Synergen Deo Spray Sensible Haut recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Synergen Deo Spray Sensible Haut
Antiperspiranty, deodoranty Synergen Deo Spray Sensible Haut - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Synergen Deo Spray Sensible Haut - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Synergen Deo Spray Sensible Haut - obrázek 3
Synergen (22)
3 z 5 5 3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Synergen Deo Spray Sensible Haut

věk
25-34

Další recenze od 23.7.2013 12:19:36

Jak už bylo řečeno, průměrný sprej proti pocení s docela fajn vůněmi.. já mám ten Red Berry - osobně mi vůně zezačátku docela voněla, ale jak si ho stříkám každý den, tak se mi pomalu protiví a přijde mi možná až moc sladký a převoněný. Ale to je možná jen můj dojem.. každopádně výdrž docela dobrá, ale někdy je třeba přestříknout ještě jednou, vůně nevydrží zas tak dlouho. Jinak s ním nemám žádné problémy, zarudlá kůže, svědění, vysušení nebo tak něco.. takže opravdu takový průměr, ale znovu už nekoupím :) ..

  • cena
  • vůně nevydrží moc dlouho
  • vůně Red Berry je možná až moc přesládlá


věk
25-34

Další recenze od 27.4.2013 16:11:43

Uplne normálny deo sprej . Sú všelijaké vône a väčšina vonia pekne. Neobsahuje alkohol a čo sa týka recenzie nado mnou, tak skutočne som žiadne také problémy nemala. Bežne si ho dávam na podpazušie a nič ma neštípe a ani mi nesčervená koža. Pričom, mám dosť citlivú pokožku a pri niektorých dezodorantoch som pociťovala štípanie.

  • nízka cena
  • pekné vône
  • neobsahuje alkohol
  • žiadne som neobjavila



věk
35-44

Další recenze od 24.4.2013 18:27:41

Red Berry: Po delší době jsem si řekla, že zkusím jeden z levnějších, voňavých Deo sprejů, co kdyby náhodou mi někdo padl do oka. Rozhodla jsem se pro tento, jelikož měl příjemnou vůni, pěkný obal, a také složení bez alkoholu. Bohužel je pro mě naprostým propadákem. Doma jsem si ho zkušebně stříkla na ruku, abych veděla, jestli mi neudělá bílé fleky, a téměř okamžitě začalo peklo. Nejprve na ruce zanechal lehký, jakoby sněhový povlak, a vzápětí začala kůže pod ním šíleně pálit, svědit.. No honem jsem to běžela umýt. Stejně mi zůstal na ruce ještě dva dny červený flek, a pěkně dlouho mě kůže v té oblasti nepříjemně brněla. Nechci radši myslet, co by mi provedl v podpaží, kdybych ho rovnou zkusila tam. Za mě nedoporučiji. Ani zkoušet.

  • vzhledem ke zkušenosti - nic
  • radši nemyslet co by provedl v podpaží
  • spálil mi při zkoušce kůži na ruce


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Balea Deo Roll-on

2.8 44% 4 recenze