Vakos XT Jarischův roztok recenze a zkušenosti

Tonizace Vakos XT Jarischův roztok
Tonizace Vakos XT Jarischův roztok - obrázek 1
Tonizace Vakos XT Jarischův roztok - obrázek 2
5 3.7 32
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 63% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 2.8
  • Celkem 32 recenzí
  • Výrobce Vakos XT

Recenze produktu
Vakos XT Jarischův roztok

Další recenze od 12.3.2012 19:19:29

Roztok je super na osvěžení,zklidnění pleti.Na mou citlivou pleť hotový balzám.Díky roztoku se mi pleť o 100% zlepšila.

  • stojí pár korun
  • vydrží cca 3 měsíce
  • zlepšuje celkový stav pleti
  • nejsou žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 19:22:55

Slyšela jsem na ní sice chválu,že pomáhá na akné a celkově zlepšuje stav pleti ale se mnou to teda nic neudělalo...Za mě žádný zázrak.

  • Nízká cena
  • Nepomáhá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 20:29:25

Tento výrobek mě nezklamal ale ani z něj nejsem nadšená. Dá se dost dobře využit místo pleťové vody.

  • Levná náhražka pleťové vody.
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 13:49:53

Jarischův roztok mi zprvu velice pomáhal zklidnit moji aknózní pleť. Po čase tento účinek vymizel, pleť si na něj asi zvykla. Používám ho už skoro dva roky a jsem stále spokojená. Nedráždí, nevysušuje, používám ho na dočištění obličeje nebo na dovolených k omývání obličeje, kde je voda z kohoutku příliš vysušuje pleť.

  • cena
  • dostupnost
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • vhodný na citlivou pleť
  • vhodný i na problematickou pleť
  • žádné


Na Jarischův roztok mě navedla kamarádka, musím si ho pochválit, za ty peníze udělá skvělou službu, používala jsem od La roche posay a myslím, že mi udělá stejnou službu, akorát že Jarisch je mnohonásobně levnější. Kupuji ho už rok a stále je na mou citlivou smíšenou pleť bezvadný. Jediné mínus je obal - musím ho z té skleněné láhve přelívat do své právě od micelárky od La roche.

  • cena
  • snášenlivost
  • obal


Další recenze od 14.3.2012 21:52:30

Používala jsem ho, když jsem dostala ekzém a od té doby jej používám pravidelně. Krásné pleť vyhladí, změny si všimla i rodina. Mám i takový pocit, že nepatrně vysušuje pleť. Je k dostání v lékárně množství, jaké chcete a na přání vám namíchají bez parabenů. Trošku mě mrzí trvanlivost, že je jen měsíc.

  • Vyhlazuje pleť
  • Dostupné v lékárnách
  • Trvanlivost
  • Láhev - dávkování


Další recenze od 27.3.2012 06:11:35

Jarischův roztok jsem používala při dermatitidě místo vody k oplachování obličeje. Myslím, že není vhodný k odličování, spíš k osvěžení obličeje. Na dovolených v tropických oblastech a v létě si ho přelívám do rozprašovače, působí stejně jako dražší minerální vody ve spreji. Stabilizoval mi pleť, není už na některých místech přesušená a na jiných mastná.

  • nízká cena
  • uklidňuje podrážděnou pleť
  • velmi nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 11:17:16

Jarischův roztok je zatím to jediné, co mi alespoň trochu pomáhá zmírňovat vyrážky v obličeji a dekoltu. Je dorý na osvěžení a zklidnění pleti. Pleť po použití nepálí a je příjemně osvěžená a ulidněná. Mám už několikáté balení. Jediné, comi nevyhovuje je obal - velká skleněná lahev. Doma přelévám do malého rozprašovače.

  • zklidní pleť
  • pomáhá zmírnit vyrážky
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 15:40:43

Všichni si ho chválí, no já bohužel nemohu. Na mě žádné účinky neměl, a to ani po delším užívání. Kdyby fungoval, ocenila bych, jak je levný, no velkým mínusem je škaredá lahev. S pletí mi absolutně nic neudělal, ani nezlepšil, no ani nezhoršil.

  • levný, velké množství
  • žádný efekt
  • ošklivá lahev


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 00:56:46

Jarischův roztok se ke mě dostal spíš náhodou, a jelikož nemám potíže s pletí, používám ho jen občas na osvěžení pleti, výjimečně ke zklidnění. Ocenila bych to, že je bez chemických přísad a nedráždí pleť, takže může pomoct v nouzi, když na pleť nic nepomáhá.

  • dostupnost
  • cena versus množství
  • klidní a osvěžuje
  • nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2012 08:15:48

Podle mě tento "výrobek" neurazí ani nenadchne. Mé mastné pleti nijak nepomohl. Ovšem na osvěžení obličeje bude v létě super. Používám ho jako pleťovou vodu a někdy s ním i doodličuji zbytek makeupu.

  • Cena
  • Velké množství
  • Nedráždí
  • Účinky nic moc


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jarischův roztok jsem koupila na vyplachování ranky naší kočce a nakonec jsem ho začala používat taky. Na odlíčení je absolutně nevhodnýˇ(mě neodlíčí nic), ale naliju ho do misky, namočím do něj kulaté vatové tamponky a pokladu na pleť. Tento obklad nechám cca 30 min. a voda zklidní VŠECHNO podráždění!

  • zklidňuje
  • balení je hrozné


Další recenze od 13.4.2012 11:08:42

Jarischův roztok jsem si koupila na základě kladných recenzí zd ena Omlazení. Dle mého neurazí nenadchne, ale koupím si ho znovu. Spíše než večer ho používám během dne na lehké očištění pleti, jelikož ji dokonale nevyčistí (ale tím je k ní více šetrnější).

  • Cena
  • Skleněná láhev


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 14:32:15

Zakoupeno na doporučení zde na Omlazení. Velmi dobrá a levná náhrada pleťové vody. Používám ve větším množství na tampónek, potřu obličej a ještě když je mokrý tak vmasíruji krém. Takhle jsem se zbavila suchých šupinek na obličeji. Určitě zakoupím znovu.

  • levný
  • náhražka pleťové vody
  • velký obal


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 15:04:35

Jarischův roztok jsem začala používat, když se mi na pleti objevila alegická reakce na mastičky z lékárny. Od té doby použiji občas jako pleťové tonikum pro zklidnění pleti. Nevýhodou je sklněné balení, které je asi nejlepší přelívat do jiných nádob.

  • zklidnění pleti
  • skleněný obal


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2012 17:40:12

tento roztok mám pořád doma,někdy si s ním dočištuji plet místo pletové vody.Docela to pleti dělá dobře a tak ocenuji jeho nízkou cenu když pomáhá.Ale doporučuji si ho přelít do jiné ,např.plastové nádoby,skleněná láhev je hodně nepraktická........

  • levná čistící voda
  • sklenená lahev


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.4.2012 21:31:44

Původně jsem ho koupila pro přítele, protože nějakou dobu trpěl na vyrážky a ekzémy v obličeji. Nicméně mu vůbec nepomohl, takže jsem si ho nechala pro sebe a začala ho používat večer jako pleťovou vodu po vyčištění gelem. Můj názor - žádný zázrak to není, nevšimla jsem si, že by s mou pletí udělal něco zázračného. Je fajn, že nevysušuje jako některé pleťové vody. Co se skleněné lahve týče, tak ta je opravdu příšerná jak vzhledově, tak i z praktického hlediska.

  • nevysušuje
  • lze používat místo pleťové vody
  • cena
  • skleněný obal
  • stav pleti nijak extra nezlepšil


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.6.2012 22:31:59

Nedá se s ním odlíčit, ale je perfektní na zklidnění. Pokud máte citlivou plet tak víte, o čem mluvím. Lahev vydrží dlouho, dokonce i ten bez parabenů si přelévám a pořád je jako čerstvý, pokud se uchovává v lednici. Někdy si s ním plet oplachuju i po kelímcích, to když mám zrovna plet nějakým novým "zázrakem" reaktivní a rudou. Výborný je i pro ty, kdo nesnesou kohoutkovou vodu. Nečekejte od něj ale zázraky, nenahrazuje žádnou kosmetiku ani tonik, je to jen upravená voda:-)

  • zklidnuje citlivou plet
  • cena
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Jarischův roztok mi byl doporučen na problematickou pleť. Údajně je to hotový zázrak. Bohužel žádná změna ne mé pleti nenastala. Roztok je bez parfemace, levný, je ho celkem velké množství, ale má nízkou trvanlivost a balení je ošklivé a nepraktické.

  • cena
  • balení
  • trvanlivost
  • bez účinku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 10:14:19

To jsem se zas jednou nechala na omlázku zblbnout k nákupu nějaké kosmetické vychytávky. Aspoň že je to levná záležitost. Na akné mi samozřejmě nijak nepomohl. Možná je to dobrá věc aspoň na zklidnění podrážděné pokožky. Leží mi doma ve skříni, nemám pro něj využití.

  • cena
  • nevysušuje
  • u mě nefunguje
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.1.2013 10:33:36

Tento roztok jsem sice neměla z žádných kosmetických důvodů, měla jsem ho na předpis od praktické doktorky. Po tomto roztoku se mi ale strašně vysušila pleť a byla podrážděná. Nakonec jsem akutně skončila na kožnim, kde mi paní doktorka řekla, že se ani nediví, protože tento roztok je hodně dráždivý na pokožku a že k ní často lidi chodí, že po něm mají podrážděnou, popraskanou pokožku. Takže na kožnim zásadně doporučují nepoužívat a nechápou proč si to tolik lidí pořizuje a proč to tolik praktických lékařů doporučuje :-/

  • žádné
  • vysušuje
  • dráždí
  • na kožnim nedoporučují používat


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nenadchne, neurazí... Jako náhrada odličovače je celkem fajn, nevysušuje, nedráždí, odlíčí pěkně... O nějakých účincích na akné se dle mého moc mluvit nedá, ale na druhou stranu, já ho moc nemám, takže ani nebylo moc co sledovat... Ale za tu cenu je super! Jen mi trochu vadí potřeba rychlé spotřeby a povinnost uchovávat roztok v ledničce (jak jsem byla poučena paní magistrou v lékárně). Sama bych ho neupotřebila, takže se většinou dělím s kamarádkami...

  • cena
  • odličuje dobře
  • nevysušuje
  • účiny nic extra
  • rychlá spotřeba
  • nutnost uchovávat v ledničce


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.3.2013 19:25:49

S klidným svědomím mohu říci, že kam se na Jarisch hrabou předražené micelárky, "zázračné" gely, krémy apod. Toto je opravdu spása pro mou pleť a cena je více než příznivá. Po používání se má pleť zlepšila o 100%. Na vyrážku v obličeji mi pomohl jedině Jarisch a již po prvním dni byla o 50% menší a po pár dnech vymizela úplně. Celkově je Jarisch k pleti jemný a šetrný, nedráždí ji a nevysušuje. Používám vždy na dočištění po odlíčení a také každé ráno na "osvěžení" pleti. Určitě koupím znovu a doporučuji všem.

  • Cena
  • Velké balení
  • Účinky
  • Nedráždí a nevysušuje
  • Nic


Další recenze od 17.4.2013 16:30:17

Kúpila som si to tak ako väčšina mladých dievčat na zlepšenie pleti-akné, zo začiatku som mala pocit že to možno trochu pomáha, ale skôr som si to len nahovárala :) ? Neviem, brala som to tak že je to absolútne nízka cena vzhľadom na množstvo, nedočítala som sa na internete o škodlivosti, predáva sa v lekárni takže snáď to nič také hrozné nie je. Tento roztok je dobrý na hydratáciu a osvieženie pleti prípadne na dočistenie nečistôt pleti aj po odlíčení.Po čase som si všimla že občas mi pleť akoby trochu podráždi a mám ju červenú pálivú, po chvíli to prejde, no na vyrážky nemá žiaden učínok. Keď si ho nanesiem na celú tvár aj nad hornú peru, a potom si nechtiac 'oblížem pery' tak je to naozaj hnusná chuť na to ako nevinne to vyzerá :D Ale tak ktorá kozmetika by mala dobrú chuť ,že :D Hlavným negatívom pre mňa je že hoci mám mastnú pleť, začala sa mi vysušovať-ale nie všade, len na niektorých miestach a to extrémne až sa tvoria šupiny a koža je strašne popraskaná najmä na nose, medzi obočím a na lícach. Používala som ju vyše pol roka , možno aj rok, už neviem , ale už sa k nej určite nevrátim ,považujem to pre seba za zbytočnosť keďže nemá také účinky aké by som chcela a radšej používam iné pleťové vody určené na problematickú pleť.

  • vydrží dlho
  • veľmi lacné-nestojí skoro nič
  • osvieži pleť
  • po čase stráca účinok
  • vysušuje
  • podla mňa zbtočnosť
  • občasné začervenanie pleti


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2013 13:32:43

Absolutně nechápu, co na tomto všichni mají. Koupila jsem původně pro přítele, protože má problémy s pletí a ani trochu mu nepomohl, tak jsem ho zkusila já. Ale ani na sobě jsem nezaznamenala sebemenší účinek, prostě jako bych používala obyčejnou vodu. Za mně naprostá zbytečnost bez účinku v hnusném obalu. Ani jsme ho nedopotřebovali. Jediným plus je asi jeho cena, jinak nic.

  • cena
  • naprosto bez účinku
  • ošklivý obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2014 15:53:30

Jarischův roztok jsem si koupila poprvé v životě až když jsem si nevěděla rady, čím ošetřovat mou dermatitidu na bradě. Nechtěla jsem ke kožní a zkusila jsem roztok a mazat levandulovým krémem od KH.Samoléčba dost pomohla. Jelikož jsem v lékárně dostala hned 500 ml balení, přelívám si jej do rozprašovací lahvičky, kterou při každém čištění pleti nanáším roztok na vatový tamponek a roztokem stírám z pleti hydrofilní odličovací olej. Následně tonizuji přírodní pleťovou vodou a pleť je lepší, než když jsem olej oplachovala vodou z kohoutku. Akorát se mi nelíbí, že obsahuje parabeny. A bylo by lepší plastové balení, než ve skle.

  • vhodný na citlivou pleť
  • cena
  • skleněné balení
  • obsahuje parabeny


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 20:11:45

Na Jarisch jsem slyšela samé kladné recenze, takže jsem neváhala a koupila jsem si ho v lékárně. Byla jsem nadšená, že za takovou cenu získám tolik množství. Ovšem nic kladného se nekonalo. Roztok vůbec neodličoval, takže jsem ho měla za chvíli pryč. Byl hodně těžký na cestování a jelikož cestuju opravdu hodně, cítila jsem, že je taška těžší. Nejhorší ale bylo to, že se mi po něm udělala na obličeji krupička, která se mi dělá jen když mám na sobě něco agresivního. Ale abych nebyla jen skeptická, tak mě pobavila etiketa s nápisem: nepochází z přežvýkavců. Paráda!

  • nic
  • těžký na cestování
  • neodličoval
  • zhoršil mi pleť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2015 17:00:31

Koupila jsem na doporučení kožního lékaře na ekzém v obličeji. Bohužel po nanesení na obličej jsem cítila svědění, pálení a ekzém se strašně zhoršil :( Zkusila jsem pro jistotu další den a opět to samé. Alergická reakce a rozšíření ekzému i tam co nebyl... Skleněná láhev je nepraktická a obsah parabenů mě zaráží...Nedoporučuji...

  • nic
  • alergická reakce


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento roztok mi už doporučovalo hodně lidí. Mám problematickou a citlivou pleť a spousta lidí si ji chválí. Mnozí slibují zlepšení akné, což se teda u mě nekonalo. Jinak mi voda ale vyhovuje. Nedráždí a pleť pěkně dočistí. Používám místo pleťových vod a tonik. Co se mi velmi líbí je, že je bez parfemace, takže si nedráždíte čichové buňky

  • nedráždí
  • nevysušuje
  • bez parfemace
  • nepraktický obal


Další recenze od 14.2.2016 15:34:04

Používám už velmi dlouho, dokonce vozím do zahraničí kamarádkám, žádanější než cokoliv jiného. Primárně je určena na obklady. Já používám na různé pupínky, akné apd. jako tonikum, také s tím vlhčím pleť před aplikací oleje. Funguje i na lišej. Ovšem pozor, nemá žádné čistící účinky, proto je roztok nevhodný pro odličování a čištění, prostě použít jako klasické tonikum na perfektně odlíčenou a očištěnou pleť, jako další péči. Není to tedy nic přírodního, spíš naopak, ale na mě skvěle funguje. Koupit lze v kterékoliv lékárně, buď už hotový, nebo si ho nechat namíchat. Má krátkou dobu spotřeby po otevření, asi 1 měsíc, tak je lepší kupovat v menším balení. Obal je obyč. lékárenský, já přelévám do krásné skleněné lahvičky, která jde i hezky vyvařit, tak mi vlastně obal nevadí. Je to dobrá alternativa i pro ty, kteří jsou citliví na vodu z vodovodu, mají ji moc chlorovanou, tvrdou apd. Od kosmetičky jsem slyšela, že nemusí vyhovovat suché pleti, vysušuje, ale to nemohu posoudit, já mám pleť smíšenou. Určitě budu kupovat a doufám, že ho nepřestanou vyrábět. Jo, a ještě mi na něj chodí manžel po holení, místo vody po holení,krásně mu zklidní pleť.

  • multifunkční použití
  • neparfemovaný
  • skvělý na akné, lišeje, problem. pleť
  • výběr z mnoha velikostí balení
  • cena
  • dostupnost
  • jde použít i jako voda po holení
  • chemický
  • krátká doba spotřeby od otevření
  • nemá čistící funkci
  • obyčejná lékárenská láhev


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2017 13:36:07

Přípravek jsem začala požívat po doporučení na kožním, když jsem měla problém s periorální dermatitidou. Vodu od té doby používám ráno a večer, vždy si ji pouze otřu vatovým tamponkem po odlíčení. Ze začátku na pleti trošku štípe, také je lepší si ho přelít např. do mýdlenky, jelikož skleněná láhev je nepraktivká. Pleť se mi po pravidelném používání o 100% zlepšila, dokonce jsem zaznamenala menší výskyt pupínků. Dle mého názoru je to na pleť to nejlepší tonikum, které již nikdy nevyměním za chemická tonika z drogerie. Určitě doporučuji.

  • zklidňuje
  • dezinfikuje
  • nevysušuje
  • zlepšuje celkový stav pleti
  • je bez zbytečných chemických přísad
  • cena
  • balení