Reaguji na Baďula: Tak tohle když čtu, mám obrovskou chuť to udělat. Všechno mňamky, které ráda. Díky za recept
lenoši můžou sýrovou omáčku koupit hotovou v pytiku. 
Reaguji na Ellamai:
není za co, příprava byla jednoduchá a rychlá
Každopádně je hodně hotovek, které můžou hospodyňky místo bešamelu použit
Reaguji na Ellamai: Taťka si dělá v zapékací misce výbornou semlbábu!
Rohlíčky, jablíčka, hodně skořice, cukru... 
Reaguji na Ellamai: Moje oblíbené - jen několik surovin, rychle hotové a fámozní výsledek: zapečená bramborová kaše s tyminánem (http://www.foodstyle.cz/products/zapecena-brambor ova-kase-s-tymianem/)
Reaguji na Karamelka12: Jinak tedy, pokud máš opravdu více velikostí, doporučuji domácí créme brulée (http://www.apetitonline.cz/skola-vareni/3087-skol a-vareni-crme-brlee.html)
Děvčata, děkuji za recepty a nápady. Teď, když už tu nic nepřibývá, toto téma můžu uzavřít. Tak zas v nějaké jiné diskuzi naschle. 
Cituji Ellamai: Teď, když už tu nic nepřibývá, toto téma můžu uzavřít.
Téma se uzavírá, když je vyřešen problém nebo se diskuse stočila tam, kam neměla, tohle otevřené určitě nechej
!
Dobrá.
Mám tu jednu ňamku. Určitě nic nového pod sluncem a určitě existuje mnoho variant. Klidně vyzkouším všechny
Vepřový bok s kostí na medu. Vzala jsem necelých půl kila, tak aby se to vešlo do skleněný misky. Dvě lžíce medu, sůl, pepř, zamíchat a maso tím vším opatlat. Kuchaři tomu řikají marinovat
Na noc do lednice a ráno do trouby. Na 150 stupňů, aby se med nepálil a skoro tři hodinky bez povšimnutí v troubě. Jako přílohu jsem měla dva brambory. Upozorňuji, že ideální je tohle jídlo jíst o samotě. Kdokoli půjde kolem uďobne vám kus a vám nezbyde nic.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.