4 způsoby, jak nosit letos rolák

Základem podzimně zimního šatníku jsou hřejivé roláky všech podob. Poradíme vám, s čím je letos nejlépe kombinovat.


V ležérním stylu s teniskami

img

Silnější pletený rolák v neutrální barvě, jako je šedá, hnědá či černá, bude vypadat skvěle, pokud ho doplníte vašimi oblíbenými skinny džínami a na nohy obujete módní kotníkové tenisky. Tento jednoduchý outfit v nenuceném stylu se hodí jak na procházku do přírody, tak do města na nákupy.

Rolák zastrčený do kalhot

img

Dáváte přednost sofistikovanějšímu stylu? Stačí tenký přiléhavý rolák nejlépe černé barvy zastrčit do úzkých skinny džínů s vyvýšeným pasem a doplnit lodičkami na vyšším podpatku. Můžete přidat doplňky jako je elegantní psaníčko a výrazné náušnice a vyrazit třeba na večeři nebo do vinárny.

Pletený rolák a kožená sukně

img

Kombinace silnějšího pleteného roláku a hladké mírně se lesknoucí kožené či koženkové sukně působí uvolněně až lehce rockersky. Tento styl patří mezi evergreeny, které se v mírných obměnách vrací vždy v chladném období. Letos jsou v módě především sukně do áčka nebo úzké pouzdrové.

Pánský rolák a výrazná sukně

img

Jste ráda středem pozornosti? Pak se nebojte být trošku funky a spojte třeba objemný pánský rolák se širokou midisukní výrazné barvy nebo se zajímavým vzorem. Pro vytvoření ženské siluety neváhejte rolák opásat úzkým páskem a vše doplnit netypickým kontrastním obutím.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?