Versace Bright Crystal EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Versace Bright Crystal EdT
Parfémy pro ženy Versace Bright Crystal EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy Versace Bright Crystal EdT - obrázek 2
5 4 39
  • Průměrné hodnocení 4
  • 49% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 700 - 1 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Versace

Recenze produktu
Versace Bright Crystal EdT

Další recenze od 20.3.2012 11:41:01

Velmi příjemná, jemná květinová vůně, je hodně oblíbená, asi proto, že je univerzálně nositelná kamkoliv, v kteroukoli roční dobu. Mám ji ráda a kupuji opakovaně. Vytknout jí lze jen relativně menší výdrž, ale není to tak úplně pravda, protože tato toaletka jde hodně do prostoru a okolím je cítit velmi dlouho.

  • univerzální
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 11:47:30

Krásná osvěžující jiskřivá a mladistvá vůně s menší výdrží. Používám ji občas na jaře a v létě, ale znovu bych nekoupila. Nevýhodou je její masová oblíbenost zvláště u mladých dívek a žen.

  • poměr cena x množství
  • výdrž
  • masová oblíbenost


věk
25-34

Velmi hezká vůně, vhodná i jako dárek "naslepo" v případě, že neznáme oblíbenou vůni darované, protože je opravdu univerzální a jemná. Také jsem ji dostala dárkem a voním ji k běžnému dni ačkoliv mám raději výraznější a osobitější vůně.

  • jemnost
  • dostupnost
  • univerzalita
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 23:34:03

Krásná jemná vůně v ještě krásnějším obalu. Nicméně velkou vadou pro mě je, že alespoň na mě vůně příliš dlouho nevydrží. Což je škoda, protože jinak se mi vůně opravdu líbí. Myslím, že v této cenové relaci se dají sehnat lepší toaletní vody s delší výdrží.

  • Krásný obal
  • Příjemná lehká vůně
  • Malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 12:17:27

Koupila jsem naslepo, ale voní moc pěkně, ačkoli na květinové vůně tolik nejsem. Řekla bych, že je univerzální a většině lidem voní - zkrátka neurazí, ale ani nenadchne. Co se týče výdrže, na mně vydrží vonět celý den, i když jde pouze o EdT, takže spokojenost.

  • dlouhá výdrž
  • trochu "tuctová"


Další recenze od 21.3.2012 16:30:40

Taková příjemná vůně co na mne nijak dlouho nevydrží.. Je masově oblíbena, takže ji má každá druhá paní/slečna v létě...Dostala jsem ji jako dárek, kupovat si novou nebudu. Preferuji spíše ne tolik rozšířené vůně.

  • jemná příjemná vůně
  • nevydrží dlouho
  • má ji snad každá druhá žena


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 19:18:18

Velice oblíbená davovka, ale mě si rozhodně nezískala. Připomíná mi jednu levnou drogérkovou toaletku. Cítím z ní citrusy a zelený čaj. Přijde mi strašně neoriginální. V létě ji ale jistě mnoho žen ocení pro jeji svěžest a nevtíravost. Jen počítejte s celkem mizernou výdrží.

  • univerzální vůně
  • slabá výdrž
  • tuctovka


věk
25-34

Pro mě nezajímavý a tuctový parfém, který mi nevoní a nijak mě nepřitahuje, doma jsem měla celou sadu, ale vůbec jsem nepoužívala. Hodí se pro mladší slečny, sladká, lehoučká a květinová. A jelikož i dost univerzálně využitelná, tak ji má kde kdo. Připomíná mi jiné vůně, mnohem levnější. Flakonek je krásný a stylový, typický Versace. Cena je možná trochu přemrštěná.

  • pro mladší slečny
  • květinková
  • krásný flakon
  • davová oblíbenost
  • cena


Další recenze od 12.4.2012 12:56:01

Vůně, která asi voní každé ženě. Neutrální květinová. Jen dlouho nevydží, což je škoda. Krásný flakónek voňavky. Ráda se s ní voním, hodí se k jakékoliv příležitosti. Mám od ní jak voňavku, tak i malou vonavku a i sprchový gel. A ani jedna věc nemá chybu.

  • Flakonék
  • Vůně
  • Nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 14:20:45

Jedna z mých nejoblíbenějších vůni na léto. Vůně je lehká, příjemná. Nevýhodou je, že touto vůní voní téměř každá druhá žena. Jako další nevýhodu spatřuji balení - víčko je sice honosné, ale zbytečně veliké a těžké - do kabelky zbytečné. I přesto ale zůstávám vůni věrná již několikátý rok.

  • příjemná vůně
  • cena
  • nepraktické víčko
  • davová oblíbenost


Další recenze od 8.5.2012 08:11:46

Tuto vůni jsem si koupila náhodně, zaujal mě obal a designové provedení,navíc mám ráda růžovou.V prvních dnech mě vůně uchvátila a velmi se mi líbila, postupně jsem ji ale přestala cítit a spíš se mi zošklivovala a nepřipadala mi vhodná na běžné nošení.Teď jí používám spíš výjimečně právě díky tomu,že jí po chvíli na sobě vůbec necítím.

  • Flakon
  • Dostupnost
  • Cena
  • Příliš robustní víčko
  • Malá výdrž


Ačkoliv je mi tahle vůně opravdu příjemná, vadí mi, že ji má skoro každá, mezi levnějšími parfémy nevynikne, je to tuctovka. A výdrž je naprosto příšerná! Po deseti minutách nevím ani já, ani okolí, že mám něco na sobě. Takže znovu ji určitě nekoupím, ani kdyby byla za polovic.

  • flakon
  • výdrž
  • tuctová vůně


věk
15-24

Další recenze od 31.5.2012 16:42:01

Produkt Versace Bright Crystal EdT mám velmi ráda, nejen, že krásně vypadá, ale i krásně voní, možná je na mně trošku moc "silná" ale po chvíli trošku "uhasne" a tak moc nevodí, výdrž je celkem dobrá a cena přijatelná, já osobně si jí určitě znovu koupím!

  • krásný obal
  • dostupnost
  • příjemná vůně
  • pro někoho moc silná vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 21:17:23

Hodně jemná, tudíž není za chvíli skoro cítit a necítím ji jak ze sebe (asi zvyk) tak z kamarádek, které ji v hojném množství používají. Znovu už si raději koupím jinou, ale něco do sebe má. Minimálně nikoho neurazí a jde nosit denně. Je sice profláklá, ale na ulici jí díky malé intenzitě nepoznám.

  • cena
  • profláklost
  • skoro necítitelná


věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 12:35:53

Vůně Versace Bright Crystal velice imponovala mému příteli, který mi ji zakoupil. Nevoněla mi od prvního přičichnutí a flakon mi přišel opravdu přehnaný. Něco mi v této vůni velice vadí, ale nepřišla jsem na to co. Nevoním se s ní ráda, jen občas abych udělala příteli "radost" že ji nekoupil zbytečně.

  • žádné
  • vše


věk
15-24

Další recenze od 13.8.2012 22:33:10

Koupila jsem miniaturku mamince, velmi po ní toužila. Já sladké vůně moc nemusím, ale Bright crystal voní nádherně, není vtíravý. Nevýhodou je masová oblíbenost, cítím ji opravdu často, což docela chápu, vzhledem k univerzálnosti vůně. Ze všech maminčiných parfémů je tenhle nejkrásnější

  • vůně
  • oblíbenost


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2012 17:14:54

Další z mých oblíbených vůní. Jen mě mrzí, že pomalu touhle vůní voní každá 4. žena :( Moc příjemná vůně, která však moc dlouho nevydrží, proto taky mívám vůni jen pár měsíců a už kupuji novou :) každopádně patří mezi top mých oblíbených a nepřestanu ji kupovat :)

  • vůně
  • design lahvičky
  • cena
  • výdrž


Tuto toaletku používala moje spolubydlící a vždycky mi vrtalo hlavou, čím tak krásně voní. Pak jsem objevila ten flakon a nikdy jsem neodolala, abych si malinko nenavoněla zápěstí. Pak jsem si ji jednoduše koupila, co si budeme povídat, není z nejlevnějších a závislost rostla. na oblečení mi voní krásně, ale nevím proč, když ji stříknu na sebe, cítím něco nikotinového, nebo jakoby lehounký podtón cigarety, i když nekouřím. Naštěstí jsem asi jedniná, kdo má tento problém, protože moje kolegyně i spolubydlící jí voní pěkně. :) jinak průšvih je výdrž, ta je slabá. ale ke spotrovnímu oblečení na jaře je svěží květinková vůnička perfektní.

  • univerzálnost
  • vzhled flakonu (zaujme pozornost)
  • název výrobku :-)
  • nevtíravost a svěžest
  • slabá výdrž
  • cena
  • profláknutost


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 13:28:14

Bright crystal je typická "letnička". Měla jsem možnost ji vyzkoušet od kamarádky, pak jsem ji ještě několikrát zkoušela v parfumerii a nenadchla mě. Podobných vůní jsou na trhu mraky, není ničím origiální. Dokážu si ji ale představit v létě na mladé slečně. Je to typická letní svěženka.

  • cena
  • tuctová vůně


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 14:32:26

Byla to moje velká oblíbenkyně. Jsem trochu straka, miluju třpytivé věci, takže flakon s diamantem mě uchvátil hned na první pohled. Vůně je krásná lehká, ideální na léto. Ale časem se z voňavky stala tak hrozně masová záležitost, že mi uplně zošklivěla a letos v létě už jsem si ji nekoupila. Má ji opravdu snad každá druhá a to mi vadí.

  • krásný obal
  • lehká, svěží vůně
  • používá ji opravdu hodně lidí


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 17:41:46

Velkou předností je líbivý obal, ale to je taky téměř všechno. Vůně nevydrží dlouho, není intenzivní (což není vždy negativní vlastnost) a ani nijak výjimečná, nenadchne ani neurazí. Ideální na léto - jemná, květinová. Od Versace jsem čekala větší kvalitu.

  • jemná vůně
  • obal
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 10:07:43

Toto je jedna z mých oblíbených vůní. Kupuji si ji opakovaně. Je svěží, příjemně vyvážená. Je sice tuctová, ale mě to neodradí. Výhrady mám k flakónku. Je dost nepraktický do kabelky, masivní vršek neustále upadává, hlavně u větších balení. Už se mi stalo, že v kabelce upadl a obsah se mi vystříkal do kabelky, od té doby si ji s sebou nikam nenosím.

  • příjemná vůně
  • flakon!!!


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2013 16:01:54

Vůni jsem dostala na Vánoce, předtím jsem ji neznala. Mile mě překvapila, moc hezky voní, obal je na jedničku, nejdříve mi připadalo, že má malou výdrž, ale na oblečení byla cítit dlouho a ikdyž já sama jsem ji na sobě necítila, ostatní se mě ptali, co to mám za vůni :) dodnes ji poznávám na jiných slečnách.

  • jemná vůně
  • nemám


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2013 16:23:31

Jedná se o lehkou letní květinovou vůni, která mi ale přijde až moc dívčí a spíš romantická, než sexy. Na to, že je lehká, má překvapivě dlouhou výdrž - na oblečení byla často cítit řadu dní. Velkou nevýhodou téhle vůně je její nepraktický obal, který ji prakticky předurčuje jen k domácímu použití. Monstrozní víčko je do kabelky dost objemné a těžké a bez něj zase hrozí, že se vůně v kabelce vystříká.

  • výdrž
  • lehká letní květinová vůně
  • velké nepraktické víčko


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2013 08:26:53

Tuto vůni jsem dostala od přítelovi maminky k Vánocům a jsem z ní nadšená. Uchvátil už mě samotný obal a krásné víčko. Je docela těžký, takže na nošení po kabelkách asi nebude. Samotná vůně je velmi příjemná, svěží květinová. Vhodná na jakékoliv období. Vydrží dlouho.

  • Vůně
  • Balení-víčko
  • Nic


věk
25-34

Moc tady nechápu tolik negativních recenzí, ale budiž, já jsem prostě asi hříčka přírody - co vyhovuje všem, tak mě ne a vice versa. Každopádně, s tímhle parfémem jsem moc spokojená. Má osvěžující vůni, podle mě dlouho vydrží a navíc má flakonek moc hezký desing. Já jsem k němu dostala dokonce přívěsek na kabelku, kterej je taky moc hezkej, takže za mě povedená vůně.

  • příjemná vůně
  • výdrž
  • design flakonku
  • v sadě s přívěskem na kabelku/klíče
  • vyšší cena


Další recenze od 15.6.2013 18:56:04

Tuto vůni na mě můj přítel miloval. Kdykoliv když vůni ucítil, vzpomněl si na mě. Bohužel se už stala klasikou. Vlastní jí nespočet lidí a není originální. Sice mně můj přítel přemlouvá, abych si ji koupila znovu, ale raději volím jiné parfémy. Pokud vám to nevadí, tak bych jí určitě doporučila. Krásně voní. Průměrná výdrž.

  • krásný flakon
  • není originální


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2013 06:58:47

Tak za mě nádherné vůně, přesně to co jsem teď na léto hledala!!! Svěží, lehká vůně, která nádherně voní. Nevtíravá a není těžká. Já jsem moc spokojená. Hned jak jsem si jí stříkla v parfumerce na ruku, věděla jsem, že jí musim mít :) Zatím se mi zdá, že mi i dlouho vydrží na kůži vonět. Možná jen ta cena mi za EdT mohla být nižší, ale flakon je nádherný. A nemuselo by jí používat tolik žen a dívek :(

  • krásně voní
  • hezký flakon
  • cena
  • oblíbenost


věk
25-34

Je to naozaj jemná, letná, ovocno- kvetinová vôňa. Jediné mínus by som asi uviedla , že je to trošku taká tuctovka. Vlastním balenie 90 ml ale zoženiete aj 50ml či 30 ml. Hlava: yuzu, granátové jablko, ľadový akord. Srdce: lotos, pivonka, magnólia. Základ: pižmo, ambra, drevo. Vydrží dosť dlho ale nie celý deň. Samozrejme je to len toaletka , tak sa niet čomu čudovať. Napriek tomu, odporúčam

  • krásne balenie
  • žiadne


věk
35-44

Další recenze od 3.9.2013 18:34:55

Zalíbení si u mě tato vůně musela hledat postupně a delší dobu. Když jsem ji dostala poprvé, tak mi vůbec nevoněla. Navíc mi vadilo příšerné podle mě kýčovité víčko, které bylo tak obrovské, že se mi díky němu parfém nevešel ani na poličku. Víčko tedy letělo ihned do koše. Parfémem jsem se občas navoněla ale pořád jsem v něm nenašla zalíbené. Přestala jsem jej tedy používat. Asi rok mi doma ležela ladem, když jsem se rozhodla s ní znovu navonět. Světe div se, začala mi najednou vonět. :-) Od té doby ji používám docela často a musím říct, že teď mi najednou voní hezky. Znovu si ji ale pořizovat asi již nebudu.

  • super cena
  • obrovské víčko


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 13:51:10

Velmi příjemná vůně, která se dá nosit kamkoliv, jen mám občas pocit, že vydrží docela krátce, nebo už jsem si na ní zvykla a necítím jí :D Taky mi přijde silně nepraktická nádobka, hlavně víčko, pokud bych chtěla voňavku nosit v kabelce tak je fakt neskladná. Nosím jí bez víčka, to už se mi do kabelky nevešlo :) Jinak doporučuji.

  • skvělá vůně
  • výdrž


Další recenze od 19.2.2014 21:23:33

Jemná, květinová...neurazí nenadchne. Velice univerzální vůně, snadno rozpoznatelná, ale připomíná mi prostě klasické květinovky ničím nezajímavé, už bych si ji znovu nekoupila , ale je příjemná :) není nic co by mi na ní vadilo, ale taky to není něco co bych si musela opětovaně kupovat :) můžu doporučit spíše mladým dívkám.

  • univerzálnost
  • vydrz a velka oblibenost


Další recenze od 17.4.2014 14:52:46

Bright crystal už mám doma podruhé.. Je to opravdu velmi příjemná vůně, a mě osobně nepřijde, že by vydržela krátkou dobu jak se tady píše.. na oblečení po celém dni parfém stále cítím. Je sice pravda, že po druhé už jsme z ní nebyla tolik nadšená jako poprvé, ale ničím neurazí ani nezkazí.. je prostě příjemná a nevtíravá. Určitě se velmi hodí do jarních a letních dnů:)

  • Příjemná a milá vůně
  • velká popularita


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2014 13:41:10

Krásná vůně, která je svěží a lehká. Pro mě rozhodně letní vůně. Složení Hlava- granátové jablko, yuzu, ledový akord. Srdce- lotos, magnólie, pivoňka. Základ- pižmo, ambra, dřevo. Je to ovšem tzv. "masová" vůně, takže ji zná téměř každý a tím se vytrácí originalita. Ale pro mě je to prostě srdcovka. Jediné, co mě mrzí, je slabá výdrž. Pořídím si ji klidně znovu :)

  • Vůně
  • Flakon
  • Dostupnost
  • Cena
  • Profláklost


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2015 00:43:26

Túto vôňu som si kúpila ešte v lete... Teraz som si ju odložila pekne nazad do krabičky a bude tam odpočívať do budúceho leta pretože mi príde proste taká"letná". Na zimu si predstavujem niečo iné"ťažšie"... Vôňa je príjemná, ľahká, svieža... Čítala som o nej že má malú výdrž ale to nieje pravda... Skôr je problém že si na ňu človek rýchlo zvykne a už ju na sebe necíti aj keď okolie áno... :) Vôňa aj dosť dlho vydrží... Používala som ju dosť často a ešte je vo flakóne dosť... Flakón je taký priemerný... Nepríde mi ani nijak očarujúci ani škaredý... Cena mi tiež nepríde zas tak vysoká... U"kvalitnejších"parfumov taká proste býva no... Vôňa sa mi páči v podstate nemám čo vytknúť ale asi by som si ho nekúpila znova... Nieje to pre mňa parfum"s ktorým by som chcela zostarnúť"... Možno je to v tom že ho má naozaj každá tretia dievčina ktorá má drahší parfum a to je asi pre mňa jediné mínus za ktoré teda parfum nemôže... Kým som ten parfum nemala ani som si to vlastne nevšimla že sa z neho stala viac menej"ľudovka"...

  • moc rýchlo sa nemíňa
  • vôňa
  • výdrž
  • parfum je taká ľudovka má ho pomaly každá tretia


věk
35-44

Moc krásná, lehká a elegantní vůně. Zamilovala jsem si ji, ale je to tak 7 let zpátky. Milovala jsem ji tak moc, až jsem se jí za pár měsíců přejedla a ten 90ml flakon ani nedovypotřebovala. Byla pěkná, ale jen na jaro, na zimu bych ji nesnesla, byla na mě moc řídká. A taky byla pořád stejná, neproměňovala se, a já mám ráda, když se vůně vyvíjí.

  • krásná a jemná vůně
  • nic


věk
15-24

Tuto vůni jsem dostala letos na Vánoce. Vůbec jsem ji nečekala, ale věděla jsem, že voní hezky, protože ji používá známá. Na popisování vůně nejsem expert, ale je jemná, celkem svěží, není to žádná těžká vůně. Nosím ji jak v zimě, tak i teď v létě takže je to pro mě vůně na celý rok. Má nádherný flakon a krásně se vyjímá na poličce s kosmetikou:) Jediné mínus pro mě je určitě výdrž. Čekala bych trochu větší ale tak co nadělám. Je to fajn parfém a patří mezi velmi známé takže i přes tu výdrž má hodně oblíbenkyň. Zatím ale nevím jestli se mi chce znovu dávat přes 1000 Kč právě za tento parfém a koupit si ho znovu. Je fajn, ale je tam to ALE

  • Krásná jemná vůně
  • za tu cenu by mohla být větší výdrž


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2017 17:55:09

Krásná jemná šarmantní vůně, která osloví, není vtíravá,ani přeslazená ale naopak každý si rád opakovaně přičichne. Bohužel dlouho nevydrží a kvůli velikosti a mohutnosti skla ve flakonu ji vždy odstříkávám do atomizéru a nosím takto s sebou a během dne se několikrát přivoním. Cítím ji na sobě celý den, což u mě navozuje příjemnou náladu a že na mě není cítit už z pěti kilometrů napřed mi je jedno. Ten, kdo je u mě v bezprostřední blízkosti ji ucítí a to mi stačí.Sklidila jsem za ni už několik komplimentů a to potěší. Je to pro mě vůně na kdykoliv, ale určitě ne na mrazivou zimu nebo podzim, spíše jaro, léto.Příjemná a déle trvající je její sestra Versace bright crystal absolu, která má také velmi příjemné o trošku jinačejší aroma.

  • Krásný flakon
  • Příjemná vůně vhodná pro kohokoliv
  • Cena není vysoká
  • Menší výdrž


věk
15-24

Parfém byl mým prvním dražší značky a mám ho na poličce doposud. Krásně, květinově voní, není příliš sladký, ani příliš kořeněný. Vydrží poměrně dlouho a dodává ženě/dívce luxusní pocit. Flakonek je krásný a stejně luxusní, jako vůně samotná. Líbí se mi, že ačkoliv patří mezi drahé značky, není oproti ostatním vůním drahý zase tolik, jeho cena je zvládnutelná. Dalším plus pro mě je také to, že značka nabízí i sladší, ovocnější verzi v růžovějším flakonku.

  • Vkusný flakonek s "diamantem"
  • Luxusní květinová vůně
  • Poměrně dlouhotrvající
  • Zvládnutelná cena
  • Žádné podle mě


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

C-Thru Emerald EdT

4 75% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Avon Incandessence EDP

3.8 70% 13 recenzí