Remington S9950 Shine Therapy recenze a zkušenosti

Žehličky na vlasy Remington S9950 Shine Therapy
Žehličky na vlasy Remington S9950 Shine Therapy - obrázek 1
Remington (17)
3.9 z 5 5 3.9 17
Celkem 17 recenzí


5 hvězd
40%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
20%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
7%

Koupilo by znovu
53 %

Recenze produktu
Remington S9950 Shine Therapy

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.12.2015 22:32:10

Kamarádka ji měla hned co vyšla na trh, já mám produkty Remington moc ráda, tak jsem ji záviděla a myslela jsem, že si ji taky koupím. Děkuju, že jsem to neudělala. Obal krásný, žehlička je nádherná a tím to končí. Žehlí pěkně to se musí nechat, ale vlasy mastné, zplihlé, ulepené..no totální efekt jak týden nemytých vlasů. To samé s hydratační žehličkou od Phillips. Na moje vlasy to prostě není. Spíš pro některé, co mají hodně suché. A ty by se žehličkám měly vyhnout celkově.

  • vzhled
  • efekt mastných vlasů
  • zplihlé
  • mastné vlasy


Další recenze od 17.9.2014 14:57:52

Tuto žehličku mám asi rok a půl a sem s ní spokojena, rychle se zahřeje a jde to s ní snadno a rychle.Vlasy mám hladké a rovné. A hlavně vydrží!!!!!! Jediné co bych jí asi vytkla je, že se mi do těch destiček občas zadrhnout vlasy. Také mi na žehličku chybí obal, ten je podle mě dost důležitý. Žehličku doporučuji i ostatním

  • lesk
  • zadrhává se mi o vlasy
  • obal.


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tuto žehličku vlastním už přes dva roky a jsem moc spokojená. Velké plus je možnost nastavení teploty, já sama vlasy žehlím na nejnižší stupeň. Po zapnutí je připravená do 30ti vteřin, po vlasech hezky klouže a vůbec netahá. Během doby co jí používám jsem nezaznamenala žádný problém, pořád funguje jak má a já doufám, že mi vydrží co nejdéle. Neměnila bych.

  • netahá
  • nastavení teploty
  • žáruvzdorné pouzdro součástí balení
  • zahřátá během chviličky
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.2.2013 13:43:50

Tuhle žehličku jsem si pořídila hlavně kvůli nastavitelné teplotě až 230 stupňů (kvůli zažehlování brazilského keratinu). Na displeji si tedy můžete nastavit teplotu v rozmezí 150-230. Jinak bych o ní řekla, že je to žehlička jako každá jiná - vlasy vyžehlí dobře, pokud máte jen mírně vlnité nebo jemné vlasy, stačí vám k tomu jeden tah, na kudrnaté bude potřeba více. Při troše zručnosti s ní jdou udělat i vlnky. Avizovaných lesklejších vlasů jsem si ale nevšimla.

  • displej s možností nastavení teploty
  • dobře vyžehlí vlasy
  • lze s ní udělat i vlnky
  • nevšimla jsem si lesklejších vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Měla jsem tu čest vyzkoušet mnoho žehliček na vlasy, avšak Remington je co se týče vlasových produktů má oblíbená značka a proto mě i teď nezklamala. Mam jemné vlasy a stačí mi jeden tah pro narovnání. Mé plus má za hezký design a volby teploty, využiji maximálně 190C a to mi pro narovnání stačí. Určitě bych ji doporučila!

  • Vlasy jsou hebké
  • Vlasy po žehlení voní
  • Pěkný design
  • Rychlá rychlost nahřátí
  • Rovné vlasy jedním tahem i při nízké teplotě
  • Volba teploty
  • Žáruvzdorný obal
  • Cena
  • Mechanický zámek
  • Absence závěsného oka


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
černé

Další recenze od 17.1.2013 11:43:52

Na tuto žehličku jsem se moc těšila a nakonec mě absolutně zklamala.Žehličky od Remingtonu kupuju už mnoho let,nikdy sem neměla problém,ovšem toto je katastrofa.Destičky byly po nahřátí jaksi "ulepené",po vlasech vůbec neklouzaly,naopak celkem solidně tahaly,zápach jaký ze žehličky vycházel byl taky celkem na pováženou,přirovnala bych to ke spálenému plastu a vlasům dohromady.Mám jemné,vcelku i zdravé vlasy,které běžně žehlím na 160 stupňů,ovšem s touto žehličkou sem nevyžehlila ani na 200,když sem ji přepla na maximum,230,tak to skončilo vysušenými,absolutně zničenými,spálenými vlasy.S kolegyní jsme ji vyzkoušely i na ní a výsledek stejný,jako kadeřnice tenhle šmejd nemůžu nikomu doporučit.

  • pěkně vypadá
  • pálí vlasy
  • silně páchne při používání
  • nevyžehlí jemné vlasy ani na 200 stupňů
  • lepivé drhnoucí destičky
  • pochybuju o přítomnosti nějakého kondicionéru


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
blond

Velice kvalitní žehlička, nádherně vyžehlí vlasy i při nejnižší teplotě a vlasy jsou lesklé a nerozlítané, myslím že kondicioner tam bude asi jen ze začátku, díky nepříjemné vůni co se ze žehličky v prvních tak 3 měsících linula, nyní už ne. Ale jsem i tak spokojená...

  • žehlí krásně i při nejnižší teplotě
  • design
  • nátáčí
  • nenašla jsem


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 15:32:24

Žehličku jsem měla cca 2 roky a celou dobu mi vyhovovala, žehlí krásně, destičky se neničí, ale tak po půl roce mi přestala pípat a blikat při nahřívání, ikdyž to by se dalo ještě přežít. ;) Dále mi nešlo nahřát žehličku na více jak 180°, nakonec mi jeden den začala bzučet a pak mi buchla u hlavy! Žehlí dobře, ale má velkou kazivost. ;)

  • Kvalitní destičky
  • Velká kazivost žehličky


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 14.4.2012 22:32:22

Žehličky od Remingtonu jsem celkově kvalitní, vyhovuje mi hlavně tím, že i delší vlasy vyrovná celkem rychle, hlavně se mi nezačnou po pár hodinách kroutit. Působení balzámu na vlasy jsem nějak nezaznamenala. Výhodou je rychlé zahřátí žehličky, já doporučuji.

  • rychle vyrovná vlasy
  • nic


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 20:11:17

Přijde mi, že je tato žehlička všude vychvalovaná do nebes a proto se pak sem tam objeví i recenze, že někdo čekal něco extra a je to pro něj tedy zklamání. Já nic extra nečekala, spíš jsem doufala, aby hlavně rovnala alespoň tak dobře, jako má předchozí žehlička. Výsledek je, že v něčem má určitě navrch a v něčem zase ne. Po vyžehlení dělá vlasy jemnější, hladší a lesklejší, což je pro někoho možná výrazné plus, ale já dávám přednost objemu (a má stará žehlička mi ho tedy neubírala tolik jako tato). Naopak s Shine therapy mi vlasy vydrží rovné déle, dokonce i po dešti zůstaly rovné (a to mám od přírody prstýnky). Vlnky se s S.t. tvoří také docela snadno, což výrazně oceňuji. Celkově jsem s žehličkou spokojená, a jestli najdu ještě nějaké nedostatky ukáže čas.

  • rovné vlasy vydrží v dešti
  • krásné vlnky
  • ubírá na objemu


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 10:22:28

Miluji tuhle žehličku, je pro mě nej. Vlasy krásně narovná i při nižší teplotě. Žehličku používám více jak dva roky a můžu říct, že se mi po vyžehlení vlasy stále lesknou. Všechno na žehličce funguje, nic se na ní nepokazilo a to ji používám skoro obden. Krásně s ní i vlasy navlním.

  • Lesk
  • Narovná i při nízké teplotě
  • Cena
  • Nemá


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 08:48:47

Tuto žehličku používám asi 3 roky a bohužel už se mi jedna pokazila. přesně po dvou letech z ničeho nic přestala fungovat a vyhodila pojistky. Teď mám novou a pořád jsem s ní spokojená. Žehlí už od 150° a vlasy umí i krásně natočit (když to umíte). Vzhledem k tomu, že pravidelně používám brazilský keratin, je pro mě i důležité nastavení vysokých teplot. Každopádně, že by tam byl nějaký kondicionér poznat nejde a ani tomu nějak extra nevěřím. Ovšem žehlička jako taková je výborná.

  • dobře se drží
  • dá se sehnat za dobrou cenu
  • omylem překliknutí tlačítka teploty


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 22:23:26

Celkem dobrá žehlička. Působení kondicionéru nevím, jestli je pravdivé, ale vlasy mám vcelku lesklé. Určitě není šetrnější k vlasům než jiné žehličky. Akorát mi vadí, že mi během žehlení někdy elektrizují vlasy, myslím, že je žehlička bez ionizace...u žehličky, co jsem měla před touto se mi to nestávalo. Jinak nahřátí rychlé. Líbí se mi funkce uzamknutí tlačítek, takže se během žehlení omylem nezmění teplota.

  • Funkce uzamknutí tlačítek
  • Bez ionizace


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.3.2012 17:25:10

Reklama slibuje, že po vyžehlení budete mít lesklejší a zdravější vlasy. S leskem je to sice pravda, ale tak první měsíc. Nevím, jestli došel kondicionér či co, ale pak už se vlasy ani trochu neleskly. Žehlí dobře již na 150 stupňů, bohužel stejně jako u jiných žehliček, pokud je vlhko, vlasy se začnou během dne opět vlnit. Ozdravení vlasů jsem rozhodně nepozorovala, spíše naopak. Navíc se mi po 3 měsících rozbil ukazatel nahřátí.

  • cena
  • žehlí dobře i při nižších teplotách
  • ničí vlasy
  • vlasy se leskly jen první měsíc používání
  • kvalita celkově



věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 12.3.2012 19:22:32

Povedená žehlička od Remingtonu, používám jí už rok cca dvakrát do měsíce. Dá se s ní jak narovnávat tak vlnit. Lze nahřát na vysokou teplotu během několika vteřin. Nezaznamenala jsem, že by se mi po ní výrazně víc leskly vlasy, myslím že "kondicioner" v žehličce je pouze reklamní tah. Ale kvůli tomu jsem si jí nekoupila, svou hlavní funkci plní na výbornou.

  • kvalita
  • rychle se nahřívá
  • dokonale žehlí
  • nezaznamenala jsem působení kondicioneru


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

ETA 0331 90000

3 50% 4 recenze

Sencor SHI 130

2.8 45% 5 recenzí