Sundance Samoopalovací mléko recenze a zkušenosti

Samoopalovací připravky Sundance Samoopalovací mléko
Samoopalovací připravky Sundance Samoopalovací mléko - obrázek 1
Samoopalovací připravky Sundance Samoopalovací mléko - obrázek 2
Samoopalovací připravky Sundance Samoopalovací mléko - obrázek 3
5 2.8 14
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Sundance

Recenze produktu
Sundance Samoopalovací mléko

věk
15-24

Další recenze od 15.2.2013 09:57:32

Mám ho v tubě. Má to být třpytivý samoopalovací gel s okamžitým účinkem ale má krémovou konzistenci . Při aplikaci krém žmolkuje a strašně strašně!! smrdí. Je cítit z kůže i po té, takže nutnost sprchy na druhý den. Krém je velmi tmavý, takže vidíme kam jsme kolik nanesli. Je hrozně mastný a dlouho zasychá. Jednou jsem byla po aplikaci mastná i dvě hodiny a to ho nánáším pouze trochu. Kůži dodá pěkný opálený nádech, bohužel docela flekatí (s natíráním mám zkušenosti, nerozetřela jsem blbě). ucpává póry a třpytky jsou dle mého názoru vidět až moc. Při umytí se úplně celý smyje a koupelna je celá oranžová. Propadák a já ho už nikdy nekoupím.

  • jde do hněda
  • cena
  • moc třpytek
  • sem tam flekatí
  • ucpává viditelně póry
  • smrdí
  • ve sprše se celý smyje
  • barví oblečení


věk
35-44

Další recenze od 12.2.2013 14:09:30

Nechala jsem se zlákat dobrou cenou a nebyla to zrovna výhra. Jediné plus vidím v tom, že barví do hněda, tím to ale za mě končí. Už po první aplikaci jsou vidět fleky a taky se tak vymývá. U samoopalováků mám radši postupnější efekt, není pak vidět ani tolik to vymývání. Vůně mi je nepříjemná.

  • jde dohněda
  • mapy
  • vymývání
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od 12.9.2012 12:43:27

Koupila jsem v dm ze zvědavosti, navíc jen v malém testovacím balení. Vůně není protivná, ale stejně jako ostatní i dražší samoopalováky při reakci s kůží prostě divně smrdí. roztírá se dobře a při správném postupu (peeling, hydratace) nedělá fleky, což je za nízkou cenu plus.

  • při správném použití nedělá fleky
  • mírně do oranžova


věk
35-44

Další recenze od 12.9.2012 09:58:20

Tento samoopalovák na mě působí spíš negativně. Po natření celkem příjemně voněl, ale ráno smrděl jako jiné samoopalovací krémy, i manžel to cítil :-/ Hodně mě překvapilo, že už po jednom natření mám celkem tmavou barvu, což mi úplně nevyhovuje. Jsem dost světlá, a jakmile se nějaký krém chytí takhle tmavý hned napoprvé tak mám fleky. V tomto případě mám trochu flekaté ruce kolem zápěstí. A zdá se mi, že barva je trochu do žluta/oranžova...Nevím co to udělá až se člověk zpotí. Kdysi jsem používala Astrid a to když jsem se v zimě zpotila v kozačkách kolem lýtka tak barva byla pryč! Je za nízkou cenu a dobře se roztírá. Já však asi příště zainvestuju do lepšího:-)

  • dobře se roztírá
  • nízká cena
  • barva do žluta/oranžova
  • smrdí druhý den
  • dělá fleky(barví velmi intenzivně hned při první aplikaci)


Tak tento samoopalovací krém si už nikdy nekoupím. Nechala jsem se ovlivnit nízkou cenou a tím, že to byl aktuálně jediný samoopalovák v dané drogerii. Na těle jsem po použití měla na několika místech nepěkné mapy (což jsem s jinými krémy nezažila) a hlavně mi vytvářel odstín opálení do oranžova! Navíc mi dost nepříjemně smrděl.

  • nízká cena
  • široká dostupnost
  • dělá příšerně mrkvovou barvu opálení
  • zanechává mapy
  • nevoní mi


věk
35-44

Další recenze od 22.5.2012 22:19:40

moj prvý samoopalovák:-), chvílku mi trvalo kým som vychytala všetky muchy ale teraz si to užívam, hlavné je nanášať na čistú, a hadratovanú pleť, čiže sa vždy pred aplikáciou natrem telovým mliekom, samozrejme kolená a lakte viac. opaluje pekne do hneda a myslím že stačia 2 aplikácie. No a smrad, asi som čudná ale mne sa tá vôna páči:-D

  • cena
  • opaluje do hneda
  • pri správnom použití nerobí flaky
  • ked sa dá viac vrstiev ide do oranžova


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2012 11:55:58

Dřív jsem se s ním mazala, je pravda, že vůně je nic moc ... ale výsledek nebyl vůbec špatný, opálení vydrželo asi tak 3 dny, krásná barvička, chytal hned po prvním namazání. Pak mi přestal vyhovovat tak jsem si koupila od dermacolu,krásně voní a jsem s nim spokojená. Tenhle, za ty prachy proč ne ? :)

  • rychlé opálení
  • dobrá cena
  • smrdí


věk
25-34

Další recenze od 21.4.2012 19:51:10

Toto mléko je opravdu intenzivní. Stačí jedno namazání a jsem tmavá. Z tohoto důvodu je potřeba dát si pozor na roztírání - každá chyba je hned vidět a vzniknou tak fleky. Já jsem ale takto silný samoopalovací krém hledala velmi dlouho, takže jsem spokojená. Parfemace je ale příšerná a po probuzení pleť opravdu páchne. Je fajn, že se nemusejí dávat desítky vrstev, pro pěknou barvu stačí bohatě dvě a potom mléko tolik neflekatí. Jinak také pozor na světlé oblečení + pot, to potom barví...

  • Velká intenzita
  • Poměrně rychle se vstřebává
  • Dělá moc hezkou snědou barvu a stačí cca 2 namazání
  • Při "opalování" zapáchá
  • Světlé obleční + pot = katastrofa...


Další recenze od 12.4.2012 14:58:56

Naprosto perfektní samoopalovák. Kůže je po něm krásně tmavě hnědá - ne oranžová! Fleky nědělá žádné pokud se správně používá! A oblečení barví každý opalovák pokud není dostatečně vstřebaný - takže nesouhlasím s předešlými recezemi. Za mě skvělý krém srovnatelný s ostatními i dražšími značkami (někdy i lepší). Jsem s ním 100% spokojená, nádherně ,,čistě'' voní (ne jako typický opalovák), hydratuje a zvláčňuje i mou suchou pokožku.. no určitě si ho koupím znovu!:)

  • odstín který vytvoří
  • nádherná vůně
  • hydratace pokožky
  • zvláčnění pokožky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 12:14:30

Beru ho jako průměrné samoopalovací mléko. Cena je sice nízká, ale efekt nic moc. Největším nedostatkem pro mě je, že dělá fleky a barva pokožky je po něm nepřirozená. Také mi dost špinil světlé oblečení a fleky po něm nešly skoro vyprat. Pro mě zklamání, už bych si ho nekoupila.

  • žádné
  • dělá fleky
  • nepřirozená barva
  • špiní oblečení


věk
25-34

Používám ho už 3tím rokem vždy na jaře abych nebyla úplně bledá, když si dám tričko s krátkým rukávem. barví mě hezky do jemně hnědé, neflekatí se ani na mojí přesušené kůži, vypadá přizozeně, takže coby laciná varianta samoopalováku mi přijde bez problémů

  • nízká cena
  • příjemná vůně
  • hezká barva pleti
  • žádný nevidím


věk
25-34

Nechala jsem se zlákat nízkou cenou a také proto, že s klasickými opalovacími mléky od této značky mám velmi dobré zkušenosti. Tohle byl ale tah vedle. I když jsem ho opravdu pečlivě rozetřela a ještě předtím použila peeling, tak jsem byla flekatá a navíc do žluta! Ani jeho vůně mi nebyla dvakrát moc příjemná.

  • cena
  • dělá fleky
  • jde do žluta
  • nepříjemná vůně


Další recenze od 3.4.2012 12:07:02

Levná varianta pro samoopalovací mléko. Mléko se celkem dobře roztírá, pěkně barví. Bohužel po více vrstvách pokožka žloutne. Mažu se s ním sem tam před létem, jen tak jednorázově a stačí mi to. Mému muži však toto mléko smrdí, takže zřejmě už nekoupím. Obal je fajn, myslím, že je to takový průměr.

  • cena
  • žlutá pokožka


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené