4 outfity, které nikdy nevyjdou z módy

Trendy se přiženou jako velká voda, aby hned za pár měsíců byly převálcované novými. Některé kousky oblečení však můžete nosit neustále.

Jednoduchý top a plná sukně

Plná sukně do áčka patří mezi klasické ženské siluety už po několik dekád. Tento typ sukně krásně zvýrazní svůdné křivky a sluší prakticky všem ženám. Délka plné sukně samozřejmě podléhá módním trendům, momentálně se nosí především sukně v délce do půli lýtek. Nicméně chybu neuděláte ani s výrazně kratší či delší verzí sukně. K výrazně tvarované sukni se nejlépe hodí jednoduchý top, ale vyzkoušet můžete i kombinaci košile nebo blůzy. Zajímavé je spojení plné sukně a biker bundy.

LBD aneb malé černé

Pokud se vám podaří sehnat skvělé černé šaty, které vám perfektně padnou, nezbavujte se jich. Tento kousek můžete nosit několik sezón pořád dokola a obměňovat jen doplňky a obutí. Jednoduché krátké šaty v neutrální černé můžete zkrátka nosit od rána do večera, na stovky způsobů. Ne nadarmo většina stylistů považuje LBD za absolutní základ šatníku moderní ženy. Malé černé šaty nepatří jen na večírky a k nočnímu životu. Noste je klidně přes den a nebojte se je kombinovat i s výraznějšími barvami.

Bílá košile a džíny

Připadá vám tato kombinace nudná a ohraná? Není nic jednoduššího než oblíbený outfit většiny topmodelek i světoznámých celebrit nápaditě osvěžit. Stačí klasicky střiženou košili vyměnit za moderní bílou halenku s volány či jinými zajímavými detaily. Pohrajte si s doplňky a zapojte do tohoto looku nečekané barvy. Obměnit můžete i své oblíbené skinny džíny za trendy variantu džínových kalhot s vysokým pasem a nohavicemi rozšířenými do zvonu.

Elegantní kalhoty a top

I když jste pyšnou majitelkou džín všech možných stylů, pár klasických elegantních kalhot nejlépe v neutrálním černém odstínu by vám v šatníku rozhodně neměl chybět.Takové kalhoty už se dávno nenosí jen na formální příležitosti nebo do kanceláře, ale i na běžné nošení doplněné obyčejným tričkem a místo lodiček nebo balerín, super moderními teniskami. Momentálně jsou hitem elegantní kalhoty vysoko do pasu, rovného střihu s mírně zúženými nohavicemi. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.