Ryor Krém s ovocnými kyselinami recenze a zkušenosti

Hydratace Ryor Krém s ovocnými kyselinami
Hydratace Ryor Krém s ovocnými kyselinami - obrázek 1
Hydratace Ryor Krém s ovocnými kyselinami - obrázek 2
5 4 10
  • Průměrné hodnocení 4
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Krém s ovocnými kyselinami

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 11:05:56

Koupila jsem na doporučení v on-line poradně na www.ryor.cz. Byl mi doporučen na noc na moji smíšenou pleť a věk 34 let. I když jsem nečekala zázrak, jsem příjemně překvapená. Pleť je hydratovaná, počínající miniaturní vrásky kolem úst zmizely, nosoretní jsou taky pryč. Pouze ta na čele odolává, ale ta je mimická a letitá, cca od 18. Škoda jen, že jej nemohu používat kolem očí, v popisu je napsáno, že používat mimo oční okolí. A musím to potvrdit, zkusila jsem a nesedí. Ale je možné, že je tím, že pod očima mám hodně suchou pleť. Krém má také fungovat na změny pigmentu, to potvrdit nemůžu, ale asi je to asi moc brzo, krém používám necelé 2 měsíce.

  • cena
  • úbytek vrásek
  • hydratace
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.5.2012 13:57:09

Tento krém používám jako noční po odlíčení pleťovým mlékem a pleťovou vodou Ryor na smíšenou pleť. Mám pleť se sklony k akné a malé jizvičky po akné v pubertě. Krém jemně "ryorovsky" voní, připomíná mi to vůni dětství, mamka tuhle kosmetiku používala. Pleť je po nanesení hydratovaná, nečervená ani jinak na ovocné kyseliny nereaguje :)Takže za mě by tam ovocných kyselin mohlo být klidně více, čekala jsem mírné štípání po nanesení, jakože krém na pleti "pracuje",ale nic.. Balení by mohlo být v pupičce, takhle je to takové nehygienické a nepraktické.

  • Výborný jako noční krém
  • Cena
  • Balení- kelímek, lepší by byla pumpička
  • Mohlo by tam být těch ovocných kyselin více, čekala jsem, že pleť bude jemně pálit a nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 02:34:40

Krém je trochu mastnější, ale objektivně mohu říci, že mně žádné výsledky nepřinesl (vypotřebovala jsem již celé balení). Nevypozorovovala jsem zlepšení, ale ani zhoršení pleti. Takže krém nesplňuje svůj účel.Je to škoda, od ryoru jsem čekala "zázraky".

  • cena
  • neplní svůj účel


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.8.2012 18:50:41

Tento krém jsem dala mamce jako dárek. Sama mám pleť ještě mladou, takže nějaké výživné krémy nepotřebuji, ale mamka je 50+ a už má pleť unavenou. Z tohoto krému byla strašně nadšená, příjemně voní, hydratuje a hlavně je vidět účinek! Pleť se jí zjasnila, vrásky se trochu zjemnily, celkově jakoby jí pleť omládla. I kolegové v práci si toho všimli, a to už je co říct. Teď dostala jiný, ale sama říká, že si tento znovu koupí.

  • lehce vyhlazuje vrásky
  • omlazuje pleť
  • vůně
  • český výrobek
  • hydratuje


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 16:20:47

Krémík je příjemný, středně hutný, jemně voňavý. Dobře se roztírá, ale chvilku trvá, než se vsákne. Je poměrně hydratační (tak asi proto), ale nemastí (i když je pravda, že T-zóna je pak dřív lesklá). Já ho používám pouze na noc, na vyživení. Přes den mám raději něco lehčího, co ideálně i matuje. Po cca 6ti týdnech použití ještě nejsem schopná říct, zda se pleť zlepšuje, zda výrobce nelhal :-), ale určitě mi dělá dobře, budu ho tedy používat dál. Za mě tedy fajn krém, ale žádný zázrak.

  • na pleti je příjemný
  • nemastí
  • uvidíme


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.11.2013 09:21:40

Tento krém používám již víc než půl roku jako noční krém a jsem velice spokojená. Pleť je krásně hydratovaná, celkově se vyhladila a to i jizvičky po akné. Krém je trošku mastnější, příjemně voní a rozhodne neštípe i když má v sobě ovocné kyseliny, je krásně jemný. V létě musíte být opatrný na sluníčku, aby jste se nepřipálili. Já má dobré zkušenosti i s používáním přes léto, jenom na den musíte použít nějaký ochranný krém nebo make-up

  • cena
  • vůně
  • účinek
  • kelímek není dostatečně atraktivní


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2014 09:47:20

Pro mě naprostoideální krém na noc, ačkoliv je tak skvělý, že si sem tam nemůžu pomoct a použiju jej i na den, pokud posléze použiju BB krém s OF 42 od Misshy. Tento krém s ovocnými kyselinami je zázrak. Krásně vyhlazuje nepravidelnost pleti, ztratily se mi po něm jizvičky po akné a navíc co ho používám, tak se mi akné zdaleka netvoří tolik jako dřív. Krém moc příjemně voní, určitě bych ho doporučila všem lidem, kteří mají smíšenou pleť, protože suchá místa dobře hydratuje, ale zároveň předchází ucpaným pórům a akné.

  • viditelné zlepšení pleti po používání
  • příjemná vůně
  • dobrá cena
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 14:33:31

Krém je na pleti příjemný, jemně voní, je středně hutný - na noc akorát. Já ho používala pouze na noc, protože je poměrně těžký a dobře hydratuje. Nepřipadá mi ale, že by pleť mastil, takže by šel použít určitě i na den. Vypotřebovala jsem celý kelímek a žádné účinky se neprojevily - ani negativní ani pozitivní. Z toho důvodu si ho znovu nekoupím, nemám důvod.

  • žádná
  • bez efektu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento krém se vstřebává a dobře roztírá, nezůstává mastná pleť. Používám pouze na noc, skvělý na jizvy po akné a pleť je již po prvním použití hladší a zářivější. Krásně pokožku vypne a dá jí potřebnou hydrataci. Přes den nedoporučuji z důvodu obsahu ovocných kyselin a mastnějšího vzhledu pro ty, které mají mastnější pokožku. Opravdu zlepšuje stav pleti s akné (tím myšleno jizvičky po akné, ne akné celkově, kde vzniká nové). Koupila bych každopádně znovu, ale střídám hodně produktů, nepoužívám jeden konkrétní produkt vkuse delší dobu.

  • zlepšuje stav pleti s jizvičkami po akné
  • pleť je zářivější a pokožku vypne
  • nedoporučuji pro mastnou pleť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené