Astor Perfect Stay 24h Concealer+Perfect Skin Primer recenze a zkušenosti

Korektory Astor Perfect Stay 24h Concealer+Perfect Skin Primer
Korektory Astor Perfect Stay 24h Concealer+Perfect Skin Primer - obrázek 1
Korektory Astor Perfect Stay 24h Concealer+Perfect Skin Primer - obrázek 2
Korektory Astor Perfect Stay 24h Concealer+Perfect Skin Primer - obrázek 3
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Perfect Stay 24h Concealer+Perfect Skin Primer

Další recenze od 31.12.2014 19:25:16

Na tento korektor jsem narazila velikou náhodou v Dm.Byl ve slevě za 99 Kč-což je velmi přijatelná cena.Skvěle kryje pupínky a začervenání.Na kruhy pod očima je také dobrý.Má pěnový aplikátor,což mi plně vyhovuje.Na mé mastné pleti vydrží celkem dlouho-stačí během dne lehce přepudrovat.Tohle se Astoru opravdu povedlo!

  • Krytí
  • Výdrž
  • Obal
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.1.2015 04:34:12

Tento korektor mě opravdu nadchl! Dobře kryje a navíc je dostupný i ve velmi světlých odstínech, takže vhodný i pro velké bledulky. Cena příznivá, dostupnost dobrá. Zakryjete s ním kruhy pod očima, pupínky, rozjasníte případně vykonturujete. Jeden z nejlepších korektorů od Astor a k sehnání v DM drogeriích.

  • odstíny
  • cena
  • krytí
  • dostupnost
  • žádné!


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.1.2015 17:55:57

Na tento korektor jsem narazila v Rossmannovi v akci za 99 Kč. Zaujal mě hezkým obalem, cenou a tím, že světlý odstín je opravdu hodně světlý a není žlutý. Korektor je fajn, dobře se roztírá, na pleti vydrží celý den, ale krycí schopnost dle mého názoru není buhvíjaká. Na akné netrpím a korektor používám pouze k zakrytí kruhů pod očima. Oproti mému camuflage creamu od Catrice tento korektor funguje tak z poloviny dobře.

  • balení
  • cena
  • odstín
  • kruhy pod očima nezakryje


Další recenze od 5.2.2015 16:00:45

Tento korektor som si kupila primárne na kruhy pod ocami - dostupné su 2 odtiene, ja som si kupila ten tmavší Sand ( nie je vsak tmavy, skor bledo-béžový) - co by by bolo ok. Schvalne ma zaujímala tá báza ako súčasť produktu, ale zázrak sa nekoná. Pri nanesení cítiť lepkavosť, čo mne dosť vadí, krytie by bolo v poriadku - taký stred, ale čo sa mi nepáči je, že korektor zalieza do vrások. Zrhniem - na kruhy pod očami nie, na iné časti tváre je otázny, lebo vlieza aj do pórov. Konzistencia je príjemne krémová-ani hustá ani riedka, balenie s aplikátorom je fajn. Pre mňa nesplnil účel, preto ho hodnotím medzi 1-2 a za mňa určite nie.

  • balenie
  • cena
  • je lepkavý
  • rýchlo zasychá pri aplikácii - tak s ním treba pracovať rýchlo
  • zanáša sa do vrások a do pórov


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 17:29:43

Korektor je fajn, používám ho přes make-up, pod oči a na pupínky a kolem nosu na takové nedokonalosti, hezky se do pleti vpije, pokud ho nenanesu moc, to se pak lesknu a vstřebává se hůř, jinak kryje slabě, malinko zalézá do vrásek, je potřeba ho nakonec ještě zapudrovat, líbí se mi odstíny, mám oba dva, oba jsou dost světlé takže pro mě na zimu akorát, balení je pěkné a leskový aplikátor mi přijde praktický

  • balení
  • cena
  • lehčí krytí
  • zalézá do vrásek kapku


Další recenze od 21.3.2015 20:22:27

Toto si představím pod pojmem "dokonalý korektor". Je naprosto skvělý, co se týče odstíny - v nabídce jsou pouze dva odstíny, ale ten světlejší je opravdu nádherně světlounký, já mám odstín 002 a i tak je opravdu hodně světlý! Co si budeme nalhávat, světlých make upů a korektorů není v drogerii dostatek, takže za tento malý zázrak můžeme být vděčni už jen v tomto ohledu. Korektor krásně kryje, rozjasní, je krásně krémový a je opravdu příjemné ho mít pod očima, vůbec necítíte, že nějaký korektor máte. Vydrží opravdu dlouho, jestli 24 fakt nevím, ale 8 hodin úplně s klidem. Jestli zalézá do vrásek nemohu vzhledem k mému věku posoudit. Nazval bych tento výrobek jako "The best drugstore concealer" Přemýšlím, že příště půjdu do Maybelline Fit me! Je na internetu dost opěvovaný, ale o tom zase někde jinde...

  • Světlý odstín
  • Cena
  • Výdrž
  • Rozjasňuje
  • Přirozeně krycí
  • Vypadá naprosto přirozeně!
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Na tento korektor jsem četla velmi dobré ohlasy. Mám sice už své osvědčené korektory, ale koupila jsem jej na vyzkoušení. Zvolila jsem světlejší odstín 001 Ivory. Odstín je příliš bledý a moc mi nesedí, hodil by se mi odstín více do žluta. Zklamala mě konzistence korektoru, je lepkavý a má tendenci cuckovatět. Kryje průměrně.

  • balení
  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • odstín
  • lepkavý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.11.2015 18:20:00

Tento korektor som brala len zo zvedavosti,mala som chuť na niečo nové,tak som siahla po Astor.Momentálne používam Rimmel Match Perfection a som spokojná,ale rada skúšam :o) Kupovala som ho za 5.50€( v prepočte 148kč).Má dobrý obal s aplikátorom,čo mi teda vyhovuje viac ako u Rimmel vytláčanie z tuby.Konzistencia dobrá,nie je moc hutný,takže sa dá vrstviť(čo ale nie je treba),ale ani nedrží ako maska.Nijak nevysušuje,rýchlo zaschne.Nanesiem,zapúdrujem,počkám kým púder trocha sadne a vydrží mi to do večera.Vydrží dosť aj bez púdra,ale počas dňa je potom lepšie jemne zapúdrovať.Používam ho len na kruhy pod očami a malinké jazvičky po akné.Kruhy krásne kryje,prejasní okolie očí.Neviem ako to je s vráskami,ja mám len minimálne.Jazvičky zakryje super.Light odtieň mi akurát sadne.Ja som s ním spokojná a rada sa k nemu ešte vrátim

  • výdrž
  • odtieň
  • krytie
  • nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2016 13:10:59

Ten to korektor je příjemný, dobře se nanáší, je pravda, že odstíny jsou pouze dva a oba světlý, já jsem bledule, takže mě to moc nevadí, ale i ten nejsvětlejší odstín je až moc světlý.. kryje dobře, co mi, ale vadí je, že zalézá do pórů a to hodně, takže spíš používat jen na kruhy pod očima, což je velká škoda i přesto ho, ale hodnotím dobře

  • dobře se nanáší
  • kryje
  • zalézá do pórů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2016 16:37:05

Tento korektor je jeden z těch opravdu kvalitních z drogerie. Obal sice není nic moc, ale já jsem člověk, kterého zajímá hlavně produkt uvnitř. Na obličeji mám pár nedokonalostí, ale nic strašného to není, však to znáte, sem tam nějaký ten pupínek. Já na kruhy pod očima moc netrpím, nicméně korektor tam dávám. Krytí se mi opravdu líbí a co se mi líbí ještě víc, je výdrž, která je naprosto úžasná. Co mě potěšilo jsou odstíny, které mě, jakožto bledulce, vyhovují. Jen mě mrzí, že občas jsem měla na obličeji jemné flíčky na suchých místech.

  • odstíny
  • cena
  • krytí
  • výdrž
  • zvýrazňuje suchá místečka


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2016 21:03:18

Tento korektor som si kúpila keď bol v akcii, že ho vyskúšam. No za mňa je to totálny prepadák...strašne vysušuje očné okolie a zvýrazňuje jemné vrásky, treba dať pod neho dosť silnú vrstvu očného krému. Bola som z neho dosť sklamaná a keďže mám citlivé oči tak mi ich po pár hodinách aj dosť drážil a cítila som nepríjemné pálenie, už by som si ho znovu nekúpila.

  • aplikátor
  • vysušuje očné okolie
  • nevhodný pre citlivé oči
  • zvýrazňuje vrásky


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.2.2016 21:17:24

Já mám celkově problém s korektory. I tekutý korektor je na mě "suchý". První hodinu po nanesení je super, ale tak když se na sebe podívám do zrcadla, vidím jak se mi začínají dělat šupinky a nejvíc to jde vidět právě v místech kde mám korektor. Přesto je tento korektor jeden z nejlepších jaký jsem použila. Ale pro extra suchou pleť není.

  • barva
  • je tekutý
  • aplikace
  • málo hydratační
  • zalézá trochu do vrásek


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Kúpila som ho náhodou vo výpredaji za asi 60kč. Nič moc som od neho nečakala, ale príjemne prekvapil. Pod očné okolie ho používam veľmi rada, je veľmi príjemný a nezaťažuje. Avšak jeho krycia schopnosť teda nič moc, väčšie začervenania alebo akné mi sám zakryť nezvláda a po nanesení začne veľmi rýchlo zasychať takže zvykne robiť malé mapky. Obal je fajn, neufúľa sa a na štetinke je vždy produktu tak akurát. Taktiež oceňujem výber svetlých odtieňov, ľahko si tu vyberú aj snehuliaci ako ja. :)

  • obal
  • svetlé odtiene
  • decentná výdrž
  • príjemná konzistencia - nezaťažuje
  • krytie
  • rýchlo zasychá - tvorí mapky


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené