Saloos Bio Karité Balzám na nehty recenze a zkušenosti

Péče o nehty Saloos Bio Karité Balzám na nehty
Péče o nehty Saloos Bio Karité Balzám na nehty - obrázek 1
Péče o nehty Saloos Bio Karité Balzám na nehty - obrázek 2
Péče o nehty Saloos Bio Karité Balzám na nehty - obrázek 3
5 4.3 23
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio Karité Balzám na nehty

věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 27.4.2016 10:38:42

Tento balzámek je super, používám pravidelně. Bezvadně promaže okolí nehtů a zanechá zvláčněné. Nosím ho v kabelce a mažu kdykoliv mě napadne. Nejčastěji ale mažu, a to v hojné vrstvě, hned po odlakování nehtů, abych je vyživila po aplikaci laků a odlakovače. Od té doby, co to takto praktikuju, se mi nehty nelámou a netřepí v důsledku lakování a odlakování. Balení je praktické, vůně se mi líbí, přírodní složení, nemám co vytknout, povedený produkt, doporučuju.

  • hezky voní
  • zvláční kůžičku
  • vyživí nehty
  • přírodní složení
  • nic


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 6.1.2015 10:03:01

Perfektní. Poprvé jsem váhala, zda si ho koupit kvůli ceně, ale riskla jsem to a nelitovala. Má tužší konzistenci a je hodně hutný, takže i to malé balení docela dlouho vydrží. Nehty a nehtovou kůžičku opravdu ošetřuje, pěkně zvláčňuje a přitom se dobře vstřebává. Trošku nezvyklá citrusovo-kořeněná vůně mi zprvu úplně nesedla, ale zvykla jsem si na ni a ted už ji mám ráda. Hodně se s nehty trápím, mám je slabé a dělají se mi pořád záděry, ale po cca dvou měsících skorodenního balzamování mi přijdou mnohem hezčí a zdá se mi, že se i pomalu zpevňují. Navíc je to prý čistě přírodní produkt a česká výroba, což je fajn. Sečteno a podtrženo - opravdu doporučuju aspoň zkusit.

  • udržuje, hojí kůžičku a posiluje nehty
  • balení dlouho vydrží
  • přírodní
  • nezvyklá vůně (ale dá se na ni zvyknout)
  • malinko vyšší cena


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 26.6.2014 22:08:06

Jelikož pracuji každý den s knihami o které se mi zadrhávají nehty a kůžička kolem nich, tak jsem hledala zázračný produkt, který mě tohoto problému zbaví. Naštěstí jsem narazila na tento produkt od bio kosmetiky saloos, který je naprosto bezvadný. Vydrží dlouho a za trochu vyšší cenu se opravdu vyplatí. Možná by bylo balení v tyčince praktičtější na aplikaci, ale člověk si zvykne. Za mě naprostá jednička!

  • slíbená regenerace
  • nepraktické balení


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 5.1.2014 13:06:23

Tento balzám mě vůbec neoslovil. Koupila jsem ho v době dost zničených nehtů (ty mám teda stále), kdy jsem rozjela záchrannou akci a kupovala vyživující laky a chtěla také něco na nehtovou kůžičku. Chtěla jsem hlavně skončit se záděrkami, na které trpím, a také s popraskáním. Ani s jedním mi vůbec nepomohl, nevidím rozdíl. Výživu samotných nehtů jsem také nepozorovala, ale je možné, že je aspoň nemám tak suché. Vyšší je také cena a rychle mi ubývá (používám každý den před spaním). Jediné pozitivum je příjemná vůně a že aspoň mám ten pocit, že pro kůžičku něco dělám :)

  • příjemná vůně
  • s ničím mi nepomohl
  • cena
  • rychle ubývá
  • prostě zbytečné :D


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 9.11.2013 19:56:23

Z balzámu na nehty jsem nadšená snad nejvíce, po měsíci používání se z mých nehtů,které byly lámavé,štěpily se, extrémně suché - najednou skálopevné nehty a nyní je už mám po dvou měsících krásně dlouhé,100%to zabralo na 8 prstíků, ty dva poslední potřebují ještě trošku času,balzám se dá použít i na ruce a krásně je hydratuje,brzy si musím pořídit nové balení,ptž mi brzo dojde. Od 20 září 2013 je to můj must have produkt,který nosím stále při sobě!

  • Ve všem vyhovuje
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.11.2013 18:54:57

Balzám jsem koupila na doporučení pár bloggerek a neprohloupila jsem. Je opravdu skvělý, mám docela problémy s nehtovou kůžičkou a díky tomuto balzámu vypadá opravdu o dost lépe, je ale třeba používat pravidelně. Trošku mi vadí to balení v kelímku a také mi moc nesedí citronová vůně, ale dá se to přežít. Používám ho na noc, přes den by byl moc mastný. Cena je poněkud vyšší.

  • zlepšuje stav nehtové kůžičky i nehtů
  • cena
  • na den moc mastný
  • kelímkový obal
  • vůně


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 2.9.2013 13:06:39

pre mňa fajn, po roztretí olejovitej konzistencie, ale narozdiel od oleja, ktorý rýchlejšie vpije, je na nechtoch dlhšie, čo mi občas viac vyhovuje a nemám taký pocit suchých nechtov. občas mi vadí vôňa, ale nie je úplne zlá, skôr mi pripomína prípravky na nohy. inak ho mám rada. páči sa mi, že nemá toľko chémie, ako iné balzamy na nechty. mohol by byť aj lacnejší

  • konzistencia
  • prírodný produkt
  • vláčna pokožka okolo nechtov
  • vyššia cena
  • občas mi vadí v§ňa


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 24.8.2013 22:31:46

Tento balzám na nehtové lůžko a celkově na nehty mi příjde skvělý.Opravdu zabírá kůžičku zjemní a vyživý,ted mi to při manikůře příjde uplnou nezbytností a neobešla bych se bez něj.Pomůže aby byli nehty zdravější a po odstranění mích gelových nehtů mi pomohl nehty vrátit zase do normálního stavu aby nebyli tak poškozené.Za mě ano!

  • vyživý a zjemní
  • hezká vůně
  • nic


věk
25-34

nehty
slabé

Na tento balzám jsem si brousila zuby už hodně dlouho ale odrazila mě zprvu jeho vysoká cena. Nakonec jsem ale neodolala a balzám jsem si koupila. Neprohloupila jsem. Krásně hydratuje okolí nehtového lůžka, udržuje ruce pěstěné a vydrží hroooozně dlouho, skoro neubývá. Až dojde, s největší pravděpodobností koupím znovu. Doporučuji :-)

  • hydratuje okolí nehtového lůžka
  • udržuje ruce pěstěné
  • balení vydrží dlouho
  • vyšší cena


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 12.2.2013 11:56:23

Balzám má přírodní složení bez chemie, tomu také odpovídá vůně, která nemusí vyhovovat každému. V první chvíli se balzám zdá patlavý, ale díky přírodním olejům se rychle vsákne a i prsty, kterými se nanáší, jsou po chvilce hebké, nezanechává mastný nebo upatlaný film. Balzám vyživí hlavně kůžičky okolo nehtů - na těch jsem si vyditelné změny všimla docela brzy (nedělají se tolik záděry, kůžička je hladká a vyživená, takže žádná suchá bílá místa). Účinek na nehty mi nepřijde tak zásadní jako u kůžičky, nicméně po delším používaní (několikrát denně) mi přišlo, že se nehty méně třepí a méně šupinkují.

  • balení vydrží opravdu dlouho
  • vyživí kůžičku okolo nehtu
  • méně záděr
  • při dlouhodobém používání se nehty méně třepí
  • způsob nanášení


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 31.12.2012 19:34:07

Perfektní balzám na ošetření kůžičky kolem nehtů ovšem na samotné nehty tento balzám vliv nemá (alespoň tedy u mě). Další mínus je pro mě vcelku zdlouhavé nanášení balzámu prsty a s těmi pomazanými pak musím počkat, než se vstřebá jinak by bylo pomazané i všechno kolem mě :) ovšem s tím se musí počítat. Jinak mi ale vyhovuje jeho vůně a jak už jsem psala, na ošetření kůžičky je vážně perfektní.

  • pro mě vůně
  • perfektně ošetří kůžičku
  • cena
  • nemá vliv na nehty
  • nanáší se prsty


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.8.2012 10:43:05

Tenhle balzámek od Saloosu mám moc ráda. Moje kůžička okolo nehtů nevypadá moc dobře, ale s tímto balzámem vypadá o mnoho lépe, je vyživená a krásně zvláčněná. Aplikace prstem mi vůbec nevadí a ani se specificou vůní nemám problém. Používám ho doma i v práci, balení je praktické.

  • Vyživuje a zvláčňuje nehtovou kůžičku
  • Praktické balení
  • Někomu může vadit vůně
  • Pro někoho nepraktická aplikace
  • Vyšší cena


Další recenze od 7.6.2012 19:03:04

Bambucké máslo obohacené o rostlinné silice a oleje. V krabičce je tuhý, na rukách velice rychle a příjemně taje. Ošetřuje kůžičky okolo nehtů a zabraňuje záděrám. Vůně je mi osobně velmi příjemná. Používám už léta na ruce i na nohy. Vyživí a zjemní kůžičku, přírodní nehty jsou pak krásně lesklé a pevné.

  • složení - přírodní kosmetika
  • cena
  • jemná kůžička
  • promaštění a hydratace
  • nic


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 11.5.2012 22:31:45

Jak už bylo řečeno, balzám je tuhý, ale po nanesení olejovatí - ruce jsou mastné a je tedy značně nepraktický na používání během dne (např. v práci), proto jej používám na noc a nebo jen v případě nejvyšší nouze. Ve vůni cítím lehce citrusy a po nanesení prsty realtivně dlouho voní, takže ji hodnotím kladně. Změkčujě kůžičku kolem nehtů a zanechává ji jemnou, ne nijak razantně, ale rozdíl stavu okolí mých nehtů předtím a potom je rozhodně vidět. Pomáhá hojit záděrky kolem nehtů. Podobně mi na kůžičku fungoval zázračný kelímek od Oriflame. Uvítala bych nižší cenu.

  • hojivé účinky
  • krásná vůně
  • změkčuje kůžičku
  • promašťuje nehty
  • nehty jsou moc mastné
  • cena
  • nepraktické nanášení


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 6.4.2012 21:45:32

Jedna z mých nehtových stálic. Balení vydrží opravdu dlouho. Nehtovou kůžičku dokonale zvláční, manikůra je hned snažší, rychlejší, kůžička po vsáknutí působí zdravě a upraveně, nicméně efekt není dlouhodobý, krém na ruce je v průběhu dne naprostou nutností. Není vhodný pro ty, kteří jej chtějí použít např. ve škole, v práci, v metru, je hodně mastný, dlouho se vsakuje a je třeba s tím počítat, na domácí použití - do rukavic, při manikůře, však nepostradatelný. Při dlouhodobém použití dokonale ruce zbaví tvorby záděr.

  • zbavuje záděr a eliminuje jejich tvorbu
  • zjemňuje a zvláčňuje kůžičku
  • okolí nehtů vyživí
  • příjemně voní
  • první krok k dokonale upraveným nehtům
  • žádné


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 14:40:56

Od té doby co ho používám, tak netrpím vůbec na záděrky a to se mi tvořily dost často a byly dost bolestivé a hojily se dlouho. Je celkem mastný, takže ho používám jen v práci, kde si max. opatlám klávesnici. Balení vydrží opravdu dlouho.

  • hojí a předchází záděrkám
  • je mastný


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 28.3.2012 20:37:24

Balení je fajn, někomu by mohlo vydit že se musí prsty, ale mně ne, je dost mastný, takže já si ho dávám jen na noc a to krásně kůžičku zvláční ALE během dne se kůžička zase vysuší, a to i při každodenním používání. Čekala jsem víc, ale je to fajn balzám který si klidně koupím znovu, jen bohužel efekt není moc dlouhodobý.

  • krásně kůžičku zvláční
  • zvláčnění netrvá nijak dlouho


věk
35-44

nehty
slabé

Další recenze od 28.3.2012 18:47:35

Mám už druhé balení, ale jen proto, že mi vyhovuje co se týče péče o kůžičku nehtů. Doufala jsem, že mi pomůže zlepšit kvalitu nehtů, ale v tom mě zklamal. Používám ho přes den, hlavně v práci. Stačí chvilka a mám promazané všechny nehty a rozhodně to nevadí nějaké další práci, stačí ho malinko na každý nehet

  • příjemná vůně
  • zvláční kůžičku
  • nemá vliv na zlepšení kvality nehtů


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 28.3.2012 18:36:07

Na tenhle balzám nedám dopustit! Přes noc dokáže zregenerovat zničenou a popraskanou kužičku kolem nehtů a celkem posílí i nehty samotné, takže se mi pak tolik nelámou a rychleji rostou. Jediné, co mi torchu vadí, je vůně. Voní dost výrazně po citronu a dýni a to já zrovna nemusím :)

  • posiluje, vyživuje
  • hydratuje kuži okolo nehtů
  • vůně


Celkem dobrá péče. Kůžičku zvláční, ochrání. Mě teda voní spíš trošku po citronech. Konzistence tuhá, po tření olej. Jediné co se mi nelíbí je způsob nanášení prstem. Obsah se po nějaké době znečistí.

  • Vůně
  • Vyživuje
  • Zvláčňuje
  • Nanášení prstem


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 14.3.2012 16:03:09

Upřímně jsem od něj po těch přečtených chválách čekala víc. Hydratuje docela dobře, ale větší vrstva krému na ruce by zvládla totéž, balení v kelímku mi nepřijde moc praktické, silná jakoby citronová umělá vůně je mi hodně nepříjemná, používám ho jen na noc - pro použití přes den se podle mě vůbec nehodí, ruce zůstanou dlouho umaštěné.

  • při delším používání vypadají nehty zdravěji
  • hydratace trvá jen krátce
  • silná ,,vůně''
  • nepraktické balení
  • použitelný jen na noc


Další recenze od 14.3.2012 10:42:26

Balení praktické. Vůně je trochu do mentolu, což mě překvapilo, čekala jsme dle složení spíš bylinkovou vůni ("potravinovou", přeci jenom je tam dýňový olej).Má tuhou konzistenci, ale jakmile jej začnete nanášet, ihned zolejovatí. Vyživuje a okamžitě regenruje suchou a poškozenou kůžičku kolem nehtů. Asi bych pro rychlé použití "za běhu" volila spíš nějaký olej/balzám na nehty v tužce, kdy je zaručena čistější aplikaci i manipulace.

  • hezky voní
  • kůžička je ihned ošetřená
  • dlouho vydrží na kůži v okolí nehtu
  • pouze přírodní produkt
  • poněkud dražší cena
  • roztírání prstem


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Rimmel Nail Whitener

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené