Simply You Pharmaceuticals Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím recenze a zkušenosti

Tělové oleje Simply You Pharmaceuticals Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím
Tělové oleje Simply You Pharmaceuticals Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím - obrázek 1
5 4.4 17
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 315 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Simply You Pharmaceuticals

Recenze produktu
Simply You Pharmaceuticals Elasti-Q Exclusive tělový olej proti striím

věk
25-34

Další recenze od 6.1.2014 23:03:05

Měla jsem možnost ho vyzkušet a srovnat s bioilem. Netestovala jsem sama, mamka testovala také ( já testuji na obličeji mamka na těle a obličeji) .protože má blahodárné účinky na pleť v podobě kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin a vitamín E a obě jsme se shodly na tom,že elasti je lepší, bi-oil sice krásně voní a elasti má takovou neutrální vůňi, ale narozdil od bi-oilu neucpává póry,krásně hydratuje a rychleji se vstřebává a nezanechává mastný film. Mamka si strašně pochvaluje,že se jí zmenšily vrásky pod očima :) Takže za nás spokojenost ,pořídíme další :)

  • neucpává póry
  • hydratuje
  • vstřebatelnost
  • kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin a vitamín E
  • nenašla jsem


věk
25-34

3 týdny testování výrobku a mé dojmy? Strie mám z puberty, takže jsem spíš než prevenci chtěla vyzkoušet, jak si poradí se starými. Prevence nových je jen příjemný bonus. Mno, musím říct, že jsem na to šla opravdu poctivě. První den testování nafotila a začala se 2x denně dle instrukcí mazat. Konzistence je pro mne ideální. Ani moc vodnaté, ani příliš olejové. Skvěle se roztírá, rychle vsakuje, což ocením hlavně po ranní sprše, když chvátám a potřebuju se rychle obléct. Vůně je také ucházející a to mému nosu jen tak něco nevoní. Líbí se mi balení, mezi všemi mými pomocníky je to originální tvar a tak se mi snadno hledá. Co je ale nejdůležitější… funguje? Za sebe musím říct, že ANO! Protože oleje stačí opravdu málo, ještě nemám lahvičku vyplácanou, nicméně už teď moje strie vypadají mnohem bledší. Těším se, že se dostanu na dno lahvičky a budu moct udělat srovnávací recenzi před a po u sebe na blogu a doporučit mým čtenářkám něco, co opravdu funguje. Tímto bych chtěla moc poděkovat za možnost olej vyzkoušet.

  • konzistence
  • příjemná vůně
  • rychlé vsakování
  • FUNGUJE! strie jsou bledší
  • stačí málo přípravku na aplikaci
  • snadná aplikace
  • hezký a praktický obal
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

Olejíček jsem dostala na testování. Je mi 20 let a už nějakých pár let mám strie na zadečku a stehnech a to jsem dost hubená. Protonjsem byla ráda, že jsem tento olejíček obdržela k testování. Mazala jsem pravidelně každý večer a někdy i dvakrát denně. Prvních účinků si všiml přítel snad po 14 dnech používání. Ja se schválně nechtěla prohlížet každý den, protože bych potom těžko rozpoznávala rozdíl. Musím říct, že olejíček opravdu pomohl na ty mé staré strie, nejsou tak viditelné a kůže je krásně hebká a jemná. Překvapila mě vůně olejíčku. Je taková zvláštní a nepopsatelná, ale příjemná. Konzistence je taky fajn, krásně se roztírá a vmasírovává do kůže. Množství je také super, určitě mi ještě polovina zbývá a to se příteli jednou podařilo vylít do dlaně víc než by chtěl. Za mě obrovský palec nahoru!!

  • zlepšení stavu starých strií
  • množství
  • vůně
  • konzistence
  • balení
  • žádné


Výrobek jsem dostala k vyzkoušení a jsem s ním spokojena. Používala jsem olej podle návodu, vždy večer na vlhkou pokožku po sprše, ráno jsem si pokožku navlhčila mokrým ručníkem a vždy jsem mněla navlhčené i ruce, takže je pravda, že tímto zpusobem mi vydržel olej doteď (i po 3 týdnech používaní). Olej se dobře vstřebává, krásně hydratuje pokožku, nemastí oblečení, parfemace je příjemná, nevtíravá vůně. Výrobci slibují účinnost v prevenci vzniku strií a příznivé působení na již vzniklé strie, což můžu potvrdit, žádné nové strie se neobjevili a také již vzniklé strie vybledli (nezmizeli - myslím, že to ani nejde). Největši rozdíl jsem pocítila již po pár použití (1.týden), teď už se situace stabilizovala a dál nepociťuji žádné nové zlepšení, pouze se strie nerozšiřují a netvoří se nové. Obal a dizajn celého výrobku je pěkný.

  • opravdu účinný v prevenci vzniku nových strií
  • již vzniklé strie vybledli
  • hydratuje, dobře se roztírá
  • příjemná parfemace
  • nemastí oblečení
  • poměr cena x množství výrobku
  • nejlepší účinnost zpočátku používání, pak olej pomáhá v udržování první výsledků


věk
25-34

Olej jsem dostala k testování, protože jsem si stěžovala na strie na prsou. Jako první jsem si prohlédla složení a rozhodně dávám 1*. Na prvním místě caprylic, zajišťuje regeneraci a hydrataci pokožky. Na dalších místě jsou směsice olejů z šafránu (oprava narušení kožní bariéry), hroznových jader (zadržuje vlhkost,hojí rány, zpomaluje stárnutí), olivový ovocný olej (zabraňuje stárnutí),olej z jader granátového jablka (zlepšuje vzhled vrásek),olej z prvosenky (protizánětlivý,zvláčňující),vitamin E (pokud je smíchán s jinými ingrediencemi podporující uzdravení kůže je schopen vyléčit jizvy, ale musí být v malé koncentraci) a kyselina salicilová (zlepšuje produkci kolagenu, léčí akné, uklidňuje). U složení musím pochválit absenci parabenů, minerálního oleje a silikonů. U málokterých výrobků se vidí tak skvělé složení. Nanášela jsem na vlhkou pokožku 1x denně a vždy trošku promasírovala. I když jsem si původně myslela, že tři týdny na posouzení výrobků nemohou stačit, tak jsem byla mile překvapena, když strie vybledly, kůže se "zatáhla" a je jemná a hydratovaná. Ještě jsou patrné, ale rozhodně méně a věřím, že pravidelným a delším používáním se jich zbavím úplně. Také je možné, že čím mladší pokožka, a také mladší strie, tím lépe bude olej fungovat, toto ale bohužel nemám s kým porovnat. Já jsem s olejíčkem naprosto spokojená, vytkla bych jen velikost balení, a rozhodně si ho po upotřebování tohoto balení koupím.

  • vůně
  • rychlé vstřebávání
  • skvělé složení
  • rychle se vpíjí do pokožky
  • hydratuje a nemastí
  • balení by mohlo být větší


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 11:29:49

Tento produkt jsem dostala zdarma k vyzkoušení díky soutěži zde na omlazení a musím říci, že mě velmi příjemně překvapil. Při prvním použití mi přišlo zvláštní, že je velmi tekutý (více vodový než olejový co se konzistence týče), ihned jsem si však toto složení oblíbila. Díky své konzistenci se totiž velmi dobře roztírá i vstřebává. Nanášela jsem jej na lehce mokrou pokožku, přišlo mi to nejlepší řešení, olej se pak krásně vpil do pokožky a zanechal ji báječně vyživenou. Po 14ti denním každovečerním používání mohu říci, že změny jsou skutečně vidět. Olej jsem zkoušela na staré již vybledlé strie vzniklé během dospívání, nebyly tudíž již odlišné od pokožky barvou, ale měnily strukturu kůže, takže jsem měla "krabatou" kůži na zadku, bocích a pod koleny. Po 14ti dnech pravidelného používání (vím, že ideální je používat olej ráno a večer, ale z časových důvodů jsem jej používala jen večer po sprše) mám znatelně hladší pokožku na zmíněných problematických partiích, již nejsou znát ty dříve na první pohled viditelné rýhy a navíc jako bonus je pokožka po oleji krásně vyživená, úplně září zdravím (a to běžně používám tělová mléka a krémy pro výživu a hydrataci, takže to není tím, že bych své tělo doteď zanedbávala). ;) Vzhledem k velikosti balení i dlouho vydrží (ještě mi zbývá asi polovina). Určitě bych si jej po vyzkoušení koupila znovu, zejména v budoucnu v těhotenství.

  • výživa pokožký
  • konzistence
  • rychlé výsledky
  • žádné


Další recenze od 5.1.2014 09:07:02

Elasti-Q jsem začala používat ke konci těhotenství, kdy mi bříško rostlo nejrychleji a musím říct, že strie se mi neobjevila žádná. Přitom ke striím mám dispozice, z mladších let už na těle strie mám, kdyz jsem rychle přibrala...Takže tento přípravek u mně zafungoval. Strií jsem se bála, protože už tak pružnou pokožku nemám (je mi 35let). Jeden přípravek jsem už vypotřebovala, teď jsem si pořídila další a používám ho hlavně na prsa, protože kojením se mi dost zvětšila a nechci na nich mít případné strie. Na již vzniklých striích jsem ale nezaznamenala žádnou změnu. Možná by to chtělo mazat ještě delší čas a pak by nějaká viditelná změna byla. Takže pokračuji v mazání a uvidíme... Elasti-Q mi příjemně voní a krásně se vstřebává a kůže je po něm dlouho jemná a hladká. Takže já tento olejíček doporučuji, u mně zafungoval a funguje. Mažu poctivě 2x denně a tahle procedura je mi velice příjemná. Jsem ráda, že jsem mohla tento přípravek testovat, protože bez možnosti vyzkoušení bych si ho asi nekoupila, vzhledem k tomu, že na trhu je plno přípravků na strie a člověk neví, kterému věřit a kterému ne. Takhle už mám koupené další balení...

  • Funguje, nemám žádné nové strie
  • Krásně se vstřebává a kůže je po něm jemná a hladká
  • Příjemně voní
  • Vypotřebovala jsem ho docela rychle


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 21:25:59

Když jsem se hlásila na testování, tak jsem byla v 36.tt a šťastná že se mi strie zatím stále vyhýbají. Nyní jsem skoro 39+5 tt, pozítří TP, občas už melu z posledního z poslíčků, ale na mazání bříška, které chrání můj poklad, se vždycky ráda hecnu :-) Hlavně proto, že se mi zatím strije stále ŤUK ŤUK ŤUK výhýbají!! Olejíček vážně musí fungovat, protože v pubertě se mi strije vytvořily ač podle mě neměly důvod :-) a i ty se mi zdají méně vybledlé najednou, nevím čím to, třeba už na ně hledím jinak když budu maminka a mám jiné starosti, tak i kdyby olejíček působil jako placebo efekt, tak to je taky super bonus :-) Mažu se 2x denně na vlhkou pokožku, občas dám víc a mluvím na prďolku, že ho mažu aby byl krásnej, že ho masíruju aby se mu v tom bříšku krásně leželo, že bude voňavej...no magor, ale moc si to užívám a i mi přijde, že proti mě vždycky vystrčí zádíčka jako by si to opravdu užíval se mnou :-) No ale zpět k testování. Vůne jak jsem řekla příjemná, miminkovská, příteli se moc líbí a bříško mi pak oňuchává (no nejen bříško mažu :-) ). Balení by mohlo být litrové klidně, ale i toto standartní vydrží dlouho, protože je to olej a dává se ho méně, čili i já šetřilka, bych v tomto peněz nelitovala. Pokožku mám heboučkou a vláčnou, vždy když si mažu novou vrstvu, tak na dotek cítím, že mi ještě původní trošku zbyla, čili to má opravdu výdrž, ale při tom mi to nemastí a normálne si můžu obléct podprsenku i tričko. Tento olejíček zkrátka doporučuju všema deseti, strije se mi zatím vyhýbají což je účel, jsem voňavá a heboučkà a navíc jsem v kontaktu s malým. Snad to tak půjde dál, mazat se budu i po porodu a věřím, že mi olejíček pomůže vrátit bříško do relativně původního stavu :-)

  • vůně
  • účinnost
  • výdrž
  • poměr cena/výkon
  • pŕíjemná aplikace
  • brala bych větší balení
  • možná jako uzávěr pumpičku nebo rozprašovač


Další recenze od 4.1.2014 15:23:22

13.12.2013 jsem plna očekávání rozbalila balíček s tímto olejem proti striím. Po vyzkoušení všech možných kupovaných přípravků i podomácku vyrobených dle babských rad jsem se nedočkavě vrhla do používání Elasti-Q. A musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapena já, i můj manžel. Během používání se mi žádné nové strie na mém rostoucím bříšku neobjevily a ty, které se mi dříve objevily na bocích a hýždích jsou po 3 týdnech používání Elasti-Q méně viditelné. Pokožka zůstává i po 12 hodinách od nanesení velice hebká a příjemná na dotek. Navíc při doporučeném nanášení je spotřeba skutečně nižší oproti jiným olejům, které jsem vyzkoušela dříve. K tomuto výrobku mám jedinou výhradu - po několika minutách při styku s kůží mizíjeho příjemná vůně a mění se ve zvláštní "čmuch" (pro někoho možná v zápach).

  • balení
  • malá spotřeba při správném používání
  • vliv na již vzniklé strie
  • hebkost pokožky při pravidelném používání
  • rychle se vstřebává
  • po několika minutách při styku s kůží mizí příjemná vůně


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 15:15:26

Tak já jsem taky olej získala zdarma k vyzkoušení a vím, že pokud napíši pozitivní recenzi, tak dostanu další výrobky. Raději ale zvolím pravdu. Každý den jsem poctivě 2x denně nanášela olej mokrýma rukama na mokrou pokožku a masírovala. Staré strie zůstaly naprosto stejné, žádná změna. Tudíž pro mě účinek nulový. Věřím ale, že v těhotenství může pomoci k prevenci vzniku strií, což ovšem nyní nemohu posoudit. Nicméně olej je na těle příjemný, má dobrou konzistenci a hezky jemně voní. Na již vzniklé strie ovšem nepůsobí (možná, když se to chytne v začátku, já mám staré strie z puberty).

  • příjemný na těle
  • hezká jemná vůně
  • konzistence
  • nepomáhá proti již vzniklým striím


Tento olej jsem získala v soutěži. Jsem nyní ve čtvrtém měsíci těhotenství a doteď nemám žádné strie. Budu ráda, když k tomu přispěje i tento olej. Olej má vcelku dobrou konzistenci, není ani příliš vodový ani příliš olejový. Ihned po namazání se rychle vsakuje a po namazání mám pocit, že jsem ho vůbec nepoužila, protože pokožka je na dotek opět suchá. Jinak jsem s olejem spokojená. Dobře se s ním pracuje. Masáže jsou s ním příjemné a snadné. Dokonce se mi líbí i jeho vůně, která je velmi jemná a neobtěžuje. Nadále ho budu používat v kombinaci s Elasti-Q Original tělovým krémem k prevenci strií, který mám doma od začátku těhotenství. :)

  • jemná neobtěžující vůně
  • není mastný
  • o žádných nedostatcích nevím


věk
35-44

Další recenze od 2.1.2014 16:06:23

Od začátku těhotenství jsem používala krém,pak jsem tady v soutěži získala tělový olej. S krémem jsem byla spokojená,ale olej je podle mě ještě lepší. Super aplikace,stačí trošku navlhčit kůži a krásně se rozetře,má velice příjemnou jemnou vůní. Nyní mám už poslední tři týdny do porodu a na bříšku ani jediná strie:-))) a to nejsem ten typ co by na strie netrpěl,mám je jinde,ale ne z těhotenství. Takže za mě určitě skvělá zkušenost,vřele doporučuji jak olej tak i krém.

  • příjemná vůně a aplikace
  • žádné


Výrobek jsem dostala zdarma k vyzkoušení. Předpokládala jsem, že se opět zařadí mezi výrobky, které slibují zázraky a jsou naprosto k ničemu. Přesto.....s Elasti-Q Exclusive tělovým olejem jsem se poctivě 2x denně, vždy po sprše a jemném peelingu, natírala a mohu říci, že je skutečně vidět rozdíl. Během pár dní „staré“ strie opravdu trošku vybledly a stáhly a byly méně vidět… a doposud se mi „nové“ strie neudělaly. Olej pokožku naprosto dobře hydratuje, zanechává ji krásně jemnou a příjemně provoněnou, a přitom není vůbec mastný, takže ihned po namazání se mohu obléci. Začala jsem ho používat i před cvičením. Protože při cvičení je má pokožka velmi namáhaná a nechci, aby se pokožka zbytečně natahovala bez výživy…. a ani během a ani po cvičení nevytváří nepříjemný pocit na pokožce, jako některé krémy proti striím. Další pozitivum výrobku je, že je bez parabenů, konzervačních látek či silikonů. Momentálně nevím o žádných nevýhodách …. snad …. vůči obsahu. Balení by mohlo být větší, alespoň na 150ml. Přesto lahvička výrobku je optimální, velmi dobře se drží a nepatří do kategorie „baňatých“ špatně se držících lahviček, které snadno při manipulaci vyklouznou z ruky. I když.......pokud by to konzistence výrobku dovolila, preferovala bych balení s pumpičkou. Vím, že nic na světě nemá 100% účinnost, takže ji nebude mít ani tento výrobek a předpokládám, že se ještě nějaká strie objeví, ale přesto ho budu i nadále používat. Jsem ráda, že existuje něco, co pomáhá proti striím, které už mám a ne jenom jako prevence před jejich vznikem.

  • vůně je příjemná a velmi jemná
  • roztíratelnost je výborná
  • nanášení oleje je snadné
  • lahvička výrobku je akorát do ruky - lehce se uchopuje a dobře se s ním dávkuje
  • pomáhá i na "staré" strie
  • výborně se vstřebává - nemastí
  • dobře hydratuje
  • vhodné i pro cvičence
  • je bez konzervačních látek a parabenů
  • menší balení - měl by mít alespoň 150ml


Další recenze od 1.1.2014 11:09:39

Mám velmi suchou pokožku a strie se mi objevují na břiše vždycky v zimním období. Olej přišel právě když mi opět vyskákaly rudé praskliny. Při používání 2x denně se mi zdá, že nové strie už se netvoří a staré blednou. Na mě je ale olejíček málo mastný, i po jeho použití mám za chvilku suchou šupinatou kůži. Z toho důvodu bych si olej už nekoupila ale vyzkoušela bych krém, který má hutnější složení. Jinak olej nádherně voní, krásně se roztírá a opravdu má nemastné složení.

  • nádherná vůně
  • snadá příjemná a rychlá aplikace
  • na mě málo mastný, pokožku vzláční jen na chvilku


Další recenze od 22.12.2013 14:22:26

Už jsme dokonce koupily. S testováním mi pomáhala dcera, které začíná pomalu růst bříško. Olej je senzační. Přiměřeně voňavý a hlavně se skvěle roztírá, tudíž člověk aplikací nestráví zbytečně moc času. Jako prevence i jako přípravek na potlačení strií se nám osvědčilo. Je výborné že lze použít také pro miminko.

  • Účinnost
  • snadná aplikace
  • malé balení


věk
35-44

Další recenze od 21.11.2013 17:17:45

Vyzkoušeno, spokojenost, dříve jsem používala jejich klasický krém, ale olejová textura je mi bližší na tělo. Ideální při formování postavy a samozřejmě proti striím. Mám za sebou dvě těhotensví a značka Elasti-Q mi určitě chránila bříško proti striím. Neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky super.

  • dobře se roztírá
  • příjemná vůně
  • hydratuje
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Bi-Oil PurCellin Oil

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené