Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive
Antiperspiranty, deodoranty Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive - obrázek 2
Vichy (70)
4.7 z 5 5 4.7 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
73%
4 hvězdy
27%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Vichy Antiperspirant Roll-on 48 Hour Intensive

Další recenze od 19.4.2015 11:04:21

Tento deodorant je velmi účinný.Vyzkoušela jsem kuličky od Biodermy a La Roche a musím říct,že Vichy u mě vyhrála.Nedělá stopy na oblečení,jemně voní a neštípe v podpaží.U Dricloru jsem měla,že mi uhoří podpaždí.Bývá v akci 1+1 ,nebo 1+druhý za půlku.Drogerkové antiperspiranty už vůbec nekupuji,jsou to vyhozené peníze.

  • Velmi účinný.
  • Vyšší cena.


věk
25-34

Další recenze od 8.3.2015 12:47:32

Dlho som používala tuhé antiperspiranty, ale na čiernych tričkách mi z nich ostávali biele kruhy, rozhodla som sa, že vyskúšam guličkové. S týmto som veľmi spokojná, vôbec nerobí žiadne škvrny, ani pri obliekaní ani priamo pod pazuchami. Takisto na bledých tričkách nerobí žlté fľaky. Veľmi krásne voní, čistotou, nebije sa s parfémom. No hlavne mi vyvohuje to, že po zmiešaní s potom nesmrdí takou zmiešaninou, pot necítiť vôbec. Čo sa týka potenia, nemôžem povedať že by som sa nepotila vôbec. Potím sa ale oveľa menej, som spokojná. Gulička sa nezasekáva a stačí naniesť tenkú vrstvu, rýchlo zasychá. Kúpim znova, pokiaľ uvidím nejakú akciu. Plná cena je totiž dosť vysoká.

  • príjemná vôňa
  • obledzuje potenie
  • dlho vydrží
  • cena


K této kuličce se vracím docela často, je jemná a neštípe jako driclor, takže se dá používat častěji a se skoro stejně dobrým efektem jako má driclor. Není sice úplně 100% ale funguje tak zhruba na 80% ale na trhu sem nic lepšího a šetrnějšího neobjevila. Jsem spokojená i s lehkou parfemací. Vyplatí se koupit v akci 1+1.

  • vůně
  • funkčnost
  • balení vydrží dlouho
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 7.10.2013 08:26:24

Tenot Kuličkový antiperspirant od Vichy slibuje ochranu proti zápachu až 48 hodin. Já teda ochranu 48 hodin nepotřebuji, protože se každý den spchuji :-) ale musím říct, že vydrží opravdu dlouho bez nutnosti další aplikace během dne. Nádherně voní a skvrny na oblečení mi také nedělal. Jeho cena je sice vyšší než běžně dostupné antiperspiranty ale tento je opravdu kvalitní a stojí za to si připlatit.

  • hezky voní
  • opravdu chrání proti pocení
  • vyšší cena


Další recenze od 4.8.2013 12:30:38

Pocení, to je můj věčný problém. Zkoušela jsem snad všechno a většinou mi to zabíralo první dva týdny a když jsem už byla nadšená, že jsem objevila něco, co konečně funguje, tak se můj problém vrátil. Každopádně mě tato kulička od Vichy jako jediná přesvědčila o tom, že můj boj s pocením není prohraný. Sice 48 hodin nefunguje :), ale těch 8-10 hodin v létě zvládá. Moc mi nevyhovuje její vůně, je taková pánská, ale nejdůležitější pro mě je, že zabírá.

  • První přípravek proti pocení, který opravdu funguje!
  • Jakoby pánská vůně
  • Šíleně vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2013 23:59:44

Tak konečně jednou nákup podle recenzí na omlázku, který se vyplatil! Konečně jsem se poprvé nenapálila. Tenhle antiperspirant opravdu s klidným svědomím všem doporučuju. Dneska prošel zatěžkávací zkouškou (měla jsem státnice) a vydržel. Kam se hrabou anti a deo z drogerie! Člověk se opravdu míň potí, ale co je pro mě hlavní a podstatné - večer opravdu není nic cítit. Nedělá fleky. Na to že moc kuličky do podpaží nemusím, v tomhle případě ji snesu. Kulička se nezasekává. Má moc příjemnou vůni - jemně chlapskou. :) Dá se použít hned po holení, nedráždí pokožku. Cena je sice vyšší, ale za kvalitu a funkčnost si ráda připlatím. S čistým svědomím dávám 5* a příště koupím zase.

  • příjemná vůně
  • funkčnost - člověk se míň potí a hlavně pot nesmrdí
  • nedráždí pokožku
  • nedělá fleky
  • dostupnost jen v lékárnách


věk
35-44

Další recenze od 20.1.2013 09:56:25

Nemám ráda roll-on antiperspiranty, ale tenhle můžu jedině doporučit. Kulička se nezasekává, přípravek má velmi, ale velmi jemnou vůni, takže se pak nebije s použitým parfémem, nenechává skrvny na oblečení a co je hlavní, tak se nepříjemně nedrolí a skutečně dokáže velmi dobře zabránit pocení, takže já jsem byla spokojená. Sice je cena poněkud vyšší, ale často na něj narazíte ve slevových akcích. Stejně se cena i tak vyplatí než zkoušet desítky běžných drogérkových deo a antiperspirantů, které nefungují. Raději si připlatím jednou a budu spokojená.

  • kulička se neseká
  • nedělá skvrny na oděvu a nedrolí se
  • zabraňuje pocení
  • jemná vůně
  • docela rychle uschne v podpaží
  • pro někoho cena


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2012 22:43:12

Nejlepší deodorant, jaký jsem kdy měla. Účinnost opravdu dobrá, nicméně 48 hodin opravdu nečekejte, já se např. k večeru i občas cítím, ale stejně používám dál, protože je pro mě důležitá jiná vlastnost - a to šetrnost k pokožce. I přes pravidelnou hygienu jsem měla od jiných antiperspirantů potíže, s tímto bez problému.

  • šetrný k pokožce
  • funkční
  • nemusel by to být roll-on
  • je drahý
  • mohl by více vonět


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2012 15:45:19

Vzhledem k tomu, že používám parfémy, nelíbí se mi, když ze sebe cítím antiperspirant. To se mi s tímto nestane, voní velmi slabě a příjemně a hlavně funguje! Sice není nejlevnější, ale zase se nemusíte během dne několikrát přestříkávat. Jiný už nechci.

  • funguje
  • nevtíravě voní
  • cena


Další recenze od 25.10.2012 11:11:41

Narazila jsem na něj v létě náhodou a už ho nikdy za nic nevyměním. Obsahuje stříbro, které zabraňuje pocení, nenechává žádné skvrny a neodroluje se jako klasické tuhé antiperspiranty. I přes vyšší cenu je to super investice do boje proti pocení, všem doporučuji.

  • je nejlepší a šetrný
  • neprůhledná lahvička - není vidět kolik ho zbývá



věk
25-34

Další recenze od 24.10.2012 10:52:16

Koupila jsem si tuto kuličku v Paříži (ve Francii je Vichy levná jako u nás např Nivea) Navíc tam byla akce v jedné lékárně 2+1 zdarma takže je mám asi za 80 kč, ale cena v česku ej kolem 200 Kč. Každopádně opravdu funguje! Vubec se po něm nepotím! A to se potím obecně hodně. Nemohla jsem ani nosit šedivá trika a ty kde je to moc vidět, vždy jsem mela hrozné koláče. Rexona, Dove, Nivea atd mi pomahaly tak na 50%, tohle bych řekla na 98% Je drahý, ale opravdu velmi účinný! Navíc je bez parfému a neruší tedy vaši oblíbenou vůni

  • účinek
  • kvalita
  • bez parfému
  • (v česku) cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené