Rimmel Scandal Eyes kajalová tužka na oči recenze a zkušenosti

Tužky Rimmel Scandal Eyes kajalová tužka na oči
Tužky Rimmel Scandal Eyes kajalová tužka na oči - obrázek 1
Tužky Rimmel Scandal Eyes kajalová tužka na oči - obrázek 2
5 3.9 10
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Scandal Eyes kajalová tužka na oči

věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.6.2013 11:35:35

Tak co říkáte na tuto tužku. Je vodělodolná, nemaže se, vydrží celý den bez hnutí. Absolutně nelituji že jsem si jí koupila určitě se k ní opět vrátím. Je nabídnut velký výběr odstínů takže si vybere opravdu každý. Řekla bych že je dost měkká a někomu se bude zdát že rychle ubývá ale to jen tato věc navíc je velmi dobře pigmentovaná. takže u mě nejlepší tužka co jsem kdy měla. Myslím si že cena není závratná, já jí koupila v Rossmanovi za 85 kč

  • pigmentace
  • výběr odstínů
  • nemaže se
  • dlouho vyrdží
  • dobře se s ní kreslí
  • rychle ubývá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.7.2013 07:46:21

Za mě tato tužka bohužel ne. Koupila jsem si ji v krásném hnědo-šedém odstínu 004 Taupe, který jsem už dlouho sháněla, ale tužka mě zklamala. Je příjemně měkká, má hodně krémovou konzistenci a dobře se s ní pracuje, bohužel ale příšliš dlouho nevydrží. Už po cca 4 hodinách nebyla na horním víčku patrná a na dolním začala jakoby opadávat (ano, i přes tu krémovou konzistenci), takže jsem po této době měla něhezké šmouhy pod očima. Ač se to na první pohled nezdá, odstín 004 Taupe má v sobě jakýsi shimmer, takže jsem měla pod očima nejen šmouhy, ale také malinké třpytečky. Je možné, že u ostatních barev je kvalita tužky lepší.

  • jemná krémová konzistence
  • dobře se s ní pracuje
  • velmi slabá výdrž


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.9.2013 12:02:02

Tuto tužku na oči používám pořád. Mám ráda voděodolné oční tužky a takhle opravdu vydrží. Je hezky černá. Dobře se s ní kreslí. Je sice trochu obtížné ji ostrouhat, ale to není zas takové mínus. Jediné co mi vadí je to, že se obtiskává na víčko. Bohužel se i dost rychle spotřebovává, ale za tu cenu to stačí. Je překvapivě lepší, než tužka na oči od Max Factor (to mě opravdu udivuje).

  • dobrá výdrž
  • pigmentace
  • voděodolná
  • rychle ubývá
  • obtiskává se na víčko


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.11.2013 12:19:42

Mám čiernu, ktorá je pigmentovaná dosť, je dobre výrazná. Je mäkká, takže lahko maluje, neodtláča sa na hornom viečku. Dosť dlho vydrží na oku. Čo mi vadilo je to, že sa láme, horšie sa orezáva, a odtláča sa o viečko, ktoré je potom celé zašpinené od ceruzky. Cena je prijatelná, no popravde,neviem či by som ju znovu kúpila.

  • dobrá pigmentácia
  • ľahko maluje
  • láme sa
  • horšie sa orezáva


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.4.2014 21:03:54

Tato tužka mě zaujala díky krásnému jemnému odstínu Taupe, který je přesně to, co jsem hledala. Tužka je měkká a krémová, dobře se s ní maluje, ale co mě velmi zklamalo bylo to, že se obtiskla na víčka. Navíc se strašně špatně ořezává, protože obal tužky je hrozně tvrdý a s měkkostí tužky to nejde moc dohromady, kdyby to byla automatka, tak by to bylo hned lepší. Asi budu muset hledat dál, u jiné značky.

  • - jemná a krémová
  • - krásné odstíny
  • - obtiskává se na víčko
  • - dost špatně se ořezává


věk
15-24

oči
hnědé

Skvělá tužka na oči. Líbí se mi, že je voděodolná. Tužka má krásnou sytě černou barvu, je měkká a skvěle pigmentovaná. S tužkou se skvěle pracuje, nerozmazává se a vydrží celý den. Má krásný stříbrno-černý obal a plastový uzávěr. Jediné, co bych ji vytkla je, že se opravdu špatně ořezává. Jinak je velmi dobrá. Mohu doporučit.

  • Cena
  • Pigmentace
  • Výdrž
  • Špatně se ořezává


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 30.9.2014 15:04:24

Mam tu čiernu a troska sa mi s nou horsie maluje kedže som bola zvyknuta na tenšiu spičku :-) Pigmentovana je dost myslim že akurat , nerozmazava sa a celkovo je super až na par veci. Musi sa struhať , co ja nemam moc rada a je hrubsia no . Cena nieje vysoka ale dala by som za nu aj menej penazi. Kupim si znova už len koli tomu aka je cierna :-)

  • pigmentacia
  • musi sa struhať
  • na moj vkus je hrubsia


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 27.10.2014 11:09:58

Nyní přecházím na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tuto tužku na oči jsem měla v černé barvě - 002 Sparkling Black. Byla jsem s ní spokojená, barva je dost výrazná, vhodná na večerní líčení. Cena velmi příznivá. Složení samozřejmě nebude rozhodně moc přírodní, ale bohužel není nikde uvedeno...

  • Výrazná barva.
  • Cena.
  • Asi složení - neuvedeno.


věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 23.6.2015 15:35:28

Túto ceruzku som si kúpila vo výpredaji za 1,69 Eura, čo je prijateľná cena. Vybrala som si odtieň Taupe. Kvalita samotnej farbiacej hmoty sa mení: Pri prvom použití konček samotnej farbiacej hmoty bol mierne mäkký. Musela som linku kresliť jemnejšie aby sa nezlomil. Farba sa na viečko trochu odtlačila. Po dvoch hodinách bola aj rozmazaná. Po určitom čase nepoužívania konček trochu obschne. Potom vzniká akoby suchšia linka ktorá sa o viečko menej obtiera a menej sa rozmaže. No viac vo vnútri ceruzky ostáva farbiaca hmota mäkká. Vyzerá to tak že aj keď je ceruzka riadne uzavretá, konček trochu obschne ak ju dlhšie nepoužívam. Za túto cenu 1,69 Eura je inak fajn a kúpila by som znova inú farbu, ale momentálne nie je v predaji.

  • zaujímavé farby
  • konček po čase obschne


věk
25-34

oči
modré

Překvapilo mě, že po namalování vnitřních linek, byla barva tak sytá a že tato tužka krásně malovala. Namalování vydrží i během noci. Do teď jsem si kupovala černou tužku Gabriel a ta tak pohořela. Cenově je i přijatelná. Určite doporučuji. Ořezávat jsem ji ještě nezkoušela, podle recenzí se prý špatně ořezává, ale to bude asi chyba ořezávátka.

  • výrazná a dlouhotrvající barva
  • zatím žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYX Jumbo Eyeshadow Pencil

3.6 66% 8 recenzí