Wilkinson Extreme 3 Beauty jednorázový strojek recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Wilkinson Extreme 3 Beauty jednorázový strojek
Depilace, epilace Wilkinson Extreme 3 Beauty jednorázový strojek - obrázek 1
Depilace, epilace Wilkinson Extreme 3 Beauty jednorázový strojek - obrázek 2
5 4.4 13
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 79 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Wilkinson

Recenze produktu
Wilkinson Extreme 3 Beauty jednorázový strojek

věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 22:56:42

Tyto jednorázové holítka jsou celkem fajn. Vydrží na více použití a dokonce i skoro dvakrát tolik než úplně obyčejné levné holítka. Jsou z měkkého plastu s vroubky na udržení, aby se neklouzaly a zároveň i dobře držely. Mají sice hydratační proužek, ale nikdy jsem nepoznala že by nějak něčemu napomáhal.

  • vydží déle než levná holítka
  • dobrá konstrukce
  • cena
  • hydratační proužek bez účinku


věk
35-44

Další recenze od 18.10.2012 22:28:31

Mezi jednorázovými holítky tohle patří určitě k těm lepším (nejvyšší počet bodů mu tedy dávám v kategorii těch jednorázových, nikoli holítek obecně). Tohle má 3 břity a zvlhčující proužek (účinek těchto proužků tedy nepozoruji obecně), část s břity je výkyvná, což je mi sympatické. I celkový tvar holítka a držátko jsou fajn, pracuje se s ním dobře, nikdy jsem se s ním nepořezala a ostré vydrží celkem dlouho. Na konci držátka je otvor, kdybyste si holítko chtěly v koupelně pověsit :-) Běžně sice jednorázovky nepoužívám, ale tohle považuji za povedené a můžu doporučit.

  • nikdy jsem se s ním nepořezala
  • celkem dlouho vydrží
  • část s břity je výkyvná
  • 3 břity
  • celkové provedení holítka
  • žádné


Další recenze od 10.1.2013 18:17:39

Tyto jednorázová holítka jsou fajn. Používám je hlavně na cestování. Jsou ostrá a ostrá i poměrně dlouho vydrží. Nikdy jsem se s nimi nepořezala. Plus dávám za tři břity. Ten 'proužek' není nic moc, ale ani jsem od něj moc neočekávala. Hezky se v ruce drží, nekloužou. Měla jsem ještě nějaké jednorázové od Wilkinson s aloe vera a ty mi vůbec nevydržely ostré, tyhle ano, to je to nejlepší na nich!

  • dlouho vydrží ostrá
  • není lehké se s nimi pořezat
  • dobře se drží a nekloužou
  • cena
  • 'proužek' je na nic


věk
25-34

Na holítka jsem narazila úplnou náhodou, potřebovala jsem nutně nějaký na cestování. Jsem s nima tak spokojená, že asi u nich zůstanu napořád. Jsou levný, mají hezký design a holí do hladka. Navíc vydrží opravdu dlouho ostré. Já jsem s nimi moc spokojená.

  • holí do hladka
  • ostří dlouho vydrží
  • nic


věk
25-34

Jednorázová holítka, která jsem si po prvním použití zamilovala. Myslím, že Wilkinson Extra 2 Beauty už nebudu kupovat tak často a nahradím je těmito. Mají tři břity, výkyvnou holící hlavu a pohodlný tvar rukojeti, která je mírně pogumovaná, a tak nevyklouzává z ruky. Výkyvná hlavice je pohodlná, snadno tak oholí všechny křivky a bez pořezání. Dlouho jsem neměla nohy bez kapiček krve a tak krásně hladké po oholení novými neznámými holítky. Holítka mají proužek aloe vera, který ale nepůsobí tak jako u Extra 2 Beauty. Přesto jsem z nich nadšená, protože jsou skutečně ostré a holí na jeden tah :-)

  • ostré
  • výkyvná hlava holítka
  • 3 břity = důkladné oholení na 1 tah
  • akční cena 6 holítek = 130 Kč!
  • aloe vera proužek
  • žádný


Používáme je s mámou už "leta" a jiný bych si už ani nekoupila, ani "jednorázový", ani s výměnnými hlavicemi. Jeden kousek mi vydrží fakt dlouho, břity se neotupují a já a moje pokožka tvrdíme, že je žiletka použitelná na údržbu všech partií. Cena je na můj vkus vysoká (zaspala jsem dobu, já vím), ale zde se opravdu vyplatí si "připlatit".

  • kvalita
  • výdrž
  • flexibilní břity
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2013 16:43:09

Strojek je lepší něž jednorázová levná holítka, ale i tak vydrží celkem málo a brzy se otupí. Pracuje se s ním dobře, má výkyvnou hlavici, nepořezala jsem se s ním. Při prvním použití holí opravdu dobře. Hydratační proužek mi přijde na nic a po použití už není moc pěkný a tak nějak se roztekl.

  • nepořežete se s ním
  • lepší výdrž
  • hydratační proužek na nic
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2013 17:31:50

Moje oblíbená jednorázová holítka, která si kupuju už celou věčnost. Vydrží mi vcelku dlouho ostrá, asi 2 týdny při každodenním používání. Oceňuji pogumovanou rukojeť, takže ve sprše nehrozí, že by Vám vyklouzla a zbytečně jste se tak pořezaly. Oholí dohladka i těžko dostupná místa díky výkyvné hlavici. Mají i hydratační proužek, který je ovšem ,,funkční" tak první dvě oholení, poté je k ničemu.

  • vydrží dlouho ostrá
  • pogumovaná rukojeť
  • výkyvná hlavice
  • hydratační proužek


věk
25-34

Výborné žiletky. Odkedy zdraželi, kupujem ich hlavne v nejakej akcii. V balení sú po 4 . Ja používam vždy na holenie novú , čiže mne dlho nevydržia. Majú 3 čepieľky a ohybnú tú hlavu, čo je výhoda. Tie isté bývajú aj s takou kokosovou arómou, a tá vôňa je úplne dokonalá. Mám pocit , že aj nohy mi potom voňajú. Odporúčam každému, holia perfektne.

  • 3 čepieľky
  • cena by mohla byť nižšia


věk
25-34

Tyhle žiletky jsem si párkrát pořídila. Docela dobře nohu oholí, ale ne zas úplně skvěle. Už druhý den po oholení cítím, jak chloupky vyrůstají znovu. Je to samozřejmě jen krátkodobé řešení. Výhodou je, že se jedna žiletka, i když je jednorázová, dá použít vícekrát, mně vydržela cca na 6 oholení nohou a podpaží.

  • cena v akci
  • rychlé řešení
  • krátkodobé řešení


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2013 15:28:54

Tieto žiletky by som hodnotila ako tie kvalitnejšie. Zostanú ostré aj po viacerých použitiach ( v mojom prípade tak na 10 použití). Porezať sa je snáď nemožné čo je dobre pretože sa často porezávam. Hydratačný prúžok je toršku neužitočný, pokiaľ to nie je balenie s kokosovoým hyd. pasikom, ktorý príjemne vonia.

  • na viac použití
  • neúčinný hydratačný prúžok


věk
15-24

Další recenze od 10.12.2013 13:36:55

Na to, že jde o jednorázovou žiletku, tak tedy můžu s malinko načervenalými líci sdělit, že ji používám už asi měsíc, protože mi absolutně vyhovuje a je natolik ostrá, že na to prostě stačí! Navíc mi vyhovuje i tvar, takže se mi s ní pracuje opravdu dobře a rychle. Možná jen hydratační kroužek bych uvítala, kdyby ho vývojáři u Wilkinsonu vylepšili. :)

  • Je velmi ostrý
  • Vítaný tvar
  • Dostupnost
  • Hydratační proužek je málo hydratující


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2014 16:30:22

Moje nejoblíbenější holítka, na lepší (poměr kvalita/cena) jsem zatím nenarazila a hledat možná už ani nebudu. Cena je naprosto super, navíc když je vychytáte v akcích a slevách, jen lépe. Jedno holítko vydrží na hodně použití a holí dlouho ostře bez pořezání. Mají ochranný proužek s aloe vera a jojobovým olejem - možná je k něčemu, možná ne, nevím. Za mě doporučuji.

  • cena
  • dlouho vydrží
  • dobře holí
  • hezký design
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené