Rimmel Salon Pro recenze a zkušenosti

Laky na nehty Rimmel Salon Pro
Laky na nehty Rimmel Salon Pro - obrázek 1
Laky na nehty Rimmel Salon Pro - obrázek 2
Laky na nehty Rimmel Salon Pro - obrázek 3
5 4.8 17
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Salon Pro

Další recenze od 13.10.2013 22:05:33

Pre mňa zatiaľ najdokonalejší lak. Ako jediný mi vydrží bez chyby viac ako 3 dni (až 5 dní!), ľahko sa nanáša (pre dokonalý vzhľad treba 2 vrstvy) a tak isto ľahko sa odstraňuje (žiadne drhnutie, odlakovanie je veľmi rýchle). I cena je príjemná - aj vzhľadom k tomu, že balenie má väčší objem - 12 ml. Na výber sú zaujímavé odtiene.

  • Skvelá výdrž
  • Žiadne


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 5.11.2013 13:43:29

Lak jsem si koupila v akci v DM za 54 Kč. Mile mě překvapil. Má poměrně dlouhou výdrž. Vydržel mi cca 4 dny bez problémů. Poté se začal malinko odlupovat pouze na krajích nehtů. Konzistenci má dobrou. Není moc hustá a tak se s ním dobře pracuje. Štěteček je také perfektní. Ač není rychleschnoucí, tak zaschnul poměrně rychle. Mám ho v odstínu 703 (červený). Určitě koupím i příště bez slevy. :-)

  • dlouhá výdrž barvy
  • fajn štěteček
  • krásné odstíny
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 6.11.2013 22:15:11

Původně jsem ho šla jen vyzkoušet kvůli akční ceně v DM - a velice příjemné překvapení, jeden z nejlepších laků, které jsem si kdy koupila! Mám odstín 306, sytý, není tam perleť. Stačí i jedna vrstva a barva je výrazná, dobře kryje, nedělá šmouhy a neprosvítá - nepamatuji si, kdy se mi to naposledy u nějakého laku povedlo (jsem na to dost přísná). Štěteček je širší, s dobrým tvarem zakončení, pracuje se s ním opravdu snadno, stačí dva tahy a nehet je pokrytý. Asi nebude trvat dlouho a vydám se pro další barvu, klidně i za plnou cenu (tuším 119 Kč).

  • stačí i jedna vrstva - tentokrát opravdu, ne jako sliby Dermacol One Coat apod.
  • široký štěteček zajišťuje snadnou práci
  • zatím jen omezenější počet odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.11.2013 08:16:54

Nová řada Rimmel laků si mě hned získala, mám už dva odstíny a určitě pořídím ještě další. Laky naprosto dokonale kryjí už v první vrstvě, ale ze zvyku dávám vždy dvě, ten lak potom i lépe drží. Odstíny jsou nádherně syté a výdrž je u mě téměř dvojnásobná oproti naprosté většině jiných laků (včetně OPI), což je skoro týden. Schnou rychle a konzistence je akorát. Vytkla bych jedině to, že by mohlo být na výběr více odstínů.

  • dokonalé krytí
  • velmi dobrá výdrž
  • širší štěteček
  • dobrá konzistence
  • mohlo by být více odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Jsem s tímto lakem opravdu velmi spokojená. Koupila jsem si ho v akci v drogerii DM a určitě se k němu budu nadále vracet. Barvy jsou syté, sice dávám vždy dvě vrstvy, ale i jedna dostatečně kryje a barva je výrazná. Výdrž je taky dobrá, pokud člověk neumývá např. každý den nádobí, vydrží i několik dní. Odstíny jsou také hezké (já mám 703, což je opravdu krásná sytá sexy červená). Konzistence je spíše řidší. Zatím jsem nenašla chybu.

  • výdrž
  • odstíny
  • cena
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.1.2014 20:53:56

Tohle je jednoznačně nejlepší lak z drogérie, jaký jsem kdy vyzkoušela. Mám už několik odstínů a všechny jsou perfektní. Lak se dobře nanáší díky hrubšímu štětečku. Kryje ve dvou vrstvách. Neolupuje se, neodírá se. Vydrží na nehtech pět dní i týden bez olupování. Moc hezky na nehtech vypadá. U tohoto laku je ale nutné počkat, až první vrstva dokonale zaschne a až pak nanášet další vrstvu. Mohli by ho vyrábět ve více odstínech.

  • hrubší štěteček
  • krytí
  • výdrž
  • málo odstínů


Další recenze od 2.2.2014 17:31:38

Jedny z mých nejoblíbenějších drogérkových laků. Miluju jejich široký štěteček, kterým se lakuje opravdu snadno, výdrž i na mých třepících se nehtech velice dobrá. Pro dokonalou barvu dávám většinou dvě vrstvy. Lak časem nehoustne, vydrží dlouho, žádné negativní věci jsem nezaznamenala. Určitě si koupím další barvičky a všem tento lak moc doporučuji

  • široký štěteček
  • barvy
  • výdrž
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Perfektní lak, lituju, že jsem neoběvila dřív a vyhazovala jsem peníze za laky, které mi doma akorát tak leží. Mám odstín romantic pink a je to krásná, přirozená barvička. Lak nejen, že rychle zaschne, ale vydrží mi bez jediného odření 4 dny. Po týdnu jsem na viděla malé oděrky, které jsem mívala s jinými laky už po první dnu. Hustota laku je optimální. Použila jsem dvě vrsty, jedna byla málo výrazná. Bála jsem se, že se mi díky širokému vršku bude lak špatně nanášet, ale je to úplně v pohodě, žádnou nepohodlnost jsem nepocítila. Rozhodně dokoupím více barviček a staré laky poletí konečně do koše.

  • Výdrž
  • Rychleschnoucí
  • Pro mě nemá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.4.2014 17:23:56

Jeden z mála běžných drogerijních laků, který opravdu splňuje všechny reklamní výkřiky: stačí jedna vrstva, neloupe se, rychle schne a díky širokému štětečku jde lakování nehtů snadno a rychle. Díky častým akcím v dm nebo rossmannu lze koupit i za velmi příznivou cenu. Dostupné odstíny jsou sice pěkné, ale uvítala bych větší výběr.

  • výdrž
  • dostupnost
  • manipulace
  • výrazně krycí
  • rychleschnoucí
  • málo odstínů


věk
25-34

nehty
pevné

Tento lak jsem si koupila potom, co jsem se dočetla, že by měl trošku vypadat jako nehty upravené gel lakem. Po nanesení jsem byla nadšená, jak se s kartáčkem suprově zacházelo. Barvičky krásné, ale musím použít dvě vrstvy, aby krásně kryly. Tento lak má pro mě hlavní přednost a to tu, že vydrží opravdu dlouho nepoškozený. Snad jeden z mála laků, které se pohybují pod 100,-Kč, co mi vydrží třeba i šest dní a není nijak poškozen. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že všechny drogerie mají omezený počet barev a vesměs ty stejné, takže mám někdy problém sehnat právě ten odstín, do kterého se zamiluji na vzorkovém platíčku. Určitě si ho koupím znovu.

  • dlouho vydrží
  • široký štětec
  • nutno dát 2 vrstvy


Další recenze od 29.6.2014 10:22:01

Nejlepší lak na nehty, který jsem kdy měla. Lakuje se s ním přímo božsky. Mám tmavě červenou barvu Rock n roll a světle červenou barvu Hip Hop. Skvělé krytí, stačí pouze jedna vrstva. Na nehtech vypadá krásně. Štěteček skvělý. Zakoupila jsem v DM se slevou, 1+1 zdarma, takže vyšel 1ks asi na 50,- Kč. Určitě koupím znovu.

  • krytí
  • barvy
  • aplikace
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 30.7.2014 19:35:31

Dostala jsem v DM kupón na dva tyto laky za cenu jednoho, což jsem ze zvědavosti vyzkoušela a díky bohu za to! Tento lak je opravdu perfektní! Má úžasně syté a lesklé barvy, není potřeba vrstvit, není potřeba přetahovat průhledným lakem, lak sám o sobě krásně kryje a vypadá skvěle. A navíc i mnohem déle vydrží. Já mám blbé nehty, normálně se mi každý den lak olupoval, ale tento vydrží i 3 dny! Což je u mně opravdu co říct! Takže doporučuji a určitě koupím další. :)

  • Všechno
  • Nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 15.10.2014 16:34:13

Po dlhom case som si kupila od rimmel lak. Mam taky ružovkasty myslim že č.227. V tube sa mi pačil ale na nechtoch už moc nie, prva vrstva je jak nic uplne slabučka. Po druhej vrstve to už bolo lepsie ale dala som si aj tretiu čo už horsie schlo. No myslim že ostanem pri lakoch od catrice. Možno su dobre tieto laky ale mne nejak nesadnu :-) cena a obal fajn :-)

  • obal
  • dlho schne
  • nesadol mi


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 17.12.2014 23:35:29

Ďalší skvelý produkt od Rimmelu. Laky majú nádherné odtiene, stačí naniesť jednu vrstvu, ale ja dávam dve. Sú to 12 ml laky, takže sa ani pri častom lakovaní neminú moc rýchlo. Jediné ,čo mi na laku vadí je štetček. Ja som zvyknutá skôr na klasické. Tento lak má placatý a do oblúčika zastrihnutý (v mojom prípade krivo) šteteček. Mal by síce vydržať 10 dní, to som neskúšala ,pretože ja mám lak na nechtoch max. 7 dní, ale tých 7 dní dal skoro bez poškodenia.

  • odtiene
  • výdrž
  • obal a objem
  • šteteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Úžasný lak na nehty. Mám v odstínu Riviera red, což je klasická střední červená, formální, výrazná, ale nevtíravá, rozhodně ne vulgární, spíš elegantní. Lak jsem dostala od kamarádky k Vánocům a skutečně to je ta moje červená, po které jsem toužila dlouho a nemohla ji najít. K vlastnostem laku. Je jedním slovem skvělý. Krásně se lakuje, štěteček je přiměřeně široký a okrouhlý na konci. Kryje výborně, stačí jedna vrstva. Zasychá průměrně rychle, bez problémů. Vydrží na mých nehtech i čtyři dny, což je rekord, protože obvykle po dvou dnech odlakovávám. Vytvoří na rtech hladkou jednolitou lesklou vrstvu, žádné šmouhy ani nerovnosti. Zkrátka nehty hladké jako sklo. Odlakovat jde taky víc než dobře, co víc si přát? Snad nejlepší lak, co mám doma.

  • Syté barevné odstíny
  • Vynikající krytí
  • Dobře se nanáší
  • Na nehtech se slévá a ve výsledku se leskne
  • Dobře se odlakovává
  • Má velmi dobrou výdrž
  • Nenašla jsem


Podobně hodnocené

Kiko Nail Lacquer

4.8 95% 10 recenzí

Rimmel Sweetie Crush

4.7 92% 3 recenze

Claire's Nail Polish

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené

Artdeco Nail Lacquer

4.5 88% 2 recenze