Rimmel 60 Seconds Nail Polish recenze a zkušenosti

Laky na nehty Rimmel 60 Seconds Nail Polish
Laky na nehty Rimmel 60 Seconds Nail Polish - obrázek 1
Laky na nehty Rimmel 60 Seconds Nail Polish - obrázek 2
Laky na nehty Rimmel 60 Seconds Nail Polish - obrázek 3
5 3.5 56
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 61% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 56 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel 60 Seconds Nail Polish

věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.4.2012 15:54:03

Barvy jsou naprosto dokonalé, jenomže za ten štěteček bych zabíjela. Někdo ho zbožňuje, jiný nenávidí, já jsem případ druhé skupiny. Je to takové malé košťátko, není možné s ním nabrat akorátní množství, buď eje laku hodně, nebo málo, takže se lakování jako takové špatně kočíruje. Schne naprosto klasicky, výdrž nemohu posoudit.

  • barvy
  • štěteček


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 15.4.2012 17:01:35

Tyhle laky mám docela ráda, mám je ve čtyřech odstínech - perleťový světle růžový a světle hnědý, sytě hot pink a červený. Paradoxně mi přijde, že každý je kvalitou jinde. Hot pink je hezká barva, dobře kryje ve 2 vrstvách a výdrž je průměrná, světle růžový je dobrý výdrží, ale nekryje dobře ani ve 3 vrstvách, červený sice kryje docela dobře, nevydrží ale ani 2 dny nepoškozený, hned jsem měla oloupané konce (s top coatem samozřejmě), hnědý perleťový kryje výborně už v 1 vrstvě, výdrží je na tom taky dobře, barva ale vůbec neodpovídá laku v lahvičce - není hnědý, je béžový, úplně splývá s barvou kůže, jen se leskne jak je perleťový. Laky jsou dost husté, takže hrozí (speciálně opět u perleťových) že na nehtech zůstanou patrné tahy štětečkem. Nejsou špatné, ale v drogerii se za tuhle cenu dají sehnat o mnoho lepší laky.

  • dobře kryjí
  • dobrá výdrž
  • každý lak má jinou úroveň kvality
  • cena neodpovídá kvalitě
  • štěteček zanechává viditelné tahy na nehtech


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 15.4.2012 17:08:06

Tyto laky mám docela ráda,pro jejich rychlé schnutí a krásné syté barvy.Jedinou nevýhodou je,že opravdu schne tak rychle,že musíte nehet nalakovat dokonale hned,jinak už zaschne a nepřetřete.štěteček by mohl nýt taky méně hustý,zbytečně se s ním hodně přetahuje

  • krásné barvy
  • hustota štětečku


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.4.2012 22:59:49

Tyhle laky nejsou vyloženě špatné, ale znám dost hodně lepších. Nabízí krásné syté barvy, které kryjí již při první vrstvě a opravdu velmi rychle schne. Štěteček mi docela vyhovuje. Akorát mi vadí, že laky v lahvičce hrozně rychle zhoustnou a pak se s nima opravdu špatně lakuje. Výdrž je u mě cca 3 dny bez loupání - takový průměr.

  • rychle schne
  • krásné syté barvy
  • laky velmi rychle zhoustnou a pak se s nima špatně lakuje
  • průměrná výdrž


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 15.4.2012 23:36:16

Tento lak jsem vyzkoušela kvůli barvičce, která mě zaujala a kvůli slibovanému zaschnutí za 60sekund. Bohužel zasýchá o dost déle, s štětečkem se mi moc dobře nepracovalo a na nehtech také moc dlouho nevydrží. Za mě tedy poprvé a zároveň naposled.

  • Barvy.
  • Nic extra.


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 16.4.2012 10:34:49

Tento lak má velmi pěkné barvy, ale musí se natírat více vrstvami. Cena je přijatelná, ale na druhou stranu za tuhle cenu si můžu pořídit lepší lak, nínus je to, že rychle zhoustne a už se s ním nedá nic moc dělat. Štěteček je fajn, ale znovu by jsem si jej asi nekoupila.

  • Barvy
  • Cena
  • Štěteček
  • Rychle houstne


věk
35-44

nehty
lámavé

Pro mě je to bezva lak. Jednak mi vždycky stačí jedna vrstva, protože nedělá mapy ani tahy a barvičky jsou opravdu pěkné, žádné nanicovaté barvy. Štěteček se mi líbí, přijde mi takový jemný a hustý a tím jak je velký, tak se lak nenese raz dva. Je pravda ale, že komu moc lakování nejde, tak s tím bude mít asi problém. Do jedné minuty určitě neschne, ale každopádně uschne rychleji než běžné laky. Výdrž průměrná.

  • skvělé barvy
  • velký hustý štěteček
  • docela stačí i jen jedna vrstva
  • za 1 minutu neuschne
  • výdrž by mohla být lepší


Další recenze od 21.6.2012 18:11:50

Mám tento lak vo farbe Purple REIGN, je to úžasná farba, ťahy štetcom vidno takže treba nechty namaľovať aspoň 2 ťahmi. Výdrž slušná, keď schválne rýpem nechtom do zaschnutého laku, tak mám problém ho oškrieť :) Štetec mi veľmi nevyhovuje, som zvyknutá na malé štetce.

  • farba
  • výdrž
  • hrubý štetec
  • vidieť jednotlivé ťahy pri 1 vrstve


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 15.7.2012 20:14:51

Ani mě tento štěteček tolik nevyhovuje, mám raději Rimmel s lycrou, déle mi vydrží a schne taky rychle (i když za 60s mi neuschne ani tento). Některé barvy jsou syté na 1 nátěr, většina chce i druhý. Několik těchto laků mi brzy po použití změnilo konzistenci, takže jsem je skoro nové vyhodila, nevím proč (možná už byly načaté v drogerce).

  • cena
  • výběr odstínů
  • štěteček


věk
25-34

nehty
lámavé

Tento lak mám v nude odstínu 200 Princess Pink a rožovém 405 Rose Libertine. S druhým zmíněným jsem spokojená, mí intenzivní barvu a dobře kryje, stačí mi nanést jednu vrstvu. Ale odstín č. 200 je pro mě velkým zklamáním. Krycí schopnost nulová a na nehtu jdou přesně vidět tahy štetečkem. Ten je zbytečně velký a nanáší příliš velké množství laku, takže si vždy musím brát na pomoc korektor laku. Pro mě je tento lak takovým trabantem, neurazí, ale ani nenadchne.

  • krycí schopnost (některých odstínů :) )
  • cena
  • velký šteteček


Další recenze od 10.9.2012 19:55:20

Tento lak si nemůžu vynachválit Mezi můj nejoblíbenější patří fialkový odstín "312 Ultra Violet". Velice oceňuji plochý štěteček, lak se tak skvěle nanáší, nerýhuje. Výdrž je průměrná, cca. 5-7 dní. Perfektně kryje po dvou vrstvách. Za sebe doporučuji. :)

  • plochý šteteček
  • nic


Další recenze od 11.9.2012 14:46:11

Tento lak jsem si koupila před týdnem odstín 440 sun downer a zatím jsem spokojená. Barva je úžasná (na hlavním obrázku uprostřed), už mi ji hodně lidí chválilo, kryje dobře, schne rychle, nejsou vidět tahy štětcem, protože ten je hustší a plochý..to mi vyhovuje..za mně velká spokojenost a určitě koupím znova :)

  • cena
  • krásná sytá barva
  • plochý štěteček
  • dobře kryje
  • průměrná výdrž


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 12.9.2012 09:38:57

Lak je super.. Mám ho v červené barvě a strašně se mi líbí.. Vydrží mi tak 1 týden a to ty nehty celkem dost zatěžuju.. Štěteček mi vůbec nevadí.. Vždy dávám pouze 1 vrstvu barevného laku a uplně to stačí... Za 60 sekund určitě nezaschne, ale strašně rychle houstne, tak se akorát může zdát že už ztuhl ale není to tak.. I tak patří mezi mé oblíbené :)

  • barvy
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.10.2012 18:14:24

Tento lak mě ke koupi nalákal svým naprosto dokonalým odstínem Pompous, což je tmavě fialová barva se shimmerem. Na podzim naprosto ideální. Štěteček fajn, mám ráda tento typ, je třeba nanést dvě vrstvy, což taky nevadí, ale co mě fakt strašně moc zklamalo je výdrž laku. Druhý den už jsou oprýskané konečky nehtů, lak navíc ani náhodou neschne 60 sec ale mnohem déle. Pro tu úžasnou barvu budu asi lakovat dál, ale jinak mě neoslnil. Lycra Pro je mnohem lepší.

  • - nádherné barvy
  • - cena
  • - výdrž
  • - dlouho schne


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 31.10.2012 12:46:14

Na obyčejný drogerkový lak mi přijde vcelku dobrý. Ostatní si tu stěžují na tlustý štěteček, mně naopak přijde super, nehty jsou nalakované za minutu :) Co se týče výdrže, vzhledem k tomu, že mám delší nehty, lak se brzy oťuká, ale ještě jsem neměla takový, u kterého by se to za 24 hodin nestalo :/

  • hezké barvy
  • štěteček
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Lak má pro mě nevyhovující štěteček, táhne se, při aplikaci tuhne na nehtu a je potřeba opravdu vteřinové nanášení, jinak se potrhá. Barvu mám šedou, velmi rychle zmatní. Schne tak průměrně. Výdrž na dvě vrstvy + podlak 5 dní určitě. Znám lepsí laky, nic moc.

  • cena
  • barvy
  • docela vyrží
  • štěteček
  • velmi rychle tuhne při nanášení
  • divná konzistence
  • můj odstín rychle zmatní


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 2.11.2012 12:15:01

Mám od Rimmel London lak na nehty odstín 310 Red carpet a musím tedy říct, že jsem s ním byla velice spokojena. Štěteček mi velikostně vyhovoval a lak se mi vůbec netáhl. Krásně kryje už při první vrstvě a schne bleskově a docela dlouho vydrží na nehtu. Já si tedy stěžovat nemůžu .

  • Cena
  • Kryvost
  • Schne bleskově
  • Krásné barvy
  • Trvanlivost na nehtu
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.11.2012 12:25:11

Čekala jsem skutečně rychlejší zaschnutí laku, což se ale moc nekonalo. Lak mi připadá, že schne stejně dlouho, jako běžné laky, takže neplní hlavní účel produktu. Co se týče dikutovaného štětečku, tak já jsem s ním docela spokojená a vyhovujemi a lakuje se mi s ním docela dobře. Mně lak po určité době nezhoustnul, naopak je řidký víx než při zakoupení, takže bych se musela ulakovat vrstvením, abych dosáhla barvy, kterou mí mít. Jako bonus se mi na povrchu laku v lahvičce udělala průhledná tekutina, takže šel do koše a to nebyl zas moc dlouho otevřený.

  • štěteček
  • velký výběr odstínů
  • zřídnul a vytvořila se na povrchu průhledná tekutina
  • neschne do minuty


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 5.1.2013 11:23:57

Za mě tento lak nemohu doporučit. Se štětečkem se špatně pracuje, lak se rozpíjí a jako bonus ani dlouho nevydrží. Po jednom až dvou dnech mám oprýskané konečky nehtů. Jediná výhoda je,že vcelku rychle schne a v případě červné i dobře kryje už v první vrstvě.

  • výběr barev
  • krytí v první vrstvě
  • dlouho nevydrží a rychle se loupe
  • štěteček


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 29.1.2013 12:21:03

Mám dva odstíny a rozhodně další nepořídím. Barvy jsou sice moc pěkné, ale vůbec nevydrží. Večer si nehty nalakuji a druhý den dopoledne už jsou špičky nehtů ošoupané, odpoledne mám na nehtech vyloženě oloupané mapy. Líbí se mi, jak rychle schnou, ale tu špatnou výdrž jim prostě neodpustím. Škoda. (I když mě se velmi rychle loupou obecně všechny laky, ale u Rimmel je to fakt extrém.)

  • pěkné barvy
  • dostupnost
  • rychle schnou
  • špatná výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2013 19:57:32

Tento lak mě bohužel velmi zklamal. Velmi rychle v lahvičce zhoustne, takže je brzy nepoužitelný. Mám ho ve světle růžové barvě a krytí opravdu tragické, i ve třech vrstvách není úplně krycí. Co se zasychání a výdrže týká, řadím ho mezi průměr. Znovu určitě nekoupím...

  • asi žádné
  • krytí
  • houstne
  • štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.5.2013 08:03:51

Tyto laky celkově nejsou žádná sláva, z drogerie znám určitě lepší. Mají docela okousané štětečky, takže se ne moc pohodlně lakují a celkem rychle houstnou. Ale strašně miluji odstín 405 - Rose Libertine, nebýt jeho, dám nižší hodnocení. Je to jedna z nejnádhernějších růžovek, jaké mezi laky znám. Takže i když jinou barvu bych si pravděpodobně nekoupila, Rose Libertine hodlám kupovat stále dokola.

  • cena
  • výběr odstínů
  • okousaný štěteček
  • rychle houstnou


věk
25-34

Další recenze od 2.6.2013 15:20:18

Lak má veľmi dobrý veľký štetček, takže sa ľahko nanáša. Je rýchloschnúci, takže netreba dlho čakať. V ponuke sú viaceré pestré odtiene, avšak lak nie je veľmi sýtej farby, je potrebné vždy naniesť dve vrstvy. Ale oceňujem hlavne ten štetček. Červený mi tak ako pri iných značkách zanechal na nechtoch nepekný žltý nádych a odlakovač si si tým nejako nevedel poradiť. Inak je to ale dobrý lak a nie je ani príliš drahý.

  • veľký štetček
  • lak je rýchloschnúci
  • výber odtieňov
  • cena
  • tmavšie odtiene farbia nechty do žlta
  • odtiene nie sú dostatočne sýte


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 5.6.2013 17:38:11

Tento lak kupuji jen kvůli jedné barvičce, která se mi líbí a jinde ji nemůžu sehnat. Jinak kvalita nic moc, přijde mi, že schne hůř, než laky, které neslibují zaschntí do minuty :). Na nehtech mi špatně drží, max dva dny a začne se loupat. U některých barviček i při 2 vrstvách není krytí perfektní, lak rychle houstne

  • Cena
  • Barvy
  • Krytí
  • Štěteček
  • Lak začne rychle houstnout
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Nejlepší lak na nehty, jaký jsem kdy měla! Lakování nehtů mě nikdy nebavilo, nehty jsem si lakovala tak 2x ročně, nebavilo mě to dlouhé čekání, než lak zaschne a neuměla jsem ani nabrat to správné množství barvy. Ale s tímto lakem se lakuje jedna paráda! Štěteček je naprosto boží, krásně se s ním manipuluje i nemehlům jako jsem já, naberete přesně potřebné množství. Barvy jsou syté a krásné. Pouze 1 vrstva laku mi na nehtech vydržela v pěkném stavu 5-6 dní, což zní neuvěřitelně. A co oceňuji snad nejvíce, lak opravdu do minuty zaschne a drží jako přibitý. Moje recenze teď možná pro někoho zní jako by mě Rimmel zaplatil, ale já jsem vážně naprosto nadšená a nehty si teď budu lakovat určitě častěji než doposud :)

  • boží štěteček - jednoduchá manipulace a nabrání přesného množství laku
  • krásné a syté barvy
  • velký výběr barev
  • opravdu do minuty lak zaschne
  • neuvěřitelná odolnost a výdrž laku
  • ne


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 30.7.2013 14:57:22

Tento láček bych si patrně nekoupila, kdyby zrovna nebyl v Tetě v akci za 29kč. Zaujala mě neonová barvička, kterou jsem musela mít na léto. Štěteček hodnotím kladně, je široký a jde s ním dobře lakovat nehet, víčko se drží pohodlně. Konzistence laku je trochu řidší, malinko se roztéká.A s tím patrně souvisí jeho nekrytí. Po dvou vrstvách měl stále prossvítající místa a na třech vstvách už byla zase neskutečně měkký. Schnutí nic moc, bez nadlaku k zatvrdnutí, by asi byl nepoužitelný, takže podruhé už nekoupím.

  • široký štěteček
  • zajímavé barvy
  • špatně kryje
  • roztéká se na po nehtu
  • neschne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.8.2013 13:41:38

Laky Rimmel London 60 seconds se staly mými nejoblíbenějšími. Hustota laku je výborná, krásně kryjí už většinou v první vrstvě, ale samozřejmě pro dokonale zářivou barvičku jsou potřeba dvě. Schnou velmi rychle a na nehtech také dlouho vydrží, i když se klasicky odrbou špičky po pár dnech, ale to je normální u všech laků :) Se štětečky jsem velmi spokojená, jsou široké a velmi usnadňují urychlují aplikaci. I když bohužel občas jsou trošku špatně střiženy, takže se musí doma upravit. Rimmel teď přešel z velkého balení na malé, které je dle mého názoru mnohem výhodnější a také rozšířili paletu barev, i když některé barvičky ze starší kolekce se už bohužel nevyrábí :) Ale místo nich jsou nové. Doma mám 5 kousků a rozhodně svou sbírku hodlám rozšířit ještě o další. V Tetě mají dlouhodobou akci - 29,90Kč :) Doporučuji!

  • rychle schne
  • skvěle kryje
  • krásné zářivé barvy
  • široký štěteček
  • dlouhá výdrž
  • nevidím


Další recenze od 24.8.2013 19:30:54

Tento lak ma osobne veľmi nadchol, prešla som naň z gel-laku,ktorý sa neskutočne leskol a tak som hľadala lak, ktorý by sa leskol aspoň trošku, čo táto rada lakov Rimmel splňa. Mám odtieň 430 - Coralicious, je to krásna koralová sýta farba, nádherne sa leskne, skutočne som s týmto lakom mala pocit géel-laku. Treba naniesť 2 vrstvy, nepruhuje, štetček je bombový, pevný, rýchlo sa s ním manipuluje a naozaj lak splňa, čo sľubuje, každá vrstva mi zaschla v priebehu 60 sekúnd !!! Určite si kúpim aj iné farby, skvelá cena:) Výdrž otestovanú ešte nemám,ale zatiaľ prežil prvý deň aktívnych ručných prác bez ujmy, takže dúfam, že aspoň 4-5 dní to bude!

  • rýchla aplikácia
  • výborný hustý štetček
  • nepruhuje
  • krásny lesk
  • schne za 60 sekúnd
  • zatiaľ som žiadne neobjavila


věk
25-34

nehty
přírodní

Tomuhle laku říkám jedním slovem ANO!!! Koupila jsem si ho za zvýhodněnou cenu (29,-) v DM a jsem s ním nadmíru spokojená. Výdrž laku je naprosto neuvěřitelná - vydrží mi cca 5 dní bez většího ošoupání (myju nádobí, uklízím apod.), stačí jen jeden nános a výsledek je intenzivní. Doma mám ve dvou barevnejch verzích - perleťový a růžový a s odstíny celkově jsem moc spokojená. Šteček mi vyhovuje, takže doporučuji všem. Zasychá opravdu do minuty, takže výrobce nelže!

  • výdrž laku
  • zasychání
  • štěteček
  • krásné odstíny
  • božská cena
  • nejsou


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.10.2013 14:53:04

Mám doma už několik barviček. Já tenhle štětec naprosto MILUJU :-) Prostě se sním báječně lakuje. Je to o umění lakovat nehty, já to zvládnu i s jedním chlupem. Je naivní si myslet, že 2 vrstvy laku zaschnou za 60 sekund. No bóže tak počkám 3 minuty. Lak schne rychle, poměrně dlouho vydrží. I tmavý odstín mi vydržel dlouho. Kupuji jen když jsou v akci za super cenu cca 49,-.

  • doba schnutí
  • barvy
  • štětec
  • výdrž
  • nemám


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 3.11.2013 19:58:20

Hľadala som nejaký pekný odtieň fialovej v drogérii a nakoniec som si vybrala od Rimmelu 605 Purple Reign. Farba laku je prekrásna, ale kvalita je už horšia. 1 vrstva laku uschne do 60 sekúnd ,ale na to aby sme mali krásnu farbu ako je vo fľaštičke, musíte naniesť 2-3 vrstvy a tie samozrejme schnú dlhšie. Lak vydrží na nechtoch neporušený 2 dni, čo je pre mňa veľmi málo a tiež mi nevyhovuje štetec,kt. si určite nenalakujem necht za 1sekundu.

  • farby
  • výdrž
  • šteteček


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 3.11.2013 20:03:26

Na tento lak jsem narazila díky blogům, kde jsem četla docela kladné recenze tak jsem se ho rozhodla také vyzkoušet. Koupila jsem si krásnou mint barvu, bohužel lak je velkým zklamáním. Štěteček není rovně střižený proto se nedá nehet precizně nalakovat. Konzistence je taková moc tekutá a špatně se vrství. Bohužel moc nekryje a jsou potřeba minimálně 2 vrstvy, což je problém protože vrstvit se moc nedá a vypadá to divně. Cena je na drogerku fajn, ovšem lak fajn není. Na nehtech vydrží max 1 den což je sakra málo a navíc velmi špatně schne.

  • cena
  • dostupnost
  • kryje špatně
  • schne špatně
  • výdrž na nehtech


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 2.12.2013 17:43:01

Tyto laky mám velmi ráda. Vydrží mi v pohodě týden (po pár dnech akorát mírně přelakuju špičky nehtů a zapiluju). Mají širší štěteček, což mi vyhovuje. Konzistence laku je výborná, ani hustá ani řídká, krytí výborné. Akorát těch slibovaných 60 sekund - to fakt ne, schnou stejně jako ostatní laky. Nicméně jinak dobrá kvalita za supr cenu.

  • dlouhá výdrž
  • dobré krytí
  • širší štěteček
  • konzistence
  • skvělá cena
  • žádný


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 3.12.2013 16:55:22

Vlastním žlutý odstín tohoto laku na nehty. Nevím, jestli je to tou světlou barvou, ale lak hodně prosvítá, druhá vrstva schne déle než jsem zvyklá u jiných laků. Jediné plus je výdrž laku, tím mne opravdu pozitivně překvapil, jen proto bych zvažovala koupi, ale už v nějakém sytějším odstínu. Seženete ho v mnoha pěkných odstínech.

  • výdrž
  • prosvítá
  • dlouho schne


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 31.12.2013 13:03:14

Tieto laky som si veľmi obľúbila najmä vďaka úžasnému aplikátoru! Jeden ťah mi pokryje celý necht, takže mi to ušetrí kopec času. Tiež som rada, že má množstvo odtieňov s krásnymi sýtymi farbami. Milo ma prekvapila jeho výdrž, bez akéhokoľvek top coatu mi bez problémov vydrží týždeň.Jediné, čo výrobcom na tomto laku nevyšlo je, že sľubuje zaschnutie za 60 sekúnd, čo však vôbec nie je pravda. Vždy si aplikujem síce minimálne dve vrstvy, ale aj tak na to, že má prívlastok "rýchloschnúci" schne pomerne dlho.

  • cena
  • široký výber sýtych odtieňov
  • aplikátor
  • výdrž
  • schne podstatne dlhšie ako 1 minutu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.1.2014 23:20:20

Laky od Rimmelu se dají nazvat průměrnými. Mají sice nádherné a netypické odstíny (ach, pamatuju si na odstín Red Carpet, to byla ta nejdokonalejší červená, kterou jsem kdy viděla :D ), skvěle se nanášejí (tento typ štětečků mi naprosto vyhovuje), rychle schnou a vypadají na nehtech velmi hezky, nicméně jejich největším záporem je slabá výdrž. Na nehty si můžu dávat kolik vrstev chci, ale stejně se vždy oloupou.

  • Krásné barvy
  • štěteček
  • Rychlost uschnutí
  • Výdrž
  • Tendence se oloupávat a nedržet na nehtu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.1.2014 23:33:50

Tyto laky jsem si moc neoblíbila. Mám tři odstíny a žádný nevydrží na nehtech víc než dva dny, což mi nestačí. S laky Rimmel Lycra Pro a Salon Pro se nedají srovnat. Vyhovuje mi ale štěteček. Laky se dobře aplikují, rychle schnou a stačí max dvě vrstvy. Dají se sehnat v hodně pěkných odstínech. Jejich výdrž je ale fakt slabá a další už bych si nekoupila.

  • štěteček
  • rychlé schnutí
  • odstíny
  • slabá výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.1.2014 23:48:52

Mám z této řady tři laky 210 Ethereal (perloťový, růžový), 405 Rose libertine (pastelový, malinový) a 550 Major brown (tmavý, hnědo-fialový). Odstíny jsou nádherné, to je hlavní důvod, proč bych si koupila ještě další, za 60 vteřin opravdu nezaschne, ale má dobrý štěteček a vcelku dobře kryje. Výdrž ovlivňuje podklad, top coat a taky to, co s rukama děláte. Menší výdrž pro mě zas až takové mínus není, protože měním barvu laku skoro jako oblečení...Takže pokud se mi bude nějaký odstín zase líbit a bude za příznivou cenu, tak si pořídím...

  • rychle schne
  • dobré krytí
  • odstíny
  • menší výdrž


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 15.1.2014 09:33:40

S tímto lakem jsem spokojená. Opravdu super rychle schne což mi vyhovuje. Nemám ráda když lak uvádí, že je rychle schnoucí a pak čekáte půl hodiny a pořád není dokonale uschlý. Tento je do pár minut ok. Krásně kryje. Už v první vrstvě je krásný ale já ho stejně používám už ze zvyku ve dvou vrstvách. Nabízí se v krásných odstínech, kdy si musí vybrat snad každý. Štěteček mi vyhovuje. Mám ráda tyto krátké. Dobře se s ním pracuje. Určitě doporučuji a já sama si pořídím i jiné odstíny.

  • super štěteček
  • krásné barvy
  • opravdu rychle schne
  • žádné ale protože znám i lepší laky tak dávám jen 4 hvězdy


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 29.1.2014 09:53:49

Lákadlem toho laku je, že má uschnou už za 60 sekund. Pravdou je, že schne o hodně rychleji než jiné laky, ale spíš po pár minutách (asi 5 min), než jedné minutě. Ale viděla jsem na něj videorecenzi a v porovnání s rychleschnoucím od Astor, který už po 45 s a obtisknutí na papír totálně drží, tak tento od Maybelline po 60 s při obtisknutí na papír zůstal na něm a nátěr se poničil. Takže jsou i lepší rychleschnoucí, viz. od Astoru. Nehet ale krásné zpevňuje, barva je krásná sytá a celkem i dlouho vydží, při použití průhledného svrchního laku. A určitě je to výhodná investice, protože trvanlivost má dva a půl roku, takže i dlouho vydrží. Já u ho mám dva roky a stále je jako nový. A nanáší se bez problému.

  • krásná sytá barva
  • zpevnuje nehet
  • dlouhá výdrž
  • trvanlivost dva a půl roku!
  • i po delší době je jako nový
  • dobře se nanáší
  • schne spíše za pár minut, než už za 60s,ale celkem rychle


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 10.3.2014 15:17:40

Tento lak není žádná extra třída, ale vzhledem k tak nízké ceně si ho stejně nemůžu vynachválit. Jsou moje oblíbené, mám hned několik odstínů - které jsou mimochodem vyrobené přesně podle mého gusta. Lak je akorát velký, akorát tvarovaný a vydrží jedno balení poměrně dlouho, aniž by klesla jeho kvalita. V názvu má 60 seconds, ovšem zasychá o něco málo déle, ale to mi až tak nevadí. Štěteček by mohl být lepší, ale také to neshledávám jako velké negativum. Doporučuji a koupím další odstíny na zkoušku.

  • cena, výdrž a odstíny
  • žádné závratné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2014 13:11:48

Líbí se mi velký výběr laků. Konzistence je dobrá a laky schnou krásně rychle. Balení má běžnou velikost, ale pro mě perfektní štěteček. Lak se s ním nanáší opravdu snadno. Krycí schopnost mi také přijde dobrá. Už při první vrstvě je barva krásně krycí. Mám i perleťový a vypadá moc hezky. Určitě si koupím další.

  • rychlé schnutí
  • štěteček
  • dostupnost odstínů
  • žádné


Další recenze od 12.5.2014 19:40:39

Po tomto laku jsem toužila hodně dlouho a konečně jsem si ho pořídila. Vybrala jsem si tmavě sytě růžovou a docela se leskne, barva je krásná, sytá a stačila 1-2 vrstvy a komplet :) Bohužel za minutu neuschne, přijde mi že neschne o moc lépe, než ostatní laky, popř. jen malinko rychleji. V tom mě zklamal. Ale zase mají celkem dost zajímavých barev.

  • sytá barva
  • výběr barev
  • celkem lesk
  • neuschne za slibovanou minutu


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 30.5.2014 20:56:10

Jsou to mé oblíbené laky. Mají velký výběr odstínů, v celku rychle schnou (většinou do 10 minut), nerozmazávají se a vydrží neporušené i týden, když chcete. Balení je praktické a dostatečně velké, ale co se týče štětečku, souhlasím s paní přede mnou. Ne, že bych ho nenáviděla, ale potřebné množství se opravdu těžko trefí.

  • barvy
  • výdrž
  • lesk
  • cena
  • štěteček
  • houstnutí


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 31.5.2014 16:27:27

Mám ho doma už rok. Kupovala jsem ho v Tetě v akci asi za 30 Kč. :) Mám odstín 405 rose libertine, což je taková krásná růžová barva.. Trochu do starorůžova. Lak má tlustější štěteček a díky němu by měl být nehet nalakován za 1s. To mi moc vyhovuje. Navíc lak opravdu zasychá do 1min. Potřebuji 2 vrstvy. Konzistence laku je, tak, akorát.. Není moc hustý ani řídký. Obal je hezký. :) Určitě bych si koupila další lahvičku.

  • Cena
  • Balení
  • Dostupnost
  • rychle schne
  • štěteček
  • jsou potřeba 2 vrstvy (mně to nevadí)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.6.2014 11:51:31

Já jsem spokojená. Mají široké spektrum barev za velmi dobrou cenu. Doma mám asi 6 těchto laků. Štěteček mi vyhovuje, i když je poměrně hustý. Po dvou nánosech kryjí perfektně. Schnou taky rychle (samozřejmě ne do šedesáti sekund). Bílá je opravdu bílá a černá je taky super :). Myslím, že je to takový drogérkový LEPŠÍ průměr.

  • Cena
  • Barvy
  • Štěteček
  • Hustota
  • Rychleschnoucí
  • Kryje dobře
  • Nenarazila jsem na nějaké mínus


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.8.2014 14:29:44

Tak jsem konečně také vyzkoušela tento lak. Nevím, asi jsem si vzala špatnou barvu, mám takovou tu korálovou a teda krycí schopnost nula. Po druhé vrstvě pořád nejsem úplně spokojená. Štěteček hrůza, buď nanesete moc, nebo málo. Lak mi přijde poměrně řidký a rozhodně neschne do 60 s. Normálně mám nehty nalakované za 5 minut, teď mi 5 minut trvala jednu ruka, né-li víc. Barva je to krásná a možná je kvalita opravdu podle barvy, ale já mohu s klidem říct, že lak od Miss Sporty mi teda udělá lepší službu.

  • cena
  • Výběr barev
  • konzistence
  • krytí
  • Štětec


věk
35-44

nehty
pevné

Další recenze od 1.11.2014 16:30:18

Prečítala som všetky recenzie. Zisťujem, že ani jednej pisateľke nenapadlo to čo mne. Ako pozorný spotrebiteľ si výrobok všímam komplexne. Pri potravinách dátum spotreby, krajinu pôvodu aj zloženie. Aj laky na nechty majú svoje zloženie. Niektoré firmy (napr Sally Hansen) uvádzajú zloženie na fľašku, hoci je to na úkor veľkosti písma. Iné firmy musia uviesť zloženie každého výrobku na kartičky, ktoré sú k dispozícii v stojanoch, no domnievam sa, že nie každý zákazník si tieto kartičky všimne. Na stojanoch s dekoratívnou kozmetikou sú uložené v takom malom šuflíku kt sa nachádza vo výške očí. Nad tým šuflíkom sú umiestnené nové, prípadne sezónne výrobky - v tom najväčšom výklenku. Na výrobku kde nie je uvedené zloženie,je piktogram ruky ktorá ukazuje do otvorenej knihy. Ten piktogram znamená že zákazník si môže prečítať zloženie výrobku z kartičky. Čudujem sa že niektoré pisateľky si pochvaľujú tieto laky, hoci obsahujú toxické ftaláty. Tak ako sa všeobecne vie o škodlivosti parabénov, silikónov a minerálnych olejov v rôznych krémoch, géloch a mastiach, patrilo by sa vedieť aj o toxických látkach v lakoch na nechty. Tento lak obsahuje polyethylene terephthalate v odtieňoch 220, 521 a 640. Obsahuje tosylamide/epoxy resin aj retinyl palmitate - najviac rizikové zložky. Spôsobuje alergie. Toxická pre imunitu aj pre orgánové systémy. Pekne vysvetlené na webstránke: www.ewg.org --> tam ďalej vybrať značku Rimmel a konkrétny produkt. Pre vyhľadanie iných webstránok s ingredienciami treba zadať rimmel 60 seconds ingredients do vyhľadávača. Taktiež sa čudujem, že laky Salon Pro a Lycra Pro sú tiež dobre hodnotené, hoci zložením sú ešte toxickejšie než 60 seconds. Obsahujú okrem ftalátov tiež tú epoxidovú živicu. Moje obľúbené laky s bezpečným zložením: catrice, golden rose (miss selene, classics...), Tesco F&F, H&M ale tie vždy s podkladovým + povrchovým lebo samy o sebe sú krehké a nevydržia. Pozri stránku: http://francesorganicbeautysecrets.com/2014/03/20/nailpolish-toxic-review-ranking-dior-the-most-hm-the-less/ Proti hustnutiu existujú riediče lakov, ale aj tu pozor na tie ktoré obsahujú toluén. Výhoda riedenia: lak rýchlejšie zaschne. Nevýhoda: lak je mäkší a skôr sa odlúpne. Treba pomôcť podkladovým + nadlakom.

  • fajn farby
  • rizikové zloženie


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 18.1.2015 22:34:17

Koupila jsem krásný perleťový odstín za ještě krásnější cenu 30 Kč. S lakem jsem spokojená vydrží mi poměrně dlouho v porovnání s jinými i dražšími laky. Krásná perleťová barva, určitě si pořídím více odstínů. Lak schne úplně normální dobu než slibovaných 60 sekund, ale to mě osobně nevadí. Nevím jak pastelové barvy, ale ten perleťový příliš krycí není, dávám alespoň 2 vrstvy. Vydrží mi 2-3 dny pak se začnou loupat špičky nehtů, pro někoho je to málo, ale pro mě úspěch.

  • výdrž
  • cena
  • velká škála odstínů
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Můj první lak z této řady je černý Black Out a můžu říct, že je to ten nejlepší černý lak, který se dá koupit v drogerii. Štěteček vyhovující, nezanechává 'čáry' , výdrž má dobrou. Připadá mi, že nehty nijak extra nevysušuje, jako to některé laky umí.. S nějakým tím top coatem nebo třpytkami vydrží cca 7 dní. (Někdy je třeba mírná korekce.) Jediný 'drogerkový' černý lak, který si kupuji :)

  • Štěteček
  • Výdrž
  • Lahvička
  • Žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.4.2015 18:30:44

Tento lak som si kúpila v dvoch odtieňoch. Čiernom a fialovom(názvy si už nepamätám). Farby boli pekné, lesklé a lak kryl už v prvej vrstve(mala som tmavé farby neviem ako je to u svetlých). Štetček nebol zlý zvykla som si na neho rýchlo. Neschol dlho aj keď mu to netrvalo len 60 sekúnd. A teraz k mínusom. Prvý mínus bola výdrž. Druhý mínus bol že lak veľmi rýchlo zhustol takže sa nedal ďalej používať.

  • pekné farby
  • kryje v prvej vrstve(tmavé odtiene)
  • pekne sa leskne
  • rýchlo schne(nieje to 60 sekúnd ale neschne dlho)
  • výdrž
  • lak rýchlo zhustne


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 18.4.2015 19:33:36

Chtěla jsem původně vyzkoušet víc barev, ale rozmyslela jsem si to. Tento lak není tak kvalitní, jak jsem si představovala. Na obale píšou, že stačí jedna vrstva laku, jenže pokud necháte jen jednu vrstvu, vypadá to příšerně. Musíte aplikovat aspoň dvě vrstvy. Nanášení laku štětečkem taky není zrovna ideální. Opravdu si musí člověk dávat velký pozor, aby nenabral moc nebo málo laku. Ale obecně štěteček není až tak špatný, lakuje se s ním celkem dobře. Schne poměrně rychle, ale nikdy jsem nestopovala, jestli na zaschnutí stačí opravdu jen těch 60 sekund.

  • dobrý výběr barev
  • musí se nanášet ve víc vrstvách
  • lak se štětečkem špatně nabírá


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 10.6.2016 22:46:30

Velice kvalitní laky na nehty,pro mě velké překvapení.Velký výběr barev,dobrá cena a výdrž..Nanáší se celkem dobře,má vyhovující kartáček a celkem rychle zasychá,ale do 60s to opravdu není.Abych napsala pravdu,koupila jsem si na vyzkoušení lak od Miss sporty a opravdu hodně mě překvapil,zasychá rychleji než tento od Rimmelu....Jsem ale jinak spokojená i s výdrží na nehtech.Doporučuji.

  • výdrž
  • krásné syté barvy
  • výběr barev
  • do 60s nezaschne


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené