Ryor Dvoufázová odličovací emulze recenze a zkušenosti

Odlíčení Ryor Dvoufázová odličovací emulze
Odlíčení Ryor Dvoufázová odličovací emulze - obrázek 1
Odlíčení Ryor Dvoufázová odličovací emulze - obrázek 2
Odlíčení Ryor Dvoufázová odličovací emulze - obrázek 3
5 4 50
  • Průměrné hodnocení 4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 139 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 50 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Dvoufázová odličovací emulze

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 11:14:30

Zatím asi nejlepší odličovač, který jsem vyzkoušela. Spolehlivě odlíčí make-up i nečistoty. Vůbec nedráždí oči a jeho použití je příjemné, takže myslím, že je vhodný i pro citlivou pleť.

  • výborně odlíčí
  • cena
  • nedráždí oči
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 19:16:04

Dobře odlíčí, oči po něm nepálí,ale začalo mi vadit, jak je "mastný". Jeho složkou je olej a vím že okolí očí se má hydratovat,ale toto je už moc.

  • nepálí po něm oči
  • cena
  • příliš "mastný!


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.3.2012 19:28:49

S tímto odličovačem jsem byla moc spokojená.Dobře odličuje,nepálí v očích.Měla jsem ho už někoilkrát a určitě si ho někdy koupím znovu.Myslím,že i cena je ok.

  • dobře odličuje
  • nepálí v očích
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 08:47:47

Velice kvalitní dvoufázový odličovač, odlíčí velmi dobře, na pleti je příjemný, nedráždí. Ani v očích vůbec nepálí. Naprostá spokojenost.

  • Kvalitně odlíčí
  • Nedráždí pleť ani oči
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 00:09:23

Moc dobrý odličovat, který nedráždí pleť a velice dobře ji odličuje. Postará se i o odlíčení očního make-upu, aniž by podráždil oči. Není parfemovaný, což považuji za velké plus. Je vhodný i na odlíčení voděodolných líčidel.

  • nedráždí pleť ani oči
  • velmi dobře odličuje
  • odlíčí i voděodolný make-up
  • bez parfemace
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 16:19:41

Odličovací emulze odličuje dobře, nevysušuje oční okolí, je levná, dostupná. Pro mě je bohužel nepoužitelná, protože mě šíleně štípe v očích, oči jsou po použití dlouho podrážděné a slzí.

  • nevysušuje oční okolí
  • dráždí a štípe mě v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2012 23:26:49

Tento odličovač kupuji pravidelně už několik let. Jsem s ním nadmíru spokojená, dobře odlíčí i voděodolnou řasenku a neštípe v očích. Je trochu mastnější, takže zároveň ošetří i jemnou pokožku kolem očí. Nosím kontaktní čočky a vše je v pořádku.

  • perfektně odličuje
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 01:55:55

Pro mě nejlepší odličovač očního makeupu. Vyzkoušela jsem jich spousty, ale tento je suveréně nejlepší. Odstraní voděodolnou řasenku jedním tahem. Pro mě malý zázrak. Nedráždí oči ani nevysušuje oční okolí.

  • nedráždí oči
  • lehce odstraňuje voděodolnou řasenku
  • nevysušuje oční okolí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2012 20:41:09

Nejlepší odličovač očí u kterého zůstanu asi celý život. :-) Krásně a rychle odlíčí oči, nedráždí, nepálí a i přesto, že je dvousložkový, nemám pocit, že by byl až příliš mastný. Dlouho vydrží, stačí nanést na vat. tampónek malé množství.

  • Cena
  • dokonale odlíčí
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 22:14:34

Nejlepší odličovač, na ktrerý jsem doposavad narazila. Jemný a přitom dokáže odlíčit i voděodolnou řasenku. Na svou cenu je opravdu výborný, už jsem vyzkoušela nespočet odličováků, i z mnohem vyšší cenové skupiny, s vírou, že určitě ještě musí existovat něco lepšího, ale (zatím) se nepodařilo. Opravdu tento levný odličovák doporučuji :)

  • jemný
  • odstraní i voděodolnou řasenku
  • cena
  • větší množství může podráždit citlivé oči


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 16:32:02

Na tento přípravek jsem zaslechla mnoho chvály, proto jsem se rozhodla si jej koupit. Odličuje velmi dobře, rozpustí řasenku i makeup a hydratuje pleť. Měl by být na citlivou pleť a oční okolí, nevím čím to je,ale mě v očích hrozně štípal, proto jsem ho dále používala jen na odlíčení makeupu.

  • Skvěle odlíčí makeup a řasenku
  • Příjemně voní
  • Hydratuje pleť
  • Štípe v očích


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 17:39:29

Jeden z nejlepších odličovačů. Je velmi šetrný, vůbec neštípe a to mám hodně citlivé oči. Jeho velké plus je navíc výborná dostupnost a cena. Určitě u něj ještě dlouho zůstanu. Jenom mi příjde, že je strašně rychle spotřebovaný.

  • cena
  • nedráždí oči
  • dobrá dostupnost v drogeriích
  • skvěle odličuje
  • neparfemovaný
  • žádné


Další recenze od 27.3.2012 19:31:59

Souhlasím s tím, že je až příliš mastný. Taktéž nepoužívám kvůli tomuto faktu. Jinak ale moje celá rodina (ženy) jej používají a nemůžou si jej vynachválit. Takže je určitě fajn, už kvůli příslibu přírodní kosmetiky.

  • cena
  • nedráždí
  • moc mastný


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 10:39:22

Na výrobek jsem četla samou chválu, proto jsem koupila. A musím říct, že velké zklamání. Odlíčení očí nedostatečné, musela jsem dávat velké množství na vatový tamponek, aby řasenka pustila bez dření očí - obyčejná nevoděodolná řasenka z drogerie. Díky tomu výrazně větší spotřeba, než jiné drogerkové odličováky. Pleť od make-upu taky nebyla dokonale odlíčená. Navíc jsem se po něm osypala, a to nemám citlivou pleť! Znova určitě nekoupím a vrátím se zpět k odličovacímu mléku na oči a hydrofilnímu odličovacímu oleji na pleť.

  • žádnou jsem nenašla
  • špatně odličuje řasenku
  • enormní spotřeba
  • nedokonale odstraní make-up
  • osypala jsem se


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.4.2012 19:46:45

Velice dobrý odličovač, jeden z nejlepších, které jsem kdy používala. Vyhovuje mi jeho konzistence. Je velmi jemný a šetrný k očím, přitom odličuje opravdu důladně a v pohodě odlíčí i voděodolnou řasenku. Jako jeden z mála mi nezpůsobuje pálení a červenání očí.

  • výborně odličuje
  • příjemná konzistence
  • nedráždí a nepálí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2012 08:55:55

Výborný přípravek, který bezchybně zbaví očního makeupu bez sebemenšího podráždění, protože je velmi jemný a šetrný. Odstraní i hodně voděodolné líčení . Navíc krásně voní, ne chemicky nebo převoněně, ale má krásnou přírodní svěží vůni. Produkt směle konkuruje několikanásobně dražším značkám. Vřele doporučuji.

  • cena
  • příjemná vůně
  • nedráždí
  • jemně odličuje
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na mě je tohle odličovadlo dost mastné, jak tu už bylo psáno. Ještě tak na odlíčení řasenky, tu odlíčí opravdu dobře. Ale na celý obličej k odlíčení make- upu emulzi už nepoužívám, měla jsem po něm pleť dost mastnou. Emulze není parfémovaná. Mohlo by jí být více, rychle ubývá.

  • Bez parfemace
  • Dobře odlíčí řasenku
  • Emulze je dost mastná- nesedí mi na odlíčení celého obličeje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.6.2012 17:52:33

Docela příjemné překvapení,nepálí a zvládne veškeré mé voděodolné líčení. Není to můj favorit, ale za tu cenu si ho určitě ještě někdy koupím. Líbí se mi, že po něm nemám tolik mastný pocit a hezky voní. Když se dostane do oka, musím hned kapat a vyplachovat, ale to není problém jen tohoto odličovače.

  • dobře odličuje
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2012 17:41:27

Krásně pleť vyčistí a je příjemný. V očích nepálí a není parfemovaný což je výhodou pro slečny, kterým parfemace dělá neplechu, já naopak ocením, když odličovače jemně voní. Mám suchou ekzematickou pokožku, ale na můj vkus je příliš mastný. Takže bych ho doporučila jen slečnám se suchou nebo normální pletí. Balení je podle mého názoru docela malé a přípravek rychle ubývá, neodličuji se s ním každý den a přesto už mám za měsíc půlku pryč.

  • Bez parfemace
  • Hydratuje
  • Neštípe v očích
  • Zvládne i voděodolný make up
  • Vyčistí pleť od všech nečistot
  • Malé balení
  • Rychle ubývá
  • Je hodně mastný


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 09:27:31

Předtím, než jsem objevila micelární vody, byl tohle můj nejoblíbenější odličovač očního makeupu. Na obličej se podle mě nehodí, možná pro hodně suchou pleť, je totiž mastnější. Oči odlíčí účinně a jemně, nedráždí, tím jak je mastnější, nevysušuje a hydratuje oční okolí.

  • odličovací schopnost očního makeupu
  • nehodí se na obličej


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.7.2012 16:35:29

Viděla jsem u Rossmanna tento odličovač a šla po něm, že bude určitě dobrý... No zdání klame... Když jsem se s ním odličovala, pleť byla mastná, musela jsem oko přejet Xkrát a stejně jsem se ráno vzbudila a měla černé fleky pod očima.. Vůně je neutrální...

  • Vůně
  • Obal
  • Špatně odličuje
  • Štípe v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.8.2012 12:07:00

Velmi příjemný odličovač, používám ho i na odlíčování voděodolného očního makeupu. Hezky vše odlíčí a pleť nedráždí. Pleť není po odlíčení vysušená ale naopak hezky hebká a řekla bych i hydratovaná. Někomu může vadit mastnější složení, ale já s tím nemám žádný problém. Za mě super

  • odlíčí i voděodolný makeup
  • nedráždí
  • cena
  • parfemace
  • asi nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.11.2012 12:45:44

Ryor jako takový mám ráda, ale bohužel tento jinak všemi vesměs vychvalovaný odličovač mi vůbec nesedl. Vadilo mi hodně olejové složení, pro mou mastící se pleť nic žádoucího, a příšerně mě štípal v očích a musela jsem odličovat na dvakrát. Výhodou je nulová parfemace a dostupná cena.

  • bez parfemace
  • cena
  • příliš mastný
  • dráždí oči
  • nutno odličovat víckrát


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.12.2012 17:26:58

Jeden z nejlepších odličovačů na českém trhu. Měla jsem kolegu od Garnier. Nebyl špatný, ale Ryor o chlup překoná. Krásně a jemně z pleti dostane veškerý makeup. Nedráždí oči. Líbí se mi, že nevysušuje pleť. Jenom to balení by mohlo být o chlup větší.

  • nevysušuje
  • snadné odlíčení
  • vhodný i pro odlíčení očních partií
  • cena
  • ocenila bych větší balení


Další recenze od 12.1.2013 10:42:03

Šetrně odličuje pleť i oči. Velkou výhodou je, že nevysušuje. Po odlíčení se obličej chvíli leskne, ale netrvá to dlouho. Bohužel je lahvička malá a rychle ubývá. Proto ho používám jen k dolíčení pleti (předtím použiji odličovací gel). Pro stažení pórů je potřeba ještě použít pleťovou vodu nebo něco jiného. Je opravdu jen k odlíčení make-upu.

  • nepálí v očích
  • nevysušuje
  • spolehlivě odlíčí make-up
  • odlíčí i odolnou řasenku
  • malé balení
  • rychle ubývá-je ho potřeba na tamponku hodně
  • nečistí hloubkově


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2013 20:22:13

Tato odličovací emelze patří mezi dvě moje nejoblíbenější. Vyhovuje mi, že výborně odličuje a zbytečně nemastí. Rovněž mě při použití neštípou očí, což se mi u moc přípravků nestane. Vůně a balení mi rovněž vyhovuje. Jen škoda, že nejde sehnat v každé drogérii.

  • nedráždí oči
  • dobře odličuje
  • občas se hůř shání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dříve mi tento výrobek vyhovoval. Tak jsem si řekla že si ho koupím znovu. Bohužel pokaždé když ho použiji tak mi svědí čelo. Zkoušela jsem ho nepoužívat a pak znova použít jestli to je opravdu z toho výrobku. Nevím jestli to bylo jen to jednou lahvičkou, nebo to začali jinak vyrábět. Bohužel si ho už nikdy nekoupím. Někomu jinému může vyhovovat :)

  • Obal
  • vůně
  • jemná konzistence
  • svědí po něm čelo


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělá odličovací emulze, co odlíčí skutečně všechno, dokonce i voděodolnou řasenku i makeup. Oči nedráždí, jen mám pocit že mi trochu vysušuje okolí očí. Proto se s ní neodličuji pořád, jen když mám víc namalované oči a třeba i stíny nebo linky. Určitě bych ji doporučila :)

  • vhodná i pro citlivky
  • odlíčí i voděodolný make up
  • český výrobek
  • truchu vysušuje


Další recenze od 13.4.2013 23:14:43

Zatím nejlepší odličovač na oči co jsem měla. Vyzkoušela jsem toho hodně, ale tento odličovač je prostě perfektní. Je levný, nedráždí oči a ani oční okolí a nevysušuje. Zároveň není příliš mastný. Řasenku odstraní velmi dobře, dokonce i voděodolnou, ale tam je zapotřebí nechat ho déle působit na vatovém tampónku přitisklém na řasy. Už ho nikdy nevyměním.

  • Nedráždí oči
  • Levný
  • Někomu může vadit dvoufázové složení


Další recenze od 24.5.2013 20:08:21

Poté, co mi došel odličovač od Dermacolu, který mi vůbec nevyhovoval, pátrala jsem po nějakém vhodném odličovači..Pořád jsem nevěděla, jakou značku si mám vybrat...Tak jsem vsadila na Ryor..a nezklamal :) Kvalita v poměru s cenou ujde, i když by ho mohlo být více. Nečekala jsem takovouhle ''pidi'' lahvičku :D Před použitím se musí protřepat, aby se promíchaly obě látky. Řasenku odlíčí, nezkoušela jsem na voděodolnou.. Avšak když si dám na tamponek odličovače více, mám potom malinko ''zamlžené'' oči, ale to jde přejít. Není to nějak velmi závažné :D Líbí se mi i nový obal. Sečteno a podtrženo, odličovač mi i přes několik záporů vyhovuje a určitě koupím znovu!!

  • nový design
  • odlíčí oči bez zatížení
  • množstí:cena
  • při použití více produktu se mlží očka
  • uvítala bych za tu cenu větší balení


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 16:00:11

Tento odličovač jsem měla před mnoha lety, ale znovu už jsem si ho nekoupila. Co si tak pamatuju, štípal mě v očích a celkově mi přišel jako taková mastná voda. Ale má hezké balení, mám ráda dvousložkové výrobky, líbí se mi to, je to efektní. :-) Navíc je laciný, takže pokud někomu vyhovuje, není co řešit. Mně bohužel ne.

  • laciný
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.8.2013 16:10:38

Dobře odlíčil vše, co jsem potřebovala a nedráždil oči. Můj první výrobek od Ryoru a byla jsem spokojená. Co mi pak začalo vadit bylo, jaký dělal mastný film. Mám mastnou pleť a s ním se mi mastila ještě více. Další balení si kvůli tomu asi nekoupím. Výdrž taky velkou neměl, cca měsíc. Srovnatelný s Alverde odličovačem.

  • skvěle odlíčí
  • příznivá cena
  • nedráždí
  • rychle ubýval
  • nechával hodně mastný film


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Nejlepší dvoufázový odličovač, jaký jsem zatím vyzkoušela. Pro moje citlivé oční okolí je naprosto ideální. I když normálně k odličení používám kokosový olej, který mě během chvilky zbaví veškerého nánosu řasenky i linek, tento odličovač je první věc po které sáhnu, když zrovna kokosový olej dojde nebo na něj zrovna nemám náladu. Za mě jednoznačně ANO, ANO, ANO.

  • krásně odlíčí
  • zanechá pokožku krásně jemnou a vláčnou
  • cena
  • strašně rychle ubývá :)


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.10.2013 19:39:10

Tato odličovací emulze mě příjemně překvapila snadným odlíčením, nejlepší na emulzi je to, že je vhodná na odlíčení očí a nedráždí oči jako ostatní odličovací přípravky, které jsem používala. I cena je příznivá. Ale je to trochu mastná emulze, ale to mi ani tak nevadí. Po odlíčení tímto přípravkem použiji každý večer Aknestop bylinné tonikum. Koupím určitě znovu.

  • balení
  • cena
  • dobré odlíčení očí
  • nedráždí oči
  • rychlé a důkladné odlíčení
  • mohlo by být větší balení
  • trochu mastná


Další recenze od 24.10.2013 22:56:16

Výborný odličovač, nečekala jsem žádný zázrak, když jsem si ho koupila, ale ovšem překvapil. Opravdu odlíčí všechny nečistoty a je velmi šetrný k očím. Po spousty odličovačích mě pálily oči, ale tady po tomto odličovači mě oči nepálily. Je trošku mastnější, ale rozhodně to neuškodí někomu, kdo má sušší obličej.

  • cena
  • nepálí v očích
  • dobře odlíčí řašenku
  • mastnější


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.11.2013 21:26:20

Tohle je nejlepší dvoufázový odličovač, co jsem zkusila. Spolehlivě odstraní make-up, stíny, linky i řasenku, a to i voděodolnou. Je jemný, bez parfemace, vhodný i pro citlivou pleť, nedráždí, neštípe, nevysušuje. Není tak mastný jako jiné dvoufázové odličovače, nezanechává mastný film. Má praktický obal s malou dírkou, takže na vatový tamponek vylejete jenom to potřebné množství.

  • odstraní make-up i oční make-up - i voděodolný
  • nedráždí, neštípe a nevysušuje - vhodný i pro citlivou pleť
  • bez parfemace
  • není tak mastný - nezanechává mastný film
  • praktický obal a snadné dávkování potřebného množství
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.1.2014 11:42:32

Nejlepší odličovací emulze, kterou jsem kdy měla. Výborně odlíčí, jen jediný problém u mě je ten, že mě někdy po něm pálí, štípou oči, ale stačí si je opláchnout vodou a je to v pořádku. Všem určitě doporučuji, cena je přijatelná a pro mě to je takový malý zázrak, který odlíčí vše a ještě je moje pleť po něm hebká! Takže za mě to je určitě ANO! :)

  • nejlepší odličovací emulze
  • přijatelná cena
  • dráždí oči


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.2.2014 22:19:52

dvoufázový odličovač, který se skládá z vodné a olejové části. Velmi dobre odličuje oči, zvládá bez problému řasenku, linky i stíny, voděodolnou řasenku nepoužívám, ale myslím, že by jí zvládl taky. je určen i na odlíčení obličeje, ale na to mi přijde moc mastný a navíc je dost poznat i velká spotřeba, proto jsem zůstala u odličování jen očí.

  • perfektně odličuje oči
  • neštípe a nedráždí
  • nepoužívám na celý obličej


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.4.2014 16:28:42

Odličovač jsem si koupila na základě pozitivních recenzí jinde na webu, ale bohužel mě dost zklamal. Při odstraňování make-upu sice plní svůj účel, odličuje dobře zejména oči, nemusím na vatu tlačit a neštípe, nicméně zanechává šíleně mastný povlak na kůži a nedovedu si představit, že bych si takový s prominutím chemický sajrajt (zde narážím i na pochybné složení výrobku) nechala bez oplachu na obličeji a vrstvila na něj další přípravky, např. tonikum, jak zní některá doporučení. Kromě toho mám pocit, že oči sice odlíčí dobře, ale make-up po pleti spíše rozmatlá a nesetře ho dostatečně. Odličuju se s ním jen abych ho dopoužívala, ale bezprostředně po odlíčení umývám pleť vodou a mycím obličejovým přípravkem tak, jak jsem zvyklá, protože tu mastnotu na obličeji prostě nesnesu a ani nechci vědět, co by mi to s pletí udělalo, kdybych to neumyla a nechala přes noc. Už si ho nekoupím, vyhozené peníze.

  • dobře a rychle odličuje oči
  • příšerně mastný
  • problematické složení
  • make-up narozdíl od očí odlíčit nezvládne


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.6.2014 12:29:51

Odličovací emulzi jsem si kupovala jen na oči, protože používám voděodolnou řasenku, která se obtížně odličuje. Emulze po chvilce žmoulání po oku povolí, ale stejně musím dočisťovat namokro. Emulze navíc občas štípe v očích, způsobuje rozmazané vidění a páchne po alkoholu. Navíc bych zejména v oblasti očí ocenila šetrnější odličování. Znovu určitě nekoupím.

  • odlíčí větší část řasenky
  • někdy štípe v očích
  • způsobuje rozmazané vidění
  • páchne po alkoholu
  • nutnost mokrého dočištění v případě voděodolné řasenky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 15:09:23

Tento odličovač jsem si koupila ze zvědavosti, chtěla jsem něco dvousložkového a alespoň trochu přírodního. Ale vyhodila jsem ho po pár dnech, strašně mě totiž štípal v očích. Jinak odličuje průměrně, byla bych ale raději, kdyby tam bylo více olejové složky. Není ale nijak extra drahý, pokud tedy chcete vyzkoušet něco méně chemického, pro ne.

  • žádná
  • štípe v očích


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 15.8.2014 21:37:09

Zatím nejlepší odličovač, co jsem vyzkoušela. I voděodolnou řasenku odlíčím jedním "tahem" a vůbec mě neštípe v očích. Jsem atopik a mám hodně suchou kůži, takže mi vyhovuje i to, že mám poté obličej mírně mastný od oleje. Někomu by to však mohlo vadit. Chce si to však koupit hned dvě balení, protože rychle ubývá. Za tu cenu je to však ok.

  • skvěle odličuje
  • neštípe
  • cena
  • rychlá spotřeba


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.11.2014 11:13:59

Emulzi jsem se rozhodla vyzkoušet na základě kladných recenzí na internetu a k nadšeným ohlasům se přidávám. Odličuje skvěle, v očích nepálí, celkem příjemně voní. Jediné, co mě trochu překvapilo, bylo to, jak krátce mi balení vydrželo - ubývá opravdu rychle. I přesto si ji ale ráda koupím znovu, osvědčila se.

  • nepálí v očích
  • skvěle odličuje
  • mohla by být levnější


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Mám ráda 2fázové odličovače, dosud jsem používala ten od Yves Rocher, zdál se mi dobrý, ale tenhle je ještě lepší. Dokonce líp odlíčí řasenku a stíny, na jedno smáznutí, než Bi-facil od Lancome, který je velmi chválený. Odličovač je perfektní, jen bych uvítala lepší balení s menší dírkou, z této toho teče zbytečně moc, a můžeme si tak lehce zamastit prsty. Ale jinak tomuto odlčovači nemám co vytknout. Pleť je krásně odlíčená, nemastná, hydratovaná. Odličovač neštípe (mám citlivé oči), nedráždí kůži.

  • velmi kvalitně odlíčí
  • snadno se používá
  • hydratuje
  • nepřemašťuje
  • mohl by mít lepší balení s menší dírkou


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.7.2015 13:56:16

Nejlepší odličovač, jaký jsem dosud vyzkoušela - dokonce lepší, než hydrofilní odličovací oleje Saloos. Je určený na celý obličej, já ho používám pouze na oči. Má krásnou, jemnou bylinkovou vůni, v očích neštípe, odlíčí je bez nejmenších problémů a drhnutí. Pokožku kolem očí nevysušuje. Balení je hezké (moc se mi líbí design výrobků Ryor) a praktické. Rozhodně koupím znovu.

  • skvěle odličuje
  • neštípe a nedráždí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2015 00:49:57

Na tento odličovač jsem slyšela hodně chvály a četla o něm spoustu pochvalných recenzí. Bohužel, u mě se žádné nadšení nekonalo. Přišel mi dost mastný a trochu mě pálil v očích, i když by jeho složení mělo vyhovovat i lidem, co mají obecně s odličovači problém právě kvůli pálení. Že by nějak extra skvěle a rychle odličoval, toho jsem si taky nevšimla, s ultra tmavým líčením (gelové linky, řasenky, hodně pigmentované tmavé stíny) si také moc dobře neporadí - klasickou technikou 'přiložím na oko, nechám působit a stáhnu' všechno spíš rozmatlal. Nerada to říkám, Ryor mám hodně ráda, ale tohle pro mě bylo velké zklamání.

  • příjemná vůně
  • možná balení?
  • cena
  • líčidla spíše rozmazává
  • příliš mastný
  • pálí v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.12.2015 10:36:16

Pro mě nejlepší dvoufázový odličovač. Odličuje bezvadně, v očích mě vůbec nedráždí a není přehnaně mastný. Není určen jen pro odlíčení očí, ale i na celou tvář, takže ho tak používám a mé smíšené pleti to vyhovuje, protože mám sice mastný nos a čelo, ale tváře a bradu hodně suché. Poté dočistím micelární vodou nebo něčím podobným. Používám už tak dva roky a měnit nebudu.

  • skvěle odličuje
  • nedráždí pleť a oči
  • lze s ním odličovat i pleť, nejen oči
  • není tolik mastný jako jiné podobné odličovače
  • nemá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač jsem si koupila na základě kladných recenzí na youtube. Čekala jsem od něj tedy hodně a možná proto jsem byla tak zklamaná. Je velmi mastný, takže použít se dá jedině na oči. Mám velmi mastná víčka, takže mně rozhodně nevyhovuje. Nicméně odličuje vcelku slušně, ale ta mastnota se pak musí něčím odstranit.

  • celkem dobře odličuje
  • cena
  • mastný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.6.2016 22:24:39

Tohle je pro mě odličovací klenot! Jediný odličovač, který mi bez podráždění očí krásně odlíčí řasenku do posledního černého žmolku. Myslela jsem, že bude pleť nepříjemně mastná, ale naopak je pokožka hydratována a není podrážděná nebo začervenalá. Naprostá spokojenost, neumím si už představit, že bych koupila jiný :)

  • šetrný
  • krásně odličuje
  • není parfemovaný
  • nic


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.10.2017 13:01:50

Mam rada ceskou kosmetiku, jakou Ryor je, je cenove dostupna, ale v obchodech ji bohuzel neni moc videt, coz je skoda. Pouzivam jiz od mladi. Odlicuje velice spolehlive, ale je trosku mastnejsi, takze nemusi vyhovovat vsem. Slysela jsem, ze jednou z hlavnich ingredienci, kterou firma pouziva do svych vyrobku je pomeranc.

  • prirodni
  • nic