Rexona Crystal Clear tuhý antiperspirant recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Rexona Crystal Clear tuhý antiperspirant
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Crystal Clear tuhý antiperspirant  - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Rexona Crystal Clear tuhý antiperspirant  - obrázek 2
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Rexona

Recenze produktu
Rexona Crystal Clear tuhý antiperspirant

věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:02:48

Rexona tuhý antiperspirant je pro mě stále jednička. Žádný u mě 100 % nefunguje, a to jsem jich vyzkoušela dosti. Kupuji stále dokola, zřídka koupím jiný, ale vždy se v podstatě vracím k tuhému. Podle mě nejlepší značka a typ antiperspirantů.

  • nepotím se
  • cena
  • některé dělají bílé skvrny


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 13:01:53

S tímto výrobkem jsem moc spokojená, myslím, že funguje skvěle, opravdu pomáhá proti pocení. Dělá se v několika vůních a musím říci, že třeba ten růžový mi začal po čase strašně smrdět. Ale ostatní vůně jsou v pohodě :)

  • Funguje proti pocení
  • Několik vůní
  • žádné


Další recenze od 23.3.2012 20:33:52

lehce aplikovatelný, účinný, dlouho vydrží, nedělá skvrny a pěkně voní :) co víc si od antiperspirantů přát. Na rozdíl od jiných po aplikaci mi přijde jako jemný rychle vsakující se krém. Kupuji si ho opakovaně v mnoha vůních. Nejvíce jsem ale spokojená s těma ale co nedělají skvrny na černé oblečení. V této variantě dělají dvě vůně.

  • účinný
  • příjemná vůně
  • snadná aplikace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2012 23:12:07

Rexona je můj favorit od doby, co jsem začala používat antiperspirant..a to už je pěkná řádka let:) obecně jsou mi Rexony nejpříjemnější, podpaží mám suché, nepodrážděné (i když nanáším bezprostředně po holení), ALE! naprosto mě fascinuje, jaký fleky dokáže nadělat antiperspirant, který žádné fleky dělat nemá. holt se musím oblíkat a svlíkat opatrně:)

  • nedráždí
  • podpaží je suché
  • příjemná vůně
  • dělá skvrny


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2012 20:17:28

Můj oblíbený tuhý antiperspirant. Dobře chrání proti pocení, vůně mi vyhovuje. Dlouho vydrží. Přestože výrobce tvrdí, že tento antiperspirant nezanechává žádné skvrny, opak je pravdou. Nejsou sice tolik viditelné jako u jiných antiperspirantů, ale jsou viditelné natolik, že se musím oblékat stejně opatrně jako u jiných atp. Obal mi vyhovuje.

  • dobře chrání před pocením
  • vůně
  • skvrny od atp jsou méně viditelné
  • dlouho vydrží
  • dělá skvrny


věk
15-24

Další recenze od 6.5.2012 07:33:31

Už dlouho můj nejoblíbenější antiperspirant. Přijde mi, že jako jediný plní, co slibuje. Zabraňuje pocení, nezanechává na oblečení bílé ani žluté skvrny, moc příjemně voní. Vydrží působit celý den, na rozdíl od jiných antiperspirantů, o kterých odpoledne už ani nevím.

  • příjemně voní
  • zabraňuje pocení
  • nezanechává skvrny na oblečení
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 12:37:59

Z této řady vlastním modrou variantu, která mě nadchla svou vůní. Je to poměrně nenápadná vůně čistoty, která se nepřebíjí s vůní parfému. Po nanesení je konzistence krémová, ale po nějaké době uschne, a pokud jste nanesli větší vrstvu, bude se drobit. Proti pocení funguje velice dobře, avšak jako zápor bych viděla fakt, že ačkoliv nemá zanechávat bílé skvrny, opak je pravdou.

  • jemná vůně modré varianty
  • funguje velmi dobře proti pocení
  • zanechává bíle skvrny
  • po nanesení větší vrstvy se po čase drobí


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2012 20:12:15

Už jsem vyzkoušela hodně antiperspirantů tuhých i ve spreji, ale na celé čáře u mě vyhrává právě tato tuhá Rexona. Jemně voní, takže nepřebíjí vůni parfému, ale i bez parfému si díky této Rexoně připadám čistá a voňavá. Sice by neměla na oblečení dělat skvrny, což bohužel dělá, ale ani to mě neodradí od jejího používání.

  • Jemná nevtíravá vůně
  • Napomáhá proti pocení
  • Dělá skvrny na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 18:49:00

Příjemně voní, ze všech vyzkoušených deodorantů u mě nejvíce zabrání pocení, nezůstávají po něm příliš bílé fleky a pokud ano, jsou dobře vypratelné. Dlouho jsem hledala vhodný deodorant a myslím že jsem našla. Samozřejmě jako u všech deodorantů tohoto typu mi vadí, že nelze vypotřebovat celý obsah, většinou vysouvání ke konci nefunguje a celé to vypadává.

  • Cena ve spojitosti s kvalitou
  • Nelze vypotřebovat veškerý obsah


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 17:10:07

Nejraději mám tuhé deodoranty a tento patří mezi mé oblíbené. Mám již několikáté balení a až na to, že by výdrž mohla být větší, mu nemám co vytknout. Zrovna používám Nutritiv Care 48h, že by vydržel déle jak půl dne, to rozhodně ne, ale pár hodin Vás ochrání. Příjemně voní a balení chvíli vydrží. Za mě ano, doporučuji vyzkoušet :-)

  • vůně
  • několik verzí na výběr
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 10.9.2013 18:07:30

S touto Rexonou jsem celkem spokojená. Musím ji dát za pravdu, že opravdu účinkuje a 100% zabraňuje pocení a zápachu. Dobře se aplikuje, nezanechává bílé stopy na oblečení a vydrží účinkovat celý den. Bohužel je v jejím složení něco, co mi nesedí a po delší době používání mám podrážděné podpaží, které pak strašlivě svědí. A tohle se mi stalo téměř u všech Rexon, takže bych si ji z tohoto důvodu už znovu nekoupila.

  • zabraňuje pocení
  • nezanechává fleky
  • podrážděné podpaží
  • přecitlivělá pokožka po použití


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2013 19:29:50

Rexonu antiperspirant jsem si párkrát koupila ale nebyla jsem nikdy moc spokojená. Voní sice jemně a nepřebíjí vůni parfému ale i když výrobce slibuje a tvrdí, že by neměla dělat fleky, tak mě fleky teda dělá. Po nanesení se začne po chvilce drolit. Takže mám pak oblečení od ní ušpiněné. S pocením si poradí ale díky flekům na oblečení si tento typ antiperspirantů již nekupuji a dávám přednost průhlednému gelu od Lady Speed stick nebo kuličkám.

  • jemná vůně
  • dělá fleky a drolí se