Rimmel Natural Bronzer recenze a zkušenosti

Bronzery Rimmel Natural Bronzer
Bronzery Rimmel Natural Bronzer - obrázek 1
Bronzery Rimmel Natural Bronzer - obrázek 2
Bronzery Rimmel Natural Bronzer - obrázek 3
5 4.4 16
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 139 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Natural Bronzer

věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.5.2012 03:19:47

Pudr s obsahem minerálů, vlastním jej v odstínu 27 sun dance, který je hodně tmavý, takže krásně podporuje přirozený opálený vzhled. Stačí ho skutečně jen velmi málo, silně pigmentuje a dobře drží na tváři několik hodin. Jedná se o pevný pudr, takže se dá aplikovat velmi šetrně a nikde nic nepadá. V balení jsou vidět takové zeleno-modré mini-třpytky, ale na obličeji nejsou prakticky vidět, a proto se velmi dobře hodí i na denní líčení. Vůni má celkem neutrální. Balení je praktické, víčko dobře zacvakne a nepadá.

  • dostupnost
  • dobře drží několik hodin
  • podporuje opálený vzhled
  • balení je praktické
  • nemá


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Jeden z mých nejoblíbenějších drogérkových bronzerů. Velké balení, ale trochu mi vadí, že víčko je jakoby šroubovací, a ne zacvakávací. Ale to je jen můj subjektivní dojem. Pudr hezky barví i při jedné vrstvě, a dá se s ním dobře pracovat a přidávat intenzitu odstínu. Obsahuje třpytky, takže se s ním musí opatrně, aby člověk nevypadal jako diskokoule :)

  • velké balení
  • dělá krásně opálený vzhled
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Pudr jsem koupil jako nouzovku a jsem s ním velmi spokojená. Cena je super, dělá krásnou opálenou (ne oranžovou) barvičku, krásně se nanáší, vydrží, pěkně a přirozeně se třpytí. V dostání v každém DMku i jinde, překonal i moje oblíbené perly. Určitě koupím znovu

  • krásná barva a třpyt
  • cena
  • balení a dobře se nanáší
  • nic


Další recenze od 3.5.2012 12:47:52

Výborný bronzer, koupila jsem si ho asi před třemi lety a od té doby jiný nepoužívám. Dá se krásně vrstvit, v létě ho používám v jedné vrstvě místo pudru, protože má stejnou barvu jako moje pleť když se opálím... A je asi věčný, stačí ho málo, takže ho budu mít snad do důchodu.

  • cena
  • dobře se s ním pracuje
  • stačí ho málo
  • žádné


Výborný bronzer za výbornou cenu. Kupovala jsem ho nahonem jako nouzovku, než mi přijde můj oblíbený z e-shopu, ale hned jsem si ho oblíbila. Na bronzer je balení opravdu veliké, takže přestože s ním vůbec nešetřím a používám ho celoročně, prostě neubývá. Krásně se s ním pracuje. Jedinou nevýhodu vidím v balení, ale vzhledem k ceně je asi adekvátní kvality. Jestli se mi podaří ho někdy vypotřebovat, určitě koupím znovu!

  • cena
  • celoroční využití
  • škála odstínů
  • vůně
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2012 13:31:57

Nejlepší bronzer na světě, připojuji se pod vše, co je o něm napsáno výše. Přirozená barva, jednoduchá aplikace (nedělá fleky). Jen bych ráda podotkla, že byl stažen z prodeje a nahrazen jiným výrobkem, takže pokud na něj někde narazíte, nakupte do zásoby!

  • přirozená barva podporující opálení
  • příjemné nanášení
  • výdrž po celý den
  • už není v prodeji


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.6.2012 08:47:02

Výborný bronzer, používala jsem ho celé léto, má v sobě dost třpytek a krásně rozjasní opálenou pokožku. Bohužel je trochu nešťastné balení, klidně bych si i připlatila, kdyby obsahoval štěteček a nebo ještě lépe jiné otvírání, aby byl vhodný i na cesty a nejen do kosmetické taštičky doma.

  • cena
  • krásně rozjasní
  • vůně
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2012 17:25:09

Tento bronzer jsem zakoupila již přes cca 2 lety a díky velkému obsahu balení jsem ho ještě dodnes nevypotřebovala. Obsahuje jemné třpytivé částečky, které pokožku krásně rozzáří, ale nesmí se to přehánět s množstvím. Vlastním tento výrobek v tmavším odstínu, takže ho využívám pouze v létě nebo v nouzi jako oční stíny. Za tu cenu je to rozhodně velice dobrý výrobek. Jediné, co mi vadí je balení. Díky šroubovacímu víčku se částečky dostávají ven a mám potom špinavou kosmetikou taštičku.

  • Cena v poměru s množstvím a kvalitou.
  • Dobrá konzistence a výdrž.
  • Uvítala bych lépě vyřešení balení.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Tento bronzer jsem používala před mnoha lety a asi se k němu znovu vrátím..Používala jsem ho místo tvářenky,jinde na obličeji mi přijde moc třpytivý..Hezké odstíny,nestírá se...Sice se mi po nějaké době rozsypal,ale to dělají snad všechny kompaktní pudry,co znám...Za tu cenu je opravdu dobrý,stojí za to vyzkoušet! :)

  • hezké odstíny
  • cena
  • trochu moc třpytivý


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 10.1.2014 16:30:16

Je to můj první a jediný bronzer, takže nemůžu tak úplně říct že je nejlepší, protože jsem jiné nezkoušela. Mám ho v odstínu 022. Musím uznat že je opravdu dobrý. Vypadá přirozeně a hlavně dlouho vydrží! Netřpytí se a ani moc nepráší nebo tak. Doporučuju těm, kdo chtějí zvýraznit své lícní kosti. Určitě si ho koupím i znovu:)

  • výdrž
  • odstíny
  • konzistence
  • netřpytí se
  • cena
  • dostupnost
  • všechny odstíny mi přijdou skoro stejné-ale aspoň si vybere každá:)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2014 07:44:50

Nejlepší bronzer, jaký jsem kdy vyzkoušela. Je dobře pigmentovaný. Při nanášení na tvář se dobře roztírá a netvoří nežádoucí fleky. Na pleti vypadá přirozeně a navozuje krásný opálený vzhled. Jediným úskalím je snad jeho obal. Víčko je z křehkého plastu, takže se bojím, že při jeho nošení v kosmetické taštičce může prasknout. Na druhou stranu ale bronzer na tváři vydrží celý den, takže ho většinou stačí použít jen ráno...

  • vysoká pigmentace
  • netvoří fleky
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.5.2014 19:55:58

Je to můj nejoblíbenější bronzer - velice příjemný, krásně se nanáší, nedělá fleky a stačí ho úplně minimum. Navíc se dá použít celoročně - v zimě jen skromně, v létě můžu na opálené pokožce klidně přitlačit (na party ho klidně nanesu i na ruce a dekolt) - ovšem všeho s mírou, může to dopadnout nehezky.. Výdrž super, stačí ráno a večer je pořád na svém místě..

  • výdrž
  • nedělá fleky
  • vícestranné využití
  • není


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.8.2014 17:07:52

Tento bronzer jsem koupila jako nouzovku hned poté, co mi na zem spadl ten minulý. Při koupi jsem si vzpomněla, že ho použila Lisa Eldridge v jednom svém videu. Nechala jsem se inspirovat a musím říct, že mne příjemně překvapil. Za málo peněz hodně muziky. Hezký přirozený odstín opálení, dá se použít i na konturování, je jemně mletý a dobře drží. Co víc si přát..:-)

  • Přirozený odstín opálení
  • Dobře drží
  • Kvalitní výrobek za skvělou cenu
  • Žádné neznám


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Balení bronzeru je nepraktické a rychle se ošoupe-zničí. Chybí mi u něj zrcátko, ale to není nijak závratné negativum. Odstínově je celkem do oranžova a obsahuje drobný shimmer. Pigmentace je mizerná a to je to, co mi na něm nejvíce vadí. Světlým typům by možná mohl vyhovovat, ale na mě je dost málo pigmentovaný. Ani za těch 129kč mi nestojí a je to nejhorší bronzer co jsem kdy měla.

  • cena
  • dostupnost
  • slabá pigmentace
  • oranžový odstín
  • laciné balení


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2015 16:37:50

Tento bronzer jsem měla před několika lety a nepamatuji si, jaké číslo odstínu jsem měla ale byl to ten třpytivější. Já používám bronzery celoročně místo tvářenky a jsem 100% spokojená. Krásně se vrstvil, třpytil, voněl. Jediné co bych vytkla bylo to, že dost prášil a mohl by být trochu víc do hněda, namísto do oranžova.

  • vůně
  • třpytky
  • vrstvení
  • cena
  • obal
  • trochu moc oranžový
  • práší


Další recenze od 29.4.2016 18:46:40

Tento bronzer je podle mě až moc do oranžova, a to nejsem nějak extra bledule. Líčila jsem tím i několik kamarádek a vypadá to oranžově na každém. Ke všemu mi dost ucpává póry - po čase jsem si všimla, že všude, kam si tento bronzer nanesu, mi nenápadně vyraší na tváři krupička a pár pupínků. A není se vlastně čemu divit, když je složení plné dráždivých látek a některé ingredience jsou mírně komedogenní. Krabička je po čase úplně ošoupaná a víčko moc nedrží.

  • cena
  • způsobuje pupínky
  • nepřirozená oranžová barva


Lépe hodnocené

Alverde Duo Bronzer

5 100% 5 recenzí

Benefit Hoola

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Sleek Face Contour Kit

4.5 88% 4 recenze

W7 Honolulu Bronzer

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené

TheBalm Bahama Mama

4 75% 4 recenze

W7 Africa Bronzer

4 75% 2 recenze