Wellness & Beauty tělové máslo recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Wellness & Beauty tělové máslo
Hydratační tělové krémy Wellness & Beauty tělové máslo - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Wellness & Beauty tělové máslo - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Wellness & Beauty tělové máslo - obrázek 3
Wellness & Beauty (7)
4 z 5 5 4 8
Celkem 8 recenzí


5 hvězd
38%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
38%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
75 %

Recenze produktu
Wellness & Beauty tělové máslo

věk
25-34

Další recenze od 9.11.2014 15:01:05

Měla jsem variantu s vůní fíky a růže a mohu doporučit. Máslo má konzistenci jako opravdové máslo z lednice, no přesto se dobře nanáší a v momentě se vstřebe, nezanechává žádný ulepený pocit. Hydratuje tak středně, na zimu by mi asi nestačilo. Voní docela hezky, spíš svěže a vůni cítit z pokožky poměrně dlouho. Sice mu nemám extra co vytknout, ale není to to nejlepší, co jsem vyzkoušela.

  • hydratace
  • nelepí
  • nevím


věk
35-44

Další recenze od 2.11.2013 00:16:30

Toto máslo skutečně velmi dobře hydratuje vysušenou pleť, má pro mě však natolik nepříjemnou vůni(žádné kakao ani jojoba, ale vanilkový stromeček do auta), že ho na celé tělo nejsem schopná používat. Dokonce jsem se musela po nanesení osprchovat, jak mi lezla na nervy (vůně stejně držela jako přibitá).! Jako krém na ruce nebo suché paty se však používat dá.

  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 23:44:37

Máslo má konzistence opravdového másla v lednici, špatně se tedy roztírá a vadí mi, že není naneseno rovnoměrně. Nicméně se na to dá zvyknout. Voní pěkně (obě verze), ale nepřijde mi, že by se konala extrémní hydratace, stejná jako u jiných pohodlných másel, kde není třeba mazat se a dřít deset minut. Vsakuje se déle. Nemám moc výhrad, ale znovu nekoupím.

  • vůně
  • cena
  • zbytečně moc tuhé a přitom nehydratuje o nic víc než tekuté
  • pomaleji se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 24.12.2012 15:27:37

Ze začátku jsem byla překvapena z neobvyklý konzistence tělovýho másla, ale jakmile jsem si na něj zvykla, moc jsem si ho oblíbila. Měla jsem růžovou variantu s růží, které krásně vonělo, dobře se roztíralo a hlavně extrémně nemastilo. Zkusím příště variantu s bambuckým máslem.

  • roztírání
  • hydratace
  • nic


Další recenze od 24.12.2012 14:22:11

Na tohle máslo jsem narazila náhodou tuším v Rossmannovi, zrovna bylo v akci, a tak jsem příliš neváhala. Mám fíky a růže a ta vůně je úžasná. Roztírá se úplně skvěle a to, že se někomu nelíbí, že je hutné, jedná se o TĚLOVÉ MÁSLO proboha, je jasné, že se nebude roztírat stejně, jako krémy. Stačí málo, takže i vydrží. Za mě tedy rozhodně doporučuji.

  • cena
  • vůně
  • možná by na škodu nebylo více variant


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2012 16:46:57

Fíky a růže: super máslo, nádherně voní a to fakt dlouho! Konzistenci má jako tuhé máslo z lednice. takže jsem ho vždy kousek vyloupla a zahřála v dlaních, pak šlo dobře roztírat. Vyživý pokožku do hloubky a je za super cenu. Určitě si ho koupím, až dodělám to, co mám :)

  • vyživuje
  • krásná vůně
  • nezvyklá konzistence


věk
25-34

Další recenze od 8.12.2012 16:30:36

Fíky a růže: Toto máslo jsem si ihned zamilovala, voní naprosto božsky. Pokožka je po použití krásně hebká a provoněná, hydratace vydrží opravdu dlouho. Trochu nevýhodou je jeho konzistence - máslo je nezvykle tuhé, docela špatně se roztírá, to mu ale odpustím, protože ta vůně je opravdu krásná.

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • konzistence - je velmi hutné



věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 16:40:16

Kakao a jojoba: Dlouho jsem se rozmýšlela nad koupí kakaového másla. Tohle máslíčko jsem si zamilovala hned po prvním použití, protože nádherně voní a vůně vydržela už 5 hodin :) pokožka je nádherně hydratovaná a hladká na dotek. Zdůraznilo mi mé opálení, takže barvička vypadá nádherně. Vůně není nijak vtíravá, jde cítit jen při přičichnutí, pro mě dostačující. Jediným nedostatkem je, že je máslo dost hutné, takže roztíratelnost je horší, ale s tím se dá počítat, když se jedná o máslo. Určitě doporučuji a koupím znova;)

  • vůně není vtíravá
  • voní dlouho
  • nádherně hydratuje
  • cena
  • zdůrazní opálení
  • hutnost


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Playboy Body Lotion

3.8 70% 5 recenzí