Ryor Aknestop roll-on na problematickou pleť recenze a zkušenosti

Kůže Ryor Aknestop roll-on na problematickou pleť
Kůže Ryor Aknestop roll-on na problematickou pleť - obrázek 1
Kůže Ryor Aknestop roll-on na problematickou pleť - obrázek 2
Kůže Ryor Aknestop roll-on na problematickou pleť - obrázek 3
5 3.7 41
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 55 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 41 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Aknestop roll-on na problematickou pleť

věk
25-34

Další recenze od 10.4.2016 22:49:29

Koupila jsem si ho právě proto, že je český a přírodní. U mně při opakovaném nanášení dokáže "vyštípat" pupínky v zárodku a nebo urychlit jejich zrání, obojí je dobré. Zřejmě také desinfikuje. Každopádně roll-on mi přijde jako nešťastné řešení pro aplikaci u akné, kdy se na kuličku mohou krásně přenášet bakterie. Může právě toto mít vliv na pocit sníženého účinku po nějaké době? Možná časem vyzkouším i jiné výrobky z téhle řady, i přes ten obal spokojenost.

  • příznivá cena
  • dokáže zklidnit
  • štípe (tzn. zřejmě desinfikuje)
  • český a přírodní
  • vůne (někomu může vadit)
  • balení v podobě roll-onu


věk
15-24

Toto je můj každodenní pomocník, bez kterého se už neobejdu. Vždy, když se mi dělá nějaký pupínek, tak ho neustále mažu tímto roztokem a do tří dnů je po kopečku. Když si roznípu obličej, tak krásně zatáhne rány. Voní krásně po hřebíčku. Jediné, co mi na něm vadí, je, že rychle ubývá, ale to se dá čekat, když se s ním pořád mažu a je to takový pidižvík.

  • voní po hřebíčku
  • zabíjí pupínky
  • desinfikuje
  • rychle ubýá


věk
15-24

Další recenze od 18.11.2015 09:41:19

Neprosto nejlepší pomocník při akné, mám už druhé balení, a vždy zabere. Sice trošku vysušuje, ale jakéhokoliv pupínku mě zbaví klidně i přes noc, příjemně voní a je cenově dostupný. Nemám nějak extra problematickou pleť, jen sem tam nějaký problém, se kterým si poradí bez problému. Zatím mi nic nezabralo tak dobře, ani často opěvovaný tea tree olej :) doporučuju

  • zbavuje akné
  • hezký voní
  • cenově dostupný
  • rychlý účinek
  • nemám


věk
15-24

Další recenze od 15.10.2015 16:11:32

Já osobně jsem z této značky naprosto očarovaná. Samotná série AkneStop je pro mě snad nejvíc :) Jsem s tyčinkou už skoro rok kamarádka a můžu říct, že se jí nehodlám vzdát! 100% získala mou přízeň a důvěru značce Ryor. Krásně voní, a je přírodní. Taky se všude vejde a nikdo nepozná, že je to přípravek na Akné. Doporučuji vyzkoušet

  • Obal
  • Vůně
  • Přírodní kosmetika
  • Cena
  • větší tyčinka by bylo jistě žádané


věk
35-44

Další recenze od 28.7.2014 14:43:09

Tento roll-on opravdu funguje, měla jsem ho už několikrát, jak v pubertě, tak o xx let později. Štiplavě voní (mooc příjemně, člověk má pocit funkčnosti :-D), na pupíncích také docela štípe - funguje tedy i pocitově. Pupínky postupně stahuje a vysuší, ale jemně, nejde o žádné drastické přesušení. Vadí mi na něm ale jedna věc - v balení je ho strašně málo, takže i když je laciný, moc se nevyplatí, protože mě osobně vydrží ani ne na měsíc - při použití jednou denně bodově.

  • funguje
  • moc dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2014 17:18:45

Popravdě, neměla jsem asi čekat žádné zázraky, ale tenhle výrobek je úplně k ničemu, ale úplně! Přijde mi, že se pupínky hojí i přes několikeré potření tímto výrobkem úplně stejně dlouho, jako by se hojily, kdybych to vůbec nepoužila. Mám ho doma a obvykle věci nerada vyhazuju jen tak do koše, takže si s tím občas něco většího potřu, ale v mém případě to vůbec nemá žádný účinek, to dělám čistě pro to, abych měla pocit, že si to zanícené místo nějak léčím. To už si můžu pupínek potřít francovkou a alespoň rychleji vyleze ta bílá čepička... Obvykle na peníze v případě kosmetiky vůbec nehledím, ale tady mi ta stokoruna přijde vážně trochu moc na to, jaká je to nefunkční blbost a jak malé množství je v balení.

  • žádné
  • nefunguje ani při opakovaném potření pupínku


věk
15-24

mám mastnou plet ale akné mam zřídka (mám spíš černé tečky) ale na mé světlé pleti je to dost vidět a když jsem toto viděla i v lékárně (což něco značí) a přečetla si složení a i ta cena, ukecala jsem mamku a jsem nadšená mně osobně stáčí namatlat 2* denně což je bomba takže je to fakt aspoň za mně super a určitě si koupím další jestli mi dojde protože e to asi nekonečný

  • český a přírodní produkt
  • funguje
  • vůně
  • skladnost
  • cena
  • dostupnost
  • pálí ale je to důkaz že dezinfikuje


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 17:01:43

Tento výrobek mě velmi zklamal. Vůbec na pupínky neučinkoval, nevysušil je, ani nezahojil. Ale hlavně mi téměř hned vyschl! Nevím, jestli jsem měla vadný kus, ale opravdu jsem ho používala tak týden a pak nic, sucho. Obal je klasický roll on, nic zvláštního. Má zvláštní vůni, pro někoho možná nelibou, ale mi kupodivu docela voni. Avšak účinky jsem nezaznamenala.

  • nehojí pupínky
  • rychle vysychá


věk
35-44

Další recenze od 22.9.2013 22:38:31

Dle mého názoru super produkt. Nosím ho stále při sobě a když se začne klubat nějaký ten beďárek, tak začnu aplikovat i několikrát denně a to i přes make-up. Někdy pupínek zcela zmizí, dřív než se stačí proklubat na povrch. Používám také jako dezinfekci po čištění pleti. Vůně je příjemná - bylinková, balení praktické.

  • cen
  • vůně
  • účinek
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 16:14:09

Roll-on je vcelku fajn, pomáhá, ale zázraky od něj rozhodně nečekejte. Při nanesení neštípe, spíš jemně chladí. Já osobně ho používala několikrát denně a myslím, že docela pomohl. Bohužel má jeden veliký neduh - velmi rychle se vypotřebuje. Při ceně cca 80 korun mě to docela zamrzelo. Příště si ho nejspíš nekoupím - jedině že by byl ve slevě nebo bych měla hoodně velkou nouzi.

  • vcelku pomáhá
  • za tu cenu vydrží hodně krátce


věk
25-34

Jsem trochu na vahách, jak tenhle výrobek hodnotit. Mně funguje jak kdy - občas zabere a pupínek je do druhého dne pryč, občas vůbec - to pupínek roste dál, projde si všemi stádii a místo je akorát přesušené. Každopádně je nutné ho aplikovat opakovaně několikrát denně, jedno namazání ničemu nepomůže. Toť otázka no, jestli funguje pouze při včasném podchycení pupínku, nebo je to spíš náhoda, že se pupínku nechce ven, vstřebá se a my tu slávu pak přisuzujeme tomuhle roll-onu :) Vůně mi nevadí, nejsem žádná babka bylinářka, ale celkem je mi i příjemná.

  • praktické balení
  • dezinfekční účinek
  • funguje jak kdy


Zkusila jsem ho a sláva, fakt zabral a moc!!! :-) Doporučuji, cca asi co 4 hodiny jsem si skoro celou pleť natřela, pupínky se skoro nevyskytovali, ale když ano, okamžitě po jeho vymačkání zmizely a ani neboleli prostě nic. Jediné mínus je, že mi vydržel jen pouhý týden, ale opravdu splnil to, co měl. ;-) Ale doporučuji si ho koupit ve slevě a alespoň 2, protože mi přijde škoda vyhodit cca 80 Kč (Rossman) za věc na týden :-)

  • Hojí
  • Vůně
  • Vleze se všude
  • Cena
  • 5 ml (vydržel mi sotva týden)
  • Zadrhává se kulička


věk
25-34

Velmi dobrá lokální dezinfekce primárně určená na akné. Pokud je pupínek podchycen včas, má téměř 100 % účinek, jinak urychluje hojení, dezinfikuje, snad i trošku léčí. Mně osobně vadí vůně, je na mě až příliš intenzivní bylinkovo-tee tree olejíčková. Jinak oceňuji balení a využitelnost takovéto malé dezinfekční tyčinky - já ji tedy používám nejen na pupínky, ale i při drobném poranění, nemám-li po ruce jinou dezinfekci.

  • cena
  • léčí (urychluje léčení) akné
  • vůně


věk
25-34

Myslím si, že produkt je drahý vzhľadom na balenie. Objem je 5 ml ,čo je dosť málo. Podobný kupujem v Oriflame a je cenovo rovnako ale asi 15 ml. Obsahuje zmes byliniek, čo pomáha pri vznikajúcom akné. Používam ho lokálne na začervenané miesta. Treba ho nanášať dosť často aby zabral. Je trochu problém ho zohnať , pretože nie je dostupný v každej drogérii. Inak je to celkom dobrý produkt na dezinfekciu.

  • praktické balenie
  • zlepšuje a urýchľuje hojenie akné
  • malý objem
  • mohol by byť lacnejší


Další recenze od 10.5.2013 22:30:13

Nerada píšu negativní recenze a fandím českým značkám, ale tohle pro mne byla naprosto zbytečná koupě. Líbí se mi vůně a to, že po nanesení "pálí" - to mi dodávalo pocit, že funguje. Ale účinek žádný, pupínek rostl čile dál a tak do pokračovalo i s dalšími, ač jsem nanášela opravdu často. Z toho plyne, že znovu už opravdu nekoupím.

  • vůně
  • nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 26.2.2013 12:57:10

Je to rozhodně nejlepší produkt, který jsem kdy měla. Když cítím, že se mi dělá pupínek, mažu každou chvíli a ani se nevyklube! Už pupínků mnoho nemám, puberta už je za mnou, takže nevím, jak to bude fungovat na jiné, ale já mám problematickou pleť a toto je zázrak :). Jenom jsem ho mohla objevit dříve :)

  • Vůně
  • cena
  • FUNGUJE !!!
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 12:07:30

Pro mě celkem zbytečná věc, přijde mi, že vůbec nefunguje. Pupínky se mi hojily úplně stejně dlouho, jako kdybych výrobek nepoužila. Vůně je docela silná, ale mně nijak výrazně nevadila. Funguje jen jako desinfekce, jinak jsem žádné výraznější účinky nezaznamenala.

  • desinfekční účinek
  • cena
  • vysušuje
  • někomu může vadit silná vůně
  • žádné výrazné hojící účinky


Další recenze od 10.1.2013 18:07:42

Bohužel na mě tyto rollony nemají účinek :(. Tento zvláštně, dost silně voní (jestli po tea tree?). Je fajn, že má desinfekční účinek a právě kvůli tomu jsem ho dopotřebovala. Takže za těch 55 kaček jsem vlastně spokojená. Mně tedy osobně pupínek nijak nevysušil, jen aplikace často dost štípala, což mi nevadí. Roll on fungoval dobře, nezasekával. Oceňuji i balení, které si můžete bez problému vzít do kabelky a je skladné, ne jako roll on od Garnier. Akorát mi přišlo, že se poměrně rychle spotřeboval.

  • desinfekční účinek
  • malý a skladný
  • cena
  • nefunguje proti pupínkům
  • zvláštní silná vůně


věk
25-34

Roll-on od Ryor považuju osobně za malý zázrak. Když se mi začne klubat nějaký pupínek, párkrát za den ho přejedu tyčinkou a je po něm. Příjemně voní a ani nijak extra nevysušuje. Veliké plus dávám za to, že je to od českého výrobce! Od té doby, co jsem ho na zkoušku koupila na něj nedám dopustit.

  • český výrobek
  • funguje
  • nevysušuje
  • dlouhá výdrž výrobku
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 20.8.2012 17:46:10

Na jednotlivé boláky asi nejlepší roll-on, co jsem zkoušela. Urychlí hojení, vysuší, ale že by boláček ihned zmizel, to ne. Občas pálí, což je známkou, že dezinfikuje. Dá se použít na štípnutí hmyzem. Pro účinek je třeba ho nanášet několikrát denně.

  • bylinková vůně
  • vysušuje bolák
  • účinek nijak velký


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 02:47:27

Přidávám se na stranu těch, co je pro ně tento výrobek TOP na vznikající či existující pupínky. Dokonce si ho půjčuje i přítel. Vůně se mi líbí. Na pupínek stačí několikrát namazat, rychleji se vysuší a zmizí. Pro mě je to jediný přípravek, který mi pomůže rychleji se akné zbavit.

  • účinný
  • cena
  • aplikace
  • žádné


Další recenze od 5.6.2012 20:16:39

Za mne jeden z top produktů na pupínky. Pokud si pupínek potřete několikrát, sám zmizí. Jedno potření určitě nestačí. Cena je výborná. Výrobek je možné zakoupit v drogériích. Balení obsahuje kuličku a dobře se s ním pracuje. Obsah lahvičky docela dlouho vydrží.

  • cena
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 13:28:36

Tuto věcičku jsem nějakou dobu používala na větší pupínky především jako desinfekci. Bohužel na nic jiného mi nefungovala, akné se nezlepšilo a pupínky přípravek nezmenšil ani nevysušil. Výhodou je sice nízká cena, ale bohužel takřka za nic...Balení je praktické a líbí se mi i vůně.

  • funguje jako desinfekce
  • praktické balení
  • cena
  • vůně
  • nemá slibovaný účinek
  • nevysuší a nezmenší pupínky


věk
25-34

Další recenze od 9.5.2012 15:39:13

Tento výrobek jsem si koupila na základě kladných ohlasů zde na Omlazení, ale já osobně z tohoto výrobku jsem dost zklamaná. Na akné vůbec nezabral. Od začátku mi bylo jasné, že od toho nebudu očekávat žádné zázraky, ale s pupínky opravdu nic neudělal. Za sebe tedy rozhodně neporučuji.

  • Žádné
  • Nepomohl


věk
25-34

Za mě výrobek k ničemu, vůbec mi nepomohl, akorát zbytečně vysušil. Vůně je silná bylinková, vyloženě mi nevadila, ale někomu by mohla. Co se balení týče - kulička mi příjde nepraktická, protože tím, jak se s ní jezdí po tváři, se dovnitř zanáší nečistoty a bakterie. Navíc samotné balení moc dlouho nevydrží. Samotný výrobek se docela těžko shání.

  • cena
  • vysušuje
  • nepraktické balení - kulička (kvůli zanášení nečistot a bakterií)
  • dlouho nevydrží
  • špatná dostupnost


věk
35-44

Další recenze od 21.4.2012 10:25:13

Tyčinka je poměrně účinná na počínající pupínek, hezky stáhne a vysuší. Vůně je taková typická ryorovská - hodně bylinná. Cenově velmi dostupná takže se určitě vyplatí ji mít ve své kosmetické taštičce pro případné použití. Určitě pořídím ještě jednou

  • poměrně učínná
  • cena
  • vůně


Další recenze od 21.4.2012 09:02:27

Tyčinka Aknestop je moje tajná zbraň na boj s akné a pupínky. Určitě každá zná situaci, když se na tváři z ničeho nic objeví červený pupínek a je jasné, že tam hodlá pár dní vydržet. To je situace, kdy přichází na řadu Aknestop:-) Kuličkovým aplikátorem několikrát denně natírám místo pupínku a už po jednom použití se situace uklidní. No a za dva dny je pupínek většinou vyléčený, a to všechno bez nutnosti do něj nějak jinak zasahovat. Na Aknestop prostě nedám dopustit a doufám, že ho Ryor nikdy nepřestane vyrábět.

  • hojí pupínky
  • rychle působí
  • aplikace pomocí kuličky
  • malé balení - vždy po ruce
  • skvělá cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 09:07:22

Tento roll-on od Ryoru beru jako zázrak. Ačkoliv primárně na pupínky netrpím, když se nějaký objeví, hned mažu. Když se pupínek zachytí ve fázi růstu, dokáže ho tento roll on ještě vyléčit, když ne, léčení se alespoň urychlí. Jediné, co mi trošku vadí, je vůně. Ale jinak vřele doporučuji.

  • rychlé působení
  • nízká cena
  • balení
  • silné aroma


věk
25-34

Tento produkt jsem zkusila už je to dávno, tenkrát na trhu v podstatě nic jiného nebylo. Složení se předpokládám moc nezměnilo, pro mě je lepší koupit v lékárně čistý tea tree olej než tento roll-on. V ničem mi nepomohl, ani neuškodil. Balení mi vzhldem k doporučení na mastnou a probl. pleť přijde trošku nehygienická (kuličkou jezdíme po pleti a zanášíme špínu a baterie do přípravku)

  • vůně
  • balení
  • nulový účinek


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 20:53:14

Tento výrobek mám vždy po ruce, ale spíš jen proto, abych mohla pupínek co se mi objeví vydezinfikovat. Možná zmizí trochu rychleji, než když bych ho nepoužila, ale možná si to jen namlouvám. Docela rychle se ale vypotřebuje.

  • Dobrý pocit vydezinfikovaného pupínku
  • Výborná kapesní velikost
  • Nějak extra nepomáhá


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 14:10:40

Tento výrobek opravdu funguje, ovšem nesmí se používat dlouhodobě - pak už neúčinkuje. Když jsem si ho koupila hned po předchozím balení, tak neúčinkoval, ale za dalšího půl roku už zase ano :-)

  • funguje
  • nelze používat dlouhodobě


věk
15-24

S roll-onem se velice dobře manipuluje, balení je praktické. Zlepšení stavu aknózní pleti jsem si po použití nevšimla ani po opakovaném nanášení. Produkt hezky voní.

  • parfemace
  • praktické balení
  • neúčinkuje


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 23:07:13

Mám ho odzkoušený, tak ho používám. Tea tree olej je velice chválený. Myslím, že docela pomáhá. Není to sice nějakej zázrak, ale co ano. Co mi ale dost vadí je strašně výrazná vůně, která je cítit na metr daleko, což se mi zdá strašně nepraktické :D

  • Pomáhá na začínající pupínky
  • Vůně


věk
15-24

Další recenze od 14.3.2012 16:16:12

Není to takový zázrak, jak se tváří. Přijde mi, že funguje spíš na principu placebo efektu, protože někdy funguje a někdy ne. Aby pupínek zmizel, musíte opravdu opakovaně mazat každou chvilku, při jednom namazání se nic nestane. Někdy ani to nepomůže, postižené místo akorát vysuší a pupínek se objeví znovu stejně.

  • při častém mazání pupínek vyléčí
  • zklidňuje podrážděné místo
  • musí se mazat opakovaně


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 08:55:07

Pro mě je to nejlepší anti-spot přípravek, jaký jsem kdy měla a to už jsem jich zkusila opravdu hodně. Pupínek okamžitě zklidní, vysuší a ty menší mi po něm mizí. Už bych si jiný nekoupila. Obrovské pupínky také zmenší a vysuší, ale nedokáže je zničit úplně, to ale žádný přípravek, takže za mě hodnotím rozhodně kladně.

  • zklidní pupínek
  • vysuší pupínek
  • měnší pupínky zcela zahojí
  • někomu by mohla vadit vůně


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 18:07:13

Přijde mi, že tento produkt hodně sází na placebo efekt. Podle vůně jsem měla pocit, že musí výborně fungovat, nicméně pupínky se hojily stejně dlouho, jako bych tento výrobek nepoužila. Pro mě zbtečnost.

  • "funkční" vůně
  • roll-on
  • cena
  • nefunguje
  • chvilkama se mi zadrhávala kulička v roll-onu


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 17:20:37

Při prvním použití jsem tento produkt považovala za zázrak. Pomohl mi od rostoucího zaníceného pupínku. Ovšem při dalších použitích se už tento účinek neopakoval. Nepřijde mi, že by nějak výrazně pomáhal redukovat akné. Používám ho jako desinfekci na akné, když zrovna nemám po ruce např. líh. Vůně mi nevadí, voní bylinkově.

  • fajn desinfekce
  • vůně
  • cena
  • dostupnost v drogerii Rossmann
  • praktické balení
  • nezlepšuje stav akné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Merck Contractubex gel

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené