Synergen Peeling pro citlivou pokožku recenze a zkušenosti

Peelingy Synergen Peeling pro citlivou pokožku
Peelingy Synergen Peeling pro citlivou pokožku - obrázek 1
5 4.3 9
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Synergen

Recenze produktu
Synergen Peeling pro citlivou pokožku

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.3.2012 11:29:51

Koupila jsem si ho jen tak z nouze a jsem příjemně překvapená. Je určený na citlivou pleť. Příjemně voní, jemně čistí a zanechává na pleti příjemný pocit. Nevysušuje. Ze začátku jsem se trošku lekla, protože peelingové částečky jsou trochu větší a drsnější, takže se s ním musí opravdu opatrně, protože jinak by mohl podráždit. Ale podle mě za tu cenu nabízí hodně muziky.

  • cena
  • příjemná vůně
  • nevysušuje
  • jemná a hladká pleť
  • větší a drsnější peelingové částečky


Další recenze od 31.3.2012 13:36:05

Můj oblíbený peeling na citlivou pleť, sice jsou jeho krystalky větší ale při opatrném používání docílíte perfektního výsledku. Mojí pleti zcela vyhovuje jako všechny výrobky z této růžové řady, určitě si ho koupím znovu. Navíc krásně voní a ta cena:)

  • účinek
  • vůně
  • cena
  • obsahuje hrubší krystalky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2012 13:44:51

Tento peeling jsem si koupila na základě kladných recenzí zde na Omlazení a také na základě velice příznivé ceny. Po prvním vyzkoušení jsem naprosto spokojena. Je pravda, že zrníčka jsou trochu ostřejší, ale přijde mi, že se při masáži rozmělňují, takže to není tak strašné. Pleť je krásně vyčištěná a matná. Za mě tedy spokojenost, určitě si kouím znovu a vřele doporučuji!

  • Cena
  • Pleť je čistá, hladká a matná
  • Částečky jsou ostřejší


Další recenze od 8.11.2012 16:04:04

Za cenu 30Kč jsem toho příliš nečekala, ale byla jsem docela příjemně překvapená. Někomu budou vadit větší zrníčka, ale ta nejspíš pomáhají odstranění odumřelých buněk a dá se na ně zvyknout. Mám suchou a citlivou pleť a po použití se mi zdá hebčí a vyčištěná.

  • cena
  • pleť vyčistí
  • občas pálí/štípe


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2012 17:03:21

Úžasný peeling za úžasnou cenu, má sice větší brusné částečky ale není třeba se toho bát, když "brousíte" jemně :-) Velké plus je nízká cena, hezký obal... je akorát škoda, že se nedá koupit všude ale jen v Rossmannovi, ale určitě mohu také vřele doporučit.

  • kvalita
  • cena
  • nedostupnost v jiných obchodech


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.11.2012 19:59:13

Tenhle peeling je na mě šíleně drsný a ostrý. Jsem zvyklá na grepovou neutrogenu atd, ale chtela jsem zkusit nějaký levný a je tak drsný, že ho na obličej ani nesnesu. Navíc je tam tech zrníček tam málo. že z velké části čistíte pěnivým krémem a do toho vás škrábou ty částečky. Vypoužívala jsem ho na masáž stehen aby se pěkně prokrvila pred mazáním :) na to je dobrý.

  • cena
  • vůně
  • na mě strašně ostrý
  • málo peelingových zrníček


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 22:54:43

Už mám několikáté balení, ale když jsem si ho chtěla před týdnem koupit, neměli ho. Doufám, že se nepřestal vyrábět. Peeling obsahuje hojně celkem drsných zrníček. Používám ho na drsné tváře i na tělo. Moc mi vyhovuje, nevysušuje mi mou velmi suchou pleť na obličeji a jako bonus fakt krásně voní. Za tu cenu nepřekonatelný.

  • nevysušuje pleť
  • krásně voní
  • má hodně zrníček
  • hezky zjemní kůži
  • cena :-)
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.1.2013 08:57:53

Můj velmi oblíbený peeling. Také jsem si koupila pouze z nouze, protože stál jenom 30 korun, ale nyní ho používám už více jak rok. Bohužel jsem ho také v poslední době v obchodech moc neviděla :(. Pouze v Polském Těšíně, měla jsem si ho raději koupit do zásoby :(.

  • pokožka je krásně hladká
  • super cena
  • velmi hrubé zrnka
  • trochu vysušuje
  • mohl by mít hezčí obal
  • momentálně není k sehnání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.7.2014 22:51:53

Nejlepší peeling, jaký jsem kdy měla, ač určený na citlivou pleť, jednalo se o pořádný peeling, který dělal na jedničku svoji práci, měl vysoký obsah větších peelingových zrníček s ideální velikostí, pleť po něm byla jako nová, bohužel jsem ho v poslední době dlouho neviděla v obchodech, obávám se tedy, že se přestal prodávat, což je škoda.

  • skvělý peeling - opravdu funguje
  • příjemná cena
  • zřejmě se přestal vyrábět


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Dark Angels

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené