Sensodyne Pronamel zubní pasta recenze a zkušenosti

Chrup Sensodyne Pronamel zubní pasta
Chrup Sensodyne Pronamel zubní pasta  - obrázek 1
Chrup Sensodyne Pronamel zubní pasta  - obrázek 2
5 4.5 14
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Sensodyne

Recenze produktu
Sensodyne Pronamel zubní pasta

věk
25-34

Další recenze od 25.7.2012 16:57:42

Posiluje sklovinu, takže doporučuji používat jí po chemickém i laserovém bělení. Já ji nasadila ihned po bělení pásky Crest a mám pocit, že citlivé zuby byly během dne pryč :-) nyní ji střídám s bělící na udržení barvy. Je docela osvěžující (vadí mi mdlé pasty) a nedráždí dásně, které byly po bělení také velice citlivé.

  • nedráždí dásně a citlivé zuby
  • chut
  • posiluje sklovinu
  • cena
  • nemá


věk
25-34

Moje nejoblíbenější zubní pasta a zároveň stálice v mojí koupelně. Má příjemnou chuť, jemně čistí zuby a posiluje sklovinu. Hodí se perfektně taky pro citlivé nebo krvácející dásně. Uvítala bych větší balení, protože při čištění zubů 3x denně je hned pryč.

  • chuť
  • jemně čistí
  • malé balení


věk
25-34

Také ji používám při bělení Crest bělících páskách.I když jsou zuby velice citlivé, po prvním používání je rozdíl znát.Nevím jakým způsobem je toho dosaženo, ale každopádně to funguje.Pochybuji že by se skolvina přirozeně obnovovala.Nevýhodou je výšši cena

  • funguje u citlivých zubů
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 22.9.2012 00:00:18

Citlivé zuby sice nemám a běžně kupuji obyčejné laciné pasty, ale tuhle si jednou za čas pořídím hlavně kvůli její chuti. Poprvé jsem ji vyzkoušela vlastně náhodou a hned mi "zachutnala" a zaujala mě. Její chuť je jiná oproti všem obyčejným pastám, cítím v ní i lehce snad ovocný nádech... Přitom je dostatečně osvěžující. Dokonce mi příjemně voní :-) A i když citlivé zuby nemám, posílení zubní skloviny snad nemůže být na škodu nikomu. Akorát by jí za tu cenu mohlo být aspoň větší balení.

  • moc příjemná chuť
  • zanechá svěží pocit
  • posiluje zubní sklovinu
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2012 17:51:16

Patří rozhodně k těm lepším zubním pastám. Má posilovat zubní sklovinu, bohužel mně na její posílení nepomáhá žádný produkt, ale co se týče citlivosti, tak se skvělá, protože ji také nasazuji po bělení jako prevenci a nemám nic proti. Také bych ale uvítala větší balení. Obal se mi líbí, je mi hodně sympatické víčko. Akorát bych uvítala i trochu svěžejší příchuť.

  • skvělá pro citlivé zuby a ideální po bělení zubů
  • svěžejší příchuť by to chtělo
  • větší balení


věk
35-44

Tahle pasta je taková jemná konzistencí, moc nepění a má jemnou jakoby lékořicovou chuť. Na jazyku nepálí, což oceňují nejvíc. Mám po ní pocit dobře vyčištěných zubů. Také je fajn, že nemá žádnou takovou dlouho přetrvávající a silnou mentolovou chuť, takže pak nekazí případně chuť jídla.

  • dobrá chuť
  • nekazí chuť jídla
  • dle mé zkušenosti horší dostupnost v drogeriích


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2012 18:09:37

Pasta není špatná, ale v porovnání např. s Elmexem je nic moc. Je hodně jemná a má takovou mdlejší příchuť, takže moc neosvěží. Také by mohla více pěnit. Hodně ubývá, brzy se vypotřebuje. Na citlivé zuby je ale ok, i když ten Elmex mi příjde lepší. Obal je ok. Znovu už si jí nekoupím.

  • pro citlivé zuby
  • mdlá chuť - neosvěží
  • moc nepění
  • rychle ubývá


věk
25-34

Další recenze od 14.2.2013 12:30:16

Mě tato pasta zklamala. Má velmi zvláštní chuť, která mi vůbec nepřipadá svěží. Chuť pasty mi vadí tolik, že ji ani nedopoužívám. Jinak je ale fajn. Je vhodná i na velmi citlivé zuby. Nedráždí, neštípe. Jestli posiluje zubní sklovinu asi nepoznám, ale moc bych tomu nevěřila.

  • vhodná na citlivé zuby
  • chuť
  • neosvěží


Další recenze od 15.6.2013 15:31:24

Zubař mi poradil, abych si ji natírala večer před spaním na zuby. Po kompletním vyčištění, když už vím, že nebudu ani nic pít. Prý se mísí se slinami, uvolňuje minerály a posiluje sklovinu. Mile mě překvapilo, že bělící varianta neobsahuje abraziva, ale jen titanovou bělobu. Vůbec Sensodynky jsou prý pasty s nejmenší abrazivitou.

  • dobrá chuť
  • neštípe
  • špatná dostupnost


věk
25-34

Moja najpoužívanejšia pasta na zuby. Posilňuje sklovinu, chráni ju. Moje zuby sú citlivé a neznesú hoc akú pastu . Veľké plus je, že v ústach cítim dlhodobo svieži pocit . Škoda , že je trošku drahšia ale podľa mňa sa oplatí investovať a keď býva akcia vždy kúpim aj 3 - 4 . Odporúčam vyskúšať. Ešte ma veľmi prekvapilo, že klasická Sensodyne má pri prvých použitiach nepríjemnú pachuť ale táto vôbec.

  • Dlhodobo svieži dych
  • posilňuje zubnú sklovinu
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 12.9.2013 01:31:12

Tato pasta je určená pro citlivé zuby a poškozenou sklovinu. Je velice jemná, na mě až moc. Když si čistím zuby, potřebuji opravdu svěží chuť, což u téhle pasty tak nějak postrádám. Jinak opravdu zmírňuje citlivost zubů a dásní a předchází jejich krvácení. Jestli posiluje zubní sklovinu nemůžu posoudit, protože jsem si žádných změn nevšimla. Mám jiné favority, ale koupila bych ji znovu.

  • vhodná pro citlivé zuby
  • zabraňuje krvácení dásní
  • cena
  • chybí svěží chuť
  • dostupnost
  • malé balení


věk
15-24

Další recenze od 20.9.2013 13:27:18

Perfektní pasta, kterou si kupuji pořád dokola, už mám několikátou tubu a další v zásobě. Mám už od sundání rovnátek citlivější oslabené zuby a na ty je skvělá. Mně osobně přijde svěží hodně, oproti třeba pastám Elmex. Mám po ní takový čistý svěží pocit v ústech. Alespoň u mě opravdu snižuje citlivost zubů a věřím, že sklovinu chrání. Malé balení mi nevadí, je sice pravda, že se rychle vypotřebuje, ale cena není nijak vysoká a je často někde v akci. Nepřijde mi, že by málo pěnila. Líbí se mi, že není agresivní, většina past mě v ústech šíleně pálí, tahle vůbec. Perfektní, doporučuji.

  • chrání zubní sklovinu
  • nízkoabrazivní
  • nepálí v ústech ani na jazyku
  • svěží mentolová chuť
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 14.5.2014 16:37:30

muj problem jsou citlive zuby a ustupujici citlive dasně ..a po letech zkoušeni je to jedina pasta která mě opravdu pomaha....ostatní pasty( i ty drahe) mě spiš zuby a dasně irritovali-Bez ní bych byla ztracena :) akorát je zvlaštni,že ostatní pasty od značky sensodyne která je na citlivost zubu zaměřena-mě žadne tolk nepomahaji

  • pomaha
  • žadne


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2017 14:14:45

Dlho som používala Sensodyne Total Care, ale po tom, čo sa mi objavila jemná prasklina na prednom zube, ktorá nemusí spôsobovať problémy, mi zubárka odporúčila podporiť remineralizáciu zubov.Odporúčila prípravky od Sensodyne.Používala som Repair&Protect, ale naposledy ju u nás v obchode nemali, tak som si vzala Pronamel.Nakoniec aj zubárka povedala, že ona osobne tiež používa Pronamel a že je to skvelá rada.Stála ma okolo 2,30€.Ma sviežu chuť, menej mentolovú, čo ja oceňujem, mentol nemusím.Používam ju len ráno, mám nočnú pastu.Zuby ma po nej nebolia.Nevrátila sa citlivosť na chladné alebo teplé.Pripadajú mi aj odolnejšie.Menej bolia na akýkoľvek podnet.Má naozaj nízku abrazivitu( okolo 30), čo na citlivé zuby je skvelé.Obsahuje menej fluoridov, okolo 1150ppm (Repair&Protect má 1450ppm).Skvelá pasta na citlivé zuby

  • znižuje citlivosť zubov
  • nízka abrazivita
  • nevhodný pre ľudí ktorí nemajú radi alebo nemôžu fluorid


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené