Yves Saint Laurent Touche Éclat recenze a zkušenosti

Korektory Yves Saint Laurent Touche Éclat
Korektory Yves Saint Laurent Touche Éclat  - obrázek 1
Korektory Yves Saint Laurent Touche Éclat  - obrázek 2
Korektory Yves Saint Laurent Touche Éclat  - obrázek 3
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 1 090 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Yves Saint Laurent

Recenze produktu
Yves Saint Laurent Touche Éclat

věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.5.2018 21:25:43

Než jsem si tento korektor koupila, pročítala sem různé recenze, kde jeho uživatelky upozorňovaly na to, že je to korektor spíš projasňující než krycí. Když jsem jej použila poprvé, tak jsem byla trochu zklamaná, čekala jsem, že bude něco jako jemný rozjasňovač, ale žádné rozjasňující částečky jsem v něm nezpozorovala. Musím ale říct, že i tak tmavé kruhy pod očima přirozeně prosvětlí (ale pozor, nepřekryje). Výsledek se mi nakonec moc líbil. Nadšená jsem z toho, že korektor vůbec nezalézá do vrásek (a že už kolem očí nějaké mám) a že se ani během dne nikde neslévá. Takto skvěle drží celý den i bez zapudrování.

  • nezalézá do vrásek
  • dobře přilne k pleti
  • projasňuje
  • neslévá se
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2016 12:36:54

Tento rozjasnovač mi byl doporučen v Sephoře na rozjasnění pleti a kruhy pod očima. Celá nadšená jsem ho koupila. Na rozjasnění je super, jako podkladová báze pod stíny, jak mi byl též doporučen, to opravdu není a ani jako korektor moc nefunguje. Spíš mi přijde, že naoopak, že pupínky ještě víc zvýrazní. Za tu cenu mi to nepřijde až tak univerzální výrobek, že bych si ho musela koupit znovu.

  • Prakticý obal se stětečkem
  • Hezký obal
  • Cena
  • Není to korektor


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.11.2016 20:10:50

Za me absolutni jednička v dané třídě. Pouzivam vzdy lehkym vklepavanim prsty smerem od vntriho koutku k vnejsimu na okoli po ocima. Predtim ale vzdy pouziji hydratacni krem s ruzi specialne urceny na male vrasky ocniho okoli. KrAsne rozjasni a potlaci co potlacit chcete. YSL ma takovou mapku obliceje jak spravne stinovat a modelovat oblicej a dle toho se ridim. Neni to zadny hutny mximalne kryci korektor, ale pupinky mi hezky jakoby vyzmizikuje a narozdil od jinych korektoru se vpije a nesmaze ,jakoby se stane soucasti pleti.Kupuji vzdy na letisti.

  • Plni co plnit ma
  • Sikovny stetinkovy aplikator
  • Cista manipulace s klikerem
  • elegantni zlaty obal ktery se vejde do kazde kabelky nebo psanicka
  • Vyssi porizovaci cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2016 11:05:57

Z tohto korektoru mám zmiešané pocity. Čakala som, že bude nejak kryť ale žiaľ toto nie je jeho zámer. Je to rozjasňujúci korektor a dá sa povedať, že toto splní. Zaujímavá aplikácia, ale sa obávam, že nejak dlho nevydrží keďže je to naklikávacie pero. Čo sa týka samotného korektoru, je taký krémový, nemastí a po aplikácii mám pocit akoby sa do pleti vpil. Je to fakt kvalita. No druhý krát si tento už nekúpil lebo mám aj lacnejšie varianty na rozjasnenie pleti.

  • vpije sa do pleti
  • nemastí pleť
  • slabšie krytie


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2014 00:54:53

To, co jsem od tohoto rozjasňovače čekala, plní na jedničku. Kupovala jsem naslepo odstín 2 - luminous ivory - a sedí mi skvěle, je světlý a má nádech lehce do žluta. Když jsem si ho koupila poprvé, bála jsem se, že mám vadné balení - nevěděla jsem, že je třeba stisknout ten čudlík aspoň třicetkrát, aby produkt vytekl do štětečku. Od té doby stačí před použitím stisknout jen jednou. Používám jej především na oblouček nad horním rtem, na kořen nosu, do vnitřních koutků oka, pod obočí, někdy na čelo a na bradu. Roztírám prstem. Líbí se mi ten optický efekt, je vidět hlavně na přímém denním světle. Lze použít na podklad nebo na tvář bez podkladu, záleží na vás. Pozor - neslouží k zakrývání kruhů pod očima, na to si kupte jiný produkt.

  • rozjasnění
  • pěkný optický efekt
  • dobře splyne s kůží
  • dobrý výběr odstínů
  • občas vyteče do štětečku na jedno stisknutí až příliš tekutiny


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Já jsem zklamaná. Nepoužívám ho jako korektor, protože na to ani není určený, jeho krycí schopnosti jsou opravdu nulové, ale jako rozjasňovač. Myslím, že za zlomkovou cenu jsou daleko lepší rozjasňovače (např. od L'oreál). Hlavně mi přijde, že na pleti mi skoro vůbec nedrží a občas má i tendenci zalézat trochu do vrásek. Dopoužívám ho, ale příště už nekoupím.

  • rozjasní
  • luxusní obal
  • tendence zalézat do vrásek
  • během dne se z pleti "ztrácí"


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.5.2013 14:47:11

Tento dost drahý korektor jsem si dlouho přála, protože mi bylo líto dát za to skoro tisícovku. Nadšení z dárku se pak ovšem nekonalo - jak píšou holky, není to vlastně vůbec korektor. Pod očima mi udělá službu jako korektory z Elfu za nějakých 50Kč. Když ho dám ke koutkům rtů atd., na projasnění, tak sice vážně něco projasní, ale rozhodně ne tak úžasně, abych si ho za tu cenu šla koupit. Navíc balení se neovládá zrovna nejlíp, opět souhlasím s předchozí recenzí - někdy zmáčknu a nic a z toho zmáčknu a je toho zbytečně moc.

  • projasní
  • cena
  • vůbec není krycí
  • dávkování


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 13.5.2013 15:58:55

Tento korektor som používala na rozjasnenie očného okolia a zamaskovanie kruhov pod očami a musím povedať že fungoval úplne perfektne. Tmavé kruhy zmizli a očné okolie bolo krásne rozžiarené. Má nádherný až priam luxusný obal, čomu samozrejme zodpovedá aj jeho cena, ktorá je podľa mňa dosť vysoká. Páči sa mi na ňom tiež spôsob dávkovania a nanášania, nemám rada ked si musím korektor nanášať rukou, najmä v oblasti očí je to trochu nepraktické. Aj odtieň mi úplne vyhovoval, pekný svetlý. Ako darček by som si ho určite ešte kúpila.

  • skutočne rozjasňuje
  • dobre sa nanáša
  • dlho vydrží
  • cena


Další recenze od 27.9.2012 22:53:05

Já nevím proč tu jsou ty záporné recenze pro mě je to nejlepší korektor pod oči ... a to mám doma clinique all about eyes concealer a něco od skinfoodu a tento mi přijde rozhodně nejlepší kruhy mi teda zakreje krásně rozjasní a je to nenápadné vydrží mi to celej den ....doporučuju

  • rozjasnění
  • krytí
  • přirozenost
  • výdrž
  • obal
  • štěteček
  • cena
  • dávkování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.7.2012 09:42:39

Produkt jsem koupila v domnění, že jde o korektor (je vždy spojen se slovem "korektor", občas jako "rozjasňující koretor" - proto). Krytí naprosto žádné - nekryje mi ani minimální kruhy pod očima,. Jako rozjasňovač se se použít snad dá, ovšem na trhu jsou daleko lepší rozjasňovače za daleko lepší cenu. Balení po estetické stránce je super, ale po praktické to už je horší,..

  • vzhled
  • žádné krytí
  • cena
  • dávkování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.6.2012 22:09:35

Někdo se mylně domnívá, že Touche Eclat je určen k zakrytí kruhů pod očima samostatně. Na to opravdu nestačí, max. v lehčích případech. Slouží k rozjasnění partie po make-upu a korektoru a to plní na jedničku. Nejsem fanda kolotočářského YSL balení, ale funguje jak má, vylézá pomalu a jde dávkovat. Nicméně je ho dost málo a když začne docházet a stávkovat, může být uvnitř ještě slušná zásoba. Objevila jsem o dost lepší za stejnou cenu, téměř a 3x větším obsahem By Terry, takže sama si YSL nekoupím znovu, ale jelikož ho často dostávám, tak mi jeho používání nevadí a vždycky ho dodělám:-) Můj odstín je 3,5 /střední olivová plet)

  • rozjasnění
  • nelze využít zbytky
  • cena vs. obsah


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Concealer In a Jar

4 75% 3 recenze

Mary Kay Korektor

4 75% 2 recenze

Hůře hodnocené