Ziaja Kozí mléko krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Ziaja Kozí mléko krém na ruce
Krémy na ruce Ziaja Kozí mléko krém na ruce - obrázek 1
Krémy na ruce Ziaja Kozí mléko krém na ruce - obrázek 2
Krémy na ruce Ziaja Kozí mléko krém na ruce - obrázek 3
5 2.4 19
  • Průměrné hodnocení 2.4
  • 37% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Ziaja

Recenze produktu
Ziaja Kozí mléko krém na ruce

Další recenze od 22.2.2018 14:36:06

Nejsem nijak alergická. Na krém na ruce nemám zvláštní nároky, krom toho, že očekávám hydrataci, nelepivost, a neobtěžující vůni. Takže toto se minulo účinkem. Po namazání ruce ještě sušší, pálily, svědily, naskákaly červené skvrny. Nikdy víc si ho nekoupím. Ani vůně není nějak mimořádně příjemná. Balení celkem ujde.

  • žádné
  • ten krám je sám o sobě nedostatek


věk
15-24

Ze sady krému Ziaja s kozím mlékem bych tenhle krémík na ruce hodnotila nejhůře. V prvním sekundách se zdá, že ruce hydratuje, ale po chvilce mám ruce ještě více sušší, než předtím. Navíc mají podivně napnutý, nepříjmený pocit. I když není drahý, za stejnou cenu bych určitě našla daleko lepší krém. Jako jediné plus vidím pěkný obal, který je decentní a nezabírá moc místa a pěknou jemnou vůni, jako u zbytku produktů. Celkově bych krém rozhodně nedoporučila a už si jej znovu nekoupím.

  • Jemná vůně
  • Decentní obal který nezabírá moc místa
  • Nehydratuje
  • Zanechává nepříjemný pocit
  • Pokožka je po něm napnutá


věk
25-34

Měla jsem možnost ho vyzkoušet a na první namazání mě oslovil :) I při větším množství krému se krásně vsákne, zanechá ruce velmi hebké a vůně je spíše krémová, nikoliv po kozenkách :) Je pravda, že mi některá suchá místa neopraví, za to při zimních dnech, než jdu do auta, tak si máznu ruce a to je mnohem příjemnější pocit :) Já DOPORUČUJI :)

  • Rychle se vstřebává
  • Nevtíravá vůně
  • Příjemná konzistence
  • žádné


Další recenze od 6.2.2017 13:13:11

Já jsem s tímto produktem velice spokojená. Strašně rychle se vstřebává, což je pro mě ohromná výhoda. Člověk nemá vůbec mastné ruce a může téměř hned dělat cokoliv. Je spíše na normální pokožku. Parfemace je mi příjemná. Rozhodně nemá nic společného s kozinou. Myslím si, že každého potěší i velmi nízká cena.

  • Rychlá vstřebatelnost
  • Cena
  • Nevhodný pro příliš suché ruce


Další recenze od 22.10.2014 16:30:08

Očakávala som asi zázrak, ktorý sa nekonal. Hrozný krém na ruky, vysušuje a na atopický ekzém to nepomohlo vobec, aj keď ho pani v obchode odporúčala. Veľmi parfémovaný, radšej nejdem pátrať z čoho sa skladá. Som hneď oľutovala, že som si ho kúpila, skončil v koši. Za tu cenu radsej si kúpiť modrů niveu. Za mňa určite NIE

  • žádná
  • vysušuje
  • veľmi parfémovaný


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2013 09:12:36

Tak tento krém mě opravdu zklamal. Podle mě neplní funkci krému na ruce, protože mám po něm ruce ještě více vysušené a přímo mi "šustí". Krém je určen pro suchou pokožku, ale vůbec nehydratuje a nepromastí. Ostatní krémy z kozí řady jsou skvělé, ale tento se ziaji opravdu nepovedl. Za mě už nikdy více, ale třeba má mamka si ho pochvalovala.

  • nehydratuje
  • nepromastí
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2013 22:41:47

Koupila jsem si krém na základě mnoha pozitivních recenzí ale tehdy jsem se ještě nezajímala o složení. Nyní by mě silikony vystrašily a nekoupila bych. Lituji i těch blbých 40Kč. Žádná hydratace, pocit, že si musím ruce po 10s zase namazat a jakobych je měla obalené silikonem. Nedoporučuji!

  • nic
  • nulový hydratace
  • pocit napětí
  • "obalené" ruky silikonem


Určitě nedoporučuju. Vůně je agresivní, hydratace žádná ba naopak. Ruce mi ještě více vysušoval, konzistence spíše vodová a tu vůni už jsem někde u nějakého krému také cítila. Má zajímavý obal, to je tak vše. Nekoupím si jej znova a výrobky od ziaja mi nesedí celkově.

  • žádné
  • velké


věk
25-34

Výborný krém na ruce, který mě strašně překvapil v příjemným slova smyslu. Čekala jsem kozí vůni, ale vůně nemá s kozou nic společnýho. Voní svěže, tak nějak mýdlově. Hydratace je skvělá, dělá krásně ruce. Vůbec nemastí. Obal má krásně čistý design. Prostě spokojenost na plné čáře!

  • vůně
  • cena
  • design obalu
  • nemastí ale hydratuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2012 17:12:22

Nemůžu souhlasit s negativními ohlasy tady. Mamka už roky nepoužívá jiný krém, protože jí poprvé v životě opravdu stopro vyhovuje. Je určený primárně na zvláčnění nehtů a kůžiček, což je ideální pro lidi se zlozvykem kousání nehtů. (Když beru v úvahu i nepříjemnou umělou vůni, určitě bych neměla nejmenší chuť to strkat do pusy). :) Na normální pokožku rukou je víc než vyhovující, vsakuje se nejrychleji ze všech krémů, co jsem kdy zkusila.

  • Cena
  • rychle se vsakuje
  • hebké ruce
  • dobrý proti malým vráskám na rukou
  • ,,vůně"
  • ruce jsou jako navoskované


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2012 03:42:18

Tento krém na ruce jsem si moc neoblíbila. Za prvé mi nevoní. Připadá mi to jako taková babičkovská vůně. Za druhé nehydratuje ruce, tak jak bych si představovala. Na druhou stranu je fajn, že se okamžitě vsákne do pokožky a nezanechává mastný film, takže si můžete namazat ruce a hned jít třeba pracovat na počítači a nebudete mít klávesnici umaštěnou od krému. Tohle může někomu vyhovovat. Já tento krém dopoužívám, ale příště už si ho určitě nekoupím.

  • nezanechává mastný film
  • rychle se vstřebává
  • málo hydratuje
  • ,,vůně“


věk
25-34

Koupila jsem si ho proto, že výrobky od Ziaji mám docela ráda....Tento krém mě ani nenadchnul a ani nezklamal....Je vhodný na suché ruce, to nemůžu posoudit, protože suché je nemám, ale můžu říci, že krém se docela rychle vsakuje do kůže a dlouho voní. Patří mezi takové ty klasické krémy

  • rychle se vstřebává
  • dlouho vydrží vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2012 15:25:58

Krém mě nijak zvlášť nenadchnul. Jeho výhodou je, že se dobře a rychle vsakuje, a tak jsem ho používala hlavně v práci. Líbí se mi jeho zajímavá vůně, bohužel jeho účinky jsem nezaznamenala. Mam dost suché ruce, v zimě i popraskané a krém mi nijak nepomohl.

  • cena
  • rychlé vstřebání
  • nehydratuje


Další recenze od 24.3.2012 19:12:28

Objevila jsem krém náhodou a zkusila ho dceři na atopický ekzém.Krémuje si postižená místa 3x denně,ale někdy zapomene...a po3 měsících je bez ekzému...takže určitě vyzkouším od této značky i ostatní kosmetiku

  • hladká a příjemná kůže
  • špatně se dostává z obalu zbytky krému


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 12:25:13

Krém na ruce od Ziaji jsem dostala a vůbec mi neseděl. Sama bych si ho nekoupila Zprvu se mi nelíbila umělá parfemace a ani účinek není valný. Nevyživuje, nehydratuje a špatně se vstřebává.

  • žádná
  • žádný účinek
  • umělá parfemace


Další recenze od 20.3.2012 08:59:51

Bohužel krém ruce vůbec nehydratoval, i po namazání jsem měla ruce suché. Musela jsem aplikovat několik vrstev. Obyčejná oranžová indulona mi udělá větší službu. Znovu bych nikdy nekoupila.

  • Vůně
  • Nehydratuje


Další recenze od 20.3.2012 07:44:57

Tento krém mě velmi zklamal - vůbec nehydratoval, ruce spíš ještě víc vysušil. Jsem atopik - na rukou mě i svědil a štípal (to nemusí být u každého). Ani mojí mamce nevyhovoval a nakonec jsme ho vyhodily. Nedoporučuju.

  • pěkný obal
  • žádná hydratace a vysušení
  • pálení a svědění


věk
35-44

Další recenze od 18.3.2012 11:56:45

Tak s tímto krémem na ruce jsem nebyla spokojená vůbec.Po namazání jsem měla pocit,že mám ruce ještě sušší.Balení jsem ani nedodělala.Ani vůně mě nějak zvlášť neupoutala.Tento krém už bych si nekoupila.

  • cena
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 11:39:10

Krém je určen na suchou pokožku, tady bych ale trochu oponovala. Mé ruce jsou opravdu hodně suché a uvítaly by klidně něco mastnějšího. Ale nevadí, krém používám přes den, kdy potřebuju, aby se krém rychle vsáknul, což tento splňuje. Hydratuje velice dobře. Navíc nádherně voní a líbí se mi i balení. Určitě si ho koupím znovu. Je to moje stálice v kabelce :-)

  • cena
  • balení
  • příjemná vůně
  • hydratace
  • rychlé vstřebání
  • horší dostupnost


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené