arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zdravím holky
Chtěla bych vás poprosit o pomoc. Koupila jsem několik balíčků pity, byly v akci a s přítelem je milujeme, dneska jsem při vymýšlení nejlepšího způsobu servírování zjistila, že jsou docela tvrdé... Napadá vás, jak je zvláčnit? Mají se jen lehce zapéct v mikrovlnce, potírala jsem je olivovým olejem, ale byly pak tvrdé jako nachos (takže už vím, jazk zpracuji jedno balení), přece jenom to ale na večeři není ideální...

Předem moc děkuji za tipy

Já je dělám tak, že ji namočím narychlo pod tekoucí vodou a dám na panvici s roztopeným máslem nebo kapkou - dvěma oleje. A nechám ohřát a malinko zhnědnout, to samé z druhé strany, pokladu plátkovým sýrem, Nivou a pod., a hotovo

Cituji Red_fire: Mají se jen lehce zapéct v mikrovlnce

Pečivo zapékané v mikrovlnce po zhladnutí ztvrdne na kámen............dej je raději do normální trouby a klidně je zabal do alobalu,aby jsi je nevysušila rozpékáním.

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Laky: Pečivo zapékané v mikrovlnce po zhladnutí ztvrdne na kámen............dej je raději do normální trouby a klidně je zabal do alobalu,aby jsi je nevysušila rozpékáním.

Jasně, to je fakt, rychle jsem si odvykla rozpékat v mikrovlnce rohlíky... Ony jsou ale tvrdé i hned vytažené z toho obalu, takové tuhé - bojím se, že ani ta trouba by je nezachránila, leda bych zkusila dát na plech i malou zapékací misku s vodou, ať trochu nasáknou vlhkost.

A dadabus, moc děkuju, napadlo mě něco podobného a jsem ráda, že už to zkusil někdo přede mnou, přece jenom mám za sebou tři způsoby a tři snězené placky...

Red_fire
Není za co . Já mám nejraději ze všeho pokladenou plátky uzeného sýra, nebo více druhů - ementál, hermelín, niva, ... to se ještě trochu rozteče, navrch kolečka rajčat, nakrájenou šunku, popřípadě trochu kečupu.
Btw., čím je obkládáš Ty ?

Cituji dadabus: čím je obkládáš Ty

Pitu prohřeju na suché pánvi,prokrojím a naplním nejlépe mletým orestovaným masem,syrovou zeleninou a majolkou s česnekem.Čímkoliv dle chuti.

arrow
profile_image
Ája69
od 18. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já je ohřívám v mikrovlnce přímo v tom igelitu, co jsou v něm zabalené. Opatrně při vyndávání, jsou horké. Pak je prokrojím, dovnitř smažené kousky kuřecích prsou, syrovou zeleninu, majolku.

Já je lehce "poprskám" vodou, pak je šoupnu do igelitového sáčku, zavážu a dám do mikrovlnky. Takhle ohřívám i knedlíky. Nevtrdne, čestný pionýrský

arrow
profile_image
Dominika08
od 18. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Vezmi pečící papír, a pod tekoucí vodou ho pořádně pomuchlej a pomačkej .. a pak do toho zabal pitu a šup do trouby .. takhle změkne a bude krásně vláčná

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené