Ryor Aknestop Gelová maska slupovací recenze a zkušenosti

Masky Ryor Aknestop Gelová maska slupovací
Masky Ryor Aknestop Gelová maska slupovací - obrázek 1
Masky Ryor Aknestop Gelová maska slupovací - obrázek 2
Masky Ryor Aknestop Gelová maska slupovací - obrázek 3
5 3.7 27
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Aknestop Gelová maska slupovací

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 17:16:07

Příjemná maska, po které je pleť jemná na dotek. Bohužel stav problematické pleti nijak nezlepšuje. Nevyčistí ani zanesené póry, což ale dle mého názoru nedovede žádná slupovací maska. Takže já jsem spokojená. Voní po bylinkách - pro mě příjemné. Nanáší se bez problémů, zrovna tak slupování jde velmi dobře. Vždy se mi daří masku sloupnout jako jeden celek.

  • cena
  • dobře se slupuje
  • jemná pleť
  • dobře se nanáší
  • příjemná vůně
  • nezlepšuje stav problematické pleti
  • nečistí póry
  • horší dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:29:44

Celkem uspokojivá slupovací maska, který zase není moc k sehnání v běžných drogeríí, je dobrá, ale musí se spávně použít a né moc často, pleť je po použití čistá a vypnutá, ale musí se nanést hydr. krém, aby nebyla moc přesušená. Výborná na mastnou pleť.

  • příjemná vůně
  • účinnost průměrná
  • cena
  • množství
  • lehce vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.3.2012 20:02:08

Bohužel, tahle maska je pro mě velkým zklamáním. Použila jsem ji asi 3x a letěla do koše. Nejen že šíleně vysušovala a po zaschnutí bylo skoro nemožné a dost bolestivé ji z pleti sloupnout, ale vůbec nic nevyčistila, natož snad ucpané póry (zkoušela jsem i na napařenou pleť - efekt nula).

  • žádné bohužel
  • vysušuje
  • špatně se sloupává z pleti
  • čistící efekt nulový


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.3.2012 11:14:16

Mám mastnou pleť a tato maska hezky zmatní a vyčistí pleť. Póry jsou mírně stažené, ale nejsou úplně vyčištěné, jak maska slibuje. Pleť je na dotyk hebká a mám pocit čistoty. Slupování se musí vychytat, né vždy jde dobře dolů a často to bolí.

  • cena
  • slupování není úplně příjemné


I když je určená pro aknózní pleť, nic zvláštního jsem po sloupnutí nezaznamenala. Další slupovací maska, která krásně voní, dobře se nanáší, pleť je po ní hebká. Cena je také přijatelná a výhodou je, že se dá zakoupit v běžném obchodě narozdíl od masek z Avonu nebo Oriflame.

  • cena
  • slupování
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.5.2012 22:12:00

Slupovací maska voní jemně po bylinkách, po sloupnutí je moje pleť lehce hydratovaná. Masku hned jak zaschne slupuju, protože jinak slupování bolí. Nenanáším jí na pleť kolem vlasů, protože tam mám jemné chloupky a díky nim pak slupování pěkně nepříjemně tahá.

  • Lehká bylinná vůně
  • Slupování při delší době působení tahá
  • Možná někdy dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2012 23:43:17

Zatím nejlepší slupovací maska co jsem vyzkoušela. Chce to vychytat správné množství, jinak slupování trochu bolí, ale jednou týdně se to dá vydržet. Moc příjemně voní, pleť je po ní hladká a relativně čistá. Zázraky ale samozřejmě neumí. Cena je také moc fajn, jen je škoda že v drogeriích ji zatím běžně nemají.

  • cena
  • vůně
  • čistí pleť
  • občas je slupování dost nepříjemné
  • na akné nepůsobí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 02:38:50

Maska se dobře nanáší, ale nesnáším to sundavání. špatně se mi to dostává z obličeje, a trochu to tahá,ale dá se přežít, nic bolestivého. Po masce je pleť krásně matná, heboučká a svěží, ale žádné viditelné stažení pórů se nekonalo. Maska je,jako celý ryor, cenově dostupná. Množství i balení je dobré

  • cena
  • hebká matná pleť
  • nestahuje moc póry


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 10:27:03

Super maska. Sice se nanáší trošku blbě,jak se to lepí a tak a po sundání,které jde mimochodem úplně v pohodě je pleť hezky jemná a taková zpevněná.Nějaké kdoví jaké stažení porů se asi nekonalo ale mě maska vyhovuje.Mám pak pleť vyhlazenou a matnou.Takže palec nahoru.

  • Dobře se sloupává
  • Zmatní pleť
  • Vyhladí
  • Zpevní
  • Nijak závratné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

za mě ne,opravdu velmi bolestivě jsem ji sundavala z obličeje.Pleť jsem potom měla červenou jak rajče.Možná je vhodná pro velmi mastnou pleť.Ja i když jsem měla akné tak jsem měla suchou pleť.Obal celkem hezky a ůně mi taky nevadila.Takže za určitě ne

  • žadné
  • špatně se sloupavá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pro mě je absolutně zbytečná. Četla jsem na ni chválu, ale já ji žádnou nepřisuzuju. Maska se dobře nanásí a to je tak vše. Ať ji dám hodně nebo naopak málo, tak stejně nikdy nejde dostat z obličeje a rozhodně nejde sundat jedním tahem, jak píšou na obalu. Masku sundávám vždycky aspoň půl hodiny po malých kouskách, a nemám ani pocit, že by to s pletí něco udělalo (že by to odstranilo maz, ucpané póry nebo odumřelou kůži). Sloupávání mi nepříjde nijak drastické - jak by taky ano, kdy to jde strhnout po centrimetrových cárech. Určitě ji vypotřebuju, ale znova si ji rozhodně nekoupím, to už mi lépe posloužila maska z Baley.

  • vůně
  • velice špatně se sundává z pleti
  • žádné účinky na pleť


Další recenze od 16.8.2012 20:56:54

Používám tonikum, krém i roll-on od řady Aknestop a rozšířila jsem svou sbárku i o masku a nelituji! Příjemně voní po tea-tree. Pokud jí nanesete v tenké vrstvě slupování bolí. Černých teček Vás po jednom použití nezbaví, ale myslím že stav pleti celkově zlepší. Není nelepší, ale stojí za vyzkoušení ;)

  • vůně
  • cena
  • balení
  • bolestivé slupování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.10.2012 11:13:43

Slupovací maska, která udělá na mě pleti takový dsrný peeling :) Při slupování mám pocit, že si i depiluji chloupky na obličeji, což trochu bolí, ale jinak super pocit. Ale nutnost namazat hydratačním krémem, nejlépe tim sérem, nebo krémem aknestop.

  • odstraní odumřelé buňky
  • udělá depilaci :D
  • trochu bolí sloupávání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.10.2012 13:18:38

Dříve jsem tuto masku používala na t-zonu, ale přišla mi příliš "drastická".Voní tak nějak bylinkově, nanáší se také dobře, gel rychle zasychá, ale po 10 ti minutách už pne a musí dolů, což je trochu problém, maska drží a slupnutí není zrovna příjemné a la depilace voskem.Pro mou citlivou pleť rozhodně ideální není.

  • dobře se aplikuje
  • opravdu nepříjemné odstranění


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2013 12:05:59

Snad jediná maska, která mi jde sloupnout více méně v celku a téměř bezbolestně. Hezky hydratuje, zmatní a stáhne póry, které ovšem nevyčistí, nevytáhne. Čistící masku si opravdu představuji jinak. Ovšem, co dokáže? Vytrhává chloupky - to je hlavní důvod proč ji používám. Po měsíčním použivání mi prakticky zmizel ten "broskvičkový" porost a výsledky po nanesení makeupu či pudru konečně odpovídají mým představám. Za mě je to naprosto skvělá depilační maska.

  • Zmatní
  • Depiluje bez podráždění
  • Zjemní
  • Vyhladí
  • Dostupnost
  • Nečistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tato maska mi nepřijda jako moc povedený kosmetický přípravek. Pleť sice možná vyčistí, ale rozhodně nezbaví ucpaných pórů. Napařovala jsem si obličej, pak jsem aplikovala tutu masku, nechala jsem ji do zaschnutí - asi nějakých 15 min. Žádné extra účinky jsem nepozorovala. Nicméně není drahá, tak to ani nevadí :-) btw. příteli se to líbí, jak se to slupuje, tak si ji občas taky půjčí :-)

  • cena
  • nezbaví ucpaných pórů


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 16:18:38

Na pleti je příjemná, jak usychá, citelně stahuje. Na pupíncích a zanesených pórech docela štípe, tak s tím počítejte, ať potom nenedáváte. :-D Při nanesení tenké vrstvy schne 20 - 30 minut. Pleť je potom hladší na dotek, zmatovaná, ale větší efekt jsem zatím nepostřehla. Že by pleť nějak hloubkově vyčistila, to už vůbec ne. A to jsem ji používám už asi měsíc, 1-2x týdně. Ale nejspíš si ji koupím znovu, matuje hezky, pleť krátkodobě zjemní a za tu cenu, proč ne.

  • pleť krátkodobě zmatní a zjemní
  • nepozoruji žádné zlepšení pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.1.2014 22:43:42

Tuto masku jsem používala když mi snad bylo okolo 13-14 let. V té době jsem se o kosmetiku příliš nezajímala a bylo mi jedno co používám. Masku jsem dostala asi předloni od přítelovo mamky takže jsem jí ze slušnosti dopotřebovala, ale maska je dle mě naprostý průměr, neurazí, ale ani nenadchne. Cena je velmi dobrá a dostupná je normálně v drogeriích. Já jí vídám v drogerii Teta, kde má Ryor celý svůj regál. Maska je slupovací, což je fajn. Vždy se mi podaří jí sloupnout celou, ale problém je, že póry čistí tak na 50% procent. Pleť je vždy navíc taková napnutá a vcelku vysušená, takže je potřeba použít velmi dobrý hydratační krém. Masku si kupovat nebudu. Znám daleko lepší masky než je tato.

  • cena
  • dostupnost
  • čistí póry napůl


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 6.3.2014 13:33:23

Skvělá gelová konzistence se slupovacím efektem - působení zhruba 20 min., kdy vám obličej ztuhne (je třeba si ten čas najít na nicnedělání). Má působit na akné - za měsíc používání bohužel zatím beze změn. Musíte najít správný systém nanášení - ani silná ani tenká vrstva, jinak se bude maska špatně strhávat nebo naopak bude strhávání dost bolestivé. Výhodou je, že na trhu gelových masek moc není a toto je levná varianta.

  • cena
  • konzistence
  • zrudnutí a podráždění pokožky
  • žádné účinky na léčbu akné
  • dlouhá doba působení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

já mám problém s černými tečkami a mastnou pletí tak jsem to zkusila libí se mi že jde o český výrobek a především přírodní plet je opravdu matná a jemná černé tečky opravdu odstraní ale musíte vědět jak velkou vrstvu gelu dát, píšou tam tenkou ale pravda je že kdy dáte malou nejde sloupnou na to si ale pak zvyknete a zvyknete si i nato že musíte rozmazávat rychleji protože dost rychle zasichá

  • český a přírodní produkt
  • plet je matná a hebká
  • opravdu čistí
  • cena
  • dostupnost
  • přijít na vhodnou vrstvu jinak nejde sloupnout


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 14:30:03

Maska je jemná, na pleti příjemná, nanáší se mi i slupuje dobře. Netrhá se, jak si občas někdo stěžuje. Schne skoro půl hodiny, na pupíncích docela štípe, zřejmě tedy funguje. :-) Pleť mírně stáhne a znatelně zmatní. Na dotek je potom hebší, ale žádný větší efekt jsem nezaznamenala. Proto jí dávám o stupeň nižší hodnocení - čekala bych, že bude dělat víc. Ale pokud chcete příjemnou masku, která vám pleť rozhodně nepodráždí, pak určitě doporučuju.

  • pleť zjemní
  • viditelně matuje
  • žádné extrémní účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.8.2014 18:32:17

100 ml průhledné gelové masky, která nejenže krásně voní, ale i funguje. Mám smíšenou pleť, nemám větší problémy s póry či akné, ale více se lesknu. Gel je lepavý, z obličeje při nanášení větší vrstvy trochu stéká. Nezasychá mi na všech partiích stejně, kvůli typu pleti, a tak mě trochu rozčiluje postupné slupování, protože na některých místech pleti pne, že se to nedá vydržet, a na některých je zase dlouho "mokrý". Slupování je vcelku nepříjemné, gel za kůži hodně tahá. Výsledkem je však vláčná, hladká a voňavá pleť, která se neleskne, a to za tu trochu bolesti stojí. Poohlédnu se po jiné značce, ale určitě na tu od Ryoru nezapomenu. Mám v zásobě ještě jedno balení.

  • vůně
  • účinky
  • český výrobek
  • nepříjemné slupování


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Maska je podle mého názoru vhodná spíše na mastnější pleť, já mám na obličeji suchá místa a maska mi moc nevyhovovala. Nanášení trvá trochu déle a pleť je ulepená, po zaschnutí velmi pne, po sloupnutí masky se zdá být vyčištěná, i když pouze povrchově. Maska se má nechat působit 20 minut, ovšem pokud dáte opravdu jemnou vrstvu, jinak zasychá déle, i 30 minut. Párkrát jsem masku použila a pak mi ležela v koupelně, dokud neprošla (nanášení a slupování masky mi přišlo zdlouhavé). Mám raději smývatelné masky, myslím, že slupovací masky zatěžují pleť a mohou napomáhat k tvorbě vrásek.

  • čistí pleť
  • zdlouhavá aplikace a sundání masky
  • vysušuje pleť
  • nečistí pleť hloubkově


věk
15-24

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.10.2015 16:40:08

Gelová maska od Ryoru na mě zapůsobila vlastně stejně kladně jako tyčinka na akné. Opět je tato maska z řady AkneStop, na kterou poslední dobou nedám dopustit. Masku používám, když cítím, že potřebuji pleť očistit od celodenní zátěže, což je většinou 1 - 2 týdně. Po 20 minutách maska tvrdne. Po ztvrdnutí působí jako igelit. Maska lze snadno sloupnout a s sebou bere vše, co na pleti nemá absolutně co dělat! Odumřelá kůže jde dolů. Čistí znečištěné póry. Za mě naprostá 1 jako maska na akné!

  • Značka
  • Obal
  • Vůně
  • Přírodní kosmetika
  • Cena
  • Snadná aplikace
  • na mastnou a problematickou pleť, ale i na další místa na těle (záda, ramena)
  • Žádné