Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

img

My ženy si rády dopřejeme hýčkání, masáže a zkrášlovací beauty procedury, které lázně nabízí. Váš pobyt v lázních bude tak trochu dárkem i pro drahou polovičku. Užije si svůj chlapský čas, bude se mu po vás stýskat a navíc se domů vrátíte krásná a odpočatá! 

img

Pořád ještě váháte jet do lázní jen s kamarádkou? V lázních Poděbrady nedaleko od hlavního města se můžete ubytovat jako na zámku a dopřát si wellness procedury speciálně navržené pro ženy. V balneo centru si užijete vonné koupele a odpočinkové masáže. Krásně hebké ruce budete mít po parafínovém zábalu a blahodárně na váš organismus zapůsobí i pobyt v solné jeskyni. Na kolonádě si pak můžete objednat kávu a něco sladkého a nasávat společně správnou lázeňskou atmosféru. V centru Poděbrad se můžete vydat na nákupy do okolních obchodů a pořídit si něco nového do šatníku. 

img

Luxusní dámskou jízdu v doprovodu kamarádek si vychutnáte i v lázních Bělohrad. Toto podkrkonošské městečko vás překvapí kvalitou služeb a ubytování. V hotelovém resortu zažijete např. i marockou lázeň nebo ájurvédskou masáž. Abyste se domů vrátila opravdu krásná, naplánujte si např. i kosmetické ošetření kvalitními produkty nebo profesionální líčení. Ty z vás, které holdují sportu, nebudou zahálet ani v Bělohradu. V moderním fitness centru se proběhnete na páse nebo vykouzlíte dokonalé křivky na posilovacích strojích. V bazénu s výhledem do přírody vzniknou ty nejhezčí instagramové fotky! Navíc v létě zde můžete chytat bronz na lehátku v zahradě. 

img

Ve středočeské Nesuchyni si většinu pobytu vystačíte s županem. Moderní wellness centrum zde nabízí bazén, vířivku nebo parní aroma kabinu. Relaxovat můžete na masáži, v čokoládové koupeli a při rašelinovém zábalu. Pobyt zde si užijete i proto, že se o vás budou starat místní kuchaři a vařit vám nejednu specialitu! Kdyby vás dostihly výčitky, kolik talířů jste si z bufetu odnesla, zahrajte si třeba badminton nebo squash. Po turnaji si pak připijete kvalitním vínem z vinotéky a zhodnotíte den na příjemné letní terase.  



Komentáře

Žakuja
Mysím, že bez dámských jíz by byl život o ničem opravdu pěkný a inspirativní článek
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.