Swissdent Stainless Whitening Toothpaste recenze a zkušenosti

Chrup Swissdent  Stainless Whitening Toothpaste
Chrup Swissdent  Stainless Whitening Toothpaste - obrázek 1
5 3.4 14
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 290 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Swissdent

Recenze produktu
Swissdent Stainless Whitening Toothpaste

věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 17:38:55

Rozhodla jsem se ji vyzkoušet na základě doporučení zubního lékaře a nelituji. S pastou jsem celkově spokojená a všem ji doporučuji, ale upozorňuji, že pro dosažení viditelných výsledků je nutné používat ji delší dobu, ideálně ráno i večer. Já ji používám až po použití klasické (nebělící) pasty.

  • skutečně zuby vybělí
  • nepoškozuje zubní sklovinu
  • nižší pěnivost
  • cena
  • zvláštní chuť


věk
35-44

Na mě bohužel tahle pasta nefunguje, přestože na mých zubech je rozhodně co vybělovat. Akorát jsem měla po ní nepříjemný pocit ze zubů. Ani po dlouhé době pravidelného používání se nedostavil výsledek, i když jsem dodržovala tzv. bílou dietu. Dokonce mi zuby přišly žlutší. Jinak chuť i pěnivost mi vyhovovala i balení se mi líbí, ale pro mne vyhozené peníze.

  • pěkný obal
  • požadovaný účinek se nedostavil
  • zvyšuje citlivost zubů
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 12:25:09

naprosto zbožňuju tuhle pastu a nemůžu bez ní žít. používám ji asi rok a půl a zuby mám nádherně zářivě bílé. lidi se mě ptají, kde jsem si je nechala vybělit:) rozdíl jsem viděla už po týdnu používání 2x denně. před téměř třemi lety jsem zuby bělila gelem White Pearl, který ale na tuhle pastu rozhodně nemá. piju spousty kávy, nekouřím. zuby po této pastě nemám nijak zcitlivělé. jen bych dodala, že je určená k odstranění povlaku z kávy, vína, čaje, kouření apod, určitě vám zuby nevybělí na světlejší odstín, než je váš přirozený.

  • bělí
  • přehnaně nepění
  • zuby po ní nejsou zcitlivělé
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 19:41:09

Vzhledem k tomu, že tato bělící pasta je určená pro silné kuřáky a přesto má vybělit zuby, tak jsem vůběc žádného bělícího efektu nedosáhla. Pastu si již nekoupím, jelikož je poměrně drahá a bělící výsledek se nedostavil naprosto žádný. Spíše ji doporučuji jako doplňkovou podporu po klasickém vybělení chrupu od dentisty či po domácím bělení.

  • žádný
  • nulový bělící efekt
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 16.5.2012 00:29:54

Tak tuhle pastu miluji, jelikož jsem byla kuřák a pila jsem hodně kávu, tak tahle pasta mě vysvobodila a ukazala mi nový směr, krásné čísté bíle zoubky! Už ani nekouřím a nepiju kávu, protože tak pěkné zuby jsem neměla ani nepamatuji! Výsledek lze pozorovat ale až po cca třitýdením "maratonu" Jediné mínus dávám tomu, že, ze začátku jsem měla dásna velmi citlivá a to nemluvím o zubech.... Už je to super, na pastu jsem si zvykla a určitě bych jí neměnila!

  • Zbytečně moc nepění
  • Super vybělí
  • Obal
  • Citlivot (než si zvyknete)


věk
25-34

Další recenze od 9.6.2012 16:36:00

Já jsem s tímto produktem velmi spokojená. Zoubky mi vybělila a bělost i nadále udržuje a přitom nepoškozuje zuby. Jsem pravidelný konzument kávy a coly a když používám tuto pastu nemám strach ze změny barvy zoubků. Určitě si ji koupím znova. Moje nejoblíbenější

  • opravdu funguje a nepoškozuje zuby
  • trošku vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 9.6.2012 23:29:25

Jsem nekuřák, občas piji kávu a čaj, zuby mám přirozeně bílé, pastu jsem si koupila, abych podpořila současnou barvu zubů, případně trochu vybělila, ale nedostavil se žádný efekt. Ani po delší době užívání jsem neviděla změnu. Nevhodná pro obnažené krčky a citlivé zuby. Za sebe nedoporučuji, pro mě to byly zbytečně vyhozené peníze.

  • Příjemná chuť
  • Nedostavil se výsledek
  • Vysoká cena
  • Dráždí citlivé zuby


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 23:44:07

Občas jí používám jako prevenci proti zažloutnutí skloviny od čaje, zkoušela jsem i intenzivní kúru 2x denně a nechat na zubech, ale ve výsledku mě s odstínem zubů nepomohla. Spíše je dobrá na udržení po bělení u odborníka. Je docela abrazivní a krvácí z ní dásně (lepší je modrá verze). Vadí mi obal - loupe se z něj po částečkách červené písmo (je to pak všude) a často pasta zasychá i zavřená v hrdle.

  • udržení po bělení zubů
  • abrazivní
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 19.9.2013 12:09:38

Tato zubní pasta mě velice zklamala. Mám odjakživa problém se zažloutlými zuby, hodně jsem však váhala, než jsem si ji pořídila, jelikož cena je poměrně vysoká, nechtěla jsem zbytečně vyhodit tolik peněz. Avšak kladné ohlasy mě přesvědčily, abych ji nakonec koupila. Asi dva měsíce jsem ji pravidelně ráno a večer používala tak, jak je doporučeno - bez vyplachování úst, nějakou dobu po použití jsem ani nic nejedla, nepila. Nepomohla mi asi trochu. Nebyl znát sebemenší rozdíl. Takže jsem ji zklamaná, chudší o téměř 350,- kč odložila ještě poloplnou do kouta. Už bych ji určitě nikdy nekoupila.

  • Jedině tak příjemná chuť
  • Nic víc mě nenapadá
  • Ani po dvou měsících pravidelného užívání zuby nevybělila ani o píď
  • Cena
  • Nepění


Další recenze od 21.3.2014 14:51:33

Nevím, ale když pročítám recenze, tak jsem asi jediná, ale u mě opravdu bělící účinky má. Používám jí ani ne týden (ráno, večer a odpoledne) a opravdu už jde vidět rozdíl. Její cena je celkem vysoká, ale s tím se tak nějak počítá. Citlivost jsem zatím nezaznamenala, takže já si jí určitě budu kupovat i dále a uvidíme

  • bělící účinky
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 17:26:02

Červená varianta pasty Swissdent mě mile překvapila. Nekouřím, ale piju kávu, čaje, červené víno...samé dobroty :-). Pastu jsem používala podle instrukcí bez vyplachování. Změnu jsem viděla cca po třech týdnech. Zuby nijak netrnuly, mým odhaleným krčkům ani dásním nevadila. Vyčištěním po aromatickém jídle jsem si zajistila svěží dech. Tátovi jsem koupila modrou variantu, on nekouří, ani nepije kávu ani červené víno, čemu ale holduje, to je čaj. On změnu viděl dříve, po dvou týdnech. Pasta mu navíc velmi chutnala, ocenil její svěžest.

  • Zesvětluje
  • Svěží dech
  • Žádné


Další recenze od 21.9.2014 15:03:03

Tuto zubní pastu jsem si koupila po doporučení v obchodě, sice nekouřím, ale piji hodně kávu, černý čaj i červené víno. Výsledky bělení jsem viděla již velice brzy a nyní používám už 2 balení. Musím uznat, že poprvé mi přišla cena poměrně vysoká, ale když jsem zubní pastu vyzkoušela, již jsem nelitovala, za tu cenu určitě stojí.

  • bělení
  • žádné neznám


věk
25-34

Další recenze od 30.5.2015 23:19:47

Tuto recenzi píši po úspěšném dopotřebování 100ml balení. Pastu jsem tedy používala cca 3 měsíce. Po prvním použití jsem byla naprosto unešená, hned po prvním použití jsem totiž měla zuby o něco bělejší. Pasta mi však asi stáhla ze zubů jen nějaký zabarvený plak, díky čemuž se zuby zdály bělejší, jenže u toho celý efekt zůstal. Za celé tři měsíce používání už jsem nezpozorovala žádnou další změnu, takže mé nadšení opadlo a nemám už v plánu si koupit další balení. Za tu cenu se opravdu žádné zázraky nekonaly.

  • Po prvním použití vybělila
  • Další tři měsíce používání žádný efekt
  • 500 Kč za zubní pastu


věk
35-44

Další recenze od 25.9.2016 19:29:00

Předtím jsem léta používala Elmex Intensive, žel, poslední dobou na ni nemůžu natrefit. Tak zkouším, co se dá. Prvně Rembrandt, ten mne nijak zvlášť neoslunil - a teď už druhé balení Swissdent. Řekla bych, že je to dobrá volba. Určitě nevybělí zuby víc, než je jejich původní odstín, to snad ani nikdo neočekává - ale udržuje zuby hezké a zářivé mezi jednou a druhou návštěvou air-flow ( v mém případě rok ) . Kafe, redbul, černý čaj, sem-tam vínko, sem-tam cigárko .... a pak je na mých zubech znát, jestli je odbývám pastou za pár korun z drogérky vyrobenou kdesi v Polsku. Výsledky jsem viděla asi po dvou týdnech používání, od té doby jsem spokojena. Akorát to, že se pasta nemá vyplachovat, mi trochu vadí, tak si čistím zuby na dva krát - poprvé vypláchnu, pak ne.

  • odstraní nežádoucí zabarvení
  • nevyplachuje se


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Odol Classic zubní pasta

3.5 63% 6 recenzí

Odol Fluora zubní pasta

3.5 63% 4 recenze

Hůře hodnocené