vlasy ho dávám po mytí na konečky, jenom krapítek a jinak občas máznu, když se mi zdají suché. Pak jako zábal na vlasy - rozehřeju, natřu vlasy, zabalim do igelitu, hodím pod hlavu ručník a jdu spát. Ráno snadno vymyju a vlasy jsou jak znovuzrozené :) Taky ho používám na suché nohy po sprše, ale na ruce používám klasický jen na ruce. Multifunkční šikovná věc, určitě stojí za vyzkoušení!

  • Vůně
  • Balení ve skle
  • Účinky
  • Nepřipadá mi moc mastný
  • Hydratace
  • Zjemňuje pleť
  • Odličuje
  • Multifunkční :)
  • Skvělý chuťově
  • Nepomáhá mi na suché ruce (paradoxně) :D


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Můj nejoblíbenější přírodní kokosový olej.Používám ho na pleť, vlasy, vlastně na všechno :-)). I když je to olej, tak nemáte pocit přemaštění nebo ulepenosti a jeho vůně je úchvatná.Čistá přírodní vůně bez chemie.Mažu si s ním hlavně dekolt téměř každý večer a předloktí, střídám s Bi-Oilem. Na vlasy jako zábal, nejlépe přes noc, ale pozor z vlasů jde opravdu těžko dolů. Dokonce s ním mažu i pejskům tlapky a mají polštářky jako miminka..Velice ráda tento přírodní produkt doporučuji!

  • výživa
  • hydratace
  • vůně
  • bez chemie
  • jen musíte po namazání chvíli počkat než se oblečete


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.4.2015 20:41:19

Na tenhle kokosák nedám dopustit,nádherně voní a používám ho jak v kuchyni tak i v koupelně :) .Na mojí extrémně suchou kůži je to učiněný balzám,vynikající je i po holení,neosypu se pupínkama jako normálně.Skvěle funguje i na pupínky v obličeji,použiji lokálně a do rána se pupínek i začervenání zmírní.Miluji ho i v ovesné kaši kterou příjemně ochutí.Kde ho nemůžu doporučit jsou vlasy.Možná někde dělám chybu ale mám je po něm suché jako slámu.

  • balzám na suchou a popraskanou kůži
  • lokální přípravek na akné
  • vynikající po holení
  • funguje i na vaginální mykózy
  • přírodní lubrikant
  • úžasný na masáže
  • vynikající v kuchyni
  • kvalita
  • pro mě nevhodný na vlasy
  • rychle ubývá :)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.2.2015 13:47:34

Kokosovy olej som si kupila na zaklade tolkych pozitivnych recenzii v mediach a na internete. Planovala som ho pouzivat ako multifunkcny olej na viacero veci (hydrataciu pleti, tela, zabal na vlasy). Konceky vlasov som mala este suchsie ako pred jeho pouzitim, po par pokusoch ho pouzit ako nocny krem sa mi upchali pory a objavili vyrazky. Kedze ho chcem siloumocou dopotrebovat tak ho pouzivam aspon tak ze ho pridam do kupela na hydrataviu pokozky tela, no velmi ju nehydratuje aspon nie natolko ako som zvyknuta pri inmych olejoch. Prave naopak v poslednej dobe ma casto svrbi koza najma na nohach a upodozrievam z toho prave tento olej takze za mna urcite v kozmetike nie, mozno na varenie.

  • nenasla som
  • upchava pori
  • vlasy vysusuje
  • pokozku nehydratuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2015 10:35:57

Oleje obecně nejsou pro mou pleť to pravé, na obličej ho vůbec používat nemůžu, protože mě dost vysušuje (i když nanáším na navlhčenou pleť). Občas dělám zábaly na vlasy, ale masky mi je hydratují mnohem víc. Na tělo je fajn, dobře hydratuje a hezky voní, bohužel jenom po nanesení. Do rána se vůně změní na děsnej smrad, který cítit i z pyžama. Ale po depilaci je skvělý, pokožku sklidní a nedráždí, má hojivé účinky. Kokosák od Alnatury mi ale přijde lepší, takže tento už nekoupím.

  • skvělý po depilaci
  • vysušuje pleť
  • z oblečení smrdí


věk
45-54

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.9.2014 15:00:29

Výborný produkt, hezky voní, dobře se roztírá, všestranné použití. V kosmetickém využití nemám výhrad, ale v kuchyni radši používám kokosák od Saloos, ten je voňavější a hustší. Tady zase vítězí cena. Celkem dobře mi funguje na atopický ekzém a svědění pokožky. Pokožku zklidňuje a krásně promastí. Celkově spokojenost a určitě si ho koupím znovu.

  • dostupnost
  • cena
  • slabší parfemace


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Super kokosový olej. Extra panenský, lisovaný za studena. Je skvělý na vlasy, krásně voní, hydratuje pokožku, je úžasný po holení a na odličování. Výborný na vlasové zábaly, používám i na vaření. Je za super cenu a službu udělá velkou. Akorát mi rychle dochází, ale mam velkou spotřebu, strkam ho všude a už jsem vyhodila ostatní kosmetiku a používám místo toho jen tenhle k. olej. Na 100% koupím znovu.

  • Hydratuje a vyživuje
  • Skvělý na vlasy
  • Dobrý na vaření
  • Cena
  • Kvalita
  • Skleněný obal- spadl mi na zem a rozbil se


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.8.2014 14:12:47

Kokosový olej jsem si koupila hlavně na pupínky po holení a po namazání to bylo opravdu lepší. Hodí se ale skoro na vše. Používám ho převážně na hydrataci čeho je potřeba. Je dobrý i na popálení olejem. Skvrnky se sice nezahojí, ale vůbec to nepálí. Dají se s ním i vybělit zuby a mnoho dalšího. Nemám ale ještě vše odzkoušené.

  • hydratuje ale nemastí
  • hezká vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Používám ho jako: - zábal na vlasy - odličovač - příležitostný krém na ruce nebo na obličej - olej na smažení (velice stabilní), do salátů apod. Olej nedráždí a nevyvolává u mě alergické reakce. Pleť i vlasy jsou po něm heboučké, provoněné. Vůně je opravdu velmi jedlá, mám pořád chuť na sladké. Na to pozor! :o) Obal mi nevadí, alespoň lze recyklovat. Jen je potřeba ho pořádně dotahovat, v teple je olej velmi tekutý a pak snadno vytéká.

  • vůně
  • chuť


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.7.2014 12:26:42

Čekala jsem od kokosového oleje mnohem víc. Občas ho použiji jako zábal do vlasů, ale žádnou viditelnou změnu nevidím. Když jsem ho aplikovala na obličej (mám suchou pleť), na druhý den jsem měla obličej plný akné. Když jsem ho použila na tělo, udělalo se mi akné např. i na nohou a to jsem ho tam nikdy neměla. Výborný je na vaření a masáže.

  • vůně
  • velikost balení
  • způsobuje akné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2014 11:25:34

Kokosový olej jsem si poprvé koupila za docela nepříznivé situace :) naskákala mi na obličeji podivná vyrážka, nejspíše v reakci na jeden nový produkt. Ať jsem na obličej použila cokoliv z mojí denní kosmetiky od přírodních krémů, make upu až po micelární vodu, vše nesnesitelné pálilo. A tak mi ségra půjčila svůj kokosový olej, abych ho vyzkoušela a světe div se, žádné pálení se neobjevilo. Od té doby už si pravidelné kupuji jen to větší balení. Líbí se mi několik velikostí balení... velké mám na doma a malé vozím na cesty ;) Taky je krásné, že se dá použít úplně na všechno! Jak na tělo tak na vaření ;) je cenově dostupné (kor když jej seženete někde ve slevě) a hlavně je k dostání v DM, takže nemusíte nikde objednávat ;) Akorát si člověk musí dát pozor, když jej chce používat v parných dnech, protože olej ztrácí teplem svou tuhou konzistenci tj. při doteku například prstů se pomalu "roztéka", bohužel se roztéká i při parných dnech :D jednou jsem pak otevřela sklenici a olej se mi rozlétl po celém pokoji, naštěstí mám lino... ovšem návštěvy se mě ještě po měsíci vyptávali na tu svěží kokosovou vůni :)

  • k dostání v běžné drogerii
  • vhodné pro citlivou, podrážděnou pleť
  • všestranné využití
  • dlouho se zapíjí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.6.2014 18:52:57

Je to poklad! Používám ho moc ráda jako zábal na vlasy, kdy ho nanesu ke kořínkům, do délek i na konečky a nechám to tak celé odpoledne, večer dvakrát smyju šamponem a vlasy jsou vláčné a hebké. Občas si ho dávám na noc na obličej. Pokud se nanese rovnoměrně a nepřežene se to, tak dobře hydratuje, pleť zjemňuje a t-zóna není ráno tak mastná. Někdy jej používám na celé tělo a suché nohy po holení. Rovněž jsem ho zkusila použít místo opalovacích přípravků a bylo to OK, prý má přírodní faktor č. 6. Mažu si s ním taky řasy a obočí. Hodí se při milování, masážích a podobných kratochvílích. Labužníci s ním mohou vytvářet pochoutky, dělat na něm palačinky apod. - to jsem zatím nezkoušela, ačkoliv na chuť je olej výtečný, připomíná mi Rafaelo. Palec hore.

  • multifunkční využití
  • dlouho vydrží
  • krásně voní
  • nezkazí se
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2014 10:12:01

Výborný:) vyzkoušela jsem jej na doporučení a nemohu si jej vynachválit. Mám celkem vysušenou pokožku a častý výskyt ekzému. Díky kokosovému oleji s tím mám o hodně menší problém. Na vlasy jsem jej ještě nezkoušela, ale zkusila jsem si ho natírat na zuby po umytí a jsou bělejší. Ke všemu olej skvěle chutná:) Sním denně jednu lžičku oleje jen tak. :) Taky se dá použít jako lubrikant:)

  • příjemná vůně
  • tuhá konzistence v obale
  • přijatelná cena
  • výborná chuť
  • všestranné využití
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.4.2014 18:51:51

Skvělý olej, skvělá vůně. Vůbec jsem o něj neměla tušení až mi ho kamarádka doporučila na mé suché vlasy. Používám ho tedy zatím na vlasy jako masku (zábal) a opravdu musím říct, že je výborný. Na pokožku těla jsem ho ještě nezkoušela ale určitě vyzkouším. Jeho vůně je opravdu úžasná. Líbí se mi i skleněné balení. Doporučuji.

  • super na vlasy
  • krásná vůně
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2014 22:56:46

Môj prvý kokosový olej a zatiaľ aj na lepší. Má peknú kokosovú vôňu. Ja ho používam na tvár,vlasy a vyrábam s neho domáci dezodorant a ak sa mi minie odličovať ,tak ho použijem aj na odličovanie. Na tvár ho používam, keď sa mi vyhodia na tvári vyrážky a vždy mi pomohol. Na vlasy si ho dávam večer a nechávam cez celú noc. Vlasy mám po ňom jemné, sú pevnejšie, lepšie sa vsakuje ako olivový olej.Oceňujem aj sklený obal.

  • vôňa
  • hydratuje
  • odličuje
  • pomáha proti akné
  • vyživuje vlasy
  • cena
  • sklený obal


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.3.2014 22:12:02

Dokonale vlasy hydratuje a dodá jim lesk. Dokáže pomoct i přesušeným vlasům od žehličky nebo kulmy. Určitě je velké plus, že je přírodní, takže v něm není žádný silikon. Nepoužívám ho jenom na vlasy, ale i na řasy a pleť, které taky dokonale hydratuje. Jedinou nevýhodou je, že je celkem těžký a celkem nepraktický na cesty, dík skleněnému obalu. Jinak můžu jenom doporučit.

  • snadné použití
  • dokonale hydratuje
  • skleněný obal
  • jenom v DM


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.2.2014 12:37:38

Milujem všetko, čo je prírodné a tento kokosový olej je jeden z mojich obľúbených produktov. Má naozaj všestranné použitie. Dlhodobo hydratuje a zvláčňuje pokožku, ľahko sa vstrebáva a nezanecháva nepríjemný pocit mastnoty, čo ocenia zvlášť ľudia s mastnejšou pleťou. Je výborný na masáže, ale aj na varenie (neobsahuje cholesterol) a jedlá po ňom majú zaujímavú lahodnú exotickú chuť. Podporuje trávenie a správnu činnosť metabolizmu. Dá sa použiť aj na vlasy (pri pravidelnom používaní reguluje vypadávanie vlasov a dodáva lesk).

  • všestranné použitie
  • 100% prírodný produkt
  • vôňa
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.1.2014 17:41:03

Olej používám jak na vaření (na palačinky) , ale i do vlasů (vtírám do mokrých konců), dávám si ho i trochu večer na řasy a od té doby mám řasy krásné, nevypadávají a dokonce i trochu porostly. Na obličej ho moc mazat nemůžu, jelikož se mi po něm tvořili pupínky. Velké plus je příjemná vůně, vyhovuje mi konzistence i sklenice, která se může potom využít i jinak :) ... I přes vyšší cenu určitě koupím znovu.

  • konzistence
  • vůně
  • balení
  • BIO produkt
  • aplikace
  • po nanesení na pleť mi vytváří pupínky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2014 23:45:27

Tohle je nejlepší kosmetická věc, kterou jsem si snad za poslední rok koupila. Je to prostě zázrak. Olej je skvělý na citlivou pleť. Dá se použít na celé tělo, od obličeje až po paty. Vařit jsem s ním ještě nezkoušela. Nejraději ho používám místo tělového mléka a na masáže. Na vlasy mi moc nevyhovuje, mám je hodně zničené a suché. Skleněný obal není úplně praktický, ale už jsem si zvykla. Miluju vůni kokosu, navíc je to přírodní produkt bez zbytečné chemie. Určitě budu kupovat i nadále.

  • univerzální použití
  • vhodný na citlivou pleť
  • vůně
  • přírodní produkt
  • obal


Další recenze od 6.1.2014 23:11:43

O tomto produktu jsem se dozvěděla od kamarádky a ze zvědavosti jsem ho hned běžela koupit. Jsem naprosto nadšená! Považuji ho za takový malý zázrak, protože je skvělý opravdu na vše :) je úžasný na tělo, bělení zubů, do vlasů jako zábal i jen tak vetřít do konečků. Používám ho dokonce i na obličej. Odjakživa jsem měla pleť spíše problematickou a kokosový olej přispívá ke zklidnění pleti, podporuje hojení drobných ranek a dokonce mám pocit že i stahuje póry. Zkoušely jsme na něm smažit i palačinky a byly fantastické. Dá se použít i na masáže, spáleniny nebo jako lubrikant. Po objevení kokosového oleje již nepoužívám žádná tělová mléka, protože si s ním úplně vystačím. Nevýhodu spatřuji v nepraktickém balení. Je ve skleněné nádobě se šroubovacím víčkem. Není proto šikovný na cestování, neboť je dost těžký a nanášení není také příliš praktické. Jeho schopnosti jsou však tak skvělé, že mu tento drobný nedostatek odpouštím :)

  • krásná vůně
  • žádná barviva ani umělé aroma
  • rychle se vstřebává
  • je úplně na vše
  • cena
  • balení a nepraktická aplikace


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.12.2013 10:05:55

Kokosák jsem koupila na doporučení zde. Co mohu napsat? Na obličej za mě rozhodně ne. Ucpává póry. Snad na odlíčení očí ujde, ale mám jiné "olejové" favority. Používám ho ale k promazání celého těla večer po sprše. Aplikuji na ještě mokrou pokožku. Olej krásně hydratuje a pokožka je po něm sametovější a hezčí :) Také moc hezky voní. Přidala jsem ho i do svého kondicionéru a vlasy jsou po něm hebké a lesklé. Taktéž ho používám jako lubrikant - a fakt dobrý :) Rozhodně tento produkt doporučuji.

  • cena vs. výkon - SUPER
  • všestrannost
  • přírodní produkt
  • Na obličeji ucpává póry


Další recenze od 18.11.2013 18:57:17

Je to ten nejlepší mast, krém, olej, lék......,který jsem kdy měla.Používám ho vnitřně jako lék 3 lžičky denně.Má v sobě vitamíny A,Ca E.Dále ho používám jako denní krém, noční krém, tělový krém, oční krém, balzám na rty.Bělím si s ním zuby, dávám si ho jako zábal na vlasy.Jsem nadšena jeho účinky.Dokonce mi po letech vymazal pigmentovou skvrnu pod nosem.Působí na vrásky, suchou i mastnou plet.Nedám na něho dopustit a v mém věku mám obličej jako vyžehlený.

  • vše lék
  • žádné nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.11.2013 18:01:10

Multifunkční výrobek, který je použitelný snad na všechno. Já ho používám na vlasy (vlasové zábaly kvůli velmi suché pokožce hlavy), na mazání celého těla a jako lubrikant (je vhodný při častých gynekologických problémech). Na všechno je parádní, jediné co bych mu vytkla je vůně-nevůně. Ze začátku mi byla jemná kokosová vůně příjemná, ale postupem času mi začíná dost vadit, tak možná zkusím kokosový olej od jiné firmy.

  • multifunkčnost
  • dobrý lubrikant
  • dobrý na vlasové zábaly
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2013 20:37:23

Tento kokosový olej mi odporučila kamarátka. Kúpila som si na skúšku to menšie 100 ml balenie. Skúšala som ho na končeky vlasov, avšak vlasy po ňom zostali vysušené. Na prípravu jedla som ho neskúšala. Na pokožke sa rýchlo vstrebáva, čiže sa nemusíte báť mastnoty. Kupovala som ho v Dm , neviem či sa dá ešte niekde inde zohnať. Balenie mi príde veľmi nápadité tým, jak je jednoduché. Produkt je tuhý ale teplom pokožky sa rýchlo rozpúšťa. Ešte by som dodala veľkú chválu vôni , ktorá je naozaj úžasná .

  • vôňa
  • balenie
  • vysušuje vlasy


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.10.2013 14:21:21

Doteď jsem používala jen kokosový olej od Saloos, ale musela jsem vyzkoušet i vychvalovaný Purity Vision a musím říct, že tento je s olejem od Saloos naprosto srovnatelný, možná i o chlup lepší. Voní božsky, stejně jako Saloos a moc se mi líbí i skleněný obal, který se dá poté i využít. Používám především na vlasové zábaly a na pleť. Jsem s ním naprosto spokojená, v mé koupelně už nikdy nesmí chybět.

  • vůně
  • všestranné využití
  • 100% přírodní
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.8.2013 15:19:31

Koupila jsem si bio kokosový olej kvůli zdejším kladným recenzím, avšak musím se přiznat, že mě nijak nenadchl. Večer jsem si ho nanesla do vlasů, zabalila do ručníku a ráno jsem si hlavu umyla tak jako vždy. Ten den se mi vlasy zdály v pěkné kondici a o něco lesklejší. Bohužel ale druhý den moje vlasy vypadaly příšerně. Měla jsem pocit, že mi je kokosák ještě více vysušil. Od té doby ho používám už jen na nějaké záděrky, občas na rty a to je vše.

  • vůně
  • dobrý jako "krém" na ruce nebo na rty
  • vysušil mi ještě více vlasy
  • vadí mi skleněný obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

tento olej je uzasna vec :) je tak vsestranny, ze mi ubudlo z policky zopar "zbytocnych" produktov . Pouzivam ho ako masku/zabal na vlasy, ako telovy olej,mavam na nose supinky a je vhodny aj na to, ako balzam na pery, do kuchyne , na masaz, je vhodny aj po holeni...a dokonca s nim natieram aj pacicky mojmu psikovi :D Je to produkt ktory si uz budem kupovat navzdy

  • vsestrannost
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2013 17:23:44

Hydratační zázrak, který odstartoval mou posedlost oleji obecně :-) Kokosovým olejem si po každé sprše mažu celé tělo, pro mou pokožku je to opravdu to nejlepší, co jí mohu poskytnout. Trpím na vysušené holeně, které jsem mohla mazat čímkoli, ale za půl dne bylo vše při starém, po kokosáku jsou však krásně jemné a hydratované klidně i 48 hodin. Občas ho použiji i místo nočního krému, ráno je pleť krásně vyživená. Mám smíšenou pleť a póry mi neucpává. Navíc ta vůně! :-) Vůni kokosu moc nemusím, protože je většinou všude chemická, ale tady se jí prostě nemůžu nabažit.

  • přírodní produkt
  • hydratace
  • vůně
  • nic


Další recenze od 14.8.2013 13:55:30

Nejlepší olej na vlasy jaký jsem kdy měla! Krásně vyživí suché a poškozené vlasy. Používám ho každý týden s tím,že ho nechávám působit přes noc a druhý den mám krásně hebké a lesklé vlasy. Možná bych vytkla balení,přece jenom by měl být olej v něčem nerozbitném,většinou je totiž v obchodě v tekuté konzistenci,kvůli horku,takže mám vždycky strach,že se mi cestou domů vyleje.

  • vůně
  • nejlepší výživa pro poškozené vlasy
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Na tento kokosový olej jsem slyšela samou chválu, takže jsem si ho musela zakoupit. Primárně jsem ho chtěla používat na vlasy, protože je mám velmi suché a krepaté. Ovšem na vlasy se mi nijak moc neosvědčil, zábaly jsem si dělala několikrát a žádné větší výsledky jsem neviděla.To je ovšem asi mými vlasy a ne výrobkem, takže to neberu jako negativum. Na tělo je moc fajn, hezky voní, líbí se mi o obal, cena je příznivá. Určitě si ho ještě znovu pořídím.

  • vyživuje
  • vůně
  • obal
  • na vlasy se mi neosvědčil


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.7.2013 13:45:05

Skvělé, skvělé, skvělé! Nmeůžu si ho vynachválit! Koupila jsem si ho jako "noční krém" a to mám fakt mastnou pleť a trpím na ucpávání porů. Použiju ho na celý obličej, včetně očí, řas, rtů.. zubů a dásní :) a plet mám jako dětskou prdelku, bez pupínků a flíčků. Na tělo je taky skvělý a voní tak úžasně (jako rafaelo) že ho pořád chci sníst! Skvelý je taky na umyté vlasy místo olejovéha séra na konečky, ale nesmí se to přehnat. Kruhy pod očima zesvětluje viditelně. Koupila jsem si malé balení, příště klidně sáhnu po tom vetším :)

  • vůně
  • super mulifunkční
  • i na mastnou pleť
  • neucpává mi pory!
  • zesvětluje kruhy pod očima
  • nic!


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.7.2013 10:59:17

Vynikající kokosový olej, zajímavý struktura - tvrdý jako kámen, při doteku díky tělesnému teplu roztaje jako sníh na jemnou mastnou vodičku. Po namazání ale chvilku trvá, než se vstřebá uplně do sucha, nejraději si ho mažu v zimě na ruce na noc a poté nasadím rukavice. Používám i na vlasy jako masku, nebo po umytí trošku na konečky, hodně je to vyživuje. Dá se použít i na vaření, ale nezkoušela jsem.

  • množství vs. cena
  • hodně vyživuje
  • mnoho použití
  • pomalu se vstřebává


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.6.2013 12:46:10

S tímto olejem jsem velice spokojená. Je mi 30, mám strašně citlivou mastnou pleť s rozšířenými póry a pupínky a jedině tento olej mi na pleti dlouhodobě vyhuvuje. Hojí akné a drobná poranění po akné či holení, štípnutí, atd. Neucpává póry, vyživuje, hydratuje, rozjasňuje pleť, používám místo krému na noc a i dokonce ráno, protože se krásně vstřebá a pleť se neleskne

  • hojí akné a poranění
  • vyživuje hydratuje
  • všestranné použití místo krému na den i noc
  • žádný


věk
35-44


dehydratace
střední

Skvělý přípravek. V létě ani v zimě se bez něj neobejdu. Po opalování je ideální, rychle se vstřebá a krásně zklidní pokožku. V zimě zase hydratuje a úžasná vůně navodí slunnou náladu! :) Báječně mi také zabírá na vyrážku na obličeji! Lépe se s ním manipuluje když je ztuhlý, skladujte proto na chladnějším místě.

  • krásná vůně
  • báječně vyživuje pokožku
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2013 21:59:09

Všestranný pomocník, který je snad bezedný - vydrží opravdu věčnost a i přes vyšší cenu se do něho vyplatí investovat. Dá se použít od hlavy k patě - já používám jako zábal do vlasů, na suché rozpraskané rty nebo občas po sprše na ještě vlhkou pokožku těla; skvělě pomáhá na suché lokty. Do jídla jsem ještě nezkoušela, ale možná to někdy prubnu. Krásně voní. Skleněné balení mi nevadí, mám ho jen doma a nikam ho nepřenáším.

  • všestranné využití
  • vůně
  • čisté složení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.6.2013 13:19:11

Kokosový olej jsem objevila díky zdejšímu omlazení a jsem za to hrozně ráda :). Je to jeden z mála multifunkčních a přírodních produktů, který mi vyhovuje po všech stránkách. Miluji vůni kokosu a při každém přivonění k oleji jsem v sedmém nebi. Mažu ho na vlhkou kůži - ta je pak voňavá, hydratovaná, přestaly mi zarůstat chloupky po holení, nemám žádná suchá místa na těle a navíc ho používám i na obličej, protože neucpává póry a pokožku krásně vyživí. Slouží mi i k bělení zubů, k masážím, jako lubrikant a také jako skvělá maska do vlasů. Vlasy jsou ihned po použití hebké, lesklé, ale nejsou mastné. Hrozně mi i chutná, takže ho při kosmetických procedurách ujídám :-D a velice chutný je i v kuchyni :) Zkrátka pro mě je to takový malý zázrak.

  • multifunkční využití
  • 100% přírodní
  • skleněný obal
  • vůně
  • možná cena při velké spotřebě


Další recenze od 28.5.2013 16:36:07

Kokosák jsem našla díky omlazení. Potřebovala jsem něco na mýkozy, ale polyfunkčnost mě ohromila. Nejen, že jsem se s ním okažitě celá namazela a voněla jak rafaelo, ale také pokožka byla hezky jemná, po oholení minimálně pupínků a skvělá hydratace. Zatím jsem ještě nestihla palačinky, ale i na ty se chystám. Díky jeho vůni jsem neodolala a ochutnala, sice výborná chuť, ale dost mě po opravdu trošce pálila žáha. Celkově k tomu vaření. Četla jsem docela dost protichůdných diskuzí, že je zdravý, nebo naopak není, při používaní v kuchyni. Skleněná nádobka mi nevadí. Bude apson na zavařování marmelád.

  • vůně
  • hydratace
  • jemnost pokožky
  • po ochutnání pálí žáha
  • podle diskuzí a různých článků nevhodný na vaření


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento olej jsem si koupila dle ohlasů tady na Omlazení. Je to vcelku dobrý výrobek a hlavně přírodní čistý kokosový olej lisovaný zastudena. Občas ho používám na vlasy, ale nějaký extra zázračný účinek nepozoruji. Také si jím mažu suché rty a odřeniny. Hezky voní a pokožka je po něm hydratovaná. Mám tu 100 ml verzi a zdá se, že vydrží věky, proto si ji už asi znovu nekoupím.

  • hezky voní
  • dlouho vydrží
  • mnohostranné použití
  • ani nevím :-)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.3.2013 00:35:58

Koupila jsem ho také na základě recenzí a jsem spokojená. Používám do vlasů a na pleť. Vlásky mi krásně hydratuje, nevysušuje,na pleť ho používám jen na noc kvůli mastnotě. Vůni kokosu miluju :) Do vaření jsem ho ještě nezkoušela, ale jak tak koukám, asi se k tomu odhodlám.

  • vůně
  • špatná aplikace ze skleničky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 23:42:26

Geniální produkt:) Měla jsem možnost porovnat ho i s dražším olejem, ale nepoznala bych rozdíl. Na oleji smažím, natírám se s ním, dávám si ho na konečky vlasů, čistím s ním zuby a dámy, funguje moc dobře i jako lubrikant;) Široké využití za málo peněz, už ho kupuji třetím rokem a jen tak nepřestanu.

  • Obrovské využití
  • Vůně
  • Přírodní produkt
  • Poměr cena-výkon
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2013 11:14:39

Já tento kokosák naprosto zbožňuji. Nejen že úžasně kokosově voní (málem jsem ho snědla:D), ale má super účinky. Používám ho hlavně jako masku na vlasy, po čištění zubů na bělení a sem tam i jako regeneraci pleti a pokožky. Jediné mínus vidím v ceně. Určitě doporučuji.

  • vůně
  • skvělé regenerační účinky
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.3.2013 09:59:06

Skvělý a všestranný pomocník. Při vaření ho využívám do sladkých pokrmů a z kosmetického hlediska jak na pokožku tak především na zábal na vlasy v zimě. Pomáhá mi to od elektrizování vlasů, které je v zimě způsobeno vysušením. Před tímto jsem zkoušela jiné dva, ale tento PV mi vyhovuje nejvíce.

  • dobře rozpustný
  • jemná chuť
  • všestranné využití
  • pro někoho cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 24.3.2013 18:03:47

Z tohoto výrobku jsem hodně zklamaná, vzhledem k tomu, že jsem si ho koupila na základě pozitivních ohlasů. Konzistence je taková "hrudkovitá", olej je dost mastný, ale nehydratuje, pouze kůži obalí mastným obalem. Ani na vlasy mi nepomohl, nezaznamenala jsem žádnou změnu, mnohem lepší mi příjdou např. tekuté krystaly nebo jiné olejíčky. Ani na rty se mi moc neosvědčil, naopak mi přišlo, že je ještě více vysušil. Možná dělám něco špatně, nevím - nakonec jsem ho darovala sestře, které maximálně vyhovuje. Nelíbí se mi ani těžký skleněný obal - nepraktický např. na cesty. Hezky voní po kokosu.

  • vůně
  • těžký skleněný obal - nepraktický např. na cestování
  • bohužel mi vůbec nesedí - ani na tělo, ani na rty, ani na vlasy
  • hrudkovitá konzistence


věk
25-34


dehydratace
nízká

kokosový olej od purity vision jsem objevila v mnohých diskuzích tady na omlázku a jsem za to neskutečně ráda!!! nejlepší multifunkční věc, jakou jsem kdy vyzkoušela a totální MUST HAVE výrobek v mé kosmetické taštičce. používám na zničené melírované vlasy po umytí vetřu do vlkých konečků, mamka používá na suchou kůži celého těla-má ekzém, také občas přetřu vysušený obličej-hlavně po pleť. maskách atd! prý se také na něm dají smažit palačinky, které jsou pak výborné, ale to jsem nezkoušela. za mě jednička, navíc 100% přírodní a cena taky není nijak závratná na to kolik ma využití, co víc si přát? :-)

  • vůně
  • multifunkční využití
  • opravdu funguje
  • cena
  • 100%přírodní produkt
  • pro mě žádné - možná jen: skleněné balení je moc těžké např. pro cestování


Další recenze od 23.3.2013 17:32:42

Koupila jsem si větší balení, avšak příště bych volila raději menší. Olej je výborný pro hydrataci pokožky, výborně zjemňuje i pokožku obličeje, avšak trochu mi vadí jeho vůně. Vůni kokosu mám sice ráda, ale tahle mi trochu při častějším používání vadí (ale to je samozřejmě věc názoru, neboť jsem si všimla, že v recenzích řada lidí oceňuje jeho příjemnou vůni).

  • cena
  • přírodní produkt
  • stačí trocha
  • vůně


věk
55-64

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.3.2013 15:14:41

Olej používám především na suché vlasy , trošku nahřeji v mikrovlnce - stačí chvilka a vetřu do kritických míst a postupně roztírám . Vlasy jsou krásně ošetřené a hlavně , nejsou mastné . Také používám jako noční krém , nebo kolem očí a taky jako podklad pod makeup - ale to jen vyjímečně , když se vrásky zdají větší :)

  • není mastný jako jiné oleje
  • nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.3.2013 22:51:01

Pro tento kokosový olej mám velmi široké využití: používám ho jako zábal na vlasy, jako odličovač (už nepoužívám žádné jiné odličovače, kokosák nic v tomto ohledu nepřekoná), příležitostný krém na ruce nebo na obličej. Nijak nedráždí a nevyvolává u mě alergické reakce. Pleť i vlasy jsou po něm heboučké a krásně provoněné. Vůně je opravdu velmi jedlá :-) Balení ve skleničce má svá pro i proti. Je těžké a může se snadno rozbít, na druhou stranu skleničku využiji i po spotřebování oleje (např na zavařování...).

  • široké využití
  • nedráždí pleť
  • kokosová vůně


Další recenze od 1.3.2013 08:54:00

Po doporučení a skvělích recenzí jsem musela také zakoupit a vůbec jsem nelitovala, mám problémy s podrážděnou pokožkou po holení na tříslech, zkoušela jsem různé krémy po holení někde jsem četla že dětský pudr pomáhá, ale mě nakonec pomohl tento olej čerstvě po oholení než se otřu ručníkem pořádně se namažu kokosákem a pupínky se neobjeví :-) díky za tento dar :-)

  • nádherná vůně a hydratace těla
  • zatím jsem si nevšimla


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2013 08:48:38

Skvělý produkt, který u mě najde uplatnění jak při vaření, tak v kosmetické péči. Kupuji pravidelně v DM a určitě budu kupovat i dále. Vynikající je na smažení palačinek, nebo do číny. Někdy si jen tak dávám lžičku na zasycení. V kosmetice využívám na bělení zubů, na suchá místa (vynikající!) a hlavně na vlasy. Nanesu na noc do délek vlasů a ráno umyji. Je to učiněný zázrak, všem doporučuji!

  • Vůně
  • Mnohostrané využití
  • Vůně
  • Nic


Další recenze od 28.2.2013 21:21:21

Skvělý na pokožku, vlasy, zuby, dásně i do jídla :-) Používám ho na odličování a odlíčí krásně, bez jakéhokoli dření. V zimě ideální na hydrataci. Na vlasy ho nanáším 1-2 týdně na noc, ráno poté vlasy důkladně umyju šamponem a jsou krásně hebké :-) Na zuby má při pravidelném používání bělící účinek, vhodný je i na dásně, zklidňuje dásně, působí antibakteriálně a jako prevence proti aftům :-)

  • hebká a hydratovaná pleť
  • příjemná vůně
  • 100% přírodní
  • přijatelná cena
  • žádné


Další recenze od 27.1.2013 11:01:39

Skvělý přípravek k používání jak v kuchyni, tak v koupelně. Na tomto kokosovém oleji si ráda smažím třeba palačinky a nebo se jím natřu po sprše. Pokus se natřu ještě trochu mokrá, tak se vstřebává rychle a nevysušuje. Ráda ho také používám na pleť nebo na nehtovou kůžičku. Bohužel tuhne, takže se někdy těžko nabírá, ale v ruce se pak krásně rozpustí. Obal mi nevadí, když se ale olej při 24 rozpustí, chce to trochu opatrnosti při otvírání.

  • vůně
  • hodně využití
  • hodně tuhne
  • kelímek - nepraktické když se úplně rozpustí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento kokosový olej přímo zbožňuju. Jeho vůně je nádherná, použití jak zevně, tak vnitřně. Výborný na denní mazání kůže celého těla (jen na obličej nedávám, mám mastnou pleť, která se mi hned ucpe), na vaření, super na zábaly vlasů - na ty obzvlášť. Jediné co mi trochu vadí, že tuhne. Ráda bych ho uchovávala v lednici, ale pak je tvrdý jak kámen.

  • Vůně
  • Dá se použít opravdu na vše!
  • Cena
  • Tuhnutí při nižších teplotách


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.1.2013 07:46:37

Olej má příjemnou nevtíravou vůni, evidentně není nějak chemicky upravován či parfemován. na vlasy se mi neosvědčíl, ale používám ho pravidelně na pokožku a rozpraskané rty, které příjemně hydratuje, zanechává lehkou vůni a celkem rychle se vsákne a pokožka je jen příjemně hebká. Navíc dobře chutná :)

  • hydratuje a nemastí
  • vůně
  • žádné


Další recenze od 15.1.2013 20:37:48

Pro mě naprostý objev roku. Po vypotřebování malého balení plánuji nákup 700 ml. Používám místo denního, nočního i očního krému, na kůžičku kolem nehtů, po depilaci, na celé tělo po sprše, do konečků, jako vlasový zábal, na bělení zubů i místo lubrikačního gelu(a chystám se i na palačinky). Prostě naprosto multifunkční, přírodní... Jsem nadšená, ačkoli kokosovou vůni nemám moc ráda, naštěstí u tohoto oleje není tak výrazná.

  • multifunkčí
  • přírodní
  • bio
  • výhodná cena velkého balení
  • nemá


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 4.1.2013 18:56:57

Koupila jsem na zkoušku malé balení, ale příště vezmu rovnou velké. Tenhle olej je totiž jedním slovem poklad. Nejdřív jsem ho používala jen na vlasy jako leave-in kondicionér - úžasný! Vlasy hebké, lesklé, efekt byl stejný jako když jsem používala olivový olej jen s daleko lehčí aplikací. Pak jsem ho zkusila na vlasový zábal - taky úžasný, vlasy byly vyživené, vypadaly viditelně zdravější (i když já nijak zničené vlasy nemám, jen suché), vůbec je nezmastil, snadno se vymývá, spokojenost. Do třetice jsem ho zkusila na tělo - vsakuje se déle, ale hydratuje moc hezky. A poslední objev je použít ho na pleť na noc - strčí v pohodě do kapsy všechny noční krémy, vůbec mi neucpává póry ani pleť nijak nezhoršuje, naopak, pleť je nádherně vyživená, šupinky jsou pryč, pleť se mi zdá zářivější, poklad, jak jsem říkala. Navíc mi moc hezky voní (a to kokosovou vůni nemusím). Pro někoho je možná mastný, ale pro sušenou švestku jako jsem já je nenahraditelný. Doporučuji.

  • všestranné použití
  • nádherně hydratuje vše, na co si vzpomenete
  • nemastí ani nezanechává žádný film
  • nádherně voní
  • žádné nemá :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 16:55:42

moc praktický a všestranný produkt, používám ho jako výživu / hydrataci na ruce, rty a tělo, dal by se použít i na tvář a vlasy, ale na obojí mi přijde (u mně) moc mastný. Zkoušela jsem ho i jako odličovač očního make-upu a nebylo to špatné. Krásně voní, jako čerstvý kokos. Taky skvěle chutná, pomalu ho snad víc jím než patlám na sebe :). Skvělá je i dostupnost v DM drogeriích. Jako malé minus bych viděla, že v tuhém stavu malinko hrudkuje, ale protože se při aplikaci rozpustí, tak je to celkem jedno..

  • 100% přírodní produkt
  • vůně
  • všestranné využití
  • skvěle chutná
  • velmi výživný a pečující
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.11.2012 10:59:13

Fenomenální věc. Použitelná všude a na vše. Používám na obličej a tělo jako noční péči. Krásná vůně mi aplikace nesmírně zpříjemňuje. Pleť se mi po cca měsící používání krásně sjednotila, póry, ačkoliv nejsou menší, jsou takové rovnoměrné a čisté. Mám pocit, že mám i takovou zdravější barvu pleti. Důležité je odhadnout množství, nesmíte to přehnat, jinak budete mít mastný obličej, ale pokud použijete přiměřené množství, odměnou je matná, hebká vláčná pokožka.

  • účinky
  • vůně
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2012 12:29:31

Zamilovala jsem si kokosové oleje, protože tu vyšší cenu ráda zaplatím, když vidím ty účinky a už nevyhazuji peníze za "značkové" produkty, které nepomáhají. Používám ho stejně jako ostatní na vlasy, na kůži i na masáže, ale na vaření zatím ještě ne. Nesnášímkokos k jídlu, ale voní mi a ve vlasech ho alespoň cítím. Jenom by obal nemusl být ze skla, je hodně těžký.

  • naprostá jednička snad ve všem - masáže, zábaly, finální úprava vlasů či važení
  • skleněný obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.9.2012 12:56:12

Tak jsem se odhodlala a ochutnala jej - mňam! Dávám si každý den 1 lžičku tohoto oleje před spaním. Nebo na ovesnou kaši po ránu. Na noc se s ním celá po sprše vždy namažu - obličej, konečky vlasů, tělo i nehty a ráno mám krásně hebounkou pleť. Z vlasů se dá dobře vymýt - jen je mám pak trochu zelektrizované. Ale za ty měkké kadeře to stojí :-) Má jemnou kokosovou vůni a krásně se vsakuje.

  • hydratuje neobsahuje chemii všestranné využití
  • pro někoho možná kokosová vůně


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Kokosový olej jsem si původně koupila na vlasy na základě pozitivních ohlasů na internetu. Jakmile jsem se však dočetla, že se dá taky použít na obličej a tělo, neváhala jsem a vyzkoušela ho. Krásně voní, skvěle hydratuje, nemá v sobě žádnou chemii a opravdu funguje. Podle popisu z něj lze i připravovat jídla, tak se odhodlávám ho vyzkoušet i v kuchyni.

  • multifunkčnost
  • krásná vůně
  • funguje
  • skleněný obal


Další recenze od 19.9.2012 20:28:04

Perfetní hydratace celého těla, obličeje, rtů...na vlasy se mi moc neosvědčil, ale kvůli tomu jsem ho nekupovala. Přírodní produkt s nádhernou vůní. Jsem z něj nadšená. Balení může být pro někoho trošku nepraktické, mně zrovna nevadí. Ačkoliv jsem věděla, že taje při pokojové teplotě, stejně jsem na to jednou zapomněla, rázně jsem ho otevřela a polila jsem jím všechno, co bylo v dosahu :D ale to je asi jediná výtka :)

  • výborná hydratace
  • široké využití
  • vůně
  • kapalný při pokojové teplotě


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.9.2012 15:09:53

Všestranný olej, mi konkrétně vyhovuje v péči o pokožku celého těla, na vlasy jsem jej nezkoušela.Skvěle hydratuje a používám jej i po holení či depilaci. Nemám moc ráda kokosovu vůni všeobecně, ale u tohoto kokosáku to přežiju, jelikož má jiné klady než vůni.Určitě si jej občas pořídím mezi mé hydratační stálice.Jedinou opravdovou nevýhodou je skleněný obal a la přesnídávka.

  • hydratace a zvláčnění trvají několik hodin
  • pro mě vůně a skleněný obal


Další recenze od 19.9.2012 13:48:36

Tohle je pro mě absolutně super věcička! Seznámil mě s ní můj dobrý kamarád a jen mi ji dal do ruk, věděla jsem, že chci vlastní! Skvělá vůně a těch možností! Můžu ho použít úplně k čemukoliv. Nejenže se na něm zdravě uvařím (je kvalitnější než rostlinné i živočišné oleje a to proto, že se přepaluje až při skutečně vysokých teplotách, na rozdíl třeba od oleje slunečnicového) Dodá jídlu exotický nádech a navíc j tělu po všech stránkách prospěšný :))) navíc neobsahuje cholesterol a podporuje dobré trávení. Je skvělý při redukčních dietách a prý i na celulitidu - ozkoušené nemám :D Už se těším až mi dojde domů a všechny jeho účinky otestuji :) Myslím, že když už mi nebude vyhovovat na tělo, aspoň podpořím metabolismus a zdravé vaření...

  • vůně
  • mnohostranné využití
  • cena
  • skleněný obal
  • nepraktické na cesty


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2012 09:58:26

Používala jsem ho celé léto místo tělového mléka. U moře je výborný na namáhanou pokožku sluncem, všechny speciální krémy po opalování mě hodně pálili, tak jsem si obličej natřela kokosákem a super. Je pravda, že když se ho dá malinko více, déle se vstřebává. Ale jinak maximální spokojenost. Na vlasy nevím, zkoušela jsem to také, ale chce to vlasy znovu pečlivě umýt, hůře se z vlasů dostává. Palačinky jsem ještě nezkoušela, ale věřím, že jsou na tomto oleji výborné.

  • malá spotřeba, vydrží docela dlouho
  • dokonale hydratuje
  • naprosto přírodní
  • krásně čistě voní
  • balení by mohlo být praktičtější na cesty
  • někomu může vadit mastnější pokožka po nanesení


věk
45-54


dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2012 07:55:18

Kokosák jsem začala používat před půl rokem a jsem na něm doslova závislá. Mám suchou kůži se sklonem k exémům a alergiím a kokosový olej mi promastí a hydratuje celé tělo, není hutný, takže se celkem dobře vsákne, nedráždí a krásně voní. Používám ho na tělo i ráno před odchodem do práce a nezanechává mastné oblečení. Používám ho nejen na tělo, ale i jako zábal na vlasy před mytím, na rozpraskané rty a také v intimní hygieně. Dokonce s ním mažu i děti, dcerka ho miluje, protože krásně voní a může si při aplikaci olizovat prstíky :-) Předtím jsem používala Excipial lotio, ale kokosový olej ho plnohodnotně nahradil.

  • multifunkčnost
  • vůně
  • snášenlivost pro alergiky a atopiky
  • trochu nepraktická skleněná doza


Olejíček sice krásně voní, ale mi nevyhovoval. I přesto že jsem ho nanášela na vlhkou pleť, mi ucpával pory a nevstřebával se. Mazala jsem ho pouze na noc a ráno jsem se probouzela s mastnou pletí. Ale do koše olej nepoletí, s radostí si na něm usmažím nějakou tu palačinku. Doporučuji koupit si nejprve malé balení.

  • Krásná vůně
  • výborný do kuchyně
  • ucpává pory
  • Rozbitný obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2012 19:55:40

No, to že taje, jsem se dozvěděla vtipně, jeden den byl tuhý a tak jsem ho další den fortelně otevřela a půlka se mi vylila na zem :D ale je pravda že pokoj ještě dlouho příjemně voněl po kokosu:) Jinak, používám ho na vlasy, extra účinky na mě bohužel nemá, takže ho využiji spíše jako masážní olej.

  • cena
  • vůně
  • na mé vlasy žádný účinek


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2012 17:10:34

V poměru cena : množství a kvalita je to ten nej olej, kupuji v DMku. Pomáhá mi i na mykózy, dá se použít od hlavy k patě a občas s ním vařím (kuřecí po exoticku, lívance, nudle,...). Vůně není na rozdíl od jiných nijak chemicky upravená, jen čistý olej. Je pravda, že nad 24°C taje, ale díky tomu se i tuhý na dlani rozteče. Obal se dá recyklovat a nevadí mi, že je skleněný, při mé spotřebě bych plastovými zahltila svět:-) Stačí mi se díky němu mazat jen 1-2x týdně (mokrá, po koupeli) a mám stále hydratovanou pokožku.

  • cena
  • použití
  • čistý olej bez chemie
  • stačí trocha na celé tělo
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento kokosový olej ve skle jsem si zamilovala, má jemnou vůni přírodního kokosu a i dobrou chuť. Používám ho snad na všechno:D Na vlhký obličej, pokud se mi objeví někde sušší místa; jako vlasový zábal, na suché lokty a paty, k regeneraci nehtové kůžičky, když se mi objeví záděrka. Je to pro mě naprosto univerzální pomocník. Bělím si s ním zuby. Po vyčištění ho prstem rozetřu po zubech i dásních, je antibakteriální. Skvěle hydratuje i rty. Výborně se na něm dělají palačinky nebo lívance. Dejte si pozor při nákupu, protože v teplejších obdobích bývá uplně rozpuštěný a tekutý. Já si ho takhle jednou koupila a když jsem ho dala nechat ztuhnout, srazil se a byly v něm žmolky, které nešly rozetřít.

  • uzamyká vlhkost v pokožce
  • regeneruje suché lokty a paty
  • bělí zuby
  • dobře chutná a voní
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 21:48:06

Nejprve jsem zakoupila, abych aplikovala na konečky vlasů, pak na vysušené prsty na ruce a nakonec mi pomohl léčit rty zasažené oparem, vynikající, a ta vůně. Vadí mi jen snadno rozbitelný obal, ačkoli se na druhou stranu dá recyklovat :)

  • snadná aplikace
  • vstřebání
  • účinnost
  • vůně
  • skleněný obal


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 12:10:23

Na základě nadšených komentářu tady na Omlazení jsem si kokosový olej také koupila. Bez problémů ho vypotřebuji, alt znovu už nekoupím. Do pleti se vstřebává hodně dlouho - mnohem déla než třeba olivový olej, konečky vlasů mi spíše ještě více vysušil. Hezky voní a praktické je, že při běžné pokojové teplotě má konzistenci krému a ne oleje, takže se lépe aplikuje.

  • vůně
  • bio kvalita
  • dlouho se vstřebává


Další recenze od 13.3.2012 17:56:01

Koupila jsem si ho na vlasové zábaly, bohužel po nanesení na vlasové konečky (i mokré), spíše vysušuje než aby je hydratoval. Na mastnou pleť se nehodí, suché lokty příliš nevyživuje. Takže tak leda na smažení, ale zatím nemám odvahu.

  • nevím
  • bohužel mi nesedl


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 10:33:11

Dlouho jsem váhala jestli si ho koupit nebo ne, nakonec jsem neodolala a po pár dnech používání věděla, že až mi dojde, koupím si ho zase :) Používám ho na noc místo krému a má pleť je ráno jako dětská prdelka :) Dokonce mi eliminuje i malé pupinky a neucpává póry. Jiný noční krém na obličej už nechci :) Už mi na něj chodí i mamka :)

  • všestranné použití
  • 100% přírodní
  • neucpává póry
  • vhodný i pro citlivou pokožku
  • hydratuje
  • chutná :) a voní
  • Skvělá náhrada nočního krému
  • Cena adekvátní k účinkům
  • Zatím jsem žádné nenašla


Ideálny olej ktorý sa dá použiť ako krém pre citlivú pokožku namiesto telového mlieka, na vlasy sa dá použiť ako maska alebo záverečná starostlivosť na končeky, je výborný pomocník pri odličovaní citlivej pokožky, pomáha suchým perám navrátiť jemnosť, je skvelý na prípravu jedál v studenej kuchyni a na výrobu palaciniek... Je to všestranný pomocník v domácnosti.

  • jemná kokosová vôňa
  • tuhá konzistencia v obale
  • dostupnosť v obchode
  • rýchlosť topenia na ruke
  • pri väčšom množštve sa dobre nevsiakne


Další recenze od 12.3.2012 17:40:19

Skvělý na tělo,obličej,vlasy i na výrobu palačinek :) Na kůži nezanechá pocit opatlání.Jako zábal na mokré vlasy se mi neosvědčil,ale na finální úpravu suchých vlasů je bezva.

  • vydrží dlouho
  • příjemná vůně
  • pleť je hebká a vyživená
  • nazanechá pocit mastnoty
  • při použití jako maska vlasy vysuší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené