Čím zabráním zhnědnutí nakrájeného ovoce, aby mi celý večer vydrželo na táce čerstvé i vzhledově?

arrow
profile_image
Doodie_M mojeid
od 31. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

pokapat citronem/potřít vodou s citronem....ale i tak si myslím, že několik hodin čerstvé vypadat nebude, postupně "ovadne" a bude nevzhledné..

Reaguji na marsse7: jestli chceš na dnešek občerstvení tak zkus dát menší misky a zbytek dát do lednice a až se to sní tak doplníš.. když si děláme ovocný salát tak to dáme na přes noc do lednice a další den je to stejné jak bylo

arrow
profile_image
bedrunela mojeid
od 11. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

hnědnutí = oxidace. Té zabráníš již zmíněným citronem - vitamín C to omezí.

arrow
profile_image
Reidora
od 27. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

pokapat citronem

zkusila jsem potřít citronovou vodou a uvidíme

arrow
profile_image
sabina1990
od 26. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nebo jedině potřít tenkou vrstvou želatiny mě napadlo ještě...

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené