Petrželový džem na snížení krevního tlaku

Budeš potřebovat

  • 500 g kořene petržele
  • 2 l vody
  • 500 ml medu

Postup

Petržel nastrouhej do hrnce, přilij vodu a vař na mírném plameni do konzistence kaše, zhruba 1–2 hodiny. Přidej med, promíchej a ulož do chladu. Užívej 1 lžíci 2–3krát denně.

Komentáře

NAPSAT KOMENTÁŘ Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Pouze Vám na ní zašleme ověřovací zprávu.
(Váš komentář se zobrazí až po ověření Vaší e-mailové adresy.)

Jméno


Email


Komentář
:-) ;) ;) ;) :-( :-)   text tučně text kurzívou podtržený text pěkný odkaz YouTube video


Pošlete mi oznámení o dalších komentářích.
Zde se můžete Zaregistrovat (bez zaslání komentáře), případně Přihlásit