Visine oční kapky pro unavené oči recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Visine oční kapky pro unavené oči
Zatím nezařazené Visine oční kapky pro unavené oči - obrázek 1
Zatím nezařazené Visine oční kapky pro unavené oči - obrázek 2
5 4.5 11
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 107 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Visine

Recenze produktu
Visine oční kapky pro unavené oči

věk
25-34

Další recenze od 29.8.2013 16:41:13

Klasické oční kapičky v praktickém balení. Podrážděné oči rychle uklidní a hydratují. Pro mne osobně je výhodou, že se dají použít i přes kontaktní čočky. Po návštěvě zakouřeného prostředí jsou pro oči jako balzám. Vzhledem k tomu, že je nepoužívám denně, je pro mne bohužel klasické balení příliš velké a nikdy jej nestihnu spotřebovat, a tak jsem se rozhodla přejít na variantu jednotlivých ampulek.

  • - zvlhčí suché a unavené oči
  • - vhodné i pro uživatele kontaktních čoček
  • - relativně velké balení vhodné při denním použití


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 07:49:21

Na unavené suché oči trpím poměrně často. Mám oči opravdu citlivé a často mě pálí. Kapky Visine jsou ovšem mojí první pomocí a opravdu pomáhají. Snadno se aplikují a balení je dostatečnem veliké. Po aplikaci cítím už po krátké době ohromnou úlevu. K očím jsou jemné. Oči jsou méně unavené, nepálí a nejsou tak citlivé.

  • Balení
  • Příjemná úleva
  • Nic


věk
25-34

Kvapky som si kúpila na odporúčanie pretože ma často bolievali cez skúškové oči. Sú veľmi dobré a naozaj pomáhajú . Používam ich keď napríklad dlho sedím pri počítači alebo dlho čítam knižku. Obal je praktický a je na nich napísané , že by sa mali spotrebovať do mesiaca od otvorenia, ale mám kamarátku v lekárni a povedala , že kľudne aj 3 mesiace si ich môžem nechať a nič sa im nestane ak ich samozrejme nekontaminujete.

  • celkom prijateľná cena
  • praktický obal
  • žiadne


věk
35-44

Další recenze od 7.10.2012 09:30:39

S těmito kapkami jsem moc spokojená. V práci sedím celý den u počítače, jsem často nevyspalá, proto mě často pálí a řežou oči. Účinek po použití je téměř okamžitý, člověk je jak na novém světě. Oči se rozzáří, nevypadají tak unaveně. Určitě koupím znovu.

  • účinkují
  • žádné


Celý den koukám do počítače, potom mám unavené oči, pálí mě a tyto kapky mi vždy uleví.

  • ihned mi uleví od pálení,
  • spotřeba po otevření do 30ti dnů


Další recenze od 9.5.2012 14:44:13

Visine znám už dlouho, pamatuji si je už v několika různých baleních. Pro oči unavené od počítače, po nevyspání, v létě podrážděné od sluníčka, v zimě od chladu. Na oči jsem hodně citlivá a kapky na oči jsou pro ně ten nejlepší lék. Nezbývá než doporučit, já kapky nosím všude s sebou.

  • opravdu pomáhají
  • snad jen cena oproti ostatním kapkám


věk
35-44

Další recenze od 27.4.2012 17:36:13

Kapky visine mám a jsem s nimi spokojená, co do rychlého a relativně trvalého účinku. Opravdu skoro ihned rozzáří oční bělmo a člověk vypadá svěžeji. Snažím se vyhnout častému používání, takže kapky aplikuju, jen když je třeba na mě znát hodně únava a musím někam jít. Z tohoto důvodu je také stále ještě mám, po celou dobu je skladuji v ledničce, abych je nemusela vyhodit. Účinkují prakticky okamžitě, v oku mě nepálí, ani jinak nedráždí (nenosím kont. čočky ani brýle). Jinak mi nevyhovuje způsob aplikace přímo z lahvičky, občas se špatně trefím.

  • účinkuje rychle a efekt vydrží několik hodin
  • nedráždí oko
  • dostupné v lékárnách
  • má se spotřebovat do 30 dnů po otevření


věk
25-34

Nejlepší kapky, naprostý zachránce zarudlých a unavených očí. Jako všechny kapky je nelze používat dlouhodobě-denně, ale pokud jsem nevyspalaá, unavená, mám oči podrážděné z líčení, od kouře, z PC, prostě od čehokoli, stačí kapnout a oči jsou krásně osvěžené, bělmo je zatažené, hned člověk vypadá o 100% lépe. Jsem s nimi moc spokojená!

  • všechno
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2012 21:16:31

V práci celý den koukám do počítače, takže se mi kolikrát stane, že mám opravdu těžké a unavené oči, které nepříjemně pálí a štípou. Proto jsem si pořídila tyto kapky a upřímně - nic jsem od nich nečekala, takže výsledek naprosto předčil veškerá má očekávání. Oči hezky "oživí" a nepříjemné pálení okamžitě ustoupí. Aplikace je rychlá a pohodlná. Akorát se opravdu mají spotřebovat do 30ti dnů od otevření, což je docela škoda. Jo a je na něm napsáno, že by ho neměly používat majitelky kontaktních čoček - já naštěstí nosím brýle :)

  • rychle oživí unavené oči
  • snadná a pohodlná aplikace
  • dostupnost v lékárnách
  • musí se spotřebovat do 30ti dnů od otevření
  • nevhodný pro majitelky kontaktních čoček


věk
45-54

Další recenze od 25.4.2012 10:20:37

Tyto kapky jsou opravdu zázrak pro unavené oči,když celý den řídím,nebo koukám do počítače,hodně mi pomáhají.Jedinou jejich nevýhodou je,že se musí do jednoho měsíce po otevření spotřebovat-upozornovala mi na to lékárnice,což já tedy nikdy nestihnu

  • regenerujou unavené oči
  • po otevření se musí do měsíce spotřebovat


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2012 00:28:20

Kapky pro unavené oči si strašně pochvaluju! Když mám delší den, jsem nevyspaná tak si je nakapu a oči hned "oživnou" doporučila bych je těm kdo dlouho pracujou, do školy a super jsou na řízení za volantem, pokud máte unavená oči. Neštípou a snadno se aplikují - rychle se dostaví učinek. Dlouho vydrží.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Rychle se dostaví učinek


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Bubblegum

4.5 88% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Lush Popcorn Scrub na rty

4.3 84% 6 recenzí