3 tipy, jak zrežírovat letošní Valentýn

Svátek všech zamilovaných, který se celosvětově slaví 14. února, se blíží. I když by si partneři měli svou lásku dokazovat po celý rok, můžete Den svatého Valentýna pojmou jako speciální příležitost užít si příjemný večer ve dvou. A my vám poradíme, jaké prádlo si obléknout, abyste si ho oba naplno užili.

Odvážné, něžné i hravé. Nabídka erotického spodního prádla je opravdu široká. Abychom vám usnadnili výběr, představujeme vám tři trendy pro letošní Valentýn, kterými se můžete inspirovat. Pamatujte ale na to, že nejdůležitější je, abyste se cítila svá.

Buďte trochu tajemná

Femme fatale, která může přitahuje tím, že je tak trochu nedostupná. Má svá tajemství, o která se podělí jen s vyvolenými. Moc dobře ví, co jí sluší, nebojí se pochlubit svými přednostmi, ale vždy si zachovává úroveň. Chtěla byste během valentýnského večera v osudovou ženu proměnit i vy? Sáhněte po prádle v nesmrtelné černé barvě nebo jiných temných tónech.

img

Vsadit můžete jak na dráždivou krajku, tak i na hru s materiály. Skvěle vypadá třeba kombinace průsvitného tylu se saténem nebo květinovými výšivkami. A pokud ještě nemáte zkušenost s punčochami na podvazky, možná nastala ta praví chvíle to změnit. Podvazkový pás totiž sluší každé postavě a využijete ho jak v soukromí, tak i na běžné nošení pod šaty nebo sukni. A pořídit si ho můžete v rámci svůdného setu, jehož součástí je i podprsenka a kalhotky.

Nebojte se barev

Zkuste se alespoň na jeden večer proměnit ve smyslnou temperamentní ženu, která moc dobře ví, jak zaujmout. Je sebevědomá, miluje své tělo a příliš ji nezajímá, co si o ní ostatní myslí. Ráda provokuje a umí být koketní, ale přesto vždy zůstává dámou. Přesně takový pocit vám propůjčí svůdné prádlo ve výrazných barvách. K Valentýnu perfektně pasuje sytá červená, barva lásky, kterou zkrátka nikdo nepřehlédne.

img

Červené prádlo vůbec nemusí působit příliš vyzývavě, nebo dokonce vulgárně. Stačí si jen vybrat ty správné kousky a vhodně je zkombinovat. Vyzkoušejte třeba červenou krajkovou podprsenku, která je dostupná také v černé a bílé, se sladěnými kalhotkami, které můžete doplnit širokým podvazkovým pásem. Nebo sáhněte po sexy noční košilkou, kterou si pohrává s kontrastem lesklého saténu a reliéfní krajky. Uvidíte, že se vám sázka na červenou vyplatí!

Na něžné vlně

Černá a červená nejsou nic pro vás? Vsaďte na osvědčené něžné světlé tóny, krajku a nevinný romantický look. Díky této kombinaci se stanete hlavní protagonistkou i režisérkou love story pro dva. Pokud jde o barvu prádla, vůbec nemusí jít o čistě bílou, na nahé kůži skvěle vypadá také odstín champagne, světle růžová nebo pudrová, takže můžete trochu zaexperimentovat bez nutnosti opouštět zónu jemných tónů.

img

Vybrat si můžete klasiku v podobě setu podprsenky, kalhotek a podvazkového pásu s punčochami. Nebo se držte světlé barevné palety, ale sáhněte po mnohem odvážnějším střihu. V bílém body s krajkou, tylem, hříšně hlubokým dekoltem a rafinovanými průstřihy budete vypadat dokonale. A pokud chcete svému protějšku ponechat prostor pro fantazii, můžete prádlo ukrýt pod župánkem v krémové barvě s krajkovými lemy a rozšířenými rukávy.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!