Skin79 VIP Gold BB Cream recenze a zkušenosti

BB krémy Skin79 VIP Gold BB Cream
BB krémy Skin79 VIP Gold BB Cream - obrázek 1
BB krémy Skin79 VIP Gold BB Cream - obrázek 2
BB krémy Skin79 VIP Gold BB Cream - obrázek 3
5 4.5 18
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 650 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Skin79

Recenze produktu
Skin79 VIP Gold BB Cream

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.9.2015 21:29:50

Můj první BB krém a naprostá spokojenost. Pleť je sjednocená, působí naprosto přirozeným dojmem, krytí je spíš menší, ale tak akorát pro běžnou pleť s občasnými nedokonalostmi. Mé pleti se přizpůsobil naprosto dokonale - a to i v létě, ale kdybych byla jen o trochu opálenější, tak už by mi jeho světlost vadila. Klasický make up už po této zkušenosti asi nikdy nekoupím.

  • sjednotí pleť
  • přirozenost
  • krytí akorát
  • obal
  • špatná dostupnost


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.6.2014 17:02:37

Tak tento BB cream mě bohužel vůbec nezaujal. Oproti fialovému tento není vůbec vhodný pro suchou a problematickou pleť - hrozně moc vysušuje a krytí bohužel není moc dobré. Je poměrně dost hutný, takže aplikace na pleť je horší. Nemluvě o tom, že je hodně světlý a vypadám po nanesení jak smrtka - tak světlou pleť má snad jen málokdo, bohužel nesplyne s vaším tónem pleti, v létě už vůbec není vhodný. Jediné, co můžu pochválit je, že je bez parfemace a přesto vůně je opravdu krásná. Už nekoupím ale.

  • bez parfemace
  • moc hutný
  • horší krytí
  • nevhodný na suchou a problematickou pleť
  • hodně světlý odstín
  • cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2014 03:13:14

Byla jsem nadšená z recenzí a tak si tento BB cream taky pořídila. Možná jsem čekala moc velký zázrak. Balení je úžasné, ale samotnà kvalita mě trochu zklamala. Krém je hutnější konzistence a má našedlou barvu, která se ale po aplikaci prizpůsobí barvě pleti. Co mě ale zklamalo byla hydratace. Mam sušší pleť a pokud se pod něj nenamažu krémem, po čase pne pokožku a v okolí kolem nosu a úst se tvoří šupinky. Takže je určitě potřeba pod něj použít hydratační krém. Co se týče krytí, tak to je hodně mírné, opravdu jako BB cream, ne makeup. Je hodně přirozený, nejde ani poznat, že ho mám. I po celodenním nošení se mi neleskne a není potřeba pudrovat. Celkový dojem: celkem fajn, ale nijak extra mne nenadchl a proto znovu nekoupím.

  • Úžasný obal
  • Přirozený vzhed
  • Rozjasnění
  • Dobrá aplikace
  • Malá hydratace
  • Tvoři se šupinky


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2014 19:44:23

Tento BB cream je o něco lepší než růžový. Odstín mi nesedí, připadám si taková mdlá v něm. Jinak se mi dobře roztíral, nezvýrazňuje šupinky na obličeji. Mám hodně suchou pleť přes zimu a šupinky se mi dělají. Hezky mi pleť promastí, ale po čase mi opět začne vadit na obličeji. Krytí má střední. Moc dlouho nevydrží.

  • hydratuje
  • barva
  • výdrž


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.8.2013 20:28:40

Dlouho jsem toužila vyzkoušet pravý asijský BB krém. Poté co jsem měla možnost vyzkoušet vzorek od Misha a tento od Skin79, bylo jasno. Tento je pro mě dokonalý. Má střední krytí, je vhodný pro mastnější pleť, na obličeji nedělá pocit masky a hlavně ten odstín! Pro mě bleduli bledou s našedlou pletí, je to zázrak! Konečně nemám na obličeji nažloutlou masku. Krém působí našedle jen chvíli, za pár minut se perfektně přizpůsobí odstínu pleti, takže se nemusíte bát, že budete vypadat jako smrtka.

  • odstín je vhodny i pro velmi bledou pleť
  • střední krytí
  • splyne s pletí - nedělá na obličeji masku
  • mastnější pleť bude zřejmě nutné přepudrovat


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.6.2013 15:56:03

Krém má jemnou nedráždivou vůni a narozdíl od jiných BB od Skin79 opravdu šedou barvu. Krému stačí opravdu málo, takže pokud ho nanesete víc, chvíli potrvá, než se rozetře. Navzdory tomu, že tak ze začátku nevypadá, splyne krém s pletí a dá jí takový přirozeně bledý tón. Podlé mého názoru se proto snese nejen na vyloženě světlé pleti. Vyhovují mi krycí schopnosti krému - nepotřebovala jsem už korektor, neb kruhy pod očima, drobnější jizvičky, pupínky či pigmentové skvrny spolehlivě zakryl. Co mě ale vyloženě zklamalo, byla slabá hydratace. Bez hydratačního krému akorát zvýrazňoval šupinky a přišlo mi, jako by snad i vysušoval, ale ani s hydratační krémem to nebyla žádná sláva. Vzhledem k tomu se k tomuto BB už nevrátím.

  • - nevtíravá příjemná vůně
  • - výborné krycí schopnosti
  • - nehydratuje
  • - dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2013 22:49:17

Tento BB cream mi moc vyhovoval, ale pouze v zimě, když jsem byla trochu bledší. Rozhodně nejsem snědá, ale po létě (a to jsem nebyla vyloženě opálená) mi pleť zbytečně zesvětloval, připadala jsem si v něm strašně bledá. Takže jsem ho odložila na zimu, kdy jsem ho pak používala moc ráda. Světlejší sice je, ale pleti se přizpůsobí (ale pokud nejste vyloženě bledé bledulky, tak opravdu může být až moc světlý, já tedy doporučuji vyzkoušet nejdřív vzorek). Moc sympatická je mi jeho hustší krémová konzistence, díky které je na pleti moc příjemný, hydratační. Krásně se roztírá a vypadá maximálně přirozeně, pleť krásně sjednotí a kryje slušně, ale není na pleti vidět, dokonale s ní splyne. Spokojená jsem i s dlouhou výdrží na pleti. Co bych rozhodně změnila, je balení - na první pohled vypadá luxusně a neobvykle, ale je maximálně nepraktické. Stalo se mi, že pumpička přestala fungovat u téměř plného balení, naštěstí se mi podařilo obal rozdělat a protože uvnitř je otvor dostatečně velký, krém jsem dopoužívala prsty. Přesto jsem s ním celkově byla moc spokjojená a na zimu si ho zase ráda pořídím.

  • příjemný na pleti - hydratační
  • krémová konzistence
  • není na pleti vidět
  • přirozený vzhled
  • sjednocení pleti
  • pouze 1 světlý odstín
  • balení - poruchová pumpička


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2013 15:33:24

Má hustou konzistenci s šedým podtónem, dobře kryje, ale přepudrovávám ho. Někdy pod něj mažu ještě krém aby se mi líp roztíral. Vyhovuje mi dávkovač s pumpičkou a zlaté balení vypadá v koupelně dobře :-) Koupen na ebay za super cenu. Oproti bb kremu od garnier se nedá srovnat. Jsem spokojená a určitě koupím další.

  • dobře kryje
  • pro světlou pleť
  • hustá konzistence
  • dávkovač s pumpičkou
  • zatím žádný


Další recenze od 19.3.2013 14:22:45

je to můj první BB cream,ale nicméně jsem si naprosto jista, že u něho zůstanu. Dobře kryje a hydratuje pokožku. Mám smíšenou pleť a i přesto mi sedí. Jediné co mi vadí je to, že je tady v obchodech nedostupný :( Nejsem nějaká bledule ale ani nějak tmavá a sedí mi. Ze začátku je našedlý a pak se přizpůsobí vašemu pigmentu...

  • sjednocení pleti
  • hydratace
  • krytí
  • obal
  • cena
  • nedostupnost v drogeriich


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

BB cream je výborná náhrada make upu pre mňa.. Ja nemám problematickou pleť takže potrebujem len zjednotiť a na to BB je perfektný. Má krásne bledý odtieň , je len jeden ale vies sa pekne prispôsobiť . Nie celej škále ale tým bledším určite. =) .Odporúčam vyskúšať , pretože drogérkové BB sa týmto kórejským nemôžu rovnať. Kto to tvrdí tak nevyskúšal. Vydrží na pleti celý deň, a máte pocit krásnej vyživenej pleti. Horšia je dostupnosť ale viete si ho objednať z internetových stránok.

  • krásny obal
  • dávkovanie v pumpičke
  • konzistencia
  • dostupnosť
  • cena je trošku vyššia


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Pro mě nejlepší BB co jsem kdy měla. Samozřejmě prakticky nekryje, ale to ani neočekávám, je to prostě tónovací krém, nicméně pro moji světlou pleť je v ideální barvě. Dobře se roztírá, vydrží dostatečně dlouho, ale je potřeba ho přepudrovat, protože vytváří spíš "mastnější" vzhled, ostatně jako každý barevný "krém" s touto texturou.

  • ideální odstín
  • rozumná cena
  • dobrá výdrž
  • musí se přepudrovat jinak vypadá pleť docela mastná


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.11.2012 08:25:00

Tento BB cream od Skin79 je opravdu kvalitní, ale musím říct, že o kousek spokojenější jsem s růžovým Hot Pink. Nicméně tento zlatý pleť hezky barevně sjednotí, má krémovou konzistenci a dobře se nanáší. Pleť mi vydrží matná mnohem déle než s tónovacími krémy, ale přesto je potřeba tak jednou během dne přepudrovat. Kryje středně, což mi stačí, potřebuji pleť pouze sjednotit. Má funkci hydratačního krému i ochranný faktor.

  • Sjednocení pleti
  • Snadné nanášení
  • Hydratace
  • UV ochrana
  • Cena


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tímto BB krémem jsem velice spokojená a hodlám do něj investovat znovu. Skvěle se s ním pracuje. Rychle a rovnoměrně se dá rozetřít po obličeji. Přestože mám sušší pleť, stačí mi ho nanést na čistý obličej bez ničeho i v tenké vrstvě a nemám pocit suché a pnoucí pokožky. Přestože mám dost světlou pleť, tak mi celkem vyhovuje i odstín. Pleť vypadajá s tímto BB krémem opravdu téměř dokonale a nejvíc se mi líbí, že pleť je s ním stále matná a v podstatě nemá vůbec během dne snahu působit lesklým dojmem.

  • skvěle hydratuje
  • pleť se neleskne
  • dobrý odstín i pro světlejší pleť
  • perfektně se nanáší
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.9.2012 17:41:37

Mám 40g verzi s pumpičkou a moc se mi líbí, jak pěkně obal vypadá. Ovšem je taky bytelný, takže až budu mít na dně, tak se do něj nedostanu, abych zbytky vyškrábala. Krém má typickou našedlou barvu, která se přizpůsobí. Dobře se roztírá a nemusím pod něj používat žádný krém. Kryje středně, krásně zvládne sjednotit pleť, na větší nedobroty stejně používám korektor. I přesto, že mám smíšenou pleť, tak mi na obličeji nějakých pět hodin vydrží (na obličeji si vůbec nesahám) a i pak to vypadá pěkně, jen prostě nevydrží na mém mastnějším nose. Vždy přes něj dávám pudr, pak mám krásně sametovou pleť. A taky mi moc pěkně voní, cítím tu vůni ještě chvíli po nanesení.

  • konzistence
  • barva sedne každé světlé pleti
  • vůně
  • obal
  • nedostupné v ČR


věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.9.2012 20:41:52

Opravdu kvalitní a příjemný BB cream. Perfektně splyne s pokožkou, přirozeně rozzáří. Krycí je středně. Jediné mínus je pro mne obal, není vidět, kolik ho ještě zbývá. A za další, většinou u krémů s pumpičkou vždy zbyde na dně ještě dost krému a tady u toho obalu bude problém ten zbytek vydolovat. Není nijak parfémovaný. Používám i na oční okolí a neslzí mi oči, což bývá u mne dost problém Ale určitě pořídím znovu.

  • není parfémovaný
  • nádherně splyne a tónuje
  • přirozeně rozzáří
  • dobře se roztírá
  • neprůhledný obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.8.2012 23:21:55

Tento zlatý BB krém mám o chlup radši než růžový Hot Pink. Jednak se pod tenhle BB krém nemusím mazat krémem, není to zapotřebí, protože mou pleť zvládne hydratovat po celý den. No a jeho odstín je o trochu světlejší než u růžového kolegy, což je pro mě, bleduli, sympatické. Konzistence je krásně krémová, moc dobře se nanáší jako jiné BB krémy od Skin79. Celý den sice na mé smíšené pleti bez újmy nevydrží, ale pokud to podchytím včasným přepudrováním, je vše v pořádku po celý den. Krytí mi přijde stejné jako u Hot Pink, tedy velmi dobře sjednotí pleť a překryje jemné nedostatky, na zbytek je nutné použít korektor.

  • hydratace
  • vcelku dobré krytí
  • přirozený vzhled
  • přizpůsobení se pleti
  • odstín do šeda
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2012 09:13:40

Mám balení 15g s pumpičkou.Pumpička mi přijde jako výborná věc.Už jsem dopoužívala celé balení a jsem nadšená.Mám smíšenou pleť,místy mastnou a místy suchou,Na sušší místa aplikuji krém,na mastnější ne a pak po 5 minutách aplikuji BB.Je vhodnější právě na smíšenou a mastnější pleť,sušší nevyživí tak dobře.Pro mne je to ale nejlepší náhrada za makeupy,kde jsem léta nemihla najít žádny,který by mi vyhovoval.

  • - rozhodně nejlepší BB co jsem zkoušela
  • - průměrně kryje,ne moc,ale trochu určitě
  • - určen pro smíšenou až mastnější pleť
  • - UV ochrana SPF 25
  • - cena v ČR je dosti vysoká


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Ten pravý BB krém pro mou smíšenou bledou pleť s prvními vráskami. Velmi se těším i na použít během léta. Má krásné balení s pumpičkou, je krémový a velmi dobře se nanáší a roztírá do ztracena. První minutu má takovou béžovo-šedou barvu ale potom splyne dokonale s pletí. Kryje středně, dokonce více než některé mé makeupy a dá se dobře vrstvit. Po lehkém zapudrování výborně matuje, dokonce ještě odpoledne mám matnou T-zónu, což se mi dlouho nestalo a to jsem zkoušela drahé pudry, makeupy i podklady. Projasňuje a na pelti vytváří sametový finiš. Funguje i jako dobrý výživný krém, moje pokožka je jemnější a nezanáší póry. Nedoporučovala bych ho ovšem nikomu se suchou pletí! Objednávala jsem na ebay, v českých e-shopech je předražený.

  • i pro bedule
  • odstín splyne s pletí
  • dlouhodobě matuje
  • projasňuje pleť
  • střední krytí
  • dá se vrstvit
  • vyživuje a zjemňuje pleť
  • v Čechách předražený
  • nevhodný na suchou pleť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Essenté BB Cream

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Benefit Big Easy

4.5 88% 2 recenze

Hůře hodnocené