1. . .567891011. . .12

ženy... nemáte více receptů z proteinu? proteinový drink se mi pořád dělat nechce a raději bych místo drinku něco z toho prášku ukuchtila

já si dělávám tuto - jen tam neliju tolik oleje a klepnu tam vajíčko

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji lucie.black: Jinak můžu ještě dohledat pro milovníky ryb moje nej a to je tatarák z lososa. Můžu se po něm utlouct. Ale je třeba na to mít co nejčersvější rybu. Masový se může jít zahrabat.

Jsi můj člověk!! Ale měla jsem ho jen několika restauracích. Však vlož tvůj recept.

Cituji lucie.black: pravý řecký jogurt

Ten taky kupuji...[y

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji chocolattecoffee: Ten taky kupuji

A kde ho kupujete? Já jsem vždycky viděla v obchodě jenom ten, který má plno tuku a sacharidů bílkovin zas tak moc ne. Viděla jsem ho hlavně na zahraničních stránkách, kde říkali, že jedno balení má 20g bílkovin, ale takový jsem u nás nikde nenašla. Celkově mi příjde, že v zahraničí mají plno skvělých potravin, které bych uvítala i u nás

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na chocolattecoffee: Úžasné recepty a typy i pro mne.Vás bych chtěla mít doma,to by šla kilíčka pěkně dolů..jo když se někdo vyzná..Zajímavé články ...děkuji.

arrow
profile_image
Lotynecka
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

super diskuze.Přítel bude za pár týdnů opět v přípravě, tak aspoň budu vybavená novými recepty- vařit tuny kuřecího masa a pořád obdobná jídla mě už opravdu nebaví, tak snad se setkám i u něj s úspěchem. Mám dotaz, jen bude asi trochu mimo téma- co jste slyšeli/víte/myslítě o umělých sladidlech?
Přítel mě na ně navykl, i když jsem byla z počátku zastánce cukru, tak teď sladím čaj zásadně sladidlem. Dokonce mi přijde, že sladím i méně než s cukrem. To, že jsem od té doby zhubla asi 7 kg nepřipisuji zrovna tomu,ale spíš že jsem se konečně naučila jíst správně, zase mi ale hodně lidí říkalo, že sladidlo používali při dietě a pak přestali, protože to je strašné chemické zlo. Tak já nevím, co si z toho vybrat. Zase si myslím, že když má přítel různé kurzy na výživu apod.,tak by tohle dobrovolně nedělal. Co si myslíte vy?

arrow
profile_image
Lotynecka
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

jinak si občas v příspěvku domyslete nějaké usmívající se smajlíky- ještě je nemůžu používat, protože jsem nenašla smysluplnou diskuzi, kam přispívat .

Lotynecka: já sladidlo nepoužívám, podle mě je to hnus. Měla jsem i těžkou těhotenskou cukrovku a byla na inzulinu. V dia poradně říkali nepoužívat žádný dia výrobky, že je to svinstvo... raději si zvyknout nesladit, než sladidlo... Ale asi ten co hlídá jen sacharidy ti zas řekne, že zdravý to není, ale lepší než cukr.... si vyber

arrow
profile_image
Lotynecka
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

já si na něj zvykla pak i ráda, protože docela hodně sladím čaj atd. a když jsem si pak uvědomila, kolik za den "vypiju" cukru jen v nápojích, tak mi bylo do breku....no uvidím

arrow
profile_image
chocolattecoffee
od 8. 4. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na moniiik: V tescu.

Cituji Mexi: Vás bych chtěla mít doma

Děkuji.

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Lotynecka: sladidlo je umělina, se kterou si tělo neporadí a usazuje se v něm - cukr taky žádná sláva - já používám přírodní sladidla

arrow
profile_image
Wiicky
od 8. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Teda dámy, to je úžasný potřebovala bych si vás nastěhovat do kuchyně!

arrow
Neprodává v Bazaru

Dneska jsem dělala k obědu květákové placičky a dokonce i děti, které moc o zdravou kuchyni nestojí, si byli přidat

Reaguji na Bresaryk:
Vypadají skvěle, prosila bych recept.

arrow
Neprodává v Bazaru

Reaguji na Adka: Jojo, nijak jsem se s tím nemazala, uvařila jsem květák do poloměka, pak jsem ho vidličkou rozklofala, osolit, opepřit, 3 žloutky, asi 6 lžic celozrnný mouky a nakonec ze 3 bílků sníh. Jo a ještě jsem tam nastrouhala 30% aidam. Smažila jsem to na kapce olivovýho oleje a jako fakt dobrota. Kluci to měli s bramborem, já jen samotný

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené