Rimmel Lesk na rty Vinyl Gloss recenze a zkušenosti

Lesky na rty Rimmel Lesk na rty Vinyl Gloss
Lesky na rty Rimmel Lesk na rty Vinyl Gloss - obrázek 1
Lesky na rty Rimmel Lesk na rty Vinyl Gloss - obrázek 2
Lesky na rty Rimmel Lesk na rty Vinyl Gloss - obrázek 3
5 4.4 15
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lesk na rty Vinyl Gloss

věk
35-44

No jako ve zkratce: tomuhle lesku není co vytknout. Rimmel udělal lesk, kterého je obří tuba, s obřím aplikátorem, v příjemných a výraznějších letních odstínech, dobře chutná, poměrně slušně drží a hezky voní. Tohle se Rimmelu vážně povedlo. Nemám ulepený pocit, a třpytky jsou příjemné a osvěžující. Za mě rozhodně plný počet hvězd.

  • příjemný aplikátor
  • velký obsah
  • krásné barvy
  • není co vytknout


věk
15-24

Tento lesk na rty patří k mým drogerkovým favoritům. Náhodou jsem na něj narazila v košíčku s vyprodávaným zbožím a koupě rozhodně nelituji. Na tomto lesku oceňuji, že nelepí, naopak mám pocit, že mé rty mírně hydratuje. Co musím vyzdvihnout, tak asi jako většina Rimmel výrobků, i tento nádherně voní. Kvalitní lesk.

  • neleěí
  • hydratuje
  • přirozený


věk
25-34

Lesk je celkom dobrý, škoda ten slabšej výdrže. Na perách je príjemný, vôbec ho necítiť a lepí len minimálne. Má krásny trblietavý lesk. Pigmentácia závisí od odtieňu, pri tmavých odtieňoch je pigmentácia veľmi dobrá. Vôňa nie je moc výrazná ,ale pre mňa dosť chemická. Aplikátor je príjemný ,dobre a presne sa s nim lesk nanáša.

  • odtiene
  • trblietavý lesk
  • aplikátor
  • výdrž
  • vôňa


věk
15-24

Ten to lesk je snad doposud můj nejlepší!!! Já ho mám v odstínu 100 LOVE BUG. Dostala jsem ho jako dárek, takže sem si sama vybrat nemohla a vůbec mi to nevadí. Je krásně třpytivý, s lehkým zbarvením do béžova a naprosto božsky voní. "Nelepí" rty a celkem dobře chutná :D . Strašně ráda ho používám a za mě můžu jedině doporučit!!!

  • Vůně
  • Štěteček nanášení
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 14.11.2013 12:40:43

Na lesku mi vyhovuje, že opravdu není lepivý. Na výběr jsou navíc super odstíny. Nabízí se v 13 odstínech. Na rtech ovšem moc dlouho nevydrží. Po chvilce nebyla po lesku na rtech ani památka, takže je potřeba častěji přelíčit a to mi moc nevyhovuje. Z tohoto důvodu nekoupím znovu ale jinak je skvělý. Zvláště barva se mi líbí moc. Navíc krásně vanilkově voní.

  • krásné odstíny
  • nelepí
  • nevydrží na rtech moc dlouho


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 13:03:46

Lesk jsem dostala k narozeninám a sama bych si jej asi nekoupila. Leskům na rty moc nefandím, nicméně musím uznat, že tento je docela dobrý. Není ulepený, je jednolitý a na rtech celkem příjemný. Oceňuji také aplikátor se štětečkem. Vlastním odstín č.100 LOVE BUG, je to jemný tělový odstín, který působí přirozeně. Doporučuji

  • výběr odstínů
  • aplikátor
  • nelepí
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 23:26:25

Lesk jsem dostala jako dárek. Obecně lesky na rty nemám vůbec ráda, ale nad tímto jsem se slitovala, protože není tak špatný (ale rtěnky jsou stejně lepší :D). Výdrž podle mě na lesk není nejhorší, vydrží mi cca 2 hodinky. Velké plus je, že nelepí ani když už ho mám víc než rok, takže se dá pořád používat. Dále mi vyhovuje i jeho vůně, která je jemná a příjemná, má poněkud hutnější konzistenci takže i pigmentace dobrá...

  • nelepí ani po roce
  • vůně
  • konzistence
  • výdrž
  • pigmentace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2013 20:34:06

Doma mám celkem už asi 4 odstíny a jsem s nimi opravdu dost spokojená :-) Jediné mínus, které tento výrobek má je, že na rtech po aplikaci lehce lepí. Na výběr je hodně odstínů, takže si vybere opravdu každý. Určitě mám v plánu koupit si aspoň ještě jeden :-)

  • cena
  • výdrž
  • vůně
  • lepí na rtech


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 13:25:14

Tento lesk si kupuji již několik let a vždy se k němu vracím. Myslím si, že má dobrý aplikátor, takže se dobře nanáší. Na rtech drží poměrně dlouho a výběr barev také považuji za dobrý. Jedno balení mně vydrží i půl roku, což vidím také jako pozitivum. Řekla bych, že tento lesk patří mezi ty nejlepší, co se dají v běžné síti drogérií koupit.

  • Dlouhá výdrž.
  • Dobrý aplikátor a konzistence.
  • Poměrně velký výběr odstínů.
  • Snadná dostupnost.
  • nic závažného


věk
35-44

Další recenze od 1.7.2012 20:11:09

značku rimmel milujem, tak som si v období mojej leskománie kúpila od nich aj tento produkt. vybrala som si odtien mischief (neviem či je to dobre napísané) teraz momentálne lesky nepoužívam ale ked mám raz za čas chuť, tak si vybereim práve tento. je užasný. vôbec nelepí, krásne sa aplikuje a mať ho na perách je skvelý pocit, takže ak si budem v buducnosti kupovať lesk tak určite tento

  • nelepí
  • cena je tiež dobrá
  • dobre sa aplikuje
  • žiadne


věk
25-34

Tento lesk mám ve čtyřech odstínech a zatím je to můj nejoblíbenější. Je velmi jemný, nelepí, barva vydrží asi tak jako u většiny lesků (pokud jím nebo piju, nic moc). Dobře se nanáší, balení dlouho vydrří a hezky voní. Poměr kvalita cena je dle mého velmi dobrý. Koupím znovu

  • vůně
  • konzistence
  • nanášení
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 21:33:47

Tento lesk je úžasný, je křišťálově lesklý a rty krásně hydratuje. Vydrží bez chybičky pár hodin a je příjemně voňavý. Mám ho moc ráda ,doma už mám několikáté balení a určitě si ho pořídím znovu, až mi ten můj dojde. Ocenuji vysokou kvalitu za dostupnou cenu.

  • hydratuje
  • příjemně voní
  • dlouho drží
  • nelepí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2012 16:16:51

Vlastním tu nejsvětlejší verzi. Jelikož mám od přírody velmi tmavé rty, tak nemůžu moc posoudit, jestli pigmentuje jinak dobře, ale určitě mi rty nezesvětlí o několik odstínů... Dohání to ale příjemnou konzistencí, také hlavně hydratací a krásnou meruňkovou vůní.

  • hydratuje
  • nelepí
  • krásně voní
  • nevím


věk
35-44

Tenhle lesk není špatný, ale vzhledem k ceně bych od něj čekala, že vydrží na rtech déle. I když je docela sytý a hutný, velmi brzy se začne ze rtů ztrácet, takže je potřeba často obnovovat a dělají to všechny odstíny. Na druhou stranu zase vypadá na rtech obravdu úžasně, barvy jsou syté, ale zároveň i nositelné na den a to i ostřejší třpytivější odstíny. Má také úžasnou sladkou vůni. Nelepí a dobře se vrství, takže lze pěkně dávkovat intenzitu odstínu.

  • nelepí
  • barvy na rtech vypadají skvěle
  • pěkně voní
  • nízká výdrž na rtech


Lesk příjemně voní a dobře se na rty nanáší.Není lepivý,ale kdyby byl,byla bych radši :) Nabídka odstínů je podle mně odpovídající.Mám hned několik oblíbených odstínů.Barva je krásně sytá.Podle mně ale lesky všech značek na trhu vydrží stejnou dobu a pro mně jsou tudíž na stejné úrovni.Kvůli tomu si kupuju raději levnější lesky.

  • nelepí
  • výběr odstínů
  • dobře se nanáší
  • vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené