Sephora Vyhlazující podkladová báze recenze a zkušenosti

Podkladová báze Sephora Vyhlazující podkladová báze
Podkladová báze Sephora Vyhlazující podkladová báze - obrázek 1
Podkladová báze Sephora Vyhlazující podkladová báze - obrázek 2
Podkladová báze Sephora Vyhlazující podkladová báze - obrázek 3
5 3.7 15
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 399 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Sephora

Recenze produktu
Sephora Vyhlazující podkladová báze

věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.4.2012 16:45:21

Silikonová podkladová báze, která pleť opravdu hezky vyrovná a sjednotí. Nanáší se příjemně, i když první použití bylo nezvyk (nemám zkušenosti s jinými bázemi), na dotyk je pleť hodně hladká. S použitím báze mám pleť matnou, vrásky nejsou tolik vidět. Měla jsem ji ale velmi rychle spotřebovanou a to jsem ji nepoužívala denně a ke konci jen na "téčko" - tedy tváře, nos, bradu a čelo - ale ne až k vlasům.

  • dobře vyrovnává pleť
  • malé balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2012 14:45:05

Báze je průhledná, bez parfemace a konzistence je gelová/tekutá. Pleť krásně vyhladí, zanechá ji jemnou a hladkou, nicméně větší nedokonalosti jako například zčervenání, pupínky apod. zakrýt nepomůže. Makeup o trochu déle vydrží a lépe se roztírá. Když na ni sáhnu, je cítit šíleně silikonově, ale moje pleť pod ní dýchá bez problému a pupínky se mi po ní nedělají.

  • makeup se lépe roztírá a déle vydrží
  • vyhladí
  • přesilikonované složení
  • barevně sjednotit nepomůže


Další recenze od 12.5.2012 12:30:35

Patrně můj úplně nejoblíbenější produkt od Sephory, pleť je dokonale sametová, na dotek úžasně hebká, skvěle připravená k nanesení make-upu, který po ní lépe splyne s pletí, ideální konzistence. Sice pleť barevně nesjednotí a nic moc nezakryje, ale to jsem si od ní ani neslibovala.

  • hebká a sametová pleť
  • make-up se lépe nanáší
  • malé balení
  • příliš silikonů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Dobrá podkladová báze, dá se koupit nejen v průhledné variantě ale i rozjasňující "dorůžova" a pak "dozlata". Doma mám průhlednou i růžovou. Dobře se na ní nanáší makeup, i když máte pocit silikonové vrstvy na obličeji. Pleť mi ale nezanáší a netvoří na pleti žádné neplechy.

  • Funkčnost
  • Pocit silikonové vrstvy při nanášení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 19:09:06

Já jsem bohužel na silikony náchylná, způsobují mi akné, tuhle jsem měla jen ve vzorečcích a vyplemcla je, ještě než jsme tento fakt zjistila. Plet se vyhladí, což je příjemné, ale efekt není nijak dlouhodobý a bohužel po jediném použití už jsem pozorovala zhoršení pleti. Naopak mojí mamce, která má hroší kůži, silikony vyhovují a té jsem dokonce koupila plné balení. Takže za mě 1 a za ní plný počet :-)

  • vyhladí plet
  • balení s pumpičkou
  • silikony ucpávají póry
  • malé balení


Další recenze od 18.12.2012 13:56:47

Dostala jsem v parfumerii Sephora vzoreček a jsem nadšená, asi si ji půjdu koupit. Mám po ní neuvěřitelně hladkou a sjednocenou pleť a to i po následném odlíčení make-upu. Doteď jsem o bázích neuvažovala,ale očividně to má hodně co do sebe. zahladí nerovnosti a udělá krásnou pleť

  • nádherně hladká pleť
  • zatím nevím o ničem


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.12.2012 17:49:54

Já nevím, mně prostě nesedla zatím žádná báze. Takhle je o něco lepší než ostatní, co jsem vyzkoušela, ale stejně to není žádná hitparáda. Hezky se nanáší, stačí jí maličko, pleť vyhladí a make-up se pak hezky roztírá, ale nemůžu se zbavit pocitu, že na té pleti něco mám. Výdrž make-upu neprodlouží. Tak jí dopoužívám a znovu už nekoupím.

  • snadná aplikace
  • vyhladí pleť
  • make-up se pak hezky roztírá
  • pocit, že na pleti něco mám
  • neprodlouží výdrž make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.1.2013 13:49:45

Klasická báze pod make-up, která neurazí ani nenadchne. Srovnala bych jí s obyčejnými produkty z drogerie. Sice mám po ní hebčí pleť ale to je asi tak všechno. Celkem rychle se vypotřebuje. Mrzí mne, že nematuje, což by moje pleť celkem uvítala. Doufám, že najdu lepší bázi.

  • hladká pleť
  • rychle se spotřebuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2013 17:55:42

Báze Sephora je neparfemovaná, průhledná a bez třpytek. Obal je pevný a dávkovačem se dá pumpnout přesné množství které využiji. Tuto bázi používám velice ráda, protože přesně plní to co má a v poměru k ceně je to opravdu poklad. Navíc se dá v Sephoře sehnat při různých akcích levněji.

  • vyhlazuje
  • nenalezeny


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.10.2013 13:04:44

Tato báze mi přijde naprosto totožná s bází pod make-up od Dermacolu a to jak konzistencí, tak účinky. Silikonová báze vyhladí pleť a ihned po nanesení je pleť na dotek nádherně hebká a sametová, ale jak se nalíčím, nevidím už naprosto žádný rozdíl. A to ani ve výdrži. Pro mě tedy dost zbytečnost, občas ji pro pocit použiji, ale znovu bych určitě nekoupila.

  • vyhladí pleť
  • vyšší cena
  • neprodlouží výdrž líčení
  • pro mne zbytečnost


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Podle mě nejlepší podkladová báze pod make-up. Výborně se roztírá, vyhladí každou vrásku. Je bez parfemace, báze je gelová a průhledná. Na dotek spíše silikonová, i přesto pleť nezatěžuje. Make-up vydrží o pár hodin na obličeji déle. Zakryje menší skrvnky a pupínky. Pleť je poté ihned matná. Velmi rychle jsem lahvičku spotřebovala. Hezky se mi s ní pracuje a vyhovuje mi.

  • nezatěžuje pleť
  • dělá svoji práci
  • malé balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.2.2015 08:48:43

Podkladovou bázi jsem dostala jako vzoreček k nákupu. Jeho textura i nanášení na pleť mi vyhovovalo. Je téměř bez parfemace. Výdrž make upu dobrá, kromě T zóny, kde se to dá předpokládat. Celkově jsem byla s produktem spokojená, ale je tu jedno velké ALE. Stejné vlastnosti má i báze od Dermacolu a to je o půlku levnějsí než báze od Sephory. Takže za mě 4 body z 5 a to jen díky Dermacolu.

  • textura
  • výdrž
  • nestahuje pleť ani neucpává póry
  • báze od Dermacolu je o půlku levnější a má stejné vlastnosti a účinky


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Silikony na dotyk pleť vyhladí, ale se sušší pleti se sklonem k šupinkám si báze neporadí, make-up se lehce roztírá ihned po nanesení báze, po chvilce už se roztírá špatně, ale stejně zanechává mapy a fleky a na pleti se objeví šupinky. Vadí mi pocit voskové vrstvy, které silikony na pleti vytvoří, pleť tak nemůže dýchat a zhorší se její stav. Produktu je málo a dlouho nevydrží.

  • make-up se lehce roztírá
  • vytvoří neprodyšnou vrstvu
  • neprodlouží výdrž make-upu


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Klasická silikonovka, patřící k těm lepším, protože je ultrajemná, stačí jí malinko, nezanese obličej tolik, jako konkurenční věci , má pumpičku, takže se hygienicky dávkuje, a stačí jí vážně malinko. Mám ji ráda, občas použiju. Mám 1 balení a další kupovat nebudu, tohle mám min. na 4 roky. Ale jinak o dost lepší než třeba benefit. To každopádně.

  • pumpička
  • jemnost
  • pěkně vyhladí
  • silikony ale bez těch to u vyhlazovačů prostě nejde


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Na tuhle bázi jsem narazila náhodou, když jseem v Sephoře kupovala jinou kosmetiku. Pro vyhlazení pleti a podklad pro make-up jsem hedala nějakou bázi. Ocenuji, že je v praktickém balení, pumpička je opravdu skvělá, člověk si vymáčkne tolik, kolik potřebuje bez zbytečného plýtvání produktu. Bohužel je pro mě velkým mínusem složení báze, protože obsahuje silikony, sice je pokožka po použití krásně vyhlazená, ale silikony mi ucpávají pory a nové pupínky jsou na světě.

  • Praktická pumpička
  • Obsahuje silikony


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Benefit POREfessional

3.8 70% 19 recenzí

MUA Matte Foundation

3.7 67% 3 recenze

Hůře hodnocené