Rimmel Lasting Finish Matte by Kate recenze a zkušenosti

Rtěnky Rimmel Lasting Finish Matte by Kate
Rtěnky Rimmel Lasting Finish Matte by Kate - obrázek 1
Rtěnky Rimmel Lasting Finish Matte by Kate - obrázek 2
Rtěnky Rimmel Lasting Finish Matte by Kate - obrázek 3
5 4.5 24
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lasting Finish Matte by Kate

věk
35-44

Další recenze od 20.9.2013 17:40:35

Miluji matné rtěnky. Proto jsem si koupila i tuto matující rtěnku. Složení rtěnky by mělo být obohaceno o rubínový pudr. Na rtech vypadá dokonale ale jen v případě, že máte rty hydratované bez šupinek. V opačném případě ještě více zviditelní nedokonalost rtů. Na rtech vydrží docela dlouho. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Stojí za to.

  • krásné matné odstíny
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.11.2013 07:21:31

Uaaaa miluji tuto rtěnku! poprvé v životě mám doma matnou rtěnku a jsem převelice spokojená. Mám v odstínu 101 a je to taková pěkná pastelová tmavě růžová. Horzně se mi líbí i ten červený obal s nápisem Kate, je to takové roztomilé :) No a ke rtěnce, ta konzistence je uplně super. Po použití máte na rtech takový pudrový sametový efekt a jinak v podstatě o rtěnce vůbec nevíte. Oproti normálním rtěnkám nezanechává takový ten mazlavý finish, kdy prostě cítíte, že máte rtěnku :))

  • obal
  • pigmentace
  • konzistence
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 1.11.2013 09:43:11

Tuhle rtěnku jsem si koupila nedávno v Rossmannu, když měl akci. Musím říct, že se mi těžko vybíralo. Nakonec jsem sáhla po odstínu 102 - je to taková střední růžová - na rtech s kapkou meruňkové. Barva na rtech drží poměrně pěkně, ale zvýrazňuje nedokonalosti, takže si člověk musí dát pozor. Pigmentace je opravdu dobrá a balení povedené. Asi si zajdu pro další kousek :-D

  • jsou pěkně pigmentované
  • na rtech drží poměrně dlouho
  • pěkné balení
  • zvýrazňuje nedokonalosti na rtech


věk
25-34

Další recenze od 5.11.2013 11:26:45

Naprosto nejlepší rtěnka, za tu cenu poklad! Miluju i její černou verzi a tuhle ještě víc. Krásné syté barvy, nevysušují a zároveň vydrží nekonečně dlouho. Líbí se mi i obal - člověk by na první pohled neřekl,že se jedná o rtěnku z drogerie. Sice černý obal působí lépe, ale červená je taky dobrá. Mám 3 odstíny a chci i další - škoda, že jich moc není. Ale to je jediné negativum

  • sytá barva
  • výdrž
  • obal
  • málo odstínů


věk
25-34

Další recenze od 5.11.2013 12:00:39

K tomuto rúžu som sa dostala len tak náhodne , keď som mala kupóny z Evy, že keď si kúpite nejaký výrobok zo značiek rimmel alebo iných tak si môžete vybrať ďalší produkt zdarma v rovnakej cene..čiže za 5 E dva výrobky od rimmelu čo si myslím, že bola super kúpa..:) No a teraz k rúžu..vybrala som si odtieň 111 je to krásna sýta červená farba ( vôbec prvý červený rúž, ktorý mám .) a musím povedať , že je veľmi dobrý,,pekne kryje, farba je výrazná možno na mňa až príliš, tak ho nanášam štetcom na pery a tým je to oveľa lepšie a prirodzenejšie..:) jedine čo je menšou nevýhodou, že trochu vysušuje pery ( aspoň mne teda..keď mám taký pocit, tak ho pretriem bezfarebným leskom a hotovo..potom už samozrejme nie je taký matný, ale nevadí aj tak to vyzerá dobre ..:-P aa ešte jedna vec na záver..tento rúž krásne vonia..ako jahody alebo maliny , také niečo :)

  • krásna sýta farba
  • pekný obal
  • vôňa
  • výdrž
  • mierne vysušovanie


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2013 16:38:29

Tyto matné rtěnky z kolekce od Kate Moss mám už někdy od února, kdy mi 2 přivezla sestra z USA. Jsou to odstíny 102 a 111. Rtěnky jsem si oblíbila na tolik, že jsem si další koupila teď na podzim, kdy rtěnky konečně přišly i k nám. Je to odstín 107, který je na podzim jako dělaný. Matná rtěnka vypadá na rtech krásně, ale je potřeba před nanesením je trošku potřít balzáme, protože pokud má někdo popraskané nebo suché rty, tak mu je rtěnka ještě více zvýrazní a nevypadá to hezky. Na hydratovaných rtech jsou všechny mé odstíny překrásné. Výdrž na rtech je docela dlouhá a to i přes pití a jídlo. Pigmentace je velmi dobrá a moc se mi líbí balení, které je krásně červené s černým nápisem Kate. Jediným malým mínusem je, že rtěnka trochu vysušuje, ale není to nic extrémního, ale bohužel z tohoto důvodu musím strhnout 1 hvězdičku, kdyby nevysušovala tak by byla dokonalá.

  • cena
  • balení
  • více odstínů
  • dostupnost
  • maličko vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 11.11.2013 12:29:43

Koupila jsem ji díky kuponům z DM, tak mě stála půlku a teda fakt koukám, byl oříšek vybrat odstín, nakonec jsem zvolila UNI rudou 111 Kiss of Life :) která asi sluší každémů. Nádherně "žvýkačkově-melounově" voní a je opravdu matná. Na rtech jakoby zaschne a pak je dokonalá. Výdrž má skvělou, ale po jídle je třeba trochu obnovit. Drogérkové rtěnky se neustále překonávají! Rimmel by Kate, ale asi vede ;)

  • dobře drží
  • skvělá cena
  • velmi sytá
  • krásná vůně
  • matná
  • malý výběr odstínu :(


věk
25-34

Z této rtěnky jsem opravdu nadšená! Má skvělou výdrž, vydrží několik hodin a v celkem dobrém stavu přežije i jídlo a pití. Moc se mi líbí odstín. Největším plusem je fakt, že je matná. Moc se mi líbí také obal, vypadá opravdu stylově. Cena je také příznivá. Jediné, co mi vadí, rtěnka dost vysušuje. Občas mě z ní až štípe pusa, takže je opravdu nutné použít pod ní balzám. Jinak jsem ovšem naprosto spojená. Na to, že se jedná o drogérkovou rtěnku, je to velmi kvalitní produkt.

  • výdrž
  • barva
  • cena
  • je matná
  • vysušuje


Další recenze od 29.1.2014 08:25:53

Běžně si kupuju rtěnky od značky Max Fator, ale hledala jsem nějakou změnu a sáhla po této rtěnce. A jsem naprosto spokojená :-). Na rtech působí krásně matně, přirozeně. Nicméně je pravda, že rty musí být opravdu v pořádku, aby vypadala dobře. Pokud máte rty suché, nejsem si jistá, jestli je to správná volba, jelikož nedostatky celkem zvýrazňuje a příjde mi, že i sama rtěnka lehce rty vysouší. Nicméně odstíny jsou perfektní a jsem si jistá dalším nákupem toho výrobku :-)

  • matná
  • skvělé odstíny
  • příjemná konzistence
  • lehce vysouší rty
  • zvýrazňuje nedokonalosti na rtech


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 01:40:41

Mazlavé a lepivé rtěnky vážně nemusím, takže jsem moc ráda zainvestovala do rtěnky, která slibuje matný finiš. Matné a sametové po nanesení totiž opravdu jsou - mám odstín 101 (pastelově růžová) a 111 (zářivě rudá) - a vypadají na rtech moc hezky. Je ale třeba rty dobře ošetřit buď nějakým cukrovým peelingem na rty, medem, přinejhorším nějakým balzámem, než si tuto rtěnku nanesete, protože moje rty bez předchozí péče tyhle rtěnky trochu vysušují a zvýrazňují loupající se šupinky. Pozor, tyto rtěnky mají specifické intenzivní (možná ovocné?) aroma. Mně voní, ale pokud vám tohle u rtěnek vadí, tak doporučuju napřed očuchat.

  • krásné odstíny
  • opravdu matný finiš
  • vůně
  • pěkný obal
  • vysušují a zvýrazňují nerovnosti na rtech


věk
15-24

Když byla ve slevě za nějakých 67 Kč nemohla jsem jí tam nechat. Vybrala jsem si odstín 101, což je taková trochu výraznější starorůžová barva. Balení je hezké, jen mi moc nelichotí ta červená barva. Rtěnka je suchá, to ano, ale díky tomu i déle vydrží. Může zalézat do rýh. Já s tím moc problém nemám, ale stačí před aplikací použit balzám na rty a problém je vyřešen. Za mě určitě ano :)

  • Cena
  • Balení
  • Dostupnost
  • relativně dlouho vydrží
  • Parfemace


věk
15-24

Další recenze od 4.6.2014 20:33:03

Rtěnka KATE má nádherný design obalu a pro mě je to nejlepší rtěnka. Chválím si jí na každém kroku a používám denně. Doma mám snad už všechny rtěnky z této kolekce. Dlouho vydrží, vypadají úžasně a jelikož já mám plné rty tak se i skvěle nanáší. S několika rtěnkama jsem zkoušela dělat "přechod barev", ale s KATE to je nejhezčí. Doporučuji

  • obal
  • design
  • výdrž
  • někde jsou dražší


Další recenze od 27.10.2014 13:07:44

Rimmel rtěnky prostě umí! Pořídila jsem jí v DM v akci za nějakých 100 korun. Musím pochválit i obal. Čekala jsem, že nápis, který tam je, bude hned odřený, ale kupodivu pořád drží nedotčený. K samotnému produktu, rtěnka skvěle drží a hlavně se nerozmazává.Vlastním odstín 101 krásná starorůžová. Pokud máte suší rty, doporučuji nejdříve přetřít balzámem. Jinak není co vytknout mohu jen vřele doporučit.

  • dobrá výdrž
  • nerozpíjí se
  • žádné


Další recenze od 25.12.2014 17:15:22

Krásně pigmentovaná rtěnka, hezké barvy, výdrž průměrná, semi-matný finish. Rtěnku si ale už znovu asi nekoupím, mám doma dva odstíny. oba hrozně zvýrazňují nedokonalosti rtů, rty opravdu musí být vláčné, aby rtěnka vypadala dobře. Je pravda, že všechny matnější rtěnky vysušují, ale tahle opravdu až tak matná není, aby tak vysušovala. Na výraznou barvu ale opravdu stačí jen přejet rty, to klobouk dolů :)

  • krásné barvy
  • skvělá pigmentace
  • průměrná výdrž
  • vysušuje rty
  • zvýrazňuje nedokonalosti


věk
15-24

Další recenze od 14.4.2015 21:38:35

Mám odstín 101 a musím říct, že mě rtěnka příjemně překvapila. Je matná, dlouho drží, je krásně pigmentovaná, nerozpíjí se a nezalízá do vrásek což nejvíce oceňuji. Vlastně ani nevím, že ji na rtech mám. Malinko ale vysušuje, což konec konců dělají všechny matné rtěnky, takže je třeba rty přetřít nejprve balzámkem. Ale jinak musím říct že super, na drogérkovou rtěnku fakt bomba :-) Určitě koupím další.

  • pigmentace
  • je matná
  • nerozpíjí se
  • nezalízá do vrásek
  • vysušuje


Tato rtěnka na mě zapůsobila již svým originálním obalem. Malé srdíčko prostě nemá chybu :) Co se týče obsahu - parády nadělá dost. Rtěnka je matná a dlouhotrvající. Vlastním číslo 101 a můžu říci, že na sluncem opálené tváři vypadá velmi svěže. Osobně bych vůni přirovnala k melounu. Této rtěnce nelze snad nic vytknout. Nejvíc mě nadchla její výdrž - nemusím si neustále nanášet další a další vrstvy. Doporučuji.

  • výdrž
  • trendy červený obal
  • odstíny
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Tuhle rtěnku jsem si pořídila v nenápadnější verzi, abych doma neměla samé řvavé červené odstíny, které mám ráda. Sáhla jsem tedy po odstínu 105 a nelituji. Barva je nádherná, nápadně nenápadná:) Hodí se do práce i společnosti, na večer i na den. Chce to mít rty v dobré kondici, obecně matné rěnky mají tendenci zvýrazňovat nedokonalosti rtů. Na rtech skvěle drží, pěkně voní a obal je taky moc roztomilý. Určitě koupím i další barvu.

  • Matný finiš
  • Výrazná pigmentace
  • Dobrý výdrž na rtech
  • Příjemná vůně i chuť
  • Krásný obal
  • Menší výběr odstínů


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2015 15:35:01

Tieto matné rúže je to najlepšie čo sa dá kúpiť v tejto cenovej relácií. Kúpila som si odtieň 102 (ružová), otrasne zvýrazňuje vrásky a každú nedokonalosť, dlho nevydrží. Ďalej vlastním 106, 107 a 111 a to už je iná kvalita. Krásne sýte odtiene, nezvýrazňujú suché miesta, dobrá výdrž, som naozaj spokojná a keby bolo viac odtieňov tak ich kúpim všetky. 106 sa u nás nedá kúpiť ja som ju objednávala z elnina. Nevysušujú pery čo je ďalšie veľké plus.

  • nevysušujú pery
  • cena
  • dostupnosť
  • málo odtieňov
  • kvalita nie je rovnaká u všetkých odtieňov


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2016 10:07:40

Postupně jsem si pořídila 4 kousky tohoto produktu (v akci 1+1 zdarma :-), 3 barvy světlejší na běžné nošení a jednu tmavě červenou. A nevím, ale asi dělám něco špatně. Barvy jsou krásné, vůně také (cítím v ní maliny), nevysušuje a po nanesení rtěnka vypadá velice hezky, ale během chvíle, třeba za 10 minut, se mi na rtech jakoby srazí a rozcuckuje a je jasné, že to vypadá blbě. Myslela jsem si, že je to mluvením či přejížděním rtů o sebe, ale stane se to i když si na to dávám pozor. Když pak rty přejedu prstem, trochu se to rozmaže, ale stejně už to tak hezky nevypadá. Přijde mi, že to dělají ty světlejší, ta červená už tolik ne. Kdyby měl někdo tip jak se toho vyvarovat, budu ráda, když mi dáte vědět, protože za mě jsou skoro nenositelné, což mě mrzí.

  • barvy
  • vůně
  • po nanesení vypadají na rtech nádherně
  • chvíli po nanesení se začnou srážet a cuckovat


věk
35-44

Další recenze od 30.1.2016 18:32:09

Tuto rtenku sem si koupila na podzim v odstini 107, mam rada matne rtenky, ale ne takovy ty co vam udelaji uplne ten skraloup na rtech. Rtenka me velmi prijemne prekvapila, barva je nadherna, syta, vydrz super, dela krasny lehce matny finish a krasne voni. Jeste mam zalusk na odstin 111. Jedina nevyho je maky vyber odstinu.

  • Vydz a krasne barvy
  • Maly vyber odstinu


věk
15-24

Další recenze od 28.2.2016 22:26:54

Moje první matná rtěnka vůbec. Mám v odstínu 101, úžasná baby růžová barvička, kterou jsem hledala už dlouho. Na rtech vydrží poměrně dlouho. Zde ale končí plusy a začínají mínusy. Rtěnka se musí aplikovat na bezchybné rty, protože zvýrazní všechny suché místečka na rtech. Taky dost vysušuje a na konci dne mám na rtech totální sušenku, ve které je zalezlá růžová barva. Příště sáhnu raději po hydratační rtěnce, nemít tahle ta tak skvělou barvu tak ji nepoužívám.

  • nádherná barva
  • výdrž
  • krásný obal
  • matný efekt splňuje
  • vysušuje
  • zalézá do rtů
  • zvýrazní i minimální nedokonalosti


Další recenze od 8.4.2016 20:45:15

Zamilovala jsem se ♥ uzasna rtenka! mam doma asi deset rtenek z drogerie co jsem dostala darem a prostě jsem si myslela ze mi neni souzeno rtenku nosit,ale tato je uzasna konecne jsem ji nasla. My jsme si sedly. Musim sice rtiky vypeelingovat, nanest balzam ale pak je to pohadka, ani nemam pocit ze mam rtenku na sobe, drzi pul dne, barva je stavnata a syta. Mam odstin 111 - krvave cervena. Miluju ji !

  • Vše
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 23.6.2016 19:03:40

Dlouhou dobu jsem hledala vyhovující matnou rtěnku, která nebude vysušovat rty a zároveň bude v odstínu, který mi na tváři nevykouzlí vzhled "klauna". Po koupení této, v odstínu tmavě rudé, jsem měla misi splněnou a vím jistojistě, že až jí vypotřebuji, jdu ihned zakoupit další. Možná i dřív pro další jiný odstín.

  • odstíny
  • vydrží
  • nevysušuje
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Freedom Pro Lipstick

4.3 82% 4 recenze