Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel
Zatím nezařazené Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel - obrázek 1
5 2.3 10
  • Průměrné hodnocení 2.3
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 450 - 999 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Talika

Recenze produktu
Talika Lipocils Eyelash Conditioning Gel

věk
25-34

Další recenze od 13.8.2014 01:09:10

Jsem k podobným přípravkům dost skeptická, ale po přečtení spousty kladných recenzí jsem podlehla a Talku si koupila. Používala jsem ji poctivě podle návodu, a to celé balení až do dna. S řasami mi neudělala vůbec nic a ještě navíc mě z ní pálily oči. Považuji ji za nejzbytečnější výrobek,co jsem si za poslední dobu koupila. A navíc ta cena :-(

  • cena
  • nulový výsledek


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 20:39:19

Tak za mě tedy bohužel ne, používám pravidelně ale jen po odlíčení na noc a absolutně žádná změna ani po třech měsících používání. Jediné na co mi možná pomohla bylo, když jsem sundala umělé řasy a měla moje vyškubané tak po požívání taliky jsem je měla do tří týdnů dorostlé do mé obvyklé délky. Ale těžko říct jestli by mi za tu samou dobu dorostly i tak. Každopádně znovu nekoupím a zkusím biohar max pro porovnání :)

  • možná pomáhá dát řasy rychleji do původního stavu po umělých řasách
  • neprodloužila řasy
  • ani nezhustila


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2013 20:32:29

Produkt jsem zi zakoupila po sundání prodloužených řas, které jsem měla 2 roky. Řasy jsem měla křehké, polámané a místy i vypadané. Jenže místo slibovaného efektu mě čekalo jen zklamání. Ani po dlouhodobém a pravidelném používání jsem nezpozorovala ani ty sebemenší výsledky. Řasy byly stále stejné. Nakonec jsem snahu vzdala a Taliku přestala používat, řasy se po čase samy daly do pořádku. Jediné co mohu ocenit je klasický kartáčkový aplikátor jako u řasenky, toť vše.

  • Kartáčkový aplikátor
  • Cena
  • Malé balení
  • Žádné výsledky


Taliku používám již rok a musím říct, že se celkem osvědčila. Řasy jsou znatelně hustší a trochu delší, ale jelikož výrobek slibuje i zamezení vypadávání, to je na něj příliš. Výrobek si ale i přes to koupím na Vánoce znovu, větší balení mi vydržlo celý rok. Cena by mohla být nižší. Po vynechání používání mi řasy začaly znovu vypadávat, ale ne nějak razantně.

  • Zahuštění řas
  • Prodloužení řas
  • Větší balení vydrží celý rok
  • Cena
  • Zbývající množství gelu se špatně vybírá.


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2012 12:48:51

Bohužel, na mé řasy neměla Talika naprosto žádný účinek i přesto, že jsem ji aplikovala poctivě podle návodu. Řasy nebyly ani delší, ani hustší. Rozhodně nedoporučuji, naprosto zbytečně vyhozená tisícovka.

  • Žádné
  • Žádný účinek
  • Vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 11:17:59

U mě tento gel neměl žádné výsledky. Možná jsem už od začátku skeptická, protože jak už jsem někde psala, nechápu jak by mohl gel vyživit řasu, která je mrtvá, ale možná ta trocha co je blízko kořínkům umí zázraky. Ale ne na mě, bohužel. používala jsem ho jen ze zvyku opravdu skoro 2 měsíce a nic.

  • nevím
  • placebo efekt
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 25.6.2012 10:39:38

Podezřívám holky co dávají negativní recenze, že to nepoužívaly pravidelně. Mám totiž tento produkt vyzkoušený a funguje 100%, i u všech mých známých, kterým jsem ho doporučila. Musí se používat 2x denně, tj ráno před nalíčením a večer po odlíčení ke kořínkům řas. Kdo vytrvá může již po 14 dnech pozorovat rozdíly, ale největší efekt nastává po měsící až dvou. Řasy nepadjí ani při nešetrném odličování, jsou silnější, hustší, tmavší a delší! Momentálně používám Lumigan, který mi příjde o kapku lepší, ale Talika byla také účinná a navíc bez rizika. Stačí jen vytrvat a správně nanášet ke kořínkům, vůbec není potřeba natírat s tím řasy do délky.

  • řasy jsou delší, tmavší, slinější, hustší a navíc nepadají
  • jedno balení vystačí na cca 4 měsíce
  • ve srovnání s podobnými účinnými přípravky má i příznivou cenu
  • musí se používat pravidelně 2x denně alespoň měsíc!!!!


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 23:10:26

tak za mě tedy vůbec žádný rozdíl :( koupila jsem si to velké balení a používala poctivě cca 2 měsíce a vůbec žádný rozdíl. pro mě vyhozené peníze bohužel

  • žádná
  • žádný výsledek


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2012 22:52:19

Taliku jsem si koupila v létě, protože mi z ničeho nic začaly padat řasy a měla jsem mezery, proto jsem sáhla po Talice a nelitovala jsem vůbec! Vypadané řasy mi narostly do 14ti dnů. Do 3 týdnů jsem měla všechny řasy delší, hustší, pevnější, silnější a tmavší. Používala jsem je v pauze vždy jen 14 dní anebo 3 týdny, protože jsem řasy měla až moc dlouhé a nelíbilo se mi to. Taliku jsem doporučila spoustu lidem a všem pomohla :)

  • tmavší řasy
  • pevnější řasy
  • dělší řasy
  • nemám co vytknout :)


Další recenze od 17.4.2012 19:04:56

Tak nevím čím to, ale na mně talika vůbec nezabrala, řasy jsem měla pořád stejné i po pravidelném používání. Jak říkám, každému sedí něco jiného, ale já bych si jí rozhodně znovu nekoupila. Navíc cena je také dost vysoká. Jediné plus je, že se dobře nanáší.

  • dobře se nanáší
  • žádná změna


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené