Rimmel Lycra Pro recenze a zkušenosti

Laky na nehty Rimmel Lycra Pro
Laky na nehty Rimmel Lycra Pro - obrázek 1
Laky na nehty Rimmel Lycra Pro - obrázek 2
Laky na nehty Rimmel Lycra Pro - obrázek 3
5 4.5 40
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 40 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lycra Pro

věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 20.4.2014 00:08:19

Rimmel má jednoduše super laky na nehty. Znám samozřejmě lepší, ale z běžné drogerie nemají konkurence. Tyto mají navíc zpevňující účinky s lycrou, takže konzistence mi přijde tužší než ostatní tekuté laky, proto se lépe nanáší. Štěteček je širší, což osobně nepovažuju za nejlepší, ale záleží na každém, co mu vyhovuje. Odstíny super, cena mi přijde přijatelná. Výdrž hodně dobrá, asi 3 dny - nadprůměrné u mě, opravdu hodně dělám rukama. Doporučuji, budu kupovat nadále.

  • výdrž
  • lycra
  • odstíny
  • cena
  • tužší konzistence
  • tlustý štěteček


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 29.10.2013 12:25:48

Tento lak na nehty má úžasný štěteček. Perfektně se s ním pracuje. Postačí jeden tah a nehet je perfektně namalován. Já ho mám v odstínu 306 Velvet rose a jsem maximálně spokojená. Bez chyby mi vydrží cca 3-5 dní což je oproti jiným lakům docela zázrak. Mám ho již delší dobu a má stále stejnou konzistenci a nehoustne, takže opravdu super. Určitě si pořídím i další odstíny.

  • perfektní štěteček
  • barva vydrží déle
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.10.2013 14:21:27

Mám tyto laky poměrně ráda. Mám několik odstínů, všechny mi přijdou kvalitou stejné. Lakují se dobře, nejsou ani moc husté, ani tekuté. Štěteček je dobře střižený, je dost široký, takže lakování je pohodlné. Laky celkem dobře kryjí, nepruhují a výdrž je také celkem dobrá, určitě nadprůměrná. Balení je poměrně velké a schnou také celkem rychle.

  • výběr odstínů
  • dobře se lakují
  • štěteček
  • dobrá výdrž
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 8.9.2013 12:02:33

Velice kvalitní lak za skvělou cenu. Se širokým štětečkem se skvěle aplikuje, rychle zasychá. Výdrž není určitě 10 dní, ale je velice nadprůměrná. Za cenu 49 Kč v akci je 12 ml kvalitního laku opravdová výhra. Úzká rukojeť je také výhodou, skvěle se drží. Barevná škála není nijak pestrá, ale já mám ráda růžové a červené tóny, takže mi stačí. Určitě doporučuji :)

  • Výdrž
  • Krycí schopnost
  • Barevná škála
  • Široký štěteček
  • Úzká rukojeť
  • Rychle zasychá
  • Velké balení
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 19:05:11

Tento lak považujem za veľmi dobrý, má veľký a praktický štetček na nanášanie, rýchlo schne a nedávno prišiel do obchodu v novom, parádnom obale s novými odtieňmi. Musím uznať, že si je fakt z čoho vybrať, nie sú to úplne bežné odtiene a naviac sa na nechtoch lak parádne leskne. Akurát si myslím, že na lak má trochu vyššiu cenu, inak ho považujem za dokonalý a určite odporúčam. Neviem posúdiť, či nechty zafarbuje, nakoľko mám z neho dva odtiene, ktoré sú prevažne svetlejšie, také jemnučké.

  • vysoký lesk
  • krásny obal
  • rýchloschnúci
  • dobre sa nanáša
  • zaujímavé odtiene
  • trochu vyššia cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak je fakt dobrý na to že je z drogérie. Najmä tie nové vynovené. Mám ho v odtieni Ultra Violet. Neviem ako je to s inými odtieňmi ale tento odtieň mi vydrží na nechtoch aj 5 dní a keď nerobím niečo namáhavé tak dokonca ani špičky sa neodrú. Taktiež rýchlosť schnutia je skvelá. Určite jeden z lepších drogérkových lakov.

  • výdrž
  • sýtosť
  • rýchlosť schnutia
  • málo odtieňov


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.4.2013 22:43:52

Tohle jsou opravdu skvělé laky! Mají širší štěteček, se kterým se ale moc dobře pracuje. Lak kryje krásně ve dvou vrstvách. Moc se mi líbí i odstíny laků, které jsou bez třpytek, bez shimmeru, ale velmi lesklé. Výdrž je nadprůměrná, kolem pěti dnů. Skvělá je i cena za velké množství laku. Určitě se jedná o jedny z nejlepších laků, které v drogériích najdeme.

  • štěteček
  • odstíny
  • výdrž
  • cena
  • asi žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Měla jsem tu možnost tento lak vyzkoušet a za mě tedy ne. Lak skoro nic nevydrží, začal se mi odlupovat hned asi druhý den a to při podkladovém laku, dvou vrstvách i top coatu. Měla jsem světlý odstín a ani při dvou vrstvách kryvost nebyla 100% a trochu proužkoval. Uvidím, ale myslím, že si další exemplář nepořídím.

  • cena ve slevě
  • lak nevydrží
  • druhý den se mi už odlupoval
  • proužkuje
  • při dvou vrstvách úplně nekryje


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 1.4.2013 15:36:46

Z této řady mám jeden z tmavších odstínů a i když trochu proužkuje, rozhodně méně, než jiné laky (s přimhouřením oka můžete vyjít z domu i s jednou vrstvou :)). I když jsem si na začátku musela zvyknout, dobře se mi pracuje s širším štětečkem - některé nehty lze nalakovat i jedním tahem. Lak docela rychle schne a opravdu pěkný vydrží 3-4 dny. Odstíny se mi líbí, ale výběr by mohl být širší. Z drogerkových laků patří rozhodně mezi jedny z nejlepších, co se poměru cena/výkon týče.

  • celkem rychle schne
  • se štětečkem se dobře pracuje
  • tmavší odstíny moc neproužkují
  • výběr barev by mohl být širší


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 9.3.2013 22:25:08

Šmejdila jsem v drogerce a koukala zrovna na laky na nehty a tento mne zaujal. Na nehtech vydrží docela dlouho a díky širokému štětečku stačí opravdu tři tahy a nehet je krásně rovnoměrně nalakovaný. Co mi vadí, asi jako většine, jsou odstíny, kterých se do ČR opět dostalo jen po skromnu. Určitě bych nejen já uvítala vtší škálu.

  • široký štěteček
  • výdrž
  • nic jsem nezaznamenala


věk
25-34

nehty
pevné

Tyto laky si kupuji pořád dokola. Oceňuji široký výběr odstínů a relativně příznivou cenu, i když mám pocit že poslední dobou dost podražily... Výdrž laku je spíše nadprůměrná, rozhodně si troufnu i na hodně syté barvy, na kterých je vidět každá nedokonalost a vydrží opravdu pěkně nalakované zhruba 3-4 dny. I světlejší odstíny jsou dobře pigmentované, takže někdy stačí i 1 vrstva, když je málo času:)

  • široký štěteček
  • velký výběr odstínů
  • nadprůměrná výdrž laku na nehtech
  • nejsou úplně levné...


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 9.3.2013 14:47:10

Jednoznačně jeden z opravdu dobrých drogérkových laků na nehty. Koupila jsem si červený odstín. Vydrží na nehtech dlouho než se začne loupat. Stačí pouze jedna vrstva. Rychle na nehtech zasychá. Opravdu hezky kryje. Štěteček má také velmi dobrý, dobře se s ním pracuje. Cena je přijatelná.

  • Vysoká výdrž
  • Dobré krytí
  • Cena
  • Rychlé zasychání na nehtech
  • Nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Vlastním veľký počet lakov od rôznych značiek a tento lak patrí medzi tie slabšie. Odtiene sú relatívne pekné , ale vadí mi aplikácia. Štetček je príliš veľký na presné nanášanie a aj balenie je zbytočne veľké pretože ho nevypotrebujete a zbytočne vám to tam schne a potom polovicu laku vyhodíte. Mám radšej tie menšie balenia. A takisto cena je dosť vysoká .Keby som naň nemala zľavu tak by som si ho určite nekúpila . A teraz keď som ho vyskúšala už by som ho nekúpila ani s tou zľavou.

  • na pohľad pekný obal
  • cena
  • hrubý a nepraktický štetček
  • pomaly zasychá


Další recenze od 20.1.2013 23:53:08

Tyto laky na nehty patří k mým oblíbeným. Dle mého patří k lepším, mezi těma, který se dají sehnat v drogerii. Mají krásný barvy, kryjí asi ve dvou vrstvách (jak kdo je náročný, jak který lak,...). Výdrž je průměrná. Nejvíc se mi ale na všech rimmel lacích zamlouvá jejich štěteček, se kterým se pracuje dobře i nepříliš zručným osobám.

  • štěteček
  • možná výdrž, ale myslím že cena odpovídá kvalitě


věk
25-34

nehty
pevné

Jedny z nejlepších drogérkových laků, jaké jsem kdy měla možnost vyzkoušet. Syté barvy, ale uvítala bych více odstínů. Líbí se mi štěteček, ráda lakuji se silnějším a stačí jen dva tahy a je krásně nalakovaný celý nehet. Uchovávám je v lednici, takže nemám problém s tuhnutím.

  • krycí
  • dlouhá výdrž
  • málo odstínů


Další recenze od 28.8.2012 00:11:42

Tyhle laky jsou výborné, na jejich odstínu Desire ujíždím už od puberty. Nedávno jsem si koupila Peppermint a je stejně výborný jako kdysi pod názvem Lycra Wear. Skvelé kryjí už v první vrstvě, dobře se s nimi pracuje i po letech v šuplíku, teď s širokým štětečkem se nanáší ještě lépe. Každopádně výborný lak z běžné drogerie.

  • kryjí už v první vrstvě
  • výdrž
  • výběr barev


věk
25-34

nehty
přírodní

Laky považuji za dost průměr. Šaptně se mi pracuje s jejich silným štětečkem, do ruky je uzávěr docela nešikovný, ale když se s tím naučíte zacházet, dají se. Některé (zvlášť světlé odstíny) pruhovatí a ne uplně dobře kryjí. Skladuji v lednici a stejně dost brzy houstnou. Výdrž na nehtech malá. Je to taková velmi průměrná kvalita.

  • některé odstíny drží
  • pruhovatí
  • špatně se mi pracuje s širokým štětcem
  • moc nevydrží


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 15.7.2012 20:11:29

I mě vyhovuje výdrž laku, neoprýskává se při prvním mytí nádobí a má díky lycře trochu pružnosti. Dobře se díky širokém štětečku lakuje, to mám ráda u dražších značek a díky němu jsem si lak zakoupila. Nevýhodou je malá škála odstínů, resp. odstíny jsou klasicky drogerkové, nic moderního nebo co by vybočovalo z řady.

  • výdrž laku
  • široký štěteček
  • odstíny


věk
25-34

nehty
přírodní

Vynikající lak, na to, že je z drogerie naprosto bezchybný. Cena je odpovídající, kryje perfektně, nedělá rýhy, krásně schne a i když mám některé exempláře i dva roky, tak jsou stále použitelné. Má skvělý štěteček, příjemně se nanáší, nestane se mi, aby byl lak mimo nehet, nebo nějak nevzhledně nalakovaný. Koupím stoprocentně znovu.

  • štěteček
  • výdrž
  • balení
  • krásné odstíny
  • nejsou


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.6.2012 09:14:57

Mám bezbarví a je skvělý na přetažení jiného barevného laku, který dobře zafixuje a lak se skoro 5 dní neodlupuje a neoprýskává. Na toto přelakování mi vyhovuje i zdvojený aplikátor a tím jak je veliký je přelakování hračkou, ale kdybych si chtěla tímto aplikátorem udělat třeba francouzkou manikůru, tak by to nešlo.

  • výdrž
  • aplikátor (lze s ním nalakovat pouze celý nehet)


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 7.5.2012 17:46:54

Tak tenhle lak je opravdu dobrý. Štěteček je naprosto famózní, zvládne to s ním bez přetahů i naprostý laik jako jsem já. Kryje dobře, ale u sytých odstínů jsou lepší dvě vrstvy. Mám krásný odstín Pop rose a jsem moc spokojená. Dobře drží, i když já dávám top coat.

  • - krásné odstíny
  • - dobře kryje
  • - výborný štěteček
  • - nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.4.2012 20:25:16

Jedny z nejlepších drogérkových laků. Perfektně se nanáší, a to díky širokému štětečku. Mají dostatečnou pigmentaci, tže skvěle kryjí a velmi dobře na nehtech zasychají, což já opravdu oceňuji. I samotná výdrž laku je opravdu slušná. Co je ale skvělé, že netuhnou a nevysychají, což se mi u laků ostatních značek stává pravidelně.

  • Široký výběr odstínů
  • Skvělý poměr cena x výkon
  • Dostatečná pigmentace
  • Nevysychá
  • asi žádné :)


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 10.4.2012 18:53:52

Nejlepší lak na nehty, který jsem kdy měla. Úžasná výdrž a barva. Lak i bez použití vrchního nadlaku vydrží pět dní aniž by se začal olupovat, jen jsou vidět mírně odřené špičky. První schnutí jsem provedla bez Seche a bylo velmi rychlé. Se štětečkem se dobře pracuje. Určitě doporučuji vyzkoušet.

  • Cena
  • Kvalita
  • Výdrž
  • Nemá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.4.2012 17:46:48

z drogerkových laků jsou pro mě tyto laky naprostou jedničkou. miluju ten široký štěteček! kupovala jsem tmavě modrou a červenou barvu (odstíny si bohužel už nepamatuju), oba dokonale kryly v jedné vrstvě, což je sen. výdrž velmi dobrá. lak začal houstnout asi po 6 měsících, což je taky super. výběr barev je (na drogerkový výrobek) taky velmi dobrý.

  • široký štěteček
  • dobrá výdrž na nehtech


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 31.3.2012 22:00:58

Tyto laky používám už docela dlouho a zrovna mám jeden právě na nehtech :) Nabízí širkou škálu odstínů. Barvy jsou krásně syté, kolikrát stačí pouze jedna vrstva. Moc se mi líbí širší štěteček, díky kterému je nanášení opravdu rychlé a pohodlné. Rychle zasychá. Lak mi vydrží hezký i pět dní.

  • široká škála odstínů
  • stačí pouze jedna vrstva
  • širší štěteček pro snadnější aplikaci
  • rychle zasychá
  • vydrží až pět dní
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 17:10:07

Mám několik barev, jak stálice červené, tak třeba i tu sytě tyrkysovou. Barvy jsou krásně syté, výborný a praktický štěteček, s kterým se mi lakuje nejlépe ze všech laků. Jsou levné a mně tedy vydrží. Když dám podkladovou bázi i vrstvu po barvení, vydrží mi i 5dní bez jakéhokoliv problému

  • krásné syté barvy
  • cena
  • výdrž
  • výběr barev
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 15:09:14

Já jsem tímto lakem byla zklamaná. Mají sice pěkné barvy a širový výběr, cenově je dostupný, ale totálně mě zklamala výdrž, hned se mi sloupal po celkem dost velkých kusech a proto si ho už nikdy nekoupím.

  • široký výběr
  • nevydrží na nehtech


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 24.3.2012 10:20:16

Dobře dostupné laky z drogerie. Cena je taky velmi příznivá, dobrý výběr odstínu. Nejlepší je ten jejich úžasně velký štěteček. Skvěle se s ním lak aplikuje. Vydrž není nijak oslnivá, celkem průměrná.

  • cena
  • štěteček
  • odstíny
  • slabší výdrž


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 21.3.2012 19:31:32

Tyhle laky mám moc ráda. Ve většině případů jsou krycí v jedné vrstvě, jsou nabzeny v úžasných trendy odstínech, širší štěteček úžasně pokryje celý nehet, tudíž se snadno lakuje jedním nebo dvěma tahy. Odstíny, které mám, schnou bravurně, výdrž je lepší průměr.

  • barvy
  • cena
  • dostupnost
  • schnutí
  • výdrž
  • aplikace
  • když houstnou, je aplikace s nimi horší


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 21.3.2012 16:37:29

S tímto lakem jsem opravdu spokojená. Má kvalitní pigmentaci, nepruhuje a u některých barev stačí pouze jedna vrstva. Široký štěteček opravdu nemá chybu, velmi dobře se s ním pracuje a nehty jsou nalakované zachvilku. Uvítala bych rozšíření sortimentu o další odstíny. Jeden z nejlepších laků dostupných v drogerii.

  • pěkné odstíny
  • dostupnost
  • poměr cena x kvalita
  • praktický široký štěteček
  • žádné


Výborná pigmentácia laku a hrubší štetec je to pravé pre toho kto potrebuje kvalitnú ale rýchlu manikúru. Na výber je široká paleta farieb ktorá vyhovie každému. Vďaka rýchloschnúcej zložke lak zaschne takmer okamžite.

  • rýchlosť schnutia
  • dostupnosť v obchode
  • kvalita=cena
  • hrubší štetec
  • horšia výdrž (2-4 dni)


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 12.3.2012 18:22:39

je super, krásně se lakuje, má skvělý štěteček a rychle schne. navíc neztrácí barvu a neloupe se. Vydržel mi tak čtyři dny bez problémů

  • barevná stálost
  • výdrž
  • snadné lakování
  • žádné


Další recenze od 12.3.2012 10:03:11

Výborně se s nimi lakuje, schnou velmi rychle a do vysokého lesku. Jsem s laky od Rimmelu velmi spokojená.

  • Dobře se pracuje s velkým štetečkem
  • Rychle schne
  • Nenašla jsem


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.3.2012 08:23:52

Tyto laky používám již dlouho a mám plno odstínů. Na rukou mi vydrží více jak týden neoprýskané. Díky silnému štětečku se dobře aplikují a nevysychají. Zkoušela jsem i drahé laky, ale k těmhle se vždycky vracím.

  • výdrž
  • cena
  • odstíny
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Artdeco Nail Lacquer

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené

Nubar Nail Lacquer

4.3 83% 7 recenzí

Rimmel Space Dust

4.3 82% 8 recenzí

BarryM Nail Paint

4.3 82% 8 recenzí