Sleek Paleta očních stínů I Divine recenze a zkušenosti

Palety očních stínů Sleek Paleta očních stínů I Divine
Palety očních stínů Sleek Paleta očních stínů I Divine - obrázek 1
Palety očních stínů Sleek Paleta očních stínů I Divine - obrázek 2
Palety očních stínů Sleek Paleta očních stínů I Divine - obrázek 3
5 4.6 26
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 180 - 375 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Sleek

Recenze produktu
Sleek Paleta očních stínů I Divine

věk
25-34

Další recenze od 18.7.2012 23:48:05

Paletku mám v odstínu Storm - koupila jsem si hlavně kvůli horní řadě neutrálních barviček. Stíny jsou perfektně pigmentované, máslové, s bází dlouho vydrží a neslévají se. Kvalitou jsou hodně vysoko a stojí jen pár stovek (kupuji na bestmakeupu). Odstíny jsou většinou perleťové, některé matné. Určitě doporučuji, paletka je krásná i zvenku. Nedávám plnou jen proto, že více jak polovinu odstínů v mé paletě nevyužívám a žádná z nich mi svým barevným složení nesedne více jak z půlky, což jiné paletky, které vlastním předčí a využívám z nich vše. Taky mi z velkého výběru palet sedí jen tato jediná a jiné se mi moc nelíbí.

  • odstíny
  • balení
  • pigmentace
  • pro mě složení odstínů


věk
15-24

Další recenze od 20.7.2012 13:01:09

Paletky mám 4. V odstínech Acid, Monaco,Curacao a PPQ a ani jedné nemám co bych vytkla. Všechny jsou krásně pigmentované. Jsou stejně intenzivní na oku jako v paletce. Dobře drží i bez báze, ale já bázi používám, protože pak jsou jak přibité. Hodně se mi líbí jejich obal. Je černý matný s lesklým nápisem značky. Já objednávám na www.bestmakeup.cz. Na svou kvalitu mají velmi přívětivou cenu.

  • pigmentace
  • cena
  • elegantní obal
  • výdrž
  • dostupnost


Další recenze od 7.8.2012 09:21:40

Narozdíl od paletek od NYX vůbec nepráší, neopadávají při líčení. Pigmentace je víc než skvělá a barvy úžasné. Stíny mají máslovou konzistenci a jsou velmi příjemné. Mám paletky Storm a Special a snad až na 4 stíny využiju všechn y. Jsem maximálně spokojená a kupovat bude už jen tuto značku

  • příjemná konzistence
  • vhodné pro citlivé oči
  • úžasné barvy
  • skvělá pigmentace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 26.9.2012 17:52:12

Mám paletu Oh so special a jsem s ní naprosto spokojená. Je velmi dobrá i pro začátečníka, dobře se blendí a stíny jsou vhodné na běžné denní líčení a vypadají přirozeně. Zdá se mi, že vůbec nepráší, výdrž neposoudím, nemám mastná víčka a navíc používám pod oční stíny bázi, takže mi vydrží všechny. Cena je za tu kvalitu skvělá a moc se mi líbí černý bytelný obal se zrcátkem, nemusím mít strach strčit paletku do kabelky. Požívám všechny odstíny krom dvou růžových Pamper a Ribbon, obě jsou na mě dost syté a neuspěly ani jako tvářenky.

  • obal s velkým zrcátkem
  • pigmentace
  • barvy spolu ladí
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 6.3.2013 14:28:10

O paletkách stínů Sleek jsem slyšela samou chválu, takže jsem je taky musela vyzkoušet. Vybrala jsem Storm, hlavně kvůli horní řadě neutrálních odstínů. Stíny jsou velmi dobře pigmentované, snadno se nanáší a práší minimálně. Balení je klasické pro Sleek, černé elegantní s velkým zrcátkem. Výdrž je u mě celodenní, ale mně drží celý den všechno. Jen mi trošku vadí, že v nabídce není více paletek s neutrálními nude odstíny, všechny jsou na mě příliš výrazné a moc barevné.

  • výdrž
  • krásné balení
  • pigmentace
  • cena
  • dostupnost
  • uvítala bych více neutrálních paletek


věk
25-34

Mám Oh so special. Díky pochvalným recenzím všude možně jsem se rozhodla Sleek taky vyzkoušet. A nelituju! Stíny jsou naprostá bomba. Nepráší, pigmentace na můj vkus akorát, neslévají se a s použitím báze od Urban Decay pro ně není problém výdrž i 12 hodin v perfektním stavu. Nehodí se mi akorát odst. Bow, který je hůř pigmentovaný. Paletka je ve vkusném, nenápadném balení a vypadá, že něco vydrží. Po téhle pozitivní zkušenosti pořídím i další paletky, brousím si zuby na Storm.

  • nepráší
  • super pigmentace
  • neslévají se do rýh
  • dostupné pouze na internetu


Další recenze od 15.8.2013 08:05:10

Tak se přidávám mezi nadšence kosmetiky Sleek. Koupila jsem si svoji první paletku - Divine Au NAturel a musím říct, že je naprosto skvělá! Jsem spokojená s barvičkama i kvalitou. Bez problémů mi vydrží na očích celý den, což jsem nikdy u stínů nezažila. Velmi ráda nakupuju na bestmakeup.cz - paní je hrozně milá, ochotná a zboží odesílá ihned. Ještě mám zálusk na další produkty, tak uvidíme, zda také nezklamou.

  • obal
  • kvalita
  • barevná kombinace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2013 13:35:31

Neodolala jsem a nějakou z paletek jsem si musela pořídit :-) Nakonec padla volba na paletku Snapshots. Nelituji!! Obsahuje krásné odstíny, které pěkně drží na oku i celý den, ale s bází. Nejradši mám ty odstíny se shimmerem, jsou také o chlup lépe pigmentované, ale i ty matné jsou hodně fajn :-) Určitě pořídím ještě nějaké paletky, mám zálusk na Oh So Special, Sunset a Original :-) Určitě doporučuji. Objednávám taktéž z Bestmakeupu.

  • super kvalita a super cena
  • vydrží na oku dlouho
  • obsahuje krásné odstíny
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 25.9.2013 23:15:56

Mám ve verzi Oh so special a můj názor je takový rozpačitý. Před koupí paletky jsem shlédla několik youtube a blogerských recenzí, takže jsem od sleek paletek obecně očekávala hrozně moc. Paletka je sama o sobě krásná, velmi chválím sestavení odstínů, je to první paletka, kde využívám opravdu všechny stíny. Bohužel jsem díky těm všem opěvujícím recenzím čekala od stínů trochu víc, většina mi přijde málo pigmentovaná a výdrž na víčku také není uplně ideální.

  • barvy
  • balení se zrcátkem
  • Pigmentace není až tak slavná


věk
15-24

Další recenze od 2.11.2013 20:50:46

Paletky očních stínů od Sleek mám moc ráda. Tuto značku jsem objevila asi před 2 roky a od té doby jí zbožňuji. Mám celkem 10 paletek včetně 2 které pochází z limitovaných edicí. Nejraději mám paletky Oh So Special, Ultra Matte V2 a Au Naturel Nude. Všechny tyto tři paletky obsahují převážně přírodní barvy jako jsou hnědá, béžová a další. Pigmentace těchto paletek je opravdu skvělá. Stačí nanést štětcem opravdu málo, není potřeba vrstvit. Stíny nepráší vůbec, což je velkým plusem. Balení těchto paletek je opravdu luxusní. Je matné černé a na obalu je lesklým písmem vyraženo jméno značky. Balení také obsahuje oboustranný houbičkový aplikátor a zrcátko. Nemohu si tyto stíny vynachválit. Výdrž je také skvělá, mě osobně vydrží na očích i bez báze celý den.

  • cena
  • balení
  • pigmentace
  • stíny nepráší
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.12.2013 17:29:13

Koupila jsem si Oh So Special (hl. kvůli růžovým matným i třpitivým odstínům) a popravdě jsem čekala, že bude paletka větší a více máslovitější, ale na druhou stranu dávám 5z5ti jelikož je opravdu levná a za tu cenu lepší těžko seženete. Některé odstíny lehce práší-spíše ty matné, ty lesklé jsou podle mých představ. Jinak výdrž je skvělá i bez báze! Skvělé je taky obří zrcátko, kde se dá pěkně pohodlně namalovat. Až na jeden (bronzový) odstín se mi líbí všechny. Přiložený palikátor, jsem rovnou vyhodila, mnohem lépe se stíny nanáši prsty, nebo stětcem.

  • cena/kvalita
  • výběr ostínů
  • lesklé stíny jsou máslové
  • velké zrcátko
  • matné stíny lehce práší
  • hůže se otvírá


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2013 19:51:10

Tyto paletky mám zatím ve dvou verzích - Storm a Showstoppers. Všude jsem o nich četla jako o nějakém zázraku, proto jsem po prvním vyzkoušení byla trochu zklamaná, ale pak přišlo mé racionální já a musím říct, že za ty peníze neznám lepší stíny. Pigmentace je opravdu skvělá, ale jen u třpytivých odstínů, matné na tom tak dobře nejsou. Výdrž na očích se bez báze pohybuje kolem 5 hodin (mám trochu mastnější víčka), s bází je ovšem výdrž celý den i noc. Moc se mi líbí výběr odstínů a různé limitky, myslím, že si vybere každý. Bytelné elegantní černé obaly beru už jen jako třešničku na dortu.

  • pigmentace
  • odstíny
  • cena
  • obal
  • výdrž bez báze


Další recenze od 21.1.2014 14:56:52

Za mě jednoznačně ano, mám paletku Storm a je úžasná. Využívám všechny barvičky, líbí se mi, že jsou tam neutrální i barevné, tmavě modrá i zelená, prostě taková univerzální paletka, kde tři stíny jsou matné. Především se mi líbí ta černá, která je matná a je opravdu černá. Na oku drží celý den, určitě mám v plánu si pořídit další paletky.

  • pigmentace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2014 18:25:15

Tak dlouho jsem se rozhoupávala, až mi přestali limitovanou paletku Showstoppers prodávat. Kupovala jsem na ebay a poslední kus, proto je cena vyšší, jinak se již nikde nedala sehnat. Paletka je moc pěkná, obsahuje krásné odstíny, co mě zarazilo, že na to jak jsou paletky Sleek vychvalované je rozdíl v pigmentaci a konzistenci mezi matnými světlými odstíny a odstíny se shimerem nebo třpytkami. To sice některé blogerky zmiňují, ale vždycky říkají trošku, já bych řekla, že docela výrazně Ale i přes to musím říct, že jsem spokojená, S výdrží, aplikací apod nemám vůbec žádný problém. 12 stínů za takovou cenu je opravdu dobrý kup. Určitě ráda vyzkouším i další paletky od této firmy.

  • krásné odstíny
  • hezký obal
  • výdrž
  • cena
  • rozdílná konzistence stínů


věk
15-24

Další recenze od 19.3.2014 14:59:33

Já neodolala a koupila jsem si paletku Ultra Mattes V2 a musím říct že je úžasná! Takhle pigmentované barvičky jsem snad ještě neviděla. A cena je taky super, strčí do kapsy i kdejaké předražené palety jako od Urban Decay. A i když jsou stíny matné, správným zkombinováním barviček lze vytvořit krásné rozzářené líčení. Doporučuji a určitě si pořídím další balení.

  • výrazná pigmentace
  • krásné matné balení se zrcátkem
  • cena
  • akorát špatné otevírání paletky


věk
15-24

Další recenze od 3.6.2014 22:10:33

Koupila jsem si neonovou sleek paletku. Poprvé teda nic moc (i přesto, že jsem použila podkladovku). Druhý pokus byl lepší, protože jsem dala jako podklad bílou tužku - krémovou a hned barvičky lépe vynikly i přes malé nedostatky a zářily na dálku :) Jsem spokojená a už uvažuji o další paletce od snačky sleek. Za mne palec nahoru

  • pigmentace
  • nic


Další recenze od 17.10.2014 04:42:54

Paletky mam tri a vsechny jsou stejne kvalitni. Perfektni pigmentace a suprove drzi na vicku. Vzdy pouzivam bazi, takze nevim, jak drzi bez baze. Dlouho jsem shanela bile stiny, ktere by byly dobre pigmentovane a jeden takovy je v paletce V2 a takovou pigmentaci u bile jsem u drogerkovych stinu nezazila, takze muzu jen doporucit.

  • pigmentace
  • vyber barev
  • male baleni-skladne i na cesty
  • zapasim s obalem pri otevirani


Nejlepší paletka stínů, co se mi kdy dostala do ruky! V odstínu Oh So Special - všechny odstíny použitelné, většina super pigmentace, skvěle se doplňují a kombinují! Matné stíny trošku práší. Aplikátor je úplně k ničemu, ale to je většina přiložených aplikátorů. Jen krabička se mi po měsíci rozpadla, což je teda docela blbý (a docela brzo)

  • pigmentace
  • barvy
  • konzistence
  • krabička není bytelná
  • aplikátor k ničemu


věk
15-24

Další recenze od 18.1.2015 15:22:24

Mám dve paletky: Vintage romance, ktorá je skvelá ,pretože tiene neprášia, sú krásne intenzívne pigmentované, a potom mám V1 ,ktorá obsahuje matné pastelové tiene. Táto už taká super nieje, pretože tiene hodne prášia a niesú tak dobre pigmentované. Tiene s V1 sú krásne len po použití bielej ceruzky. Balenie je prekrásne a praktické ,nieje veľké ,takže je akurát na cestovanie

  • pigmentácia (okrem matných)
  • neprášia (okrem matných)
  • balenie
  • matné tiene prášia a sú len stredne pigmentované
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 15.2.2015 22:33:54

Paletku mám v odstínu Au naturel. Z 12 očních stínů jsou 3 třpytivé. Využívám převážně všechny barvy, u jiných paletek od Sleeku by to byla sotva polovina, takže tato mi vyhovuje nejvíce. Stíny se dobře nanášejí, jsou takové máslovité, takže ani moc nepráší. S bází mi vydrží přibližně 8 hodin, pak se začnou pomalu slévat. Bez báze vydrží cca 6 hodin, což je podle mě taky dobrá výdrž. V balení velké zrcátko a obyčejný aplikátor. Určitě koupím nějakou další, co mi sedne výběrem barev.

  • cena
  • barvy
  • konzistence - nepráší
  • nic


Paletek mám už 6, nejčastěji sahám po Au naturel, Oh so special a Storm, občas po Snapshots, nejméně používám limitku Candy a Acid. Ty dvě poslední jmenované bych znovu asi mít nemusela, i když jsou hezké. Stíny jsou dobře pigmentované (ty světlejší matné jsou na tom hůř, ale to mi přijde stejné u všech značek), oceňuji, že nemají třpytky, které by opadávaly. Používám je s bází a vydrží mi celý den, až večer se začnou trochu slévat. Tělový stín, který se vyskytuje v několika paletkách, by mohl být světlejší a studenější, ale až tak mi to nevadí. Výběr paletek je poměrně široký. Obal je hezký, elegantní, pouze jedna paletka se hůř otevírá. Paletka je podle mě velká tak akorát, má zrcátko a obal je pevný, takže by neměl být problém s ní cestovat.

  • kvalita
  • cena
  • obal
  • jen nepodstatné drobnosti


věk
15-24

Další recenze od 25.7.2015 10:26:40

Kupovala jsem si paletku Au Naturel a později i Storm. Obě paletky mají opravdu krásné přirozené barvy, se kterými lze vykouzlit jak jemný look na denní nošení, tak i dramatičtější večerní look. Stíny samotné jsou moc hezky nakombinované, krásně máslovité, pěkně pigmentované a nikterak moc nepráší. Jediné co bych vytkla je, že se stíny začnou po zhruba 4-5 hodinách trochu slévat a mizet i za použití báze. Na druhou stranu však, vzhledem k jejich ceně, je paletka famózní :)

  • máslovitá konzistence
  • krásné barvy
  • nepráší
  • cena
  • lehce se slévají a mizí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

TheBalm Nude Tude

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené

MUA Eyeshadow Palette

4.2 80% 23 recenzí