Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive
Antiperspiranty, deodoranty Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive - obrázek 2
5 4.7 13
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 120 - 399 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Vichy

Recenze produktu
Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive

Další recenze od 19.4.2015 11:04:21

Tento deodorant je velmi účinný.Vyzkoušela jsem kuličky od Biodermy a La Roche a musím říct,že Vichy u mě vyhrála.Nedělá stopy na oblečení,jemně voní a neštípe v podpaží.U Dricloru jsem měla,že mi uhoří podpaždí.Bývá v akci 1+1 ,nebo 1+druhý za půlku.Drogerkové antiperspiranty už vůbec nekupuji,jsou to vyhozené peníze.

  • Velmi účinný.
  • Vyšší cena.


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2015 12:47:32

Dlho som používala tuhé antiperspiranty, ale na čiernych tričkách mi z nich ostávali biele kruhy, rozhodla som sa, že vyskúšam guličkové. S týmto som veľmi spokojná, vôbec nerobí žiadne škvrny, ani pri obliekaní ani priamo pod pazuchami. Takisto na bledých tričkách nerobí žlté fľaky. Veľmi krásne voní, čistotou, nebije sa s parfémom. No hlavne mi vyvohuje to, že po zmiešaní s potom nesmrdí takou zmiešaninou, pot necítiť vôbec. Čo sa týka potenia, nemôžem povedať že by som sa nepotila vôbec. Potím sa ale oveľa menej, som spokojná. Gulička sa nezasekáva a stačí naniesť tenkú vrstvu, rýchlo zasychá. Kúpim znova, pokiaľ uvidím nejakú akciu. Plná cena je totiž dosť vysoká.

  • príjemná vôňa
  • obledzuje potenie
  • dlho vydrží
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 11:38:22

Tento antiperspirant od Vichy jsem si moc oblíbila. Před lety jsem sháněla něco co by mi v létě zabránilo pocení a byla jsem zoufalá, že se skoro se vším docela potím, až mi jednou dala teta tento antiperspirant. Musím říci, že jí musím děkovat dodnes, protože je opravdu luxusní, jak je účinný. Má velmi příjemnou a jemnou vůni, takže nepřebíjí parfém ani žádné jiné vůně a hlavně je šetrný k pokožce, vůbec jí nedráždí. Schne docela rychle a bílé fleky na tmavém oblečení nezanechává. Za mě mohu jedině doporučit, je to jeden z nejlepších antiperspirantů, které jsem kdy vyzkoušela.

  • dostupnost
  • vůně
  • je šetrný k pokožce - nedráždí jí
  • účinnost
  • cena v ČR


K této kuličce se vracím docela často, je jemná a neštípe jako driclor, takže se dá používat častěji a se skoro stejně dobrým efektem jako má driclor. Není sice úplně 100% ale funguje tak zhruba na 80% ale na trhu sem nic lepšího a šetrnějšího neobjevila. Jsem spokojená i s lehkou parfemací. Vyplatí se koupit v akci 1+1.

  • vůně
  • funkčnost
  • balení vydrží dlouho
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 7.10.2013 08:26:24

Tenot Kuličkový antiperspirant od Vichy slibuje ochranu proti zápachu až 48 hodin. Já teda ochranu 48 hodin nepotřebuji, protože se každý den spchuji :-) ale musím říct, že vydrží opravdu dlouho bez nutnosti další aplikace během dne. Nádherně voní a skvrny na oblečení mi také nedělal. Jeho cena je sice vyšší než běžně dostupné antiperspiranty ale tento je opravdu kvalitní a stojí za to si připlatit.

  • hezky voní
  • opravdu chrání proti pocení
  • vyšší cena


Další recenze od 4.8.2013 12:30:38

Pocení, to je můj věčný problém. Zkoušela jsem snad všechno a většinou mi to zabíralo první dva týdny a když jsem už byla nadšená, že jsem objevila něco, co konečně funguje, tak se můj problém vrátil. Každopádně mě tato kulička od Vichy jako jediná přesvědčila o tom, že můj boj s pocením není prohraný. Sice 48 hodin nefunguje :), ale těch 8-10 hodin v létě zvládá. Moc mi nevyhovuje její vůně, je taková pánská, ale nejdůležitější pro mě je, že zabírá.

  • První přípravek proti pocení, který opravdu funguje!
  • Jakoby pánská vůně
  • Šíleně vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2013 23:59:44

Tak konečně jednou nákup podle recenzí na omlázku, který se vyplatil! Konečně jsem se poprvé nenapálila. Tenhle antiperspirant opravdu s klidným svědomím všem doporučuju. Dneska prošel zatěžkávací zkouškou (měla jsem státnice) a vydržel. Kam se hrabou anti a deo z drogerie! Člověk se opravdu míň potí, ale co je pro mě hlavní a podstatné - večer opravdu není nic cítit. Nedělá fleky. Na to že moc kuličky do podpaží nemusím, v tomhle případě ji snesu. Kulička se nezasekává. Má moc příjemnou vůni - jemně chlapskou. :) Dá se použít hned po holení, nedráždí pokožku. Cena je sice vyšší, ale za kvalitu a funkčnost si ráda připlatím. S čistým svědomím dávám 5* a příště koupím zase.

  • příjemná vůně
  • funkčnost - člověk se míň potí a hlavně pot nesmrdí
  • nedráždí pokožku
  • nedělá fleky
  • dostupnost jen v lékárnách


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 09:56:25

Nemám ráda roll-on antiperspiranty, ale tenhle můžu jedině doporučit. Kulička se nezasekává, přípravek má velmi, ale velmi jemnou vůni, takže se pak nebije s použitým parfémem, nenechává skrvny na oblečení a co je hlavní, tak se nepříjemně nedrolí a skutečně dokáže velmi dobře zabránit pocení, takže já jsem byla spokojená. Sice je cena poněkud vyšší, ale často na něj narazíte ve slevových akcích. Stejně se cena i tak vyplatí než zkoušet desítky běžných drogérkových deo a antiperspirantů, které nefungují. Raději si připlatím jednou a budu spokojená.

  • kulička se neseká
  • nedělá skvrny na oděvu a nedrolí se
  • zabraňuje pocení
  • jemná vůně
  • docela rychle uschne v podpaží
  • pro někoho cena


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2012 22:43:12

Nejlepší deodorant, jaký jsem kdy měla. Účinnost opravdu dobrá, nicméně 48 hodin opravdu nečekejte, já se např. k večeru i občas cítím, ale stejně používám dál, protože je pro mě důležitá jiná vlastnost - a to šetrnost k pokožce. I přes pravidelnou hygienu jsem měla od jiných antiperspirantů potíže, s tímto bez problému.

  • šetrný k pokožce
  • funkční
  • nemusel by to být roll-on
  • je drahý
  • mohl by více vonět


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2012 15:45:19

Vzhledem k tomu, že používám parfémy, nelíbí se mi, když ze sebe cítím antiperspirant. To se mi s tímto nestane, voní velmi slabě a příjemně a hlavně funguje! Sice není nejlevnější, ale zase se nemusíte během dne několikrát přestříkávat. Jiný už nechci.

  • funguje
  • nevtíravě voní
  • cena


Další recenze od 25.10.2012 11:11:41

Narazila jsem na něj v létě náhodou a už ho nikdy za nic nevyměním. Obsahuje stříbro, které zabraňuje pocení, nenechává žádné skvrny a neodroluje se jako klasické tuhé antiperspiranty. I přes vyšší cenu je to super investice do boje proti pocení, všem doporučuji.

  • je nejlepší a šetrný
  • neprůhledná lahvička - není vidět kolik ho zbývá


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2012 10:52:16

Koupila jsem si tuto kuličku v Paříži (ve Francii je Vichy levná jako u nás např Nivea) Navíc tam byla akce v jedné lékárně 2+1 zdarma takže je mám asi za 80 kč, ale cena v česku ej kolem 200 Kč. Každopádně opravdu funguje! Vubec se po něm nepotím! A to se potím obecně hodně. Nemohla jsem ani nosit šedivá trika a ty kde je to moc vidět, vždy jsem mela hrozné koláče. Rexona, Dove, Nivea atd mi pomahaly tak na 50%, tohle bych řekla na 98% Je drahý, ale opravdu velmi účinný! Navíc je bez parfému a neruší tedy vaši oblíbenou vůni

  • účinek
  • kvalita
  • bez parfému
  • (v česku) cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené