arrow
profile_image
RubyRed
od 1. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Je to jak říká AdaZBrna. V pizzerce dostaneš tenkou pizzu, protože pečení probíhá bleskovou rychlostí a těsto se nestihne v troubě nafouknout. Pizza pec má uvitř 300 - 400 stupňů a peče se to v ní tak 3 minuty. Doma máš troubu, která udělá maximálně 250 a pečeš třeba čtvrt hodiny, takže výsledek nemůže být nikdy úplně stejný, jako z kvalitní pizzerky.

arrow
profile_image
katka__s
od 14. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji RubyRed: Doma máš troubu, která udělá maximálně 250 a pečeš třeba čtvrt hodiny, takže výsledek nemůže být nikdy úplně stejný, jako z kvalitní pizzerky.

Tak s tímhle nesouhlasím. Pizzu si dělám už jen doma a těsto mám slabší než v kdejakých pizzerkách

arrow
profile_image
Hanullinka
od 9. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

dnes, 13:02:50 - Připojeno během spojování:
Domácí pizza jako z pizzerie

Ahoj holky.máte někdo recept na opravdu dobrou pizzu?Zkoušela jsem těsto z prášku,ale nebylo to ono.Je pravda,že do originál těsta se dává jen hl.mouka,voda a droždí?

arrow
profile_image
pampalatrala
od 6. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, já mám osvědčený tento recept
200 g mouky-já dávám 100g hladké a 100 g celozrnné
100 ml vlažné vody
půl kostky droždí-cca 21g
lžička cukru
lžička soli
2 lžíce olivového oleje

-do vlažné vody dám sůl, cukr, droždí a olej. Míchám, dokud se droždí nerozpustí, pak přisypávám mouku a tvořím těsto. Vyválím dvě placky a dám na plech s děrovaným dnem, plech ještě potřu trochu olejem a pomoučím, dále pizzu ozdobím dle chuti a dám péct do předehřátě horkovzdušné trouby, ta trouba musí být předehřátá na co nejvyšší možnou teplotu

-toto množství vyjde na 2 pizzy o průměru cca 30ti centimetrů

Ahoj já dělám podle tohoto receptu:
Ingredience:
0,5 kg hladké mouky, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžíce soli, 1 kostka droždí, 2,5 dcl studené vody

Postup přípravy: Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě.Pizzu pečeme v dobře rozehřáté plynové troubě asi 10-15 min. V horkovzdušné asi 5-8 min.

Reaguji na Hanullinka:
Dám ruku do ohně za tento recept
http://www.toprecepty.cz/recept/2425-pizza-jako-z- pizzerie/

Panebože a to kde nabrali, že se pizza peče 20 minut?
I deset je někdy až až

Myslím, že pizza, která se peče doma v troubě nikdy nebude chutnat jako ta z pizzérie, upečená v peci.

arrow
profile_image
Renataxyx
od 8. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Ladie: 0,5 kg hladké mouky, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžička soli, 1 kostka droždí, 2,5 dcl studené vody

Dělám stejně a NENECHÁVÁM kynout. Je dobré.

Tak jsem to zkusila a musím napsat, že lepší těsto se mi ještě nikdy nepovedlo!
Nenechat vykynout- děkuji za radu!

arrow
profile_image
kikikuri
od 14. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nějaký recept na pizzu jsem viděla v pořadu S italem v kuchyni, ale osobně jsem nezkoušela. Také tam říká, že na pizzu je potřeba pec, jinak to prostě nebude nikdy ono.
http://www.sitalemvkuchyni.cz./cze/Recepty-z-porad u/O-P/Pizza-Margherita-Napoletana

arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj, zkoušela jsem to z pořadu Kuchařská pohotovost. Alee nepovedlo se, aby bylo tak hladké a pekla jsem ho asi 15 min na 250 v troubě. Jedlé to bylo, ale asi se mi to nepovedlo. Máte ještě někdo něco osvědčeného?

arrow
profile_image
Petina2459
od 25. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj
Já dělám pizzu podle tohoto receptu, je snadná a opravdu výborná!
http://receptyjinak.cz/?p=161

arrow
profile_image
indulonka2
od 6. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já dělám stejné těsto i na langoše = Hladká mouka kolik chces, droždí v patlíku, lžičku soli a trošku teplejší vody. Smíchám nechám vykynout a je to. Pozor jen trošku lepí, ale je výborné. Zrovna jsem kuchtila včera

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojte, my práve pec na pizzu máme, už len ten originál recept chýba...alb predávajú nejakú špecialnu zmes v kráme, čo by ste mohli odporučiť ?? Ďakujem

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené