Schwarzkopf Color Mask recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Schwarzkopf Color Mask
Barvy na vlasy Schwarzkopf Color Mask - obrázek 1
Barvy na vlasy Schwarzkopf Color Mask - obrázek 2
Barvy na vlasy Schwarzkopf Color Mask - obrázek 3
Schwarzkopf (15)
2.5 z 5 5 2.5 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
22%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
44%

Koupilo by znovu
46 %

Recenze produktu
Schwarzkopf Color Mask

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 19.3.2016 19:12:15

Těch negativních recenzí je tu opravdu nějak moc takže taky teda nevím zde jsem chytla jinou barvu, ale já jsem s ní velice spokojená. Už 8 let si barvím vlasy..nejdřív melíry pak hnědá, pak černá..tu jsem měla 5 let..Takže mě po těch letech omrzela a chtěla jsem zpět svoji původní. Popelavá blond. Odbarvování bylo pro mé vlasy drastické a opravdu hodně se poškodily. Nějaký čas jsem zůstala u zrzavé a trošku regenerovala vlasy. Pak jsem postupně pomocí melírů vlasy zesvětlovala. Nakonec jsem měla na hlavě něco mezi žlutou, blond a zrzavou..léto mi vlasy docela zesvětlilo a já se rozhodovala jakou barvu koupím..Vyzkoušela jsem snad všechny možné blond barvy..buď byl výsledek strašný= žlutá barva, nebo mi to nechytlo vůbec a nebo chytlo až příliš a neuvěřitelně se poškodili vlasy. Koupila jsem si v tetě nakonec color mask 1010 protože jsem ji chtěla vyzkoušet už dlouho ale byla dražší. Po aplikaci mě sice chvíli neuvěřitelně štípala pokožka hlavy ale výsledek byl skvělý. Vlasy měly pořád stejnou kvalitu a určitě je šetrnější než spousta jiných drogerkových barev a měli krásnou přírodní barvu. Veliká spokojenost..Koupila jsem si už třetí balení a dokud budu blond tahla barva pro mě zůstane číslem 1 .

  • barva
  • cena
  • chvíli štípe na pokožce hlavy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 23.10.2015 14:16:31

Ako čítam recenzie,tak neviem,či ja som vzala nejakú inú farbu,alebo čo sa stalo,ale ja som spokojná :) Mám odtieň 368-Tmavý gaštan(kaštan),ktorý je na porovnanie s mnohými tmavo hnedými,čokoládovo hnedými farbami na vlasy.Už roky si farbím tmavo hnedou alebo čokoládovo hnedou,aj keď som prirodzená brunetka,takže základ mám už tmavý.Farba sa dobre aplikuje,nesteká,môže jemne dráždiť,to áno.Chytila mi jeden-dva odtiene tmavšie,ale to mi robia všetky farby,cca dve umytia a je to farba akú som chcela.Pekná sýta farba.Farbím sa cca raz za 2-3 mesiace,skorej nepotrebujem a u tejto to bolo rovnako,takže vymývanie ako u každej inej farby.Námietku mám,že môže troška vysušiť vlasy.Záverečná kúra super.Neviem,či sa k nej ešte vrátim,Loreál Creme gloss alebo Kallos mi vyhovuje o niečo viac.

  • farba akú som chcela
  • sýta farba
  • záverečná kúra
  • môže jemne dráždiť
  • troška vysušuje


Další recenze od 14.9.2014 13:44:12

Už dlouho se barvím na černo,měla sem hodně barev jak profesionální tak i drogérkový,ale musím říct že tohle je snad nejhorší drogérková barva co jsem měla!,barva strašně zapáchá to bych ještě snesla,ale už vůbec sem nesnesla to žemi chytla flekatě, měla sem zničení vlasy,tuhle barvu bych přirovnala k obyčejný barvě z Maxi Hitu Color Visage,přesně takový zážitek sem měla i s touhle barvou která stála 39 korun,takže cena 129-150 vůbec neodpovídá tuhle barvu už nikdy!,a nedoporučuji!.

  • vše


Další recenze od 22.8.2014 08:07:40

U mě hodně velká nespokojenost - místo středně hnědé barvy (500), která je prezentovaná na obale, mi to vyčarovalo černé vlasy. Jsem z toho vzteklá s doživotní averzí vůči celému Schwarzkopfu. Ani hezké balení, snadná aplikace a vcelku dobrá kvalita vlasů po nabarvení mi už moje hnědé nevrátí! Kromě toho mě během aplikace a také chvíli po ní velmi štípaly oči - nedělala bych z toho vědu, ale je fakt, že nic takového jsem u barvení nikdy nezažila, a že už jsem těch barev vyzkoušela hodně.

  • žádné
  • 500 středně hnědá na obale = černá !
  • Podezřelé štípání očí


Další recenze od 17.4.2014 20:58:16

Nejhorší barva na vlasy, kterou jsem si kdy pořídila. Pro mě naprosto vyhozené peníze. Při aplikaci mi štiplavý zápach málem vypálil oči, pokožku hlavy podráždila barva taky dost dráždila. Produkt zachraňuje možná tak balzám, který moc příjemně voní :) Odstín 368 mi chytl hodně do zrzava, každopádně určitě nedoporučuji.

  • voňavý balzám
  • velice štípe do očí
  • dráždí pokožku hlavy
  • hrozně smrdí


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 15.7.2013 07:19:11

Koupila jsem odstín 560 sytý nugát. Barva je krásně krémová, hezky se rozčesávala do délek. Mám vlasy do půli zad a stačilo mi jen jedno balení. Je rychlá a dobře chytá. Je pravda že mě při aplikaci dost štípaly oči až mi tekly slzy! Vlasy se musí po aplikaci hodně ošetřit, protože jsou jinak dost suché a cuchají se. Mám ji už podruhé a koupila bych znovu, vyhovuje mi aplikace a krásné odstíny. Už mám v zásobě 657, tu dám po létě až tmavá trochu vybledne.

  • krémová konzistence
  • rychle a dobře chytá
  • vysušuje vlasy
  • hodně štípe do očí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 13.7.2013 13:02:19

Byla jsem mile překvapena. Mám vlasy po lopatky a spotřebovala jsem 2 balení. Vybrala jsem odstíny 700 a 600. Což jsou středně hnědé odstíny. Aplikace dobrá, nepřišlo mi, že o proti klasické barvě by byla aplikace snazší. Každopádně jsem spokojena, docílila jsem středně hnědé studené barvy(přesně takové, jaká je na obrázcích), která mi překryla mé žluto-hnědo-zrz vlasy. Pravda je, že po umytí šamponem bylo zapotřebí použít obě 2 závěrečné péče, jelikož vlasy byly opravdu hodně zacuchané.

  • odstíny
  • dobrá aplikace
  • barva odpovídá obalu
  • cena


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 12.7.2013 23:21:49

Za mě zatím jedna z nejlepších barev na vlasy :) Zkusila jsem nejsvětlejší odstín 1010. Chytá krásně. Barva stejná jako na obalu - krásná popelavá blond bez žlutého nádechu.. Aplikace je je jednoduchá, barva při nanášení nesmrděla, na hlavě neštípala, v očích nepálila. :) Za mě spokojenost, příště určitě kupuji znova. :)

  • barva jako na obalu
  • lesklé vlasy
  • jednoduchá aplikace
  • na vlasech vydrží dlouho
  • žádné



Další recenze od 12.7.2013 22:03:09

Nejhorší barva kterou jsem kdy měl opravdu že jo.Strašně smrděla že mi z toho i páleli oči dobrý přežil jsem to sestra mi to nanesla na vlasy hned mě to začalo štípat tak sme to po 20 minutách spláchli a po spláchnutí výsledek hruza myslel sem že asi umřu totálně zničení vlasy rozlítaný ani ta závěrečná péče nepomohla! a + k tomu sem měl oranžovou hlavu měl sem odstín 1000 opravdu hruza vlasy do ted se s toho vzpamatovávají že sem ji vubec kupoval! takhle mi nezničila vlasy ani syoska naopak tohle to opravdu hruza!

  • nic
  • zničila mi strašně vlasy
  • smrad
  • pálela
  • vlasy mi chytli oranžový
  • cena
  • nanášený
  • přiložená maska vubec nepomohla
  • prostě uplně všechno


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 4 recenze

Hůře hodnocené

Palette Salon Colors

2.3 32% 4 recenze

Venita Henna Color

1.8 20% 5 recenzí